- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.301
Benimki de Kaan Koca.Tabi devam ediyorum aynen zaten kendisine de çok güveniorum sana sonuçlardan sonra hic yorum yapmis miydi pekiTatlım benimki 14 ve 225 çıkmıştı..düşüktü yani o zaman moralim çok bozulmuştu,ama kafamu rahat tuttum,sen doktorunun dediklerini yapmaya devam et.doktorun kimdi?benimki kaan koca
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimki de Kaan Koca.Tabi devam ediyorum aynen zaten kendisine de çok güveniorum sana sonuçlardan sonra hic yorum yapmis miydi peki
Düşük çıkmış biraz demişti ama bu tutunup tutunmadıgıyla ilgili değil demişti ben meraklanınca.takma kafana o kadar)sen nerdensin?inan hcg sonucunu aldıktan sonra kafana taktıklarına üzülüyorsun inşallah sende güzel sonuçlarını paylaşırsın bu cmt bnm kontrolüm var
Ben izmirdeyim benim de cumartesi hcg var iste o heyecanli gun o gün :)bana da kötü diyemem açıkçası zaten cumartesi hepbirlikte ögrenicez dedi.senin ilk denemen miydi?Allahim kucagina da almayi nasip etsin peki hamilelikten sonra da Kaan bey mi devam edio yani doğuma kadar?
Bu arada bellki de karşılaşırız
Benim de çift embriyo konuldu umarım tutar 3.gun embriyosu hayirlisi...Ben balıkesirde yasıyorum ailem iZmirdebelli bi süre kaan beyde devam edip daha sonraburada bir doktor bulmam gerekecek.bu da balıkesirde cok zır.3 senedr burda herkes bizi oyaladı,3 aşılama yapıldı sperm sayısı düşük dediler.kasımda irenbede basladık kaan beyle,yarıyıla denk getirmk istedim öğretmen oldugum için.yumurta toplama yarıyılda oldu ama transfer yapılmadı.rahmimde polip oldugu ortYa cıktı.oysa bize daha önce hiçbir doktor bunu söylemedi;((kaan bey polip ameliyatınıda yaptı ve sayesinde ilk tüpbebeğim tuttu..bambaska cok güzzel bir duygu..inş sende cok güzel haberlr alırsın
Evet kesinlikle ama.sunu soyliyim ben 2 asilama 2 tup denedim olmadi hicbir sorun olmamasina ragmen 1 ay sonra bebegim kendiliginden geldi tup bebek surecinde ben asiri stresliydim stres basariyi cok etkiliyor yaz sonuna kadar tup ve bebk.olaylarini kapatmistimki son tup bebek denememden sonra 1 1 kere adet gordum pesine bebegimngeldi coknsukur insallah siiznde ilk denemede gelir kuzunuz hakkinizda en hayirlisi olur
Merhabalar, yazdiklarinizi okuyunca biraz daha umutlandim umarim bende guzel haberler almaya yakinimdir. Irenbe Tup bebek merkezinde Dr Kaan Bozkurt hocam ile tedavideyim.. histeroskopi (rahim ici cizdirme) islemini gecen ay oldum. Dr Kaan Bozkurt ile Izmir'de gordugum tedaviden cok memnunum. Basimdan gecen birkac tatsiz denemeden sonra simdi butun guncel yaklasimlar ile basarili bir tedavi surecinde oldugumu hissediyorum. Ben PCOS hastasiyim ve Kaan hocam a danistiktan sonra aceleci davranmadan on tedavilerle baslamasi ona olan guvenimi arttirdi. orn 2 ay inofolik ve glifor kullandim. Zamanin aleyhime isledigini dusunurken bunlarin guncel yaklasimlar oldugunu ve beni guvenli bir tedaviye hazirladigini ogrendim. HistereoskopI uzerinden gecen aydan sonra dusuk doz ignelerime basladim. Yumurta toplama islemini sabirsizlikla bekliyorum. Butun embriyolarimin dondurulAcagini ogrendim ve bu kadar ayrintili bilinclendirmeden sonra en iyisinin bu oldugunu dusunuyorum. Istanbulda oturmama ragmen annemler sayesinde Izmirde yasadigim bu sans icin Dr. Kaan Bozkurt a cok tesekkur ediyorum ayrica kendimi degerli hissetmeme sebep oldugu icinde..
Benim de çift embriyo konuldu umarım tutar 3.gun embriyosu hayirlisi...
İnşallah hemen paylaşırım Allahım isteyen herkese versin kimseye aratmasin
Merhaba ,
38 yaşındayım 12 yıllık evliyim şimdiye kadar bebek düşünmemiştik ve 4 ay önce karar verdiğimizde kontrollerimiz için izmir'e gittik .kadınlarklubündeki yorumlar KAAN BOZKURT'u seçmemizde etkili oldu. Muayenede yumurta rezervının azaldığını ve yaş nedeniyle tüp bebek önerebilieceğini söyledi ve hazırlık olarak DHEA, Q10 . OMEGA, ARISÜTÜ,BEMİKS C vb kullanmamı istedi. Bu arada denemelere devam etmek gerektiğini tavsiye etti. 45 günün sonunda hamile kaldım su anda 6 haftalık bugun kalpatışını duyduk.
Size ve KAAN BOZKURT' a çok teşekkürler.
Hanimlar bu rahim cizgi atilmasi operasyonu transferden kac gun once yaptirdiniz? Yani transferin olacagi ayda mi bir oncekindemi?
Maalesef canım sonucum 4,5 yani negatifSelammm,umarım güZel haberlerini burada paylaşırsın alminel....
Merhaba arkadaslar fikirlerinize cok ihtiyacim var.esimin sperm sayisi 1 milyon hareketlilik su andaki enfeksiyon nedeni ole sifir.izmirde ugur mungana gittik en son varikosel ameliyati onerdi fakat daha onceki doktorlarin hepsi bizi tupe yonlendirdi.ugur hoca da garanti vermedi tabi.varikosel ameliyatida olsa durumun duzelmeyecegini dusunuyorm iki senedir cocuk istiyoruz bir yil daha ameliyatin sonucunu beklemelimiyim yoksa direkt olarak tup bebek mi yapmaliyiz bilemiyorum.bu arada ugur hoca ameliyat icin bizden uc bin lira istedi..bana gore bu fiyat varikosel operasyoni icin fazla siz ne dusunuyorsunuz ne yapmaliyim bi fikir verin lutfen yasim 27 esimin de 29..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?