Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Benimki de Kaan Koca.Tabi devam ediyorum aynen zaten kendisine de çok güveniorum sana sonuçlardan sonra hic yorum yapmis miydi peki

Benimki de Kaan Koca.Tabi devam ediyorum aynen zaten kendisine de çok güveniorum sana sonuçlardan sonra hic yorum yapmis miydi peki

Düşük çıkmış biraz demişti ama bu tutunup tutunmadıgıyla ilgili değil demişti ben meraklanınca.takma kafana o kadar)sen nerdensin?inan hcg sonucunu aldıktan sonra kafana taktıklarına üzülüyorsuninşallah sende güzel sonuçlarını paylaşırsınbu cmt bnm kontrolüm var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben izmirdeyim benim de cumartesi hcg var iste o heyecanli gun o gün :)bana da kötü diyemem açıkçası zaten cumartesi hepbirlikte ögrenicez dedi.senin ilk denemen miydi?Allahim kucagina da almayi nasip etsin peki hamilelikten sonra da Kaan bey mi devam edio yani doğuma kadar?
Bu arada bellki de karşılaşırız

Ben balıkesirde yasıyorum ailem iZmirdebelli bi süre kaan beyde devam edip daha sonraburada bir doktor bulmam gerekecek.bu da balıkesirde cok zır.3 senedr burda herkes bizi oyaladı,3 aşılama yapıldı sperm sayısı düşük dediler.kasımda irenbede basladık kaan beyle,yarıyıla denk getirmk istedim öğretmen oldugum için.yumurta toplama yarıyılda oldu ama transfer yapılmadı.rahmimde polip oldugu ortYa cıktı.oysa bize daha önce hiçbir doktor bunu söylemedi;((kaan bey polip ameliyatınıda yaptı ve sayesinde ilk tüpbebeğim tuttu..bambaska cok güzzel bir duygu..inş sende cok güzel haberlr alırsın

Benim de çift embriyo konuldu umarım tutar 3.gun embriyosu hayirlisi...
İnşallah hemen paylaşırım Allahım isteyen herkese versin kimseye aratmasin

Evet zorlu bir süreç yaşamışsın ama neyse ki sonunda yüzün gülmüş:) Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...

Ben balıkesirde yasıyorum ailem iZmirdebelli bi süre kaan beyde devam edip daha sonraburada bir doktor bulmam gerekecek.bu da balıkesirde cok zır.3 senedr burda herkes bizi oyaladı,3 aşılama yapıldı sperm sayısı düşük dediler.kasımda irenbede basladık kaan beyle,yarıyıla denk getirmk istedim öğretmen oldugum için.yumurta toplama yarıyılda oldu ama transfer yapılmadı.rahmimde polip oldugu ortYa cıktı.oysa bize daha önce hiçbir doktor bunu söylemedi;((kaan bey polip ameliyatınıda yaptı ve sayesinde ilk tüpbebeğim tuttu..bambaska cok güzzel bir duygu..inş sende cok güzel haberlr alırsın

Merhabalar, yazdiklarinizi okuyunca biraz daha umutlandim umarim bende guzel haberler almaya yakinimdir. Irenbe Tup bebek merkezinde Dr Kaan Bozkurt hocam ile tedavideyim.. histeroskopi (rahim ici cizdirme) islemini gecen ay oldum. Dr Kaan Bozkurt ile Izmir'de gordugum tedaviden cok memnunum. Basimdan gecen birkac tatsiz denemeden sonra simdi butun guncel yaklasimlar ile basarili bir tedavi surecinde oldugumu hissediyorum. Ben PCOS hastasiyim ve Kaan hocam a danistiktan sonra aceleci davranmadan on tedavilerle baslamasi ona olan guvenimi arttirdi. orn 2 ay inofolik ve glifor kullandim. Zamanin aleyhime isledigini dusunurken bunlarin guncel yaklasimlar oldugunu ve beni guvenli bir tedaviye hazirladigini ogrendim. HistereoskopI uzerinden gecen aydan sonra dusuk doz ignelerime basladim. Yumurta toplama islemini sabirsizlikla bekliyorum. Butun embriyolarimin dondurulAcagini ogrendim ve bu kadar ayrintili bilinclendirmeden sonra en iyisinin bu oldugunu dusunuyorum. Istanbulda oturmama ragmen annemler sayesinde Izmirde yasadigim bu sans icin Dr. Kaan Bozkurt a cok tesekkur ediyorum ayrica kendimi degerli hissetmeme sebep oldugu icinde..

Merhaba benim doktorum da Kaan Bozkurt :) Rahim içi çizilme işlemi yapıldı geçtiğimiz Salı günü adet döneminde kontrole gideceğim ve o zaman transfer zamanı belli olacak. Benimde yumurta rezervim azdı ancak Kaan beyin tedavisi sayesinde 10 adet yumurtam toplandı ve 3 adette embriyomuz donduruldu. Kesinlikle için rahat olsun emin ellerdesin

yanlış bılmiyorsam bugün test günün sonucunu heyecanla bekliyoruz
bir an önce bizi de bilgilendir.sevincini paylaşalım inşallah

Tutku34;(ne diyeceğimi bilemiyorum,,ama sadece sana şunu söyleyeceğim Asla vazgeçme arkadasım....Asla....

merhaba coral3 bu guzel haberi simdi okuyorum. Ve gercekten cok sevindim senin adina.. Bugun kontrol icin Dr.Kaan Bozkurt hocamin yanina gittigimde senin gibi bir gebelik haberi daha almisti.. Gercekten kendim bu haber almis kadar sevindim. Hamileligini don coz transfere borcluymus. Bana da dondurma cozme transferi yapilacagi neredeyse kesinlesti. Cok umutluyum

merhaba mamane,

Bugun kontrole gittigimde Dr Kaan Bozkurt hocama uzun uzadiya anlattirdim bu operasyonu cunku dondurmadan embriyolarimin transfer olma sansi vardi ve gecen ay histeroskop sirasinda cizik attigini anlatti. Sonra dondurmaya karar verince embriyolari yine transferimden 1 ay once idrar hissi varken anestezi almadan muayene masasinda cizik isleminin tekrar edicegimizi soyledi. Sagolsun benim merakli ve heyecanli halime aldirmadan buyuk bir sabirla anlatiyor Dr Kaan Bozkurt hocam.. Iyiki var..

Hanimlar bu rahim cizgi atilmasi operasyonu transferden kac gun once yaptirdiniz? Yani transferin olacagi ayda mi bir oncekindemi?

Merhaba arkadaslar fikirlerinize cok ihtiyacim var.esimin sperm sayisi 1 milyon hareketlilik su andaki enfeksiyon nedeni ole sifir.izmirde ugur mungana gittik en son varikosel ameliyati onerdi fakat daha onceki doktorlarin hepsi bizi tupe yonlendirdi.ugur hoca da garanti vermedi tabi.varikosel ameliyatida olsa durumun duzelmeyecegini dusunuyorm iki senedir cocuk istiyoruz bir yil daha ameliyatin sonucunu beklemelimiyim yoksa direkt olarak tup bebek mi yapmaliyiz bilemiyorum.bu arada ugur hoca ameliyat icin bizden uc bin lira istedi..bana gore bu fiyat varikosel operasyoni icin fazla siz ne dusunuyorsunuz ne yapmaliyim bi fikir verin lutfen yasim 27 esimin de 29..

Benim eşiminde cok azdı,1.derece varikısel cıktı.ameliyat olmadı canım,hap kullandı.kaan koca bizşm doktorumuz sayesinde inanılmaz yükseldi,suanda 6 hafta 4 günlük hamileyimbide irenbeye görün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…