- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.321
Merhaba arkadaslar fikirlerinize cok ihtiyacim var.esimin sperm sayisi 1 milyon hareketlilik su andaki enfeksiyon nedeni ole sifir.izmirde ugur mungana gittik en son varikosel ameliyati onerdi fakat daha onceki doktorlarin hepsi bizi tupe yonlendirdi.ugur hoca da garanti vermedi tabi.varikosel ameliyatida olsa durumun duzelmeyecegini dusunuyorm iki senedir cocuk istiyoruz bir yil daha ameliyatin sonucunu beklemelimiyim yoksa direkt olarak tup bebek mi yapmaliyiz bilemiyorum.bu arada ugur hoca ameliyat icin bizden uc bin lira istedi..bana gore bu fiyat varikosel operasyoni icin fazla siz ne dusunuyorsunuz ne yapmaliyim bi fikir verin lutfen yasim 27 esimin de 29..
Siz irenbe tüp bebekte Dr.Kaan Bozkurt'a danışın, o size iyi bir ürolog da tavsiye eder derdinize dermen olurBenim eşiminde cok azdı,1.derece varikısel cıktı.ameliyat olmadı canım,hap kullandı.kaan koca bizşm doktorumuz sayesinde inanılmaz yükseldi,suanda 6 hafta 4 günlük hamileyimbide irenbeye görün derim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaslar fikirlerinize cok ihtiyacim var.esimin sperm sayisi 1 milyon hareketlilik su andaki enfeksiyon nedeni ole sifir.izmirde ugur mungana gittik en son varikosel ameliyati onerdi fakat daha onceki doktorlarin hepsi bizi tupe yonlendirdi.ugur hoca da garanti vermedi tabi.varikosel ameliyatida olsa durumun duzelmeyecegini dusunuyorm iki senedir cocuk istiyoruz bir yil daha ameliyatin sonucunu beklemelimiyim yoksa direkt olarak tup bebek mi yapmaliyiz bilemiyorum.bu arada ugur hoca ameliyat icin bizden uc bin lira istedi..bana gore bu fiyat varikosel operasyoni icin fazla siz ne dusunuyorsunuz ne yapmaliyim bi fikir verin lutfen yasim 27 esimin de 29..
Siz irenbe tüp bebekte Dr.Kaan Bozkurt'a danışın, o size iyi bir ürolog da tavsiye eder derdinize dermen olur
Hanfendi ben hamileyim ayrıca irenbede doktorum kaan koca,kendisindende gayet memnunum...
Zaten yanlışlıkla yazmışım ; benim cevabım size değil menekseg5'e olacaktı... Alıntı yaparken bir karışıklık oldu... Bu kadar agresifliğe de gerek yok ayrıca... Yanlışlık olmuş olabilir mi diye düşünmek ona göre bir cevap yazmak yerine agresifleşmeyi seçmek anlamsız; burda tavsiyelerimizi paylaşıyoruz birbirimizle, doktorlarimizi düello ettirmiyoruz, insanlik hali yanlislik yapılabilir bu kadar sert bir cevaba gerek yok...
Arkadaşlar Merhaba,
Ben sonucumu aldım negatif..
Herkese başarılar dilerim.
merhaba mamane,
Bugun kontrole gittigimde Dr Kaan Bozkurt hocama uzun uzadiya anlattirdim bu operasyonu cunku dondurmadan embriyolarimin transfer olma sansi vardi ve gecen ay histeroskop sirasinda cizik attigini anlatti. Sonra dondurmaya karar verince embriyolari yine transferimden 1 ay once idrar hissi varken anestezi almadan muayene masasinda cizik isleminin tekrar edicegimizi soyledi. Sagolsun benim merakli ve heyecanli halime aldirmadan buyuk bir sabirla anlatiyor Dr Kaan Bozkurt hocam.. Iyiki var..
Bir dahakine dikkat edin o zaman yazarken,ayrıca doktor kapıştırmayı ben değil siz yapıyorsunuz...
Tutku34;(ne diyeceğimi bilemiyorum,,ama sadece sana şunu söyleyeceğim Asla vazgeçme arkadasım....Asla....
Bu sefer doktorumda bende çok ümitliydim.Pek umudum kalmadı.
Arkadaşım hiç üzülme sağlık olsun. Bu olmazsa bir sonrakinde inşallah. Her şeyin bir zamanı var inşallah sende kucağına alacaksın bebeğini...
Teşekkürler arkadaşım.Bu ikinci denemem herşey gayet iyi idi ama tutunmadı maalesef.Kaan beyle tutunmama nedenlerini konuşacağım.Çizikde atılmıştı.Şimdi kalan dondurulmuşlarla deneyeceğim son şansımı.
Allah isteyen herkese nasip etsin inş..
geçmiş olsun cnm. üzülme en azından dondurulmuşların var. sorun neydi sizde? kaç kücreli kaç embriyo transfer edilmişti?
Aslında görünen hiçbir sorun yok.Tek sorun ileri yaştan dolayı yumurta kalitesinin düşmesi.3 adet birinci kalite 8 hücreli embriyo transfer edildi.Malesef tutunmadı.Bu ikinci denememdi.Son kez dondurulmuşlarla deneyeceğim.Olmzsa da kısmet diyeceğim.
Siz tedavide ne aşamadasınız ? Doktorunuz kimdi?
Hiçbir zaman ümidini kaybetme...seninle telefonda görüşmüştük,açıkcası ben bu süreçte hocayada gittim,cevremde gitmiş oldugum hocaya gidip onun verdiği bitkisel ve dualı içerikli su fakan veriyor..yani birde bu tarzda denesen,ben açıkcası gayet modern eğitimci çağdaş bir bireyim ama inan dualarda cok işe yarıyor..
Çok teşekkür ederim. Sizin gittiğiniz hoca nerde peki?
Yaştan dolayı yumurta kalitesi düşüyor o nedenle başarı sağlanamıyor galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?