Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Arkadaslar elimde puregon iğneden kaldı bi miktar.ilaç kutusunun içinde yaklaşık 1,5 cm uzunlugunda duruyor iğne içinde.ihtiyacı olan varsa annemde bırakıyorum iğnemi gaziemirde oturuyorlar.ihtiyacı olan benle iletişime gecsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba, ben şu anda 2. bebeğimi büyütüyorum. İki bebeğime de Dr. Kaan Bozkurt sayesinde tüp bebekle kavuştum. Her iki konuda da size çok yardımı dokunanacağını düşünüyorum Kaan Bozkurt'un. Ürolog konusunda da hem ekonomik hem de iyi olanını ayarlar size, ben mutlaka bir görüşün derim, herşey yolunda gider umarım :)

Siz irenbe tüp bebekte Dr.Kaan Bozkurt'a danışın, o size iyi bir ürolog da tavsiye eder derdinize dermen olur

Canım çok gençsiniz daha.Ameliyatı kafanıza takıp, Eşinin de psikolojisini bozma.Benim eşim de olmuştu çünkü.Hiç bir değişiklik olmadı sayıda.Hem enfeksiyon varmış dedin.Günü gününe tutmaz o sperm sayıların.Sen bir kezcik görüş Kaan Bozkurt ile. Çok rahatlatacağına eminim.Ben 40 yaşımda ve 4 tüp+5 aşılama+2 laparoskopi+2 HSG yaptırmış, yıllarımı bu işe harcamıştım.Şimdi Kaan Bozkurt sayesinde 16 haftalık kendiliğinden gebe kaldım.Lütfen beni dinle, boşa zaman kaybetme.Sadece bir görüş.Keşke ben senin gibi 27 sinde bu işe başladığımda Kaan Bey ile görüşseydim.
Mutlu haberlerini bekliyoruz.

Şekerim irenbe tüp bebek merkezi'nde Dr,Kaan Bozkurt'a danışmani tavsiye ederim... Kendisi bilgili deneyimli ve hastalarına karşı çok ilgili bir doktor... Size uygun deneyimli bir ürolog tavsiye edecektir... Sorularınıza bıkmadan cevap vereceğine eminim... Konusunda çok iyi ve deneyimli bir doktordur... Faydalı olacağına eminim size... Hiç olmazsa fikir almış danışmış olursun; el elden bilgi bilgiden üstündür; tek bir yere takılıp kalmak bizim gibi çare arayanlara göre bişey değil... Dr.Kaan Bozkurt'a
+90 232 464 58 88
+90 533 466 29 20
+90 544 264 58 88
+90 505 696 64 47
Numaralardan ulaşabilirsin...

Hanfendi ben hamileyim ayrıca irenbede doktorum kaan koca,kendisindende gayet memnunum...

Zaten yanlışlıkla yazmışım ; benim cevabım size değil menekseg5'e olacaktı... Alıntı yaparken bir karışıklık oldu... Bu kadar agresifliğe de gerek yok ayrıca... Yanlışlık olmuş olabilir mi diye düşünmek ona göre bir cevap yazmak yerine agresifleşmeyi seçmek anlamsız; burda tavsiyelerimizi paylaşıyoruz birbirimizle, doktorlarimizi düello ettirmiyoruz, insanlik hali yanlislik yapılabilir bu kadar sert bir cevaba gerek yok...

Bir dahakine dikkat edin o zaman yazarken,ayrıca doktor kapıştırmayı ben değil siz yapıyorsunuz...

Hakikaten iyi ki var degilmi? Demek bu cizik olayi anestezi olmadan yapiliyor? Cok iyi aman okadar da korktugum gibi degilmis!!

Bir dahakine dikkat edin o zaman yazarken,ayrıca doktor kapıştırmayı ben değil siz yapıyorsunuz...

Ben bütün samimiyetimle yanlışlıkla yazmışım niyetim size yazmak değildi diyorum; siz hala aynı agresif uslubu devam ettiriyosunuz.. Ne kadar gereksiz bir tartışma durumu söz konusu... Ben kimseyi duello ettirtmiyorum; benim seçimim ve ya tecrübem başka bir doktordan yana iyidir sizinki başkasından yana iyi olabilir.. Size yanlışlıkla yazılmış bir yazıyı bu kadar sorun edip bukadar öfkelenmeye hiç gerek yok...
Saçma sapan bir tatrışma ve ya gereksiz bir savunma şuanda yaptığınız.. Yanlışlıkla yazılmış denmiş; bu kadar büyütüp üstüne gitmenin gereği yok... Sonuçta size yazılmış olsa bile kasten size yazılmış bir yazı değil o.... Size kasten yazılmış gibi algılayıp bukadar öfkeli cevaplar vermenin manası yok...

Arkadaşlar merhaba,
Geçtiğimiz ay aldığım negatif sonuçtan sonra dondurulmuş embriyolarım için Dr.Kaan Bozkurt ile harekete geçtik :) Allahın izni ile 2-3 haftaya kadar dondurulmuş iki tane embriyom transfer olacak. Doktorumun söylediğine göre dondurulmuş embriyoda tutunma şansı daha yüksekmiş. Umarım Allahım isteyen herkese hayırlı sonuçlar verir. Rahim çizme işlemi tamamlandı şimdi ilaçlarımı kullanıyorum östrojen seviyemde düşüş yaşandığı için.

Cevap veren arkadaslara tek tek cok tesekkur ederim benim yuzumden de tartisma yasamissiniz kusura bakmayin..esimin ilac tedavisi uc hafta surecek daha sonrasinda kaan hoca ya gitmeyi dusunuyorum. Peki esimin tahlilleri orada yapilabiliyormu izmir de yasamiyoruz cunku ona gore yeni testlerle mi gitmek gerekir acaba..?

Arkadaşım hiç üzülme sağlık olsun. Bu olmazsa bir sonrakinde inşallah. Her şeyin bir zamanı var inşallah sende kucağına alacaksın bebeğini...

Teşekkürler arkadaşım.Bu ikinci denemem herşey gayet iyi idi ama tutunmadı maalesef.Kaan beyle tutunmama nedenlerini konuşacağım.Çizikde atılmıştı.Şimdi kalan dondurulmuşlarla deneyeceğim son şansımı.

Allah isteyen herkese nasip etsin inş..

geçmiş olsun cnm. üzülme en azından dondurulmuşların var. sorun neydi sizde? kaç kücreli kaç embriyo transfer edilmişti?

geçmiş olsun cnm. üzülme en azından dondurulmuşların var. sorun neydi sizde? kaç kücreli kaç embriyo transfer edilmişti?

Aslında görünen hiçbir sorun yok.Tek sorun ileri yaştan dolayı yumurta kalitesinin düşmesi.3 adet birinci kalite 8 hücreli embriyo transfer edildi.Malesef tutunmadı.Bu ikinci denememdi.Son kez dondurulmuşlarla deneyeceğim.Olmzsa da kısmet diyeceğim.

Siz tedavide ne aşamadasınız ? Doktorunuz kimdi?

Hiçbir zaman ümidini kaybetme...seninle telefonda görüşmüştük,açıkcası ben bu süreçte hocayada gittim,cevremde gitmiş oldugum hocaya gidip onun verdiği bitkisel ve dualı içerikli su fakan veriyor..yani birde bu tarzda denesen,ben açıkcası gayet modern eğitimci çağdaş bir bireyim ama inan dualarda cok işe yarıyor..

Manisanın gördes ilçesinin dalgır köyünde arkadasım.ben sahsen gittim,yaslı bir amca eşide yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…