Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Bende numarası vardı hatta gecen bir arkadasa verdim,ama aradıgımızda hat kesiliyor suanda.normalde uzakta olanlara kargo ile gönderiyor...ben yeniden arar gerekirse ulastıgım zaman sana numarasını veririm,para içindd yapmıyor gönlünüzden ne koparsa diyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok merak ettim kendiliğinden hamilelik derken nasıl bir tedavi uyguladınız.Benim doktorumda Kaan Bozkurt.
İkinci tüp denememi onda yaptım.10 Nisanda negatif sonucu aldım.
Şimdi birkaç ay doğal yoldan denesem mi diye konuşacağım doktorumla.
Eğer mahsuru yoksa özelden numaramı yazayım.Sizde yazın konuşalım.Tşk,

Sevgiler.

Benim doktorum da kaan bizkurt. İnsallah onumuzdeki ay dondurulmus transferi olucak...

nihayet irenbede ahmet zeki ışıktan randevumu aldım 22 nisana ama sizlere sormak istediğim bişey var bazı tahlilleri devlet hastanesinde yaptırsam olurmu hani bütün tahliller orda olunca fiyatta artıyormu bilginiz varmı

Kizlar bugun kaan hocayla konustum derdimi anlattim varikosel 1.derecede oldugu icin sayida ameliyat dahi olsa duzelme cok olmaz dedi..suanda antibiotik tedavisi goruyo takviye ilac kullanmiyoruz dedim.msj ile bana takviye kullanabilecegimiz ilaclari yazdi gonderdi gittigimiz uroloji dr. Dan daha cok ilgilendi sperm kalitesini artiralim asilamayla bile hamile kalirsin durumunuz cok kotu degil dert etmeyin dedi..Allahim o kadar cok sevindim ki boyle ilgi alaka yuz yuze bile hic bir doktordan gormedik.motive edici sozler insani bi nebzede olsa umutlandiriyor..sizlere sormak istedigim irenbe nin suanki guncel tup bebek fiyati nedir ortalama fiyat soyleseniz bile olur.. :)

bende irenbe kaan hocaya gitmeyi düşünüyorum,3 tüp denemem var,yumurta kalitem düşük çıkıyor,embiriyo kalitem de iyi olmuyor,bunun için verdiği vitaminler ilaçlar varmış,benim gibi sorunu olup bilgi sahibi olan varmı acaba aranızda...

Amin. Hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah...

Hadi hayırlısı olsun çok sevindim senin adına :) En son tüp bebek ücreti 3950 idi ama birkaç ay önce zam geldi ancak ne kadar onu bilmiyorum...

Ben canım Kaan Bozkurtun hastasıyım. Yumurta rezervim oldukça düşük çıkıyordu. 0.66 amh ile bana uyguladığı tedavi sayesinde ilk seferde 10 adet yumurtam bunlardan 3 adette embriyom oluştu. Şimdilik dondurduk transferimi bekliyorum önümüzdeki pztesi de kontrolüm var sanırım o gün transferimin zamanı belli olur. Hayırlısı olsun seninde inşallah Kaan beye mutlaka gitmeni öneririm. Yumurta rezervi azlığında kendisi oldukça deneyimli bir doktor.

Benimde embriyolarımı dondurduk 3 adet şimdi transfer zamanını bekliyorum. :) Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Benim yumurta rezervimde azalma vardı ve yaşım itibarıyla (40 yaşındayım) yumurta kalitem düşüktü, tüp bebek haricinde doğal yolla hamile kalmamın çok zor olacağı söylenmişti ve bir başarısız tüp bebek deneyiminden sonra izmirde yaşayan bir tanidigimiz vasitasiyla Dr. Kaan Bozkurt'la irtibata geçtik, ve kendisinin tavsiye ettigi vitamin ve ilaç takviyesiyle şuan 30 haftalık hamileyim ... Size tavsiyem kendisiyle görüşün irenbe tüp bebek merkezi'nden ulaşabilirsiniz....
Telefon:
+90 232 464 58 88
+90 533 466 29 20
+90 544 264 58 88
+90 505 696 64 47

Benim yumurta rezervimde azalma vardı ve yaşım itibarıyla (40 yaşındayım) yumurta kalitem düşüktü, tüp bebek haricinde doğal yolla hamile kalmamın çok zor olacağı söylenmişti ve bir başarısız tüp bebek deneyiminden sonra izmirde yaşayan bir tanidigimiz vasitasiyla Dr. Kaan Bozkurt'la irtibata geçtik, ve kendisinin tavsiye ettigi vitamin ve ilaç takviyesiyle şuan 30 haftalık hamileyim ... Size tavsiyem kendisiyle görüşün irenbe tüp bebek merkezi'nden ulaşabilirsiniz....

Estafrullah; sizinle alakası yok durumun; tamamen bir yanlış anlaşılma ya da yanlışlıkla yazılan bir mesaj sonucu mesajın yazlıldığı kişinin takındığı agresif ve kavgacı tavıra istinaden verilen bir karşı cevaptan ibaret bir durum... Size yazacağıma yanlışlık yapıp size tavsiyede bulunan kişiye yazmışım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…