- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.341
Manisanın gördes ilçesinin dalgır köyünde arkadasım.ben sahsen gittim,yaslı bir amca eşide yanında
Bayağı uzakmış bana.
Mutlaka yanına gitmek gerekiyormu acaba ?Başkasıyla falan olurmu ?
Ne veriyor ?
Canım çok gençsiniz daha.Ameliyatı kafanıza takıp, Eşinin de psikolojisini bozma.Benim eşim de olmuştu çünkü.Hiç bir değişiklik olmadı sayıda.Hem enfeksiyon varmış dedin.Günü gününe tutmaz o sperm sayıların.Sen bir kezcik görüş Kaan Bozkurt ile. Çok rahatlatacağına eminim.Ben 40 yaşımda ve 4 tüp+5 aşılama+2 laparoskopi+2 HSG yaptırmış, yıllarımı bu işe harcamıştım.Şimdi Kaan Bozkurt sayesinde 16 haftalık kendiliğinden gebe kaldım.Lütfen beni dinle, boşa zaman kaybetme.Sadece bir görüş.Keşke ben senin gibi 27 sinde bu işe başladığımda Kaan Bey ile görüşseydim.
Mutlu haberlerini bekliyoruz.
Aslında görünen hiçbir sorun yok.Tek sorun ileri yaştan dolayı yumurta kalitesinin düşmesi.3 adet birinci kalite 8 hücreli embriyo transfer edildi.Malesef tutunmadı.Bu ikinci denememdi.Son kez dondurulmuşlarla deneyeceğim.Olmzsa da kısmet diyeceğim.
Siz tedavide ne aşamadasınız ? Doktorunuz kimdi?
Teşekkürler arkadaşım.Bu ikinci denemem herşey gayet iyi idi ama tutunmadı maalesef.Kaan beyle tutunmama nedenlerini konuşacağım.Çizikde atılmıştı.Şimdi kalan dondurulmuşlarla deneyeceğim son şansımı.
Allah isteyen herkese nasip etsin inş..
Kizlar bugun kaan hocayla konustum derdimi anlattim varikosel 1.derecede oldugu icin sayida ameliyat dahi olsa duzelme cok olmaz dedi..suanda antibiotik tedavisi goruyo takviye ilac kullanmiyoruz dedim.msj ile bana takviye kullanabilecegimiz ilaclari yazdi gonderdi gittigimiz uroloji dr. Dan daha cok ilgilendi sperm kalitesini artiralim asilamayla bile hamile kalirsin durumunuz cok kotu degil dert etmeyin dedi..Allahim o kadar cok sevindim ki boyle ilgi alaka yuz yuze bile hic bir doktordan gormedik.motive edici sozler insani bi nebzede olsa umutlandiriyor..sizlere sormak istedigim irenbe nin suanki guncel tup bebek fiyati nedir ortalama fiyat soyleseniz bile olur.. :)
bende irenbe kaan hocaya gitmeyi düşünüyorum,3 tüp denemem var,yumurta kalitem düşük çıkıyor,embiriyo kalitem de iyi olmuyor,bunun için verdiği vitaminler ilaçlar varmış,benim gibi sorunu olup bilgi sahibi olan varmı acaba aranızda...
Arkadaşlar merhaba,
Geçtiğimiz ay aldığım negatif sonuçtan sonra dondurulmuş embriyolarım için Dr.Kaan Bozkurt ile harekete geçtik :) Allahın izni ile 2-3 haftaya kadar dondurulmuş iki tane embriyom transfer olacak. Doktorumun söylediğine göre dondurulmuş embriyoda tutunma şansı daha yüksekmiş. Umarım Allahım isteyen herkese hayırlı sonuçlar verir. Rahim çizme işlemi tamamlandı şimdi ilaçlarımı kullanıyorum östrojen seviyemde düşüş yaşandığı için.
Bu sefer doktorumda bende çok ümitliydim.Pek umudum kalmadı.
Bak hiç öyle düşünme her şeyde vardır bir hayır de. Umudumuz olmazsa bu yaşadıklarımızın hiçbir anlamı kalmaz. Şimdi yeni olduğu için umudunu yitirdin. Biraz zaman geçsin bak içinden nasıl güçlü bir kadın çıkıyor ve yeniden umudunu ele alıyor. Şimdi ne yap biliyor musun çok istediğin yapmak istediğin şeylere zaman ayır, kendine vakit ayır arkadaşlarına ailene ya da neye istiyorsan sana iyi gelecek eminim
Bak hiç öyle düşünme her şeyde vardır bir hayır de. Umudumuz olmazsa bu yaşadıklarımızın hiçbir anlamı kalmaz. Şimdi yeni olduğu için umudunu yitirdin. Biraz zaman geçsin bak içinden nasıl güçlü bir kadın çıkıyor ve yeniden umudunu ele alıyor. Şimdi ne yap biliyor musun çok istediğin yapmak istediğin şeylere zaman ayır, kendine vakit ayır arkadaşlarına ailene ya da neye istiyorsan sana iyi gelecek eminim
Çok teşekkür ederim arkadaşım ilgin için.
Biraz zamana ihtiyacım var galiba haklısın.
Sevgilerimle,
Benimde embriyolarımı dondurduk 3 adet şimdi transfer zamanını bekliyorum. :) Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
laughnow Çok teşekkür ederim aynen bende öyle...Sizede hayırlısı olsun inşallah ALLAH sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder :)
Çok teşekkür ederim arkadaşım ilgin için.
Biraz zamana ihtiyacım var galiba haklısın.
Sevgilerimle,
Zaman herşeyin ilacı oluyor. Bu aradaki vaktini güzel değerlendir sevgiler benden....
bende irenbe kaan hocaya gitmeyi düşünüyorum,3 tüp denemem var,yumurta kalitem düşük çıkıyor,embiriyo kalitem de iyi olmuyor,bunun için verdiği vitaminler ilaçlar varmış,benim gibi sorunu olup bilgi sahibi olan varmı acaba aranızda...
Cevap veren arkadaslara tek tek cok tesekkur ederim benim yuzumden de tartisma yasamissiniz kusura bakmayin..esimin ilac tedavisi uc hafta surecek daha sonrasinda kaan hoca ya gitmeyi dusunuyorum. Peki esimin tahlilleri orada yapilabiliyormu izmir de yasamiyoruz cunku ona gore yeni testlerle mi gitmek gerekir acaba..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?