- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
Beni de aradılar bugün. Pazartesi embriyo transferim olacak.Hayırlısı bakalım. Senin doktorum kimdi Tuana?Yumurtalarını ne zaman toplamışlardı?
Merhaba arkadaşlar ben bebislerimi aldim geldim evime.12 gun sonra guzel haber almak ümidiyle bekliyorum.hepinize hayirli haberler inşallah.
Canim hadi hayirlisi olsun. Benim dr aral bey ama benim opu bu ay degildi nisanda toplandi bende ohss oldu o yüzden transfer sonra yapilicak diye dondurdu.ama adetin 14.cu günüydü sanirim opu.yumislada 3.cu gun embriyosu.
Pazertesi 5. gün embriyosunu transfer edecekler . Hepimiz iyi haberler alırız inşallah. :) Benim de 18 tane toplanmıştı. Sınırdaymışım ben de. Ertesi ve sonraki 2 gün çok şiştim. İdrarımı yaparken çok sancı çektim. Sende de olmuşmuydu? Şimdi iyiyim ama.
Kullanmış olduğumuz ilaçlar mahvetti beni. Yemek bile yiyemiyorum. Midem çok ağrıyordu ve yanıyordu. Şimdi de yemek yerken göğsüm ağrıyor. Çok garip midem ve yemek borum zarar mı gördü ki! Bu kadar çekiyoruz inşallah sonucu güzel olur .
Canim bendeki şişlik adet olana kadar devam etti 5 kilo aldim bir anda.dostinex diye bir ilac kullandim onunla tedavim oldu daha fazla sismemi yada daha kotu olmami o hap engelledi sanirim.hangi hap ve ilac kullaniyorsun suan ? Yarin Rabbim yar ve yardimcin olsun bebisin sımsıkı tutunsun 9 ay annesiyle olsun inşallah. Dualarim seninle.Rabbim gonlu muradini nasib etsin inşallah.
Canim benim donmus transfer oldugu için adetin 3.cu gunu gunluk tablet miktarları artarak estrofem kullanmaya basladim, folidoce gunluk 1tablet devam dedi bunu zaten 4 aydir kullanıyorum. Birde gunde 1adet bebe asprini.bu kadardi transfer den 4 gun oncesi bir antibiyotik gunde 2tablet birde kortizon iceren bir hapti isimleri aklimda degil oda 1 adetti.ve 4 gu n oncesinden olmak uzere ve test gününe kadar 1 progesteron iğne vurduruyorum.tansfer gunu 2 ampul birlestirip vurdu ve fitil eklendi receteye.progesteron kapsul senin dedigingibi fitil seklinde kullanılacakmis.benim ilaclar boyle.sendeki o mide sorunu dostinex etkisi.bendede midemi zehir gibi yakiyor bas donmesi sersemlikde yapiyordu.dr bana 4 gun yat sonrasinda dikkatli ol ev isi fln yok kesinlikle dedi.bende anneme geldim wc ve yemek harici yatiyorum dogrusu.hayirlisi inşallah.Elevit , gyno ferro, inofolik kullanıyordum zaten. Opu işleminden sonra da crinone,progestan,tetradox,prednol,dostinex, endol kullanmaya başladım.Endol fitildi 2. gün bitti,tam 3 kez kullandım. Crinone jeli de sabahları kullanıyorum.Progestan hap ancak doktorum onu vajene olarak kullanmamı istedi. Tetradox ve prednolu bugüne kadar kullanmamı istedi. Dostinex e devam. Senin kullanmaya devam ettiğin var mı? Transferden sonra reçeteye başka ilaçlar ekleniyor mu? Yarın sabah doktoru arayıp soracağım crinone yi sabah kullanayım mı diye. Bir de dostinexi transver gününe kadar kullan devam edip etmeyeceğine sonra karar verilecek dediler.
Tartımın da pili bitmiş ama tartıya çıkmaya korkuyorum. En az 5 kilo almışlığım vardır, belki de daha fazla.Bu da işin tuzu biberi napalım :)
Canın acıdı mı transfer sırasında?Aslında embriyo aşamasında iken cinsiyeti belli oluyor. Biliyorlar ama etik olmayacağı için söylemiyorlar:)
Ben stres yapmadım hiç, rahatım. Ama heyecan yaptım azıcık. Sen hep yatmayı mı düşünüyorsun , ya da günlük yaşama devam mı etmeyi? Aral Bey bu konuda sana ne gibi tavsiyelerde bulundu?
Tatlım maydanoz gibi bazı besinler rahim kaslarını hareket ettirdiğinden düşüğe sebep olabilirmiş.Bir araştır istersen sen de .
Kendine dikkat et. Eşine bol bol naz yap, iyi gelir :)
Evet cnm maydanoz nane asitli icecek ve hazir gidalar bunlara dikkat ediyorum.bide transfer konusu kateter denen alet sinir bozucu asilama islemininaynisi.rahat ol inşallah hayırlısı ile bebisine kavus.
Amin canım inşallah buradan birbirimize iyi haberler vereceğiz :)
Ben de kayınvalideme gideceğim.Aşılama olmadı bende. Aşılama diye başladık tüp bebeğe döndük.Bu ilk denemem olacak. İşten de izin aldım. Rapor alacağım doktorumdan. Yatarsak en azından risk almamış oluyoruz. Bakalım doktorum bana kaç gün rapor verirse o kadar yatarım.
İnternetten işleme baktım kolay görünüyordu inşallah öyle olur. Tuanacım yaşın kaçtı bu arada? >Yani buradaki paylaşımcıların yaşlarını merak ettim.
arkadaşlar benim yumurtalardan 9 tanesini bugün dondurmuşlar gelişimleri iyiymiş geri kalan 4 tanesinide
5.güne kadar takip edeceklermiş eğer dondurulursa tekrar arayacaklarmış.
bende sıkılmaya başladım vakit hemen geçsin istiyorum
benden gelişmeler bu kadar
Oh maşallah cok güzel Yumoşlar.merak etme cnm bu adetin cabuk gelicek benim 20.ci gun gelmisti adet.hayirlisiyla hersey yolunda bak cok şükür. Bende 2 adet gecir sonra gel dediginde nasil gecer o kadar gunler diyordum ama nasil gecti hatırlamıyorum bilee.asil simdi geçmiyor zaman kacgundur yatiyorum bi sayiyorum daha 3 gün olmuss.
Canim bu tedavi nin en onemli kismi her an mutlu olman kendini simartman ozel hissetmen.moral hep en yüksek safhada olmalı. Hic bir durum keyfini kacirmamali.Rabbim bebislerini 2 ay sonrasinda nasib ettiyse ve bu yuzden bu şekilde engeller cikiyorsa diye dusun.hayirli zamanda hayirli ve saglikli evlatlar a sahip olalim inşallah. Rabbim insallah cumlemizin sonucunu pozitif eyler.inşallah sonucun mükemmel olur arkadaşım.bende sıkılıcam biliyorum 2 adet dönemi nasıl geçer.yarın tekrar kontrole çağırmışlrdı bakalım ne diyecekler.ama ben tedaviye adapte olamamaya başladığımı hissediyorum.ilaçları kullanasım gelmiyor.10 gündür raporluydum bugün işe dönüyorum canımda sıkılmıyor değil.çalışacağım için.şimdi gidince herkes soracak ne oldu diye bide açıklama yapmak zorunda kalıcm.
keşke bende yatsam günboyu nasıl iyi gelir walla.beraber sayıyoruz günleri bak ne güzel işte.canın sıkıldıkça gir internete.olduğum sürece konuşuruz test günü geliverir hemen.ve hamile olduğuna seviniriz burdan
gesmaa arkadaşım benimde yaş 27 bu arada
Benim de yaş 27 arkadaşlar. Bugün saat 14:00 de transferim olacak.Heyecanlanmaya başladım şimdiden :) 2014 de hepimiz anne olacağız inşallah.
gesmaa arkadaşım inşallah transferin güzel geçmiştir.sonucunda güzel olur.
bu arada yarın ceyberta arkadaşımızın test günü oda mutlu haberi paylaşacak bizimle yarın bence.
beklemek zor ama değecek birşey için bekliyoruz ya sabrediyorum
Canim bu tedavi nin en onemli kismi her an mutlu olman kendini simartman ozel hissetmen.moral hep en yüksek safhada olmalı. Hic bir durum keyfini kacirmamali.Rabbim bebislerini 2 ay sonrasinda nasib ettiyse ve bu yuzden bu şekilde engeller cikiyorsa diye dusun.hayirli zamanda hayirli ve saglikli evlatlar a sahip olalim inşallah. Rabbim insallah cumlemizin sonucunu pozitif eyler.
Canim Allah yardimcin olsun buyuk ihtimalle su sirada transfer in yapiliyor.Allahim hayırlısiyla bebisin sana sıkı sıkı tutunsun insallahh.guzel gönlüne gore versin Rabbim.
Canım transferim çok ii geçti. Çok teşekkür ederim sorduğun için. Sabırla bekliyorum 27 sini. :) ben transferden sonra yarım saat zor bekledim hemen koştum tuvalete inşiallah birşey olmamıştır. Sanki her an birşey olabilirmiş gibi geliyor. Pozitif olmaya çalışıyorum.Şu forumlarda okuduklarım canımı sıktı heralde.Ama çoğu eski paylaşımlar.
İyi dilekte bulunan herkese sonsuz teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?