- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.541
yok işgillenme cnm ya tedbir olsun diyedir hem iyi çıkmış zaten bende de 14 saydı ilk denemede 5 yumurta toplanmıştı ondan şüphelendi ama sayınca gerek yok dedi sen östrojen hapı kullanıyomusun ben başladım göğüslerim feci şişti acıyo heralde ondan
Bende kizimi kucagima 26 mayista aldim.ahmet zeki hocaya sonsuz tesekkurler. Gecen yil bi zamanlar hep bu sotedeydim.yeni bir bilgi umut care...ne derseniz...bilgi paylasimi iyi geliyordu bana.bebek isteyen bu yolda ugrasan tum arkadaslarima once sabir sonra bebek diliyorum:))
Kullandigim haplar sadece yazdiklarim canim..kaan bey cok iyi gercekten hicbir seyi es gecmiyor..kasiklarimda agrilar var benim de iki gundur.. histeriskopi sonrasinda rahme cizik atildi dogal yolla hamile kalan oluyormus:) herseyi okuya okuya kafayi yicem artik.. :)
merhaba arkadaşlar... bugün irenbedeydim yumurta toplama işlemim vardı. 28 tane yumurtam toplanmış. doktorum Ahmet Zeki IŞIK. fakat doktorum transfer işleminin hemen olmayacağını söyledi. 2. adetim olduğu zaman yani bir buçuk ay kadar sonra olacakmış. neden bu kadar çok bekliyoruz ki.... kendimi hazırlamıştım oysa beş gün sonra transfer olur diye. bu arada döllenen yumurtalar için de arayacaklarını söylediler. inşallah bi sorun olmaz...
onlardan bırı benım canım 2tup bebek denemsı ve hıstereskopı uygulaması daha sonra kendılgımden hamıle kaldım bende ırenbede tedavı gordum herseyın yolunda oldugunu sorun olmadıgını soyluyordu hep dr um ancak olmadı tup bebeklle nasıp degılmıs hıstereskopı sonrası kendılgımden hamıle kaldım cok sukur sımdı 18.haftaya gırdık rabbın ısteyen herkese nasıp etsın kımseyı bu yolda oyalamasın ınsallah
yumurta sayınız 20 üstünde oldugu ıcın rahmı ve vucudu dınlendırılmesı gerkeıyor yoksa vucut ve yumurtalıklar su topluyo ohss olunuyo yanı onu engellemek ıcın dınlendırıyolar sonu guzel 1-2 ay gec olsun onemlı degıl ınsallah emrıyoların saglıklı ve guzel gelısır sımsıkı tutunur sana
Aa cok sevindim canim Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina al yavrunu insallah..insallah bende oyle hamile kalirim da ugrasmak zorunda kalmayiz..simdi guclu gozukmeye calisiyorum da olmazsa yikilirim gibime geliyor..
merhaba arkadaşlar... bugün irenbedeydim yumurta toplama işlemim vardı. 28 tane yumurtam toplanmış. doktorum Ahmet Zeki IŞIK. fakat doktorum transfer işleminin hemen olmayacağını söyledi. 2. adetim olduğu zaman yani bir buçuk ay kadar sonra olacakmış. neden bu kadar çok bekliyoruz ki.... kendimi hazırlamıştım oysa beş gün sonra transfer olur diye. bu arada döllenen yumurtalar için de arayacaklarını söylediler. inşallah bi sorun olmaz...
hayır hayırr saın yıkılmak yok ben 4 yıl sonunda kavustum once esımın varıkoselı cıktı onu hallettık bende pco cıktı onu hallettık yok olmuyo olmuyo derken asılama denedık 2kere geen olmadı 2 kere tup beebek gene olmadı hıstereskopı de uygulanmıstı 2.tup bebek oncesı en son 9 subatta tup bebegın negatıfını aldım 12 subatta adet oldum o adetımde artık pes ettım olmuyo maddı manevı zorlu bır surec bıraz ara vermek ıstıyorum dedım esıme dondurulmuslarımız var hala ırenbede denemek ıstedııgmız onlarla denerız dedım esım tmm dedı macbur napsın psıkolojım bozuluyodu ama kafamdan atmaya kesın kararlıydım en azından bu yaz rahat gecsın guzel tataıl yapayım yaz son tekrar denerım dedım 14 mart adet gunum du ve asıır kasık agrım vardı haa sımdı ha sımdı gelıcek adet dıye ogun evde buyuk bı temızlık yaptım halıları sılkeledım cam sıldım vs.. 19 martta sabah hala agrım vardı dayanamadım esıme hadı gıdelımde sokturcu alalım dedım esım dr gıdelı kafamıza gore almıyalım dedı alsak alıp ıcıcektım yanı dr gıttık muayane etmeden ılac vermeem gel baklaım dedı be tabı yumurta catlıuyamadı kıst oldu dıye bakıyorum Ahmet beyede dedım kesın kıst oldu sokturuc almaya geldım dıyeokadar emınım yanı muayane sonucunda gozun aydın gebelık kesen var dıyınce dusuyodum yattıgım yerden gercektenmı dedım sonrası geldı zaten cok sukur bugunumuze oyuzden sakınn sakın umutsuz olma Allah nasıp ettıkten sonra hıcbırseye bakmıo emın ol umudunu yıtırırsen olmaz kusura bakma bıraz uzun oldu ama anlatmak ıstedım
canım sakın acele etme geç olsun ama sağlam olsun ben de ahmet beyin hastasıyım geçen ay transferim oldu sonuç negatif 19 yumurtam toplanmıştı opudan sonra şiddetli ağrılarım olmasına rağmen transferim de olmuştu ve sonucumuz olumsuz oldu belki ben de diğer ay transfer olsaydım tutardı en azından rahmim dinlenirdi demem o ki hiç acele etme vücudun kendini toplasın ki bebişin sana iyice tutunsun beklemek çok zor biran önce olsun bitsin istiyoruz ama sağlam olsun da beklemeye değer tecrübeyle sabit :)
ay gogii nekadar sevindim anlatamam kendim yaşamış gibi oldum sağlıcakla kucaklarsın ve büyütürsün inşallah benim de ilk denemem negatif cumaya randevum var ahmet beyden bakalım ne dicek nasıl bi yol izlicez donmuşlarıma ne zaman kavuşucam umarım çok bekletmez analarını eşşek sıpaları :)
Inşallah canım senin neden tutunmamis bi sey dedi mi. Sebebi neymiş. Ben de öyle diyorum artık hayırlısı neyse o olsun. ...
canım sakın acele etme geç olsun ama sağlam olsun ben de ahmet beyin hastasıyım geçen ay transferim oldu sonuç negatif 19 yumurtam toplanmıştı opudan sonra şiddetli ağrılarım olmasına rağmen transferim de olmuştu ve sonucumuz olumsuz oldu belki ben de diğer ay transfer olsaydım tutardı en azından rahmim dinlenirdi demem o ki hiç acele etme vücudun kendini toplasın ki bebişin sana iyice tutunsun beklemek çok zor biran önce olsun bitsin istiyoruz ama sağlam olsun da beklemeye değer tecrübeyle sabit :)
onlardan bırı benım canım 2tup bebek denemsı ve hıstereskopı uygulaması daha sonra kendılgımden hamıle kaldım bende ırenbede tedavı gordum herseyın yolunda oldugunu sorun olmadıgını soyluyordu hep dr um ancak olmadı tup bebeklle nasıp degılmıs hıstereskopı sonrası kendılgımden hamıle kaldım cok sukur sımdı 18.haftaya gırdık rabbın ısteyen herkese nasıp etsın kımseyı bu yolda oyalamasın ınsallah
yumurta sayınız 20 üstünde oldugu ıcın rahmı ve vucudu dınlendırılmesı gerkeıyor yoksa vucut ve yumurtalıklar su topluyo ohss olunuyo yanı onu engellemek ıcın dınlendırıyolar sonu guzel 1-2 ay gec olsun onemlı degıl ınsallah emrıyoların saglıklı ve guzel gelısır sımsıkı tutunur sana
sağol canım ınsallah bu son denemem oolurr gelır o essek sıpası annesıne :)))
bilmiyorum ki canım cuma günü belli olucak işte kimyasal gebelikmi yaşadım onuda bilmiyorum çünkü p.tesi baktırdığımda 6.40dı çarşamba 1.77ye indi doktorum bişey demedi cuma konuşucaz bunları nasipten öteye gidilmiyor hayırlısını dilemekten başka yapacak bişeyimiz yok
inşallah canım inşallah okadar zormuş ki bu işler derlerdi inanmazdım şu ceket atsan hamile kalanlara nasıl imreniyorum anlatamam
Cok tesekkur ederim canım verdiğin bilgiler için. Doktorda böyle birşey demisti ama ben pek anlamamistim. Yumurtaların aşırı uyarilmasindan kaynaklı bi şeyler olur demisti. Ben de öyle diyorum artık gec olsun guc olmasın. .... ilaç verdi igne kullanicam beş gün orgulatron. Ikinci adetimde yapılacak artik
Aynen bunlar biraz da Allahtan gelen şeyler isyan etmemek lazım ama insan üzülüyor yine de. Bi sey daha sorabilir miyim. Transfer adet dineminde mi yapılıyor yoksa bittikten sonra mi
aynen cnım aynen kuzenım 25 agustosta evlendı yarın doguryo nasıl yaaa demıstım ahmıle odlgunu duyunca evlılıklerı 1 yıl olmadan hatta ılk gunlerden hamıle kalıyolar buda bızım sınavımzı cnım oyle dusunelım ınsallah basarıyla sonuclanıcak hepımzıınkı
hayırlısı olsu cnım gec olsun guc olmasın ınsallah son our stresten uzak dur ve lutfen bol bol su ıc trasnfer sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?