- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.561
Su mu.... hic su icmem normalde aklıma bile gelmez ama iccez artık mecbur. ... yanimda su şişesiyle dolaşırim
ah o kuzenler yokmuuuu :) eşiminki geçen ağustosta evlendiler gelin kasımda doğurdu şuan 7 aylık oğlu var düşün artık düğünde 6 aylıkmış erken kalkan yol alırmış hesabıbenim kuzen de aynı ağustosta evlendi hatta eşiminkiyle aynı gün gelinimiz de düğünde 1,5 aylık hamileymiş yuh dedim hatta eşimin ananesi de keşke sebuşlarda erkenden yapıverselermiş demiş çok gülmüştük :) bizim heryerimiz çatlıyo uğraşıp duruyoz adamlar bir vuruşta gol atıyolar yaaa
Su mu.... hic su icmem normalde aklıma bile gelmez ama iccez artık mecbur. ... yanimda su şişesiyle dolaşırim
ayy erkenden yapıverselermıs supermıs canım ben kafamdan atınca oldu buna ınanıyorum esımın bndan 3 yıl once degerı 1-4 mılyon arasındaydı sperm sayısı suanda cok sukur 107 mılyonu gorduk bıraz sabır ısıtıyor ıste bu surec ama herseye bahane buna emın ol olucaksa 1 mılyon spermlede oluyo sonucta ısımızı gorcek olan tek 1 adet rabbım tum ısteyenlere versın stres yok relax saglıklı ve duzenlı beslen mutlaka
ama olmuyoki be canım kafadan atmak tam işe başlıyosun hooooop aklına geliyo yok ayağımı kaldırayım yok yastık koyayaım yok yan yatayım bi sürü tilki dolanıyo artık o iş demek bebek demek oldu keşke unutabilsem ama napalım herşeyde vardır bi hayır olucak inanıyorum ben ama zamanı var azıcık daha
aman ha gogii doğru demiş bol su içmen lazım kabız olmaman gerekiyo ben koydum yanıma litrelik şişeleri emzik gibi içtim durdum bardakla zor oluyo :)
en az 2 lıtre en fazla 3 lıtre fazlası bas agrısı yapar ıcemıyosan ıcıne salatalık lımon atabılırsın hafıf bı aroma verır ıcımı kolaylasır
hayır hayırr saın yıkılmak yok ben 4 yıl sonunda kavustum once esımın varıkoselı cıktı onu hallettık bende pco cıktı onu hallettık yok olmuyo olmuyo derken asılama denedık 2kere geen olmadı 2 kere tup beebek gene olmadı hıstereskopı de uygulanmıstı 2.tup bebek oncesı en son 9 subatta tup bebegın negatıfını aldım 12 subatta adet oldum o adetımde artık pes ettım olmuyo maddı manevı zorlu bır surec bıraz ara vermek ıstıyorum dedım esıme dondurulmuslarımız var hala ırenbede denemek ıstedııgmız onlarla denerız dedım esım tmm dedı macbur napsın psıkolojım bozuluyodu ama kafamdan atmaya kesın kararlıydım en azından bu yaz rahat gecsın guzel tataıl yapayım yaz son tekrar denerım dedım 14 mart adet gunum du ve asıır kasık agrım vardı haa sımdı ha sımdı gelıcek adet dıye ogun evde buyuk bı temızlık yaptım halıları sılkeledım cam sıldım vs.. 19 martta sabah hala agrım vardı dayanamadım esıme hadı gıdelımde sokturcu alalım dedım esım dr gıdelı kafamıza gore almıyalım dedı alsak alıp ıcıcektım yanı dr gıttık muayane etmeden ılac vermeem gel baklaım dedı be tabı yumurta catlıuyamadı kıst oldu dıye bakıyorum Ahmet beyede dedım kesın kıst oldu sokturuc almaya geldım dıyeokadar emınım yanı muayane sonucunda gozun aydın gebelık kesen var dıyınce dusuyodum yattıgım yerden gercektenmı dedım sonrası geldı zaten cok sukur bugunumuze oyuzden sakınn sakın umutsuz olma Allah nasıp ettıkten sonra hıcbırseye bakmıo emın ol umudunu yıtırırsen olmaz kusura bakma bıraz uzun oldu ama anlatmak ıstedım
Benim esimde de varikosel var canim ameliyat ile duzelme garantisi vermedi doktor..bizde zaman kaybetmek istemedik daha fazla 26 aydir ugrasiyoruz..tek bu dert de yok basimizda bu sure icinde babamin hastaligi nuksetti..seker hastasi bacagi kesildi aylarca hastanede kaldik..bu kadar stresten olmuyordur diye dusunurken..esimde problem cikti onu motive et bunu motive et derken kendimi unuttum icimde yasadim hep..olumlu dusunuyorum bu yuzden Allah im burdan yuzumuzu guldurcek insallah..ama sonuc istedigim gibi cikmazsa eminim agir bir cöküs yasicam bundan eminim..bende derdimi paylastim sizlerle iyi ki varsiniz terapi merkezi gibi burasi.. :)
@gogii tesekkur ederim canim benim..gosterdigin ilgi icin..esimdeki varikoseli bazi doktorlar bulamiyor bazisida zorla hani sperm sayisini ona baglamak icin varikosel var diyorlar..1.dereceden varikosel bizimki pek etkisi olmazmis spermlere.. cok arastirdim 3.derece falan olsa ameliyat olurdu o zaman artis etkisi de olurdu..esim 2 yasindayken havale gecirmis ben ona bagliyorum artik sperm sayisini..ibrahim saracoglu tv de havale etki birakmistir demisti bir izleyiciye.. keci boynuzu kurleri ari sutleri herseyi yiyip iciyor proxeed plus kullaniyor bir senedir ama 1bucuk milyon u gecemedik daha..cocugumuz olsunda kocamida ameliyata ikna edip aradan cikarmayi planliyorum ama.. :)))
canım bişey sorucam sana senin kaçıncı denemendi yazdıysan da ben unuttum şuan benim ilk deneme negatif ya geçen hafta sonucu doktora bildirirken 1 hafta 10 gün içinde gelin neden böyle olmuş bakalım falan demişti hani şimdi gidişimizde ücret ödücezmi acaba muayene ücreti falan onu merak ettim biliyomusun böyle bişey
merhaba arkadaşlar... bugün irenbeden aradılar. 28 tane yumurtam toplanmıştı, 25 tanesini işleme almışlar, bunlardan 17 tanesi de döllenmiş. 2 gün boyunca hücrelerin bölünmesine bakıp ona göre dondurma işlemi yapacaklarmış. transfer inşallah bir buçuk ay sonra....
Canim benim ilk denemem olacak..ayni ay icinde gidince ucret odenmiyo demisti orda ki kiz..yanlis bilgi vermek istemem ama..
neyse yarın belli olur artık ödeyip ödemiyceğim :) ben tez canlı illa bgnden öğrenmek istedim de ondan sordum :)
hadi bakalım hayırlı olsun canım seni tekrar ararlar kaçıncı gün dondurcaklarını söylerler 1,5 ay sonrada şıp diye koyarlar göbişine :)
Bende oyleyim canim..tedbirli gitmekte fayda var zaten..efyen buften degil odedigimiz ucretler..insallah muradimiza ereriz tohumuna para saydigimiz cocuklarimizin...:))) haber ver mutlaka sebep neymis olur mu...
inşallah canım ama beklemek de zor geliyor insana... yine de güzel bi şey inşallah sonu da güzel olur da mutlu haberleri burada paylaşırım yine.....
sonu pozitif olsun da varsın bekle canım umarım bukadar beklemene sabırsızlığına değer de ilk seferinde olumlu sonucu alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?