Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

ayy erkenden yapıverselermıs supermıs canım ben kafamdan atınca oldu buna ınanıyorum esımın bndan 3 yıl once degerı 1-4 mılyon arasındaydı sperm sayısı suanda cok sukur 107 mılyonu gorduk bıraz sabır ısıtıyor ıste bu surec ama herseye bahane buna emın ol olucaksa 1 mılyon spermlede oluyo sonucta ısımızı gorcek olan tek 1 adet rabbım tum ısteyenlere versın stres yok relax saglıklı ve duzenlı beslen mutlaka

ama olmuyoki be canım kafadan atmak tam işe başlıyosun hooooop aklına geliyo yok ayağımı kaldırayım yok yastık koyayaım yok yan yatayım bi sürü tilki dolanıyo artık o iş demek bebek demek oldu keşke unutabilsem ama napalım herşeyde vardır bi hayır olucak inanıyorum ben ama zamanı var azıcık daha

evet cnm zor ben baska sorunlarla ve olaylarla ılgılendım adetım gecıktıgı halde hıc ahmılelık gelmedı aklıma ılsıkılerdede hıc dıkkat etmedım hatta umursamadım olucagı varsa oluyo ınsallah az bır zaman sonra gelcek senınde bebısın cnım

Benim esimde de varikosel var canim ameliyat ile duzelme garantisi vermedi doktor..bizde zaman kaybetmek istemedik daha fazla 26 aydir ugrasiyoruz..tek bu dert de yok basimizda bu sure icinde babamin hastaligi nuksetti..seker hastasi bacagi kesildi aylarca hastanede kaldik..bu kadar stresten olmuyordur diye dusunurken..esimde problem cikti onu motive et bunu motive et derken kendimi unuttum icimde yasadim hep..olumlu dusunuyorum bu yuzden Allah im burdan yuzumuzu guldurcek insallah..ama sonuc istedigim gibi cikmazsa eminim agir bir cöküs yasicam bundan eminim.. bende derdimi paylastim sizlerle iyi ki varsiniz terapi merkezi gibi burasi.. :)

canım benım babacıgına cok gecmıs olsun cok zor.. sunu soylemek ıstıyorum varıkosel topıgıne bakarsa benım bıroncekı nıckımle gogi o tek i harfı ıle yazılı varıkosel mucadelemı okuyabılırsın varıkosel sadece bebek ıcın degıl saglık ıcın kesınlıkle ortadan kaldırılması gerekıyo bızım degerlerımz 2,5 seneye yakın bır zaman sonra bu duurma geldı varıkosel bebek olusumuna engel amelıyat cozum degıl artıs olmaz deseler bıle mutlaka amelıyat olun benım esımın 4-5 damar gorunuyodu renklı dopplerde acık amelıyatı onerdı doktorumuz ıyıkdeı acık olmussunuz dr amelıyattan cıktıktan sonra 4-5 degıl yaklasık 9-10 tane damar bagladıgını soyledı.varıkosel cok bakım ıstıyor gıda yonunden cok dıkkat etmesı gerkeıyor ben esıme cok duzenlı ve dengelı beslenmesını sagladım kesınlıkle tuketmesı gerekenlerı hıc ıhmal etmedım bunlarının yanın da vıtamın takvıyesı yaptım cok sukur atlattık ınsallah sende esının gıdasına dıkkat et en azından bu surecte mutlaka fayda goruceksınızdır tup bebekte olsa en kalıtelı spermı secseler bıle kalıtesı cook onemlı spermın ve yumurtanın.cnım dert paylasmak ıcın burda degılmıyız ne zaman ıstersen bılgım dogrultusunda da yardımcı olmaya calısırım herzaman sıkma canını rabbım buyuk bu sınavıda basarıyla verıceksınız sakın olmassada yıkılmak yok bak kac kre denedım olmadı cıktı kendı geldı hıc bellı olmuyor yanı.

@gogii tesekkur ederim canim benim..gosterdigin ilgi icin..esimdeki varikoseli bazi doktorlar bulamiyor bazisida zorla hani sperm sayisini ona baglamak icin varikosel var diyorlar..1.dereceden varikosel bizimki pek etkisi olmazmis spermlere.. cok arastirdim 3.derece falan olsa ameliyat olurdu o zaman artis etkisi de olurdu..esim 2 yasindayken havale gecirmis ben ona bagliyorum artik sperm sayisini..ibrahim saracoglu tv de havale etki birakmistir demisti bir izleyiciye.. keci boynuzu kurleri ari sutleri herseyi yiyip iciyor proxeed plus kullaniyor bir senedir ama 1bucuk milyon u gecemedik daha..cocugumuz olsunda kocamida ameliyata ikna edip aradan cikarmayi planliyorum ama.. :)))

canım bişey sorucam sana senin kaçıncı denemendi yazdıysan da ben unuttum şuan benim ilk deneme negatif ya geçen hafta sonucu doktora bildirirken 1 hafta 10 gün içinde gelin neden böyle olmuş bakalım falan demişti hani şimdi gidişimizde ücret ödücezmi acaba muayene ücreti falan onu merak ettim biliyomusun böyle bişey

Canim benim ilk denemem olacak..ayni ay icinde gidince ucret odenmiyo demisti orda ki kiz..yanlis bilgi vermek istemem ama..

merhaba arkadaşlar... bugün irenbeden aradılar. 28 tane yumurtam toplanmıştı, 25 tanesini işleme almışlar, bunlardan 17 tanesi de döllenmiş. 2 gün boyunca hücrelerin bölünmesine bakıp ona göre dondurma işlemi yapacaklarmış. transfer inşallah bir buçuk ay sonra....

hadi bakalım hayırlı olsun canım seni tekrar ararlar kaçıncı gün dondurcaklarını söylerler 1,5 ay sonrada şıp diye koyarlar göbişine :)

neyse yarın belli olur artık ödeyip ödemiyceğim :) ben tez canlı illa bgnden öğrenmek istedim de ondan sordum :)

Bende oyleyim canim..tedbirli gitmekte fayda var zaten..efyen buften degil odedigimiz ucretler..insallah muradimiza ereriz tohumuna para saydigimiz cocuklarimizin...:))) haber ver mutlaka sebep neymis olur mu...

hadi bakalım hayırlı olsun canım seni tekrar ararlar kaçıncı gün dondurcaklarını söylerler 1,5 ay sonrada şıp diye koyarlar göbişine :)

inşallah canım ama beklemek de zor geliyor insana... yine de güzel bi şey inşallah sonu da güzel olur da mutlu haberleri burada paylaşırım yine.....

Bende oyleyim canim..tedbirli gitmekte fayda var zaten..efyen buften degil odedigimiz ucretler..insallah muradimiza ereriz tohumuna para saydigimiz cocuklarimizin...:))) haber ver mutlaka sebep neymis olur mu...

ay doğru söylüyosun tohumuna para sayıyoz demi hiç aklıma gelmemişti bak ülen hele bi olsun da bana karşı gelsin kavgalarımızda anaaaam ben dicemi biliyom sus len eşşek sıpası tohumuna para saydım ben senin karşı gelme bana dicem eşim de hep derdi benim çocuğum çok özel olcak diye baya bi özel oluyo artık paralı paralı :) ben de bi öğreneyim detaylıca neymiş ne değilmiş yazarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…