- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
- 248
- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.581
arkadaşlar tohumuna "para saymak deyiminize bayılıyorum
ay doğru söylüyosun tohumuna para sayıyoz demi hiç aklıma gelmemişti bak ülen hele bi olsun da bana karşı gelsin kavgalarımızda anaaaam ben dicemi biliyom sus len eşşek sıpası tohumuna para saydım ben senin karşı gelme bana dicemeşim de hep derdi benim çocuğum çok özel olcak diye baya bi özel oluyo artık paralı paralı :) ben de bi öğreneyim detaylıca neymiş ne değilmiş yazarım canım
inşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallah....
hep bunlar şımarık çoçuklar işte daha doğmadan istekleri btmedi doğunca iliğimizi kurutacaklarama öyle arkadaşım elalem ceket atsan kalır biz üstüne bide para veriyoz :)
Amin canim benim insallah..bu gece hepimiz icin dua edicem.. Allah kabul etsin insallah.. simdi senin icin free zaman :) calismiyorsan cik gez dolas kafani dagit pozitif ol bebeklerin seni hisseder belki onlarda mutlu olurlar.. :)) ♥♡♥♡♡
Hahahh bendensin canim bende ayni seyi solicem diyorum kendi kendime hele bir karsi gelsin bana..hahhhah asil buyuyunce "anne ben nasil oldum "diye sorcak mi onu merak ediyorum ben... :))))) anlat bakalim anlatabilirsen..
hahahah cocugum siz 17 kisiydiniz doktor amcan birinizi aldi koydu hahahhh sansli kerata seniii... :)))))
Delirdim bugun iyice sicaklardannn hep bunlarrrr... :)))
çalışıyorum canım ama yarın okulların kapanmasıyla birlikte tatilim de başlıyor inşallah. aslında bu transfer işinin yaz tatiline gelmesi de iyi oldu bi yandan.... ayyyy ne güzel demişsin bebişlerin diye evet tam 17 tane bebişim var
hep bunlar şımarık çoçuklar işte daha doğmadan istekleri btmedi doğunca iliğimizi kurutacaklareşim sürekli parasını düşünüyor bende doğunca hiç oyuncak almazsın ödeşirsiniz diyorum
hep bunlar şımarık çoçuklar işte daha doğmadan istekleri btmedi doğunca iliğimizi kurutacaklareşim sürekli parasını düşünüyor bende doğunca hiç oyuncak almazsın ödeşirsiniz diyorum
Ohh Allah arttirsin canim..bu kadar coklar bir de rahme konulunca bolunuyorlar mi al sana ikiz..:)) bebisler alisti kalabalik ortama:))
ay bide o var demi doğru ne dicez hakkaten... hani leylekler getirdi yada dereden tuttum derler ya biz de öyle seni biz yapmadık çocum doktor amcan aldı embriyolog teyzen yaptı dicez artık :) ay bide dondurulmuşla olursa daha fena buzluktan çıkardım koydum mu dicez artık :)
Hahahh iyice delirdik.. :) parasini bastim aldim deriz... :)
evet ya bizim tüpler çeneye vurdu galibaamaaaaan geyik de yapmazsak zaman nasıl geçicek boşveeeer
Haydi ben kactim yuruyuse..kilo vereyim azicik.. :)
merhaba arkadaşlar... bugün irenbeden aradılar. 28 tane yumurtam toplanmıştı, 25 tanesini işleme almışlar, bunlardan 17 tanesi de döllenmiş. 2 gün boyunca hücrelerin bölünmesine bakıp ona göre dondurma işlemi yapacaklarmış. transfer inşallah bir buçuk ay sonra....
canım hayırlı olsun embriyoların:)transferin neden ertelendi? biz de ilaçlara başladık hayırlısıyla bakalım neler olacak merak ediyorum:)
Bende oyleyim canim..tedbirli gitmekte fayda var zaten..efyen buften degil odedigimiz ucretler..insallah muradimiza ereriz tohumuna para saydigimiz cocuklarimizin...:))) haber ver mutlaka sebep neymis olur mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?