Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Hahahh bendensin canim bende ayni seyi solicem diyorum kendi kendime hele bir karsi gelsin bana..hahhhah asil buyuyunce "anne ben nasil oldum "diye sorcak mi onu merak ediyorum ben... :))))) anlat bakalim anlatabilirsen..
hahahah cocugum siz 17 kisiydiniz doktor amcan birinizi aldi koydu hahahhh sansli kerata seniii... :)))))

Delirdim bugun iyice sicaklardannn hep bunlarrrr... :)))

inşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallah....

Amin canim benim insallah..bu gece hepimiz icin dua edicem.. Allah kabul etsin insallah.. simdi senin icin free zaman :) calismiyorsan cik gez dolas kafani dagit pozitif ol bebeklerin seni hisseder belki onlarda mutlu olurlar.. :)) ♥♡♥♡♡

ama öyle arkadaşım elalem ceket atsan kalır biz üstüne bide para veriyoz :)
hep bunlar şımarık çoçuklar işte daha doğmadan istekleri btmedi doğunca iliğimizi kurutacaklar eşim sürekli parasını düşünüyor bende doğunca hiç oyuncak almazsın ödeşirsiniz diyorum

çalışıyorum canım ama yarın okulların kapanmasıyla birlikte tatilim de başlıyor inşallah. aslında bu transfer işinin yaz tatiline gelmesi de iyi oldu bi yandan.... ayyyy ne güzel demişsin bebişlerin diye evet tam 17 tane bebişim var

ay bide o var demi doğru ne dicez hakkaten... hani leylekler getirdi yada dereden tuttum derler ya biz de öyle seni biz yapmadık çocum doktor amcan aldı embriyolog teyzen yaptı dicez artık :) ay bide dondurulmuşla olursa daha fena buzluktan çıkardım koydum mu dicez artık :)

Ohh Allah arttirsin canim..bu kadar coklar bir de rahme konulunca bolunuyorlar mi al sana ikiz..:)) bebisler alisti kalabalik ortama:))

hep bunlar şımarık çoçuklar işte daha doğmadan istekleri btmedi doğunca iliğimizi kurutacaklar eşim sürekli parasını düşünüyor bende doğunca hiç oyuncak almazsın ödeşirsiniz diyorum

sen öyle deyince aklıma geldi bi tanıdığımız tüp bebekle hamile kaldı geçenlerde gördüm çocuğun eline içine nohut doldurulmuş pet şişe verdi bu ne kız dedim nolsun iliğimizi kuruttu gelinceye kadar oyuncak alcak para mı kaldı dedi gülüştük sen de öyle yaparsın artık

Bende hep diyordum akrabalarima cocuklari icin..ne yaramaz buyutuyorsunuz her istedigi yapilmaz falan filan diye ahkam kesiyodum..:)) simdi bir olsun da pamuklara sarip sarmalicak annesi onu... canim bebegimmm... ♥♥♥

Hahahh iyice delirdik.. :) parasini bastim aldim deriz... :)

canım hayırlı olsun embriyoların:)transferin neden ertelendi? biz de ilaçlara başladık hayırlısıyla bakalım neler olacak merak ediyorum:)

canım hayırlı olsun embriyoların:)transferin neden ertelendi? biz de ilaçlara başladık hayırlısıyla bakalım neler olacak merak ediyorum:)

çok sağol canım. yumurtalarım aşırı uyarıldığı için vücudun ve rahimin dinlendirilmesi gerekiyormuş. senin için de hayırlısı olsun inşallah. ben iğneleri 8 gün kullandım sonra çatlatma iğnesi oldum. 36 saat sonra da yumurtalarım toplandı işte :)

Bende oyleyim canim..tedbirli gitmekte fayda var zaten..efyen buften degil odedigimiz ucretler..insallah muradimiza ereriz tohumuna para saydigimiz cocuklarimizin...:))) haber ver mutlaka sebep neymis olur mu...

selam canım ben bgn gittim merkeze genetik test istedi şuan için belli değil yani ilkinin neden tutmadığı sonucu 3 hafta sonra çıkıyomuş 24 haziranda tekrar gitcem kontrole eğer bi sorun çıkmazsa kist falan olmazsa rahmi hazırlığa başlıcaklarmış temmuzda da ikinci transfer gerçekleşcekmiş o süre zarfında da genetik sonuçları çıkıyomuş zaten öyle işte şuan için bi sorun yok tedaviye kaldığımız yerden tam gaz devam

Arkadaslar bence tüp bebekte en dogru adres 3 tane basarisiz denemeden sonra cok arastırdık ve gercekten dogru karari verdigimize inaniyorum suan 5 haftalik hamileyim cok sukur dr kaan bozkurt beyin hastasiydim tedavimin her asamasinda cok memnun kaldim her ihtimali göz onunde bulundurarak her adimda ince ince nakis gibi isledi Allah herkese bu güzel duyguyu nasip etsin

Yumurtalarimiz dollendikten sonra donduruldu herkes gibi biz de maalesef embriyolar dondurulup çözüldüğünde tutunmasinin zorlastigini zannediyorduk oysa minik embriyolarimiz bizi donmus bi sekilde beklerken doktorumuz beni bebeklerimize hazirladi hem psikolojim hem de vucudum kendine geldi bir kez adet gördüm transferden once .ve bu beni gercekten cok rahatlatti . Daha onceki 3 denememde hep taze embriyo transferim olmustu yumurta toplama isleminin agrisi ilaclarin etkisi tedavinin yorgunlugu gecmeden gercekten cok yipratici oluyor . Kendimi her acidan hazir hisseettigimde doktorumuz da hazir oldugumuza karar verdiginde transferimiz gerceklesti ve traansferin 13. Günü 1447 bhcg degeriyle hamile oldugumu öğrendim tüp bebek süreci benim icin zorlu bi süreçten cok sonu mutlu biten bir film gibi keyifli ve heyecan icinde gecti. ayrica Ablamin suan 13 yasindaki ikizleri de doktor Kaan Bozkurtun tüp bebek tedavisiyle dünyaya gelmislerdi Allah bize de dogup büyüdükleri günleri görmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…