- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
- 248
- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.601
selam canım ben bgn gittim merkeze genetik test istedi şuan için belli değil yani ilkinin neden tutmadığı sonucu 3 hafta sonra çıkıyomuş 24 haziranda tekrar gitcem kontrole eğer bi sorun çıkmazsa kist falan olmazsa rahmi hazırlığa başlıcaklarmış temmuzda da ikinci transfer gerçekleşcekmiş o süre zarfında da genetik sonuçları çıkıyomuş zaten öyle işte şuan için bi sorun yok tedaviye kaldığımız yerden tam gaz devam
selam canım ben bgn gittim merkeze genetik test istedi şuan için belli değil yani ilkinin neden tutmadığı sonucu 3 hafta sonra çıkıyomuş 24 haziranda tekrar gitcem kontrole eğer bi sorun çıkmazsa kist falan olmazsa rahmi hazırlığa başlıcaklarmış temmuzda da ikinci transfer gerçekleşcekmiş o süre zarfında da genetik sonuçları çıkıyomuş zaten öyle işte şuan için bi sorun yok tedaviye kaldığımız yerden tam gaz devam
Yumurtalarimiz dollendikten sonra donduruldu herkes gibi biz de maalesef embriyolar dondurulup çözüldüğünde tutunmasinin zorlastigini zannediyorduk oysa minik embriyolarimiz bizi donmus bi sekilde beklerken doktorumuz beni bebeklerimize hazirladi hem psikolojim hem de vucudum kendine geldi bir kez adet gördüm transferden once .ve bu beni gercekten cok rahatlatti . Daha onceki 3 denememde hep taze embriyo transferim olmustu yumurta toplama isleminin agrisi ilaclarin etkisi tedavinin yorgunlugu gecmeden gercekten cok yipratici oluyor . Kendimi her acidan hazir hisseettigimde doktorumuz da hazir oldugumuza karar verdiginde transferimiz gerceklesti ve traansferin 13. Günü 1447 bhcg degeriyle hamile oldugumu öğrendim tüp bebek süreci benim icin zorlu bi süreçten cok sonu mutlu biten bir film gibi keyifli ve heyecan icinde gecti. ayrica Ablamin suan 13 yasindaki ikizleri de doktor Kaan Bozkurtun tüp bebek tedavisiyle dünyaya gelmislerdi Allah bize de dogup büyüdükleri günleri görmeyi nasip etsin
belkide karşılaşmışızdır cnm:)kalabalıkdı o gün senin ilk denemen mi bide kaan beyi neden tercih ettin cnm
Selam tatlim..kromozom sonuclari cok gec cikiyo onu bir ay diye hesapla sen..cok sevindim sorun cikmamasina..daha uzun suren bir tedavi olsa uzulecektin sanki :) bende o tarihlerde hastalanicam karsilasiriz belki.ucret odedin mi peki.. :)
canım hayırlısı olsun inşallah genetik testleriniz çok iyi çıkar :) yaa şöyle bakınca ne kadar az zamanın var benim yanımda ben daha yolun çoook başındayım ama inşallah beklediğime değecek
ayy inşallah canım önce senin mutlu haberlerini alalım bize umut ol arkandan da biz gelelimaynen öyle canım beklediğine değecek önce buna inanmalısın sonrasında zamanı hiç dert etme sağlam adımlarla yolundaki engelleri geçe geçe ilerliyosun ve tataaaaaam bi bakmışsın göbişte bebiş :)
Menekşecim evet ikiz bebeklerim çok şükür
merhaba arkadaşlar... bugün irenbeden aradılar. 28 tane yumurtam toplanmıştı, 25 tanesini işleme almışlar, bunlardan 17 tanesi de döllenmiş. 2 gün boyunca hücrelerin bölünmesine bakıp ona göre dondurma işlemi yapacaklarmış. transfer inşallah bir buçuk ay sonra....
merhaba arkadaşlar ben ege üniversitesi tüp bebek merkezinde negatif bir sonuç aldım. 3 ay oldu ve artık yavaş yavaş araştırmaya hazırlanıyorum irenbe suan sıcak geliyor her türlü para veriyoruz bu sefer özele gidip inceleyerek güzel bir tedavi istiyorum. bizim sorunumuz azospermi eşim tese oldu ve sperm bulundu. tedavim biraz sıkıntılı geçti ve tutmadı maalesef. herkes kaan beyi öneriyor gerçekten ilgili biri mi ben beni dinlesin rahatlatsın istiyorum çünkü bu olayı pskolojik olarak da kafama çok takan biriyim. birde ben ege üniversitesinden rapor çıkardım irenbede rapor geçiyor mu yoksa tamamen özel mi bilginiz var mı ücreti ne kadar ilk görüşme günü için yakın tarihe sıra veriyorlar mı yoksa yoğunluk oluyor mu çok soru sordum ama kusura bakmayı beni anlayacağınızı umuyorum inşallah hayırlı güzel haberler alırız hepimiz.
merhaba arkadaşlar ben ege üniversitesi tüp bebek merkezinde negatif bir sonuç aldım. 3 ay oldu ve artık yavaş yavaş araştırmaya hazırlanıyorum irenbe suan sıcak geliyor her türlü para veriyoruz bu sefer özele gidip inceleyerek güzel bir tedavi istiyorum. bizim sorunumuz azospermi eşim tese oldu ve sperm bulundu. tedavim biraz sıkıntılı geçti ve tutmadı maalesef. herkes kaan beyi öneriyor gerçekten ilgili biri mi ben beni dinlesin rahatlatsın istiyorum çünkü bu olayı pskolojik olarak da kafama çok takan biriyim. birde ben ege üniversitesinden rapor çıkardım irenbede rapor geçiyor mu yoksa tamamen özel mi bilginiz var mı ücreti ne kadar ilk görüşme günü için yakın tarihe sıra veriyorlar mı yoksa yoğunluk oluyor mu çok soru sordum ama kusura bakmayı beni anlayacağınızı umuyorum inşallah hayırlı güzel haberler alırız hepimiz.
Evet o gün hakikaten çok kalabalıktı bende şaşırdım.1,30 da randevum vardı çizik işlemi yapılacaktı.Merkezden çıktığımda saat 16.00 dı:)) Kesin karşılaşmışızdır ama tanılmadığımız için:))))
Ben geçen sene Ankara'da Prof.Recai beyde denedim pgt de yapıldı ama tutunmadı. Nisanda Kaan beyde denedim ama olmadı.
şimdi kalan dondurulmuşları transfer edecek.Sanırım bu ay sonu falan.
Benim bir kızım var.İkincisi için iş kariyer derken geç kalmışız.İleri yaştan kaynaklı yumurta kalitesi düşüklüğü benimkisi.
Çok şükür onun dışında bir sorun yok.Kaliteli yumurtayı yakalamayı ümit ediyorum bu sefer:)))))
Sen tedavide ne aşamadasın ?
Sevgiler...
İyi akşamlar canm insallahbtedacin sorunsuz geçer bende daha önceden bu topige yazmıştım gecen sene irembede demedim benim tek yumurta transfer oldi ama olmadı ben yurt dışındayım tedaviye burda devam edicez ama banada rahime çizik atacaklar ama pek bi bilgim yok Insallah Rabbim bu yolda kimseyi eylemes ciziği nasil atıyorlar canim bilgilendirimisin sevgiler
arkadaşlar selam öncelikle. ben 34 yaşındayım. 7aydır korunmuyoruz ve bebek istiyoruz. 2ay önce ilkten devlet hastanesine gittim. ufak bir tane myom dışında gebeliğe engel birşey olmadığını söyledi dr. hee birde fsh değerim sınırın biraz üstündeydi. çok ilgili göremeyince başka bir hastaneye gittim. orada yumurtamın olduğu hatta 16mm olduğu hiçbir sorun olmadığı söylendi. taki en son yaptırdığım testteki amh ve fsh değerlerini görene kadar herşey yolundaydı. dün amh:0,13 fsh:23.1idi. ve dr hiç vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlamam gerektiğini söyledi. dünden beri üzüntüden ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı. ege üniversitesi tüp bebek bölümünden randevu aldım ama en erken ağustos 12.sine verdiler. çok da emin olamıyorum. irenbe hakkında çok güzel yorumlar aldım. bugün aradım. ama dr müsait olmadığı için görüşemedim. numaramı aldılar arayacağız diye ama ses yok. siz ne dersiniz. irenbe.yi önerirmisiniz. ücretler hakkında bilgi verebilirmisiniz.? çok uzun yazdım kusura bakmayın. panik olmuş durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?