Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

canım hayırlısı olsun inşallah genetik testleriniz çok iyi çıkar :) yaa şöyle bakınca ne kadar az zamanın var benim yanımda ben daha yolun çoook başındayım ama inşallah beklediğime değecek

Selam tatlim..kromozom sonuclari cok gec cikiyo onu bir ay diye hesapla sen..cok sevindim sorun cikmamasina..daha uzun suren bir tedavi olsa uzulecektin sanki :) bende o tarihlerde hastalanicam karsilasiriz belki.ucret odedin mi peki.. :)

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..darisi basimiza insallah.. degerin cok yuksek ikiz mi acaba :))

belkide karşılaşmışızdır cnm:)kalabalıkdı o gün senin ilk denemen mi bide kaan beyi neden tercih ettin cnm

Evet o gün hakikaten çok kalabalıktı bende şaşırdım.1,30 da randevum vardı çizik işlemi yapılacaktı.Merkezden çıktığımda saat 16.00 dı:)) Kesin karşılaşmışızdır ama tanılmadığımız için:))))

Ben geçen sene Ankara'da Prof.Recai beyde denedim pgt de yapıldı ama tutunmadı. Nisanda Kaan beyde denedim ama olmadı.
şimdi kalan dondurulmuşları transfer edecek.Sanırım bu ay sonu falan.

Benim bir kızım var.İkincisi için iş kariyer derken geç kalmışız.İleri yaştan kaynaklı yumurta kalitesi düşüklüğü benimkisi.

Çok şükür onun dışında bir sorun yok.Kaliteli yumurtayı yakalamayı ümit ediyorum bu sefer:)))))

Sen tedavide ne aşamadasın ?

Sevgiler...

Selam tatlim..kromozom sonuclari cok gec cikiyo onu bir ay diye hesapla sen..cok sevindim sorun cikmamasina..daha uzun suren bir tedavi olsa uzulecektin sanki :) bende o tarihlerde hastalanicam karsilasiriz belki.ucret odedin mi peki.. :)

doktor 3 haftada çıkıyo dedi ben de 1 ay demiştim :) ikimiz için 280tl ödedik onun dışında bişey ödemedik canım valla ben bu yolda hazırlıklıyım hani uzun olsa da inanki üzülmezdim çünkü bi sorun var onu tedavi etmeye çalışıyolar derdim açıkcası uzunluk kısalık değil derdim sonucumun pozitif olmasını istiyorum bu kadar emek boşa gitmesin 1 ay yada 1 yıl farketmez haberleşiriz gene bakarsın denk geliriz ben saat 1e aldım randevuyu :)

canım hayırlısı olsun inşallah genetik testleriniz çok iyi çıkar :) yaa şöyle bakınca ne kadar az zamanın var benim yanımda ben daha yolun çoook başındayım ama inşallah beklediğime değecek

aynen öyle canım beklediğine değecek önce buna inanmalısın sonrasında zamanı hiç dert etme sağlam adımlarla yolundaki engelleri geçe geçe ilerliyosun ve tataaaaaam bi bakmışsın göbişte bebiş :)

ayy inşallah canım önce senin mutlu haberlerini alalım bize umut ol arkandan da biz gelelim

Bende kaan bey sayesinde 8 haftalik hamileyim 2 hafta once kalp atislarini gordum. Bu hafta sali gunu de kontrole gidiyorum hayirlisi ile.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eveeett. Basi govdesi ve kollari belirginlesmis.Bu gun gordum bebisimi.... Coooooookkkkk mutluyum. Tesekkurlerr Kaan bey ve irenbe calisanlari.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim nasilsin..bebislerinin son durumu ne merak ettim..

merhaba arkadaşlar ben ege üniversitesi tüp bebek merkezinde negatif bir sonuç aldım. 3 ay oldu ve artık yavaş yavaş araştırmaya hazırlanıyorum irenbe suan sıcak geliyor her türlü para veriyoruz bu sefer özele gidip inceleyerek güzel bir tedavi istiyorum. bizim sorunumuz azospermi eşim tese oldu ve sperm bulundu. tedavim biraz sıkıntılı geçti ve tutmadı maalesef. herkes kaan beyi öneriyor gerçekten ilgili biri mi ben beni dinlesin rahatlatsın istiyorum çünkü bu olayı pskolojik olarak da kafama çok takan biriyim. birde ben ege üniversitesinden rapor çıkardım irenbede rapor geçiyor mu yoksa tamamen özel mi bilginiz var mı ücreti ne kadar ilk görüşme günü için yakın tarihe sıra veriyorlar mı yoksa yoğunluk oluyor mu çok soru sordum ama kusura bakmayı beni anlayacağınızı umuyorum inşallah hayırlı güzel haberler alırız hepimiz.

hakkında hayırlısı olsun canım ben sorularına kendi bildiğim kısımlarını yanıtlayaım diğer arkadaşlarıda gördüklerinde yazacaklardır elbet. öncelikle irenbenin ssk ile anlaşması yok dolayısyla rapor geçerli olamayacaktır büyük ihtimal. randevu almak konusuna gelecek olursak bende ilk başta düşünürken gitmek acaba kaç gün sonraya randevu verirler diyordum aradım ve hemen ertesi güne randevumu alabildim iki kez gittim ikisindede randevuda sıkıntı yaşamadım yada yoğunluk olduğu günlere mi rastgelmedim bilmedim
bende kaan beyin hastasıyım daha henüz iki kez gittiğim için ilgi konusunda yorum yapamam ama işinin ehli olduğu belli zaten hala araştırma yapıyorum kendisi hakkında ve her gün daha çok onaylıyorum. inşallah sende hakkında doğru olacak kararı verirsin. ekstra sorun olursa cevaplayabilirim tabi bildiğim kadarıyla ben daha yolun çok başındayım

tedavin hayırlı olur inşallah canım bence irenbenin bütün doktorları süper ama sana en yakın hangisi geliyorsa onu seç :) tamamen özel olduğu için rapor geçmiyor tüp bebek için merkez 4500 alıyor ilaçlarda kişiden kişiye değişiyor benim mesela 1250 falan tutmuştu tahlillerine ayrı ücret ödüyorsun ama ben hepsini devlet hastanesinde yaptırmıştım o yüzden bişey ödemedim ilk görüşme ücretsiz muayene olmak istersen 250tl ödüyosun bazen çok yoğun oluyolar bikaçgün sonrasına verebiliyolar bazen de ertesi güne belli olmuyor yani kafana takılan bişey olursa sorabilirsin canım

İyi akşamlar canm insallahbtedacin sorunsuz geçer bende daha önceden bu topige yazmıştım gecen sene irembede demedim benim tek yumurta transfer oldi ama olmadı ben yurt dışındayım tedaviye burda devam edicez ama banada rahime çizik atacaklar ama pek bi bilgim yok Insallah Rabbim bu yolda kimseyi eylemes ciziği nasil atıyorlar canim bilgilendirimisin sevgiler

Transferden 4-5 hafta önce muayene olur vaziyette oluyorsun. Doktor önce baticonla yıkıyor. Açılması bir alet takıyor.Hani Smeer alınır gibi. Sonrasında ince uzun bir çubukla çizik atıyor.Pek fazla bir şey duymuyorsun.Sonrasında damla damla kanaman olabiliyor.Antibiyotik veriyor.Basit bir işlem yani.

Allah hepimize güzel güzel bebişler nasip eder inşşş....:)

arkadaşlar selam öncelikle. ben 34 yaşındayım. 7aydır korunmuyoruz ve bebek istiyoruz. 2ay önce ilkten devlet hastanesine gittim. ufak bir tane myom dışında gebeliğe engel birşey olmadığını söyledi dr. hee birde fsh değerim sınırın biraz üstündeydi. çok ilgili göremeyince başka bir hastaneye gittim. orada yumurtamın olduğu hatta 16mm olduğu hiçbir sorun olmadığı söylendi. taki en son yaptırdığım testteki amh ve fsh değerlerini görene kadar herşey yolundaydı. dün amh:0,13 fsh:23.1idi. ve dr hiç vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlamam gerektiğini söyledi. dünden beri üzüntüden ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı. ege üniversitesi tüp bebek bölümünden randevu aldım ama en erken ağustos 12.sine verdiler. çok da emin olamıyorum. irenbe hakkında çok güzel yorumlar aldım. bugün aradım. ama dr müsait olmadığı için görüşemedim. numaramı aldılar arayacağız diye ama ses yok. siz ne dersiniz. irenbe.yi önerirmisiniz. ücretler hakkında bilgi verebilirmisiniz.? çok uzun yazdım kusura bakmayın. panik olmuş durumdayım.

Selam,

Öncelikle sakin olmalısın.İrenbe güzel bir merkez ben orada ikinci denememi yaptırıyorum şu anda orada.4500 tl + ilaçlar
Değerlerin yaşına iyi sayılmaz ama hemen ümitsizliğe de kapılma.Doktorlarla görüşmeni öneririm.Onlar gerekeni söyleyeceklerdir.

Allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…