- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
- 208
- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.621
Selam,
Öncelikle sakin olmalısın.İrenbe güzel bir merkez ben orada ikinci denememi yaptırıyorum şu anda orada.4500 tl + ilaçlar
Değerlerin yaşına iyi sayılmaz ama hemen ümitsizliğe de kapılma.Doktorlarla görüşmeni öneririm.Onlar gerekeni söyleyeceklerdir.
Allah yardımcın olsun...
teşekkür ederim. evet sakin olmaya kafamı dağıtmaya çalışıyorum. bugün dönüş yapmadılar. pazartesi tekrar ararım. umarım benim açımdan güzel haberler alırım inş. ümitlenmye ihtiyacım var. Allah hepimizin yardımcısı olsun. bu arada tüp tedavisi zor bir süreç sanırım. ne kadar sürüyor acaba?
Benim doktorum Kaan bey.
Öncelikle tüm tahlillerini falan yaparlar,flim histeroskopi vs yapılır.
Sonra sana uygun tedaviye geçilir.Her sey hazır olduğunda ki ( bu 3-5 ay sürebilir de ) yumurta geliştirici iğnelere başlanıyor.15 gün içinde gelişen yumurtalar toplanıyor ve donduruluyor. Yaklaşık 1 adet geçtikten sonrada transfer ediliyor.
Yani bir tedavi süreci geçiyor.Ama paldır küldür hemen yapalım demiyorlar.Bu bizler açısından oldukça iyi.
Yolun başındasın arkadaşım.Başarılar diliyorum.Herşey gönlünce olsun.Sormak istediğin bir şey olursa çekinme..
Sevgiler..
canım, umarım herşey gönlümüzce olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun. az önce tekrar aradım irenbe.yi. yoğunluktan dönememişler. arayacakalarını belirttiler. tabi uzun ve zorlu bir süreç. Allah.ım Sabır ve dayanama gücü versin. en azından eşim bu konuda destek. ben ağladığımda üzüldüğümde o benden çok üzülüyor. aklımda başka sorular oluşursa rahatsız ederim. bu aarada doktor seçme şansımız varmı? kaan bey çok methediyorlar. bende onun hastası olmak isterim çünkü.
canım, umarım herşey gönlümüzce olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun. az önce tekrar aradım irenbe.yi. yoğunluktan dönememişler. arayacakalarını belirttiler. tabi uzun ve zorlu bir süreç. Allah.ım Sabır ve dayanama gücü versin. en azından eşim bu konuda destek. ben ağladığımda üzüldüğümde o benden çok üzülüyor. aklımda başka sorular oluşursa rahatsız ederim. bu aarada doktor seçme şansımız varmı? kaan bey çok methediyorlar. bende onun hastası olmak isterim çünkü.
tebrik ederim. birazcık ümit olsun süreç uzasın razıyım. o zaman görüşmeye gidersem kaan bey ile görüşeyim. randevu alayım. dikkat isteyen bir süreç. herşeyi yapmaya hazırım. yeterki bende hamileyim diyebileyim. o günleri görebileyim:44:Merhaba,
Bende Kaan Bozkurt'un hastasiyim ikinci tup bebek denememdi ilkini baska biryerde yaptirdim. Kaan bey embriyo donduralim dedi . Surec uzamasina ragmen kabul ettim. Eger kaan beyi secersen lutfen her dedigini uygula birak surec uzasin hic sorun etme. Ben hamileyim Allah sanada nasip etsin insallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende Kaan Bozkurt'un hastasıyım.Kendisi harika bir doktordur.Elbette seçebilirsiniz ?
Bana sormak iztediklerin olursa özeldende yazabilirsin.Hiç sorun değil..
Görüşmek üzere..
tebrik ederim. birazcık ümit olsun süreç uzasın razıyım. o zaman görüşmeye gidersem kaan bey ile görüşeyim. randevu alayım. dikkat isteyen bir süreç. herşeyi yapmaya hazırım. yeterki bende hamileyim diyebileyim. o günleri görebileyim:44:
Transferden 4-5 hafta önce muayene olur vaziyette oluyorsun. Doktor önce baticonla yıkıyor. Açılması bir alet takıyor.Hani Smeer alınır gibi. Sonrasında ince uzun bir çubukla çizik atıyor.Pek fazla bir şey duymuyorsun.Sonrasında damla damla kanaman olabiliyor.Antibiyotik veriyor.Basit bir işlem yani.
Allah hepimize güzel güzel bebişler nasip eder inşşş....:)
waynkh,canım çok teşekkür ederim. tavsiyelerin için. internette fazla araştırınca ve olumsuzlukları görünce psikolojimi daha bir etkiliyor. tabiki bir huzursuzluğum, sorularım var. ama dediğin gibi pozitif olmam gerektiğini biliyorum. ve doktoruma güvenmeyi. ayrıca buradaki desteğin dışında dua ederekte tanımasan bile yanımda olduğunu hissettirmen beni bu yolda daha motive etti. kimseye söyleyemedim. eşim ve halam sadece. buda tabi beni gersede benimle aynı yolda ilerleyen siz arkadaşlarım desteğinizi,tecrübelerinizi paylaştığınıziçin teşekkür ederim. herşey gönlümüzce olsun. hayırlısı...Umit olmayacak bisey yok inan bana imkansiz diye birsey hic yok. Ne parasini tak ne suresini. Ben para dedim zaman dedim ama hepside bi sekilde oluyo. Parayi yoktan varediyosun bi sekilde. Zamanda bi sekilde geciyo. Ben negatif bi insanim uzdum kizdirdim doktorumuda cevremide benim gibi yapma pozitif ol ve tekrar ediyorum ne derse tamam de inan bana dertleri para pul degil gercekten uzuldugunu ve sevindigini doktorun yuzunde goruyosun. Benim embriyolarim basta biraz gec gelisti Kaan beyin yuzunde ben o uzuntuyu gordum ve hamileyim diye kan sonucumu soyledigimde sesinde coskuyu sevinci gordum inan bana senle ayni anda yasiyo sevincide uzuntuyude. Elinden geleni hakkiyla yapiyo gerisi Allah verirse. Insallah guzel haberlerini alalim. Bu cok garip bi surec hic bilmedigin tanimadigin insanlarin guzel haberleri icin dua ettigin bekledigin bi surec. Ben seni tanimiyorum ama senin icin dua ediyorum. Insallah Allah nasip eder. Lutfen doktoruna guven ve inan olacagina.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gercekden cok inanarak gelmistim buraya ama malesef herzamanki sonucu aldim. Degisen birsey olmadi. Bazi yonlerden iyi bazi yonlerden soru isaretleri olan bir tedavi yasadim. Belki sonucum iyi olsa aman super derdim ama bana gore dort dortluk bir yer yok. Istanbul'da bayagi yer gezdigimde biliyorum.
İyi akşamlar canim benim cok üzüldüm negatif sonuç almak insanı cok uzuyo bu sonucu ben 6 kere yaşadım ama tam gaz yola devam Insallah tedaviye gerek kalmadan gelir bebisin hakkında hayırlısı olsun sevgiler
Tesekkur ederim canim benim cevabın Icin bu ciziği attirnca tutunma ihtimali nekadar acaba bir bilgin varmi bu konuda canim Allahım eylesin artik buyollarda bebislerimize kavusalim
Rahime çizik işlemiyle oluşan tahribat sonucu kanlanma oluşuyor.Embriyo tırtıklı olan kanlı zemine daha kolay tutunuyormuş.
Oran anlamında bir şey söylemedi ama başarı şansını artırıyor dedi.Birçok merkezde yapılıyor zaten.
Sevgiler...
Çok tesekkur ederim canim beni. Cevabın Icin Allah yüzümüzü guldursun bebislerimiz bizi bekletmesinler
Gercekden cok inanarak gelmistim buraya ama malesef herzamanki sonucu aldim. Degisen birsey olmadi. Bazi yonlerden iyi bazi yonlerden soru isaretleri olan bir tedavi yasadim. Belki sonucum iyi olsa aman super derdim ama bana gore dort dortluk bir yer yok. Istanbul'da bayagi yer gezdigimde biliyorum.
bende seninle aynı fikirdeyim, herşey yolunda giderken tahlillerim ve tedavim açısından sonucum negatif,
kafama takılan bazı sorular var, ama cevaplayan doktorum yok.
bende pozitif alsaydım sonucumu bende herşeye süperrr derdim belki. pozitif sonuçlarını duyduğum arkadaşlarım için buradan sadece seviniyorum onların adına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?