Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

merhaba mamane,
birkac gundur yazilanlari takip ediyorum. Kendi dusuncelerimi paylasmak istedim hem belki biraz da moral olur. Benim Kaan Beyi tercih etmemin sebebi cok ama cok umutsuz bir arkadasimi gebe birakmasidir. Bende onumuzdeki gunlerde transfer olucam. Bugune kadar geldik cok sukur. Benimde denemelerim oldu ki ben Istanbul da yasiyorum inanin en iyilerine de gittim. Kimse bu kadar ilgili yaklasmadi cunku cok yogunlardi. Evet yogun olmalari basariyi da gosterir diye dusundum ama sonuc alamadim. Tup bebek care ama kacinci denemede bilemezsiniz. Hepsi sizi tanimak icin denemeler moralinizi bozmak icin degil. Benim esim saglik sektorunde universite hastaneleri bu konuda cok yetersiz cunku isi sadece infertilite olan merkezlerdeki doktorlarin son gelismeleri takip ederek yaptigi tekniklerle bu is hayirli sona erebiliyor anladigim kadariyla. karamsarligi bir kenara birakalim isinin ehli insanlara sans vermeye devam edin. iyi geceler

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Tesekkure ederim destegine arkadasim. Sana oncelikle bol sanslar dilerim. Ben'de senin gibi dusunuyorum Kaan bey ilgiliydi ona diyecek birsey bulamiyorum. Evet sans faktoru'de artik onemli. Ama Kaan bey'in 100% kanitlanmamis hicbir alternatif method kullanmayacagini dusunuyorum. Benim ne oldugu belli olmayan sorunlarda en azinda bazi yeni methodlara acik olmasi daha iyi olurdu.
Sonucda dedigin gibi kismet isi galiba..

Canim nasilsin..bebislerinin son durumu ne merak ettim..

merhaba canım 28 yumurtanın 17 tanesi döllenmiş. bunlardan 10 tanesini 3. gün embriyosu olarak dondurmuşlar. geri kalan 7 taneyi de 5. güne kadar takip edip duruma göre sizi arayacağız dediler ama aramadılar sanırım onları dondurmadılar. ama 10 tane de yeterli ve istediğimiz kalitede dediler. inşallah hayırlısı olur artık

Hayırlı olsun.Çok güzel haberler bunlar..

Merhaba arkadaşlar.bugün transferim tamamlandı.ardışık transfer yaptı ahmet bey.şimdi en zor kısmı kaldı.5 temmuz kadar beklicez .hayırlısı..

Eveeett. Basi govdesi ve kollari belirginlesmis.Bu gun gordum bebisimi.... Coooooookkkkk mutluyum. Tesekkurlerr Kaan bey ve irenbe calisanlari.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Filizcim seninde mi Kaan Bozkurt doktorun ? Allah tamamına erdirsin tedavisi devam edenlere de güzel sonuçlar almayı nasip etsin

Canım öncelikle güvenmen gerekiyor bence çünkü bizim psikolojimiz çok önemli ben de senin gibi olmuştum irenbenin çevresindeki eczanelere bile sormuştum orAya irenbeye giden kişiler geliyordur diye hepsi de hiç tereddütsüz gidebilirsiniz dediler böylelikle başladık doktorum da Kaan bozkurt tu onu seçme nedenim de daha önce eltimin doktoru olmasıydı eltimin şuan 13 yaşında ikizleri var benin de suanda 1,5 aylık ikizlerim var kalp atışlarını duyduk bugün çok şükür bence doğru yerdesin Allah tamamına erdirsin

Merhaba arkadaşlar.bugün transferim tamamlandı.ardışık transfer yaptı ahmet bey.şimdi en zor kısmı kaldı.5 temmuz kadar beklicez .hayırlısı..

hayırlı olsun canım benim.... darısı başıma artık inşallah ben de transfer günümü bekliyorum. senin yaş kaçtı... 2 tane transfer edilmiş ya ondan soruyorum ben de 2 tane istiyorum ama olur mu bilmiyorum....

öteki taraftan da tebrik ettim buradan da tebrik edeyim. sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş,Kaan bey ile ilk arandevumu gerçekleştırdim.bazı testler istedi. onlarla uğraşıyorum. eşimde sperm testi yaptıracak umarım herşey yolunda gider. gerçekten Kaan Bey pozitif bir insan. bende moral bozup hayatımı zorlaştırcağıma herşeyi akışına bıraktım. umarım bende güzel haberler veririm. daha yolun başındayım. Herşeyin hayırlısı.

Hayirlisi olsun canim sayi cok iyi bence..adet donemini mi bekliyorsun su an transfer icin..cumartesi gittim bende biraz moralim bozuldu biraz mutlu oldum..karmakarusik dondum evime..amh degerimle yumurta sayim ters orantiymis..kaan beyde gordugumu baz aliyorum dedi ona gore dogum kontrol hapi ve 7 tane cetrotide igne verdi..yumurtalari kontrol altina almak icin..doktorumuz bana da dondurulmus onerdi ve yumurta kalitesine gore iki tane transfer etmeyi dusundugunu belirti..buna sevindim cunku basari orani daha yuksek olacak..oyle iste.....

evet canım çok fazla yumurta toplandığı için 2 adet dönemi geçmesi gerekiyor dedi doktor. birinci adetim bitti işte şimdi ikinciyi bekliyorum bir aya kadar olur heralde transfer. bende polikistik over sendromu vardı. o yüzden bu kadar fazla oldu sanırım. senin yumurta toplandı şimdi transfer mi ertelendi. iğneler ne için? benim doktorum Ahmet Zeki IŞIK. inşallah o da iki transfer yapar bakalım bekliycez artık....

Yok canim biz daha o asamalara gelemedik..igneler yumurtanin catlamamasi d.kontrol hapi da yumislerin hepsinin esit buyumesi icinmis..bizim erkek faktoru vardi birde benim yumurta sayim biraz az geldi doktorumuza tedavi uzadi biraz...doktoruna rica et iki transfer istiyorum diye..merkezin basari oraninida etkilediginden iki transfer gerceklestirebilir..senin hayirli haberlerini alalim bize de moral olsun...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…