Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

yok benim o kadar uzun sürmedi cok şükür. dostinex verdi doktor 3-4 güne gecti. ama dostinex de ağır geldi cok mide bulantisi yapti transferde olmustu yemek yiyemiyodum resmen belki benim ilk deneme ondan olmadi

yok benim o kadar uzun sürmedi cok şükür. dostinex verdi doktor 3-4 güne gecti. ama dostinex de ağır geldi cok mide bulantisi yapti transferde olmustu yemek yiyemiyodum resmen belki benim ilk deneme ondan olmadi
Prolaktinim yükseldiğinde bende dostinex kullanmıştım.bende sadece baş ağrısı yapmıştı.inşallah bu son tedavilerimiz olur ve bu sıkıntıları bir daha yaşamayız

Prolaktinim yükseldiğinde bende dostinex kullanmıştım.bende sadece baş ağrısı yapmıştı.inşallah bu son tedavilerimiz olur ve bu sıkıntıları bir daha yaşamayız
prolaktin icin daha önce bende kullanmistim ama haftada 1 tane filandi sanirim daha düşük dozdu yani, ohss icin galiba 8 gün ictim ondan ağır geldi sanirim

Demekki kişiden kişiye farklı etki gösteriyor. Hergün taze yapılması ve soğana bıçak deyirmemek gerekiyormuş suyunda klorsuz olması gerekiyormuş
hergün taze yaptım cnm klorsuz suyla. ama bicaksiz nasil 4 e bölünür ki? saracoglu da bıçakla boluyordu videosunu izlemistim

Kizlar bende durumlar pek iyi degil bugüne kadar hersey cok iyi gidiyordu. Ahmet beyde sagolsun cok ilgiliydi vs. dün opu oldu 14 yum toplandi sadece 5i oldun çıkmış ve sadece 2 si döllenmiş daha önceki 2 tedavimde hic böyle bisey yasamamistim. medicalpark daha gelismis bi hastane diye buraya geldik ama su an ki sonuc daha kötü oldu hala şoktayim. bi de spermlere picsi yapilmisti...

Geçmiş olsun canım.moralini bozma belki o iki embriyon sağlıklı bölünür ve seni mutlu sona götürür.ahmet beyin hastalarından bu durumu yaşayan ilk duyduğum sen değilsin.ben medikalin embriyoloğunun iyi olduğunu düşünmüyorum.ben ikinciyi egede yaptırdım.23 haziran test günüm.olur olmaz bilmiyorum ama.olmazsa gene ege de yaptırırım diyorum.ben ege den memnun kaldım.herşey net.kandırmaca yok.ticari kaygı yok.peki ne zaman transfer edecekler bellimi canım.iki embriyo oldumu ahmet bey hemen ikinci gün yerleştiriyor diye biliyorum.benimde üç tane olmuştu.ikinci gün dondurup.iki ay sonra çözdürüp üçüncü gün sağlıklı gelişeni transfer etmişti ahmet bey.ben ohss olmuştum.

evet cnm yaa valla şok oldum laboratuvarla konuştum biz elimizden geleni yaptik demekki ya yumurtalar ya da spermler iyi degilmis diyorlar sözde sperm seciminde picsi kullanildi daha önce iki kere tinaztepede denedim 8-9 yum döllendi 5 embriyom 5. gune gitmisti 3 orta kalite diye dondurulmamisti ben de oraya kiziyordum labaratuvarlari pek iyi degil heralde diye ama medicalin de labarutavari cok iyi sayilmazmis demekki... Ahmet bey ameliayattaymis onla gorusemedim labaratuvar sorumlusu muhtemelen 3.gün transfer edilir yarin tektat arar haber veririz dedi bakalim. Allahim artik hamile kalsak da şunların hepsi geride kalsa unutsak.

insallah sende pozitif sonuc alirsin.

egeyle medicali karsilastirirsan ne gibi farklar var?

İnşallah canım bunlar son tedavilerimiz olsun.egede kısa protolol uygulanıyor.opu da anestezi istersen alıyosun.ben istemedim lokal oldum.transfer rutin ikinci ya da üçüncü gün oluyor.çok embriyon varsa beşinci güne kadar kalanları takip ediyorlar.beşinci güne gelse bile çok kaliteli değilse dondurmuyorlar(hakkın gitmesin ve boş yere iş yapmış olmak istemiyorlar)sanırım beşinci gün harici dondurmaya sıcak bakmıyorlar.opudan sonra antibiyotik veriyorlar.transferden önce yanına embriyolog gelip bilgi veriyor.transfer günü başlamak üzere corasprin ve kortizon içiliyor.transferden dört gün sonra tek doz çatlatma iğnesi yaptırıyorlar.birde transfer öncesi benim embriyolarına lazerle zona inceltmesi yapılmış.bunların hepsi medikalde bana yapılanlardan farklı uygulamalar.
Gelelim medikalden eksilerine; ultrason aletleri,ameliyathane eski.çok konforlu değil.embriyo gelişimi hakkında hergün bilgi verilmedi.kendim aradım.başkada bir eksiği yok gibi.aklıma gelirse yazarım canım.benim doktorum ege hanım.

En büyük farkı unutmuşum.hasta takibi tabiki.bütün işlemlerime ege hanım girdi venim.profa gidiyorsan hep o bakıyor sana.ama ahmet bey her muayneyi kendi yapmıyor.hatta benim aşılamamı bile süleyman beye yaptırmıştı.birde ücreti canım.çok cüzi para ödemek garibime gitti.medikalde çok para harcamıştım.ege de raporlu yaptırdım.transfer günü 1570 tl hastaneye yatırdım.dr muayene ücreti 165 tl ilaçlarımda 540 tl tuttu.medikalde ödediklerimin yanında çok komik rakamlar.

bu saydiklarinin hepsi medicaldr bana yapildi-yapilacak cnm. belkide hasta kaybedince onlarda bunlari yapmaya başlamıştır. artik ne yapacagimi nereye gidecegimi şaşırdım gelismis hastane diye medicale geldim yine elimde parlak bi sonuc yok bu durumda en büyük artik dedigin gibi maddiyat oluyor cok paralar verdik. sperm seciminde sirf imsi yöntemine 750 tl verdik sözde bu sayede döllenen cok yumurta olacakti içine sinen bi yer bulmana cok sevindim. bu olay olana kadar bende medicalden memnundum daha dogrusu ahmet beyden, hep olumlu konusuyordu sordugum her soruyu sabirla cevapliyordu... benim tedavide hep ahmet bey ilgilendi bi kere izinliydi o zaman funda hanim bakti ama önemli bi kontrol değildi bi de histerokospide işlem sonrasi ahmet bey ameliyattaymis konuşmaya suleyman bey geldi ben tatmin olmadim saat 6 ya kadar ahmet beyi bekledim inatla belki o zaman bu konuda ne kadar hassas oldugumu anladi o yüzden randevularimi hep öğleden sonraya yazdirdi vip 1 de kendisi bakti hep

Ben de Süleyman beyin hastasiyim. Tedavilere yeni basladim sayilir. 1 aşilamam negatif. Şimdi 2. Aşilama mi tüp bebek mi ve Medicale tamam mi devam mi karar aşamasindayim. Yasim 38. Tahlillerimde bir sorun yok deniliyor. Sizlerin fikirlerini merak ediyorum arkadaslar.

canim yaşından ötürü eğer maddi problemin de yoksa aşılama ile vakit kaybetme derim. eğer sartlar tutuyorsa git egeye rapor cikart raporlu olarak tup bebek dene derim, tüp bebek te pozitif sonuc alma şansın cok daha yuksek :) 40 yaşından gün aldığın al rapor hakkin yaniyor, rapor cikarirsan ilaclarin ve tedavinin bi kısmını devlet karşılıyor. sartlar ise 3 yillik evli olmak 5 sene sgkli olmak (sen veya eşin), hic cocugunuz olmamasi. 2 aşılama sarti da var ama senin yaştan ötürü o şart kalkar... doktor olarak ahmet beyi tavsiye ederim her ne kadar simdilik istedigim sonucu alamasamda ordaki doktorlar arasinda en iyisi o

Yorumun icin tesekkurler. Benim rapor alma sansim olamiycak zaten 1 yillik evliyim. 3 yila kadar da yasim gecicek. Tek sorun maliyetler. Medikal 6.500 diyor tüp icin. Ilaclarla 8000 olucak. Butun parami buna yatirip tutmazsa 2. icin para bulmak epey zorluycak. Yaş ilerledikce her ay panik oluyor insan. Allah kerim deyip basliycaz artik.

Canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bende süleyman beyin hastasıyım benimde ilk tedavim hormon yüksekliğinden transferim ertelenmişti 2 adet embriyo donduruldu. şimdi estroferm kullanıyorum 23 haziran kontrolüm var. Genel olarak memnunum

canim belki yaştan ötürü 3 yil evli olma şartı da kalkiyordur muhakkak arastir rapor alirsin 3150 lira fiyati maddi sıkıntın varsa raporu muhakkak arastir gerekli evraklari topladıktan sonra ege üniversitesi infetilite bölümüne gidiyorsun hafta ici (randevu almana bile gerek yok) evraklari teslim ediyorsun 15-20 güne cok kolay çıkıyor rapor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…