Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

arkadasim öncelikle hayırlı olsun. bizim için önemli olan tek embiyo oda bizim olsa başka ne isteriz ki. ins onlar sana tutunur ve hiç bırakmazlar. bide şöyle dusun belki diğer hastanede de dollenmeleri ve gelişmeleri kötüydü onlar fark etmedi burda bunlar fark edilmiş olamaz mu? suan tedavi aşamasındasin ve böyle şeylerde moralin bozma lütfen. bizim tedavimizde başından sonuna kadar herşey de moral cok onemli. sen mutlu ol ki onlarda sana geldiklerinde mutluluktan sana edip annesinden ayrılmadılar canim. bu arAda transferin nezaman?

arkadasim senin transferim de hayırlı olsun ins güzel haberlerini de duyarız bunu canim gönülden diliyorum. fakat medical konusunda cook katı konuşuyorsun. sen memnun kalmamış olabilirsin hastane nide degistirebilirsin fakat suan medical de tedavi gorenleride çok etkiliyirsin. biliyorsun bizim işiniz moralimizi bozmamak ve mutlu olmak arkadaşlarımızın tedavi aşamasında moralini bizmak onların tedavilerinde baştan olumsuz davranmalarını sebep olacaktır. bu arada biliyorsun bende medicaldeyim ve hala bebisim yok dondurulmus embiyo transferinden sonra bende hastane degistirebilirim. fikrimi tabiki söyletim ama her tedavi asamasinda olanlarin da kafası ni bukadar çok karistirmam. lütfen beni yanlış anlama

Ben yanlış anlaşıldıysam özürdilerim.kişisel düşüncwni paylaştım.neticede ne doktorum ne de bilirkişi.tabiki orada da hamile kalanlar var.allah herkesin tedavisini merkezini doktorunu içine sindirsin.umarım sende donmuşlarınla hamile kalırsın.

sagol cnm bugün 2 embriyonun da durumunun iyi olduğunu ogrenince derin bi nefes alip rahatlarim zaten :) insallah transfer bugün öğlen

ben bundan önce 2 kere tinaztepede denedim hersey cok iyi gitmesine ragmen olmadi malesef, orda doktor ve ekibi gercekten cok harika insanlardi hele hemsireler bebek gibi severdi resmen beni o yüzden ben hala cevreme tavsiye ediyorum ama insan iki kere olumsuz yasayinca artik bi degisiklik arıyor ondan medicale gectim burayi da sevdim aslinda her ne kadar hemsirelerde filan tinaztepedeki aile havasi olmasa da yine de iyiler sadece bi çalışanı sevemedim orda ismini vermeyeyim boşver, ahmet bey cok iyi babacan cok yardımcı oldu her sorumu sabirla dinleuip cevapladı ki cidden cok soru sorarim :) muaynelerimi onun yapmasi konusunda hassas oldugumu anladi belki de hep o yapti sagolsun insan ayni doktorun takibinde olunca daha rahat hissediyor. sonuc istedigimiz gibi olmadi ama bu deneme negatif olursa büyük ihtimal dördüncü deneme icin yine oraya giderim bi merkeze 2 kere şans vermek lazim sanirim çünkü doktor seni ilk tedavi iyice tanimis oluyor daha iyi bi tedavi plani cikarabilir.

malesef insan olumsuz sonuc yasayinca hep eksiklikleri yanlislari fark edip onlari görüp uzuluyor kiziyor ben arkadasin olumsuz yorumlamasini normal karsiliyorum yani. ben sadece 2 yum dollendigini duyunca o üzüntüyle lab gorevlisine bu sizden kaynaklanan bi sorun olmasin bile dedim :))) izmirdeki hangi tüp bebek merkezi topigini okursak okuyalim hep elestiriler var, herkesin cok övdüğü bi yer yok malesef... biraz da nasip işi bakalim hamile kalmak nerde nasip olacak

düşüncelerine tabiki saygı duyuyorum sadece suan tedavide olanları olumsuz etkikemeyelim diye uyarmak istedim. anlayış için teşekkür ederim. merkezin neresi oldugu farketmez ins dendende güzel haberler bekliyoruz

sagol cnm bugün 2 embriyonun da durumunun iyi olduğunu ogrenince derin bi nefes alip rahatlarim zaten :) insallah transfer bugün öğlen
benim cok fazla yumurtam olmuştu gerçekten cok fazlaaaa. benden bütün mwekezdekiker çok korkmuştu çok ağrım vardı opu dan sonra ve ertesi gün embiyo bilgi vermek için aradığında yumurtaların fazla diye lütfen ziyan etmeyin onların herbirine ihtiyacim var diye uyarmıştık onları ( dusun yani) ne kadar boş boğazın. oda hepsiyle ayrı ayrı ilgileniyoruz merak etmeyin dedi. ve embiyo fazla oldugu için sadece 1 kalitede olanları donduruldu hatta ben 2 kaliteleride doldurun diye ısrar ettim ama yeterli dediler. demem o ki umursamasalat benimkikerle ilgilenmezlwrdi laboratuvara ve burcu hanıma güven canim ins o iki bebisinde seninle kalacak. allah yardimcin olsun

ben ilk tedavime yillar önce özel bir doktorla başladım ve işlemleri tepecik hastanesinde yaptirdim ve transferimde orda negatif oldu. sonra medicalle başladım ve ilk transferimde ilk defa hamile kaldım (dusukle sonuckandi) ve o dönem neredeyse herkez hamileydi. dediğin gibi her merkezin eksileri ve artıları kişiye göre cok fazla. benimde medicalle memnun olmadığım çok şey var ama bunları tedavi sırasında değil başkasına söylemek kendin bile düşünmek istemiyorum. çünkü negatif alandan emin ol ki daha fazla pozitif alanda var. ins senin için bu son transfer olur ve kavusursun yavruna dualarim seninoe

izmir medical parkta sperm testi yaptiranlar normal morfoloji yüzde kaç cikti sizde? bizim yüzde 2 cikti cok güzel bi sikinti yok dediler ama kafama takildi düşük değil mi sizce?

izmir medical parkta sperm testi yaptiranlar normal morfoloji yüzde kaç cikti sizde? bizim yüzde 2 cikti cok güzel bi sikinti yok dediler ama kafama takildi düşük değil mi sizce?
bizim de %1 çıktı cnm üstelik eskiden öyle bi sorunumuz yoktu esimin tüm degerleri cok iyiydi şok olduk. Ahmet bey picsi yapicaz cok takılma sorun olmaz sayi iyi zaten dedi ama sonuç olarak 5 yumurtadan sadece ikisi döllendi daha önce böyle bi sorunumuz da yoktu ilk kez döllenme sorunu yaşadık, labaratuvar görevlisine neden olmus olabilir dedigim de spermleriniz de pek şahane sayilmazdi dedi

ben hic bisey anlamadim bu işten

ben de anlamadim valla umarim bi sorun yoktur. her merkezde farkli sonuclar cikiyo bu da kullanilan makinelerden kaynalaniyo sanirim. test yaptirmadan once yuzde iki ciksa cok guzel falan dediler ama yuzde dort veya büyük olmasi gerektigini anliyorum testteki referans araliktan. neyse guvenmek zorundayiz malesef umarim iyi olur. bu arada denemediyseniz keci boynuzu kürü esimin sperm sayisini 14 binden 48 bine cikardi alahin da izniyle. siz de deneyebilirsiniz.

sperm sayisi iyi cok şükür cnm total 216 milyondu ama mililitre basina kaçtı hatirlayamadim tam 76 milyon filan sanirim ama morfoloji ve ileri hiz orda yapilan spermiyogramda yerlerde çıktı... biz uzun zamandir omega 3, koenzim, ari sütü kullaniyorduk ara sıra da keci boynuzu kuru yapiyordum eşime o yuzden degerleri düşmüş görünce şok oldum. doktor da dedi her laboratuvarda farkli cikabilir takilma diye, aynen bizde doktor ne dediyse güvendik insallah sonu hayirli olur

insallah isteyen herkese nasip olur Allah yardimcimiz olsun.

Arkadaşlar ilaç tedavisine başladım 30 haziranda dondurulmuşlarla transferim olacak dualarınızı bekliyorum. Transfer sonrası için yapmam ve yapmamam gerekenler hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Selam kızlar ben de temmuzun sonunda baslıyorm. Ama eskiden medicalle ilgili daha olumlu sonuclar vardi simdi hep bir ters giden durumlar okuyorum. Ne diyorsunuz bu duruma. Bu beni cok etkiliyor ama Ahmet hocayi da degistirmek istemiyorum guveniyorm.. olumlu alanlar neden fazla yazmıyorsunuz kızlar.. zor bir surec Allah yardımcımız olsn

Evet kızlar gecen sene dah yogundu bu sayfa olumlu olumsuz görusleriniz cok önemli, nelere dikkat etmeliyiz. Mesela microcip kullanan arkadaslardan sonuc alan var mi? Sansimizi daha da artiracak yönetemlerden Ahmet hoca neleri tercih ediyr lütfen yardımcı olun arkadaslar?

merhaba arkadaşlar öncelikle hepimizin tedavisi hayırlı olsun mevlam hayırlı haberler almayı hepimize nasip etsin. bende medicallin 1 seneden fazla hastayım. geçen sene bu grubu kurduğunda herkes daha bir heyecanlı ve daha aktifti. bu aralar sakin gidiyor. herkez yaşadığı aşamaları burda yazsa daha aktif olucak ama malesef bu yapılmıyor. geçen sene daha aktufaktif olduğu için daha çok haberler alıyorduk ve bir çoğu da pozitifti ve o arkadaşlarının hepsi dogum yaptı ve ondan sonrada çok arkadaşımız hamile kaldı ama onlarda farklı hamile topikte yarışıyorlar. bende o dönemde suleyman bey sayesinde ilk defa hamile kalmıştım ama dusukle sonuçlandı. dogum yapanlar hamile olanlar hadi yazın güzel şeyler arkadaşlarımıza ümit olalım. negatif alanlar allah büyük bir gun bizde anne olacağız. tedavi süreçlerini yazın arkadaşlar arkadan gelenlere bilgilerimizi paylaşalım

Arkadaşlar 2 adet embriyom transfer edildi dr donduruldugu günkü gibiydiler çözüldüğünde dedi 3 gün yatak istirahati verdi 5. Günhormon testi yaptırmamı söyledi hormonlarımın seviyesine göre progeston iğnesi yaptıracaknışım bu arada crinone jel estroferm ve progestan capsüle devam. Dualarınızı eksik etmeyin.

allah yardimcin olsun canim. istediği testlerde rutin zaten hepimiz yaptırdık ilaçların bunyendeki etkisine bakılıp tekrar ilac ayarlaması yapılacak. korkulacak bisey yok merak etme. sende bol bol dinlen ve dua et canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…