Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Arkadaşlar transferden sonra bugun 4. Günüm dr üç gün yatak istirahati vermişti. Ben hala yatıyorum ama arasıra kalkıp evin içinde dolaşıyorum. Birde bu crinone jel galiba yeşilimsi tortu gibi geri geliyor sanki normalmi.

dinlen tatlim en güzeli. elinden geleni yap taktir allahin ins nasip eder. jel yada fitil kullananların en büyük sıkıntısı akıntı zaten. merak etme normal yani. hadi hayırlı haberlerle gel

Arkadaşlar 5. Gün hormon test sonuçlarım
E2:326
P4:12,31
Sizce nasıl degerlerim
bana iyi gibi geldi. en azindan büyük ihtimal progestan igneye gerek kalmaz belki jeli sabah aksama çıkarırlar. yalniz bu degerlere bakip hamile ya da degil demek cok zor sadece progesteron daha düşük çıksa hamile kalsan düşük riski artar ama onun icinde zaten ilaclar veriliyor

Ewet progestan iğneyi yaptırma dedi dr. Fakat progestan yumuşak kapsül vardı onu 2 ye çıkardı. Birde estroferm i 3 adet kullanıyodum 4 yap dedi

Ewet progestan iğneyi yaptırma dedi dr. Fakat progestan yumuşak kapsül vardı onu 2 ye çıkardı. Birde estroferm i 3 adet kullanıyodum 4 yap dedi
doktorunuz kim? benim taze transferdi sanirim o yuzden estrafem vermediler. benim degerlerde size yakin cikmisti sonuc malesef negatifti ama bu sekilde çıkıp hamile kalanda cok yani bu degerler yaniltici oluyor o konuda

doktorunuz kim? benim taze transferdi sanirim o yuzden estrafem vermediler. benim degerlerde size yakin cikmisti sonuc malesef negatifti ama bu sekilde çıkıp hamile kalanda cok yani bu degerler yaniltici oluyor o konuda
Süleyman akarsu doktorum transferden önce başladım estroferme ilk iki gün 1 tn 3. Gün 2 tn 4. Gün 3 tn 5. Gün transfer oldu 3 tane devam ediyodum artık 4 yaptı.

Süleyman akarsu doktorum transferden önce başladım estroferme ilk iki gün 1 tn 3. Gün 2 tn 4. Gün 3 tn 5. Gün transfer oldu 3 tane devam ediyodum artık 4 yaptı.
benim tazi oldugu icin zaten e2 değeri yüksekti sanirim ondan estrafem vermedi ama 5.gün degerim sizinkine yakindi yine de vermediler. Ahmet beyin hastasiydim bende. herkese ayri bi uygulama sanirim

İnşallah hepimiz tez zamanda hayırlı haberleri alırız. Benimde yok dondurulmuşum ve 2. Denemeyi yapacak gücümüzde yok inşallah hepimiz istediğimize kavuşuruz.
ben 3. denemeyi de yaptim. hep istekli umutluydum ama 3ten de sonuc alamayınca umudum iyice tükendi Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürür insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…