- 14 Mart 2017
- 59
- 39
- 88
- 40
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #2.601
dinlen tatlim en güzeli. elinden geleni yap taktir allahin ins nasip eder. jel yada fitil kullananların en büyük sıkıntısı akıntı zaten. merak etme normal yani. hadi hayırlı haberlerle gelArkadaşlar transferden sonra bugun 4. Günüm dr üç gün yatak istirahati vermişti. Ben hala yatıyorum ama arasıra kalkıp evin içinde dolaşıyorum. Birde bu crinone jel galiba yeşilimsi tortu gibi geri geliyor sanki normalmi.
taze embiyo transferi miydi senin arkadasimArkadaşlar 5. Gün hormon test sonuçlarım
E2:326
P4:12,31
Sizce nasıl degerlerim
bana iyi gibi geldi. en azindan büyük ihtimal progestan igneye gerek kalmaz belki jeli sabah aksama çıkarırlar. yalniz bu degerlere bakip hamile ya da degil demek cok zor sadece progesteron daha düşük çıksa hamile kalsan düşük riski artar ama onun icinde zaten ilaclar veriliyorArkadaşlar 5. Gün hormon test sonuçlarım
E2:326
P4:12,31
Sizce nasıl degerlerim
Hayır dondurulmuştaze embiyo transferi miydi senin arkadasim
Ewet progestan iğneyi yaptırma dedi dr. Fakat progestan yumuşak kapsül vardı onu 2 ye çıkardı. Birde estroferm i 3 adet kullanıyodum 4 yap dedibana iyi gibi geldi. en azindan büyük ihtimal progestan igneye gerek kalmaz belki jeli sabah aksama çıkarırlar. yalniz bu degerlere bakip hamile ya da degil demek cok zor sadece progesteron daha düşük çıksa hamile kalsan düşük riski artar ama onun icinde zaten ilaclar veriliyor
doktorunuz kim? benim taze transferdi sanirim o yuzden estrafem vermediler. benim degerlerde size yakin cikmisti sonuc malesef negatifti ama bu sekilde çıkıp hamile kalanda cok yani bu degerler yaniltici oluyor o konudaEwet progestan iğneyi yaptırma dedi dr. Fakat progestan yumuşak kapsül vardı onu 2 ye çıkardı. Birde estroferm i 3 adet kullanıyodum 4 yap dedi
Süleyman akarsu doktorum transferden önce başladım estroferme ilk iki gün 1 tn 3. Gün 2 tn 4. Gün 3 tn 5. Gün transfer oldu 3 tane devam ediyodum artık 4 yaptı.doktorunuz kim? benim taze transferdi sanirim o yuzden estrafem vermediler. benim degerlerde size yakin cikmisti sonuc malesef negatifti ama bu sekilde çıkıp hamile kalanda cok yani bu degerler yaniltici oluyor o konuda
benim tazi oldugu icin zaten e2 değeri yüksekti sanirim ondan estrafem vermedi ama 5.gün degerim sizinkine yakindi yine de vermediler. Ahmet beyin hastasiydim bende. herkese ayri bi uygulama sanirimSüleyman akarsu doktorum transferden önce başladım estroferme ilk iki gün 1 tn 3. Gün 2 tn 4. Gün 3 tn 5. Gün transfer oldu 3 tane devam ediyodum artık 4 yaptı.
Senin şuan durumun nasıl kaçıncı denemen olucakbenim tazi oldugu icin zaten e2 değeri yüksekti sanirim ondan estrafem vermedi ama 5.gün degerim sizinkine yakindi yine de vermediler. Ahmet beyin hastasiydim bende. herkese ayri bi uygulama sanirim
dondurulmussa çok güzel değerlerin. ilaçların bunun yeterli gelmiş demektir.Hayır dondurulmuş
aaa senin sonuç belli oldu mu? kiyamam canimya cok uzuldum.doktorunuz kim? benim taze transferdi sanirim o yuzden estrafem vermediler. benim degerlerde size yakin cikmisti sonuc malesef negatifti ama bu sekilde çıkıp hamile kalanda cok yani bu degerler yaniltici oluyor o konuda
ben 3. denemeyi yaptim. ilk ikisi baska yerde... malesef ilk ikisi kimyasal gebelik oldu bu negatif olduSenin şuan durumun nasıl kaçıncı denemen olucak
evet cnm malesef negatif ve malesef dondurulmusum da yokaaa senin sonuç belli oldu mu? kiyamam canimya cok uzuldum.
İnşallah hepimiz tez zamanda hayırlı haberleri alırız. Benimde yok dondurulmuşum ve 2. Denemeyi yapacak gücümüzde yok inşallah hepimiz istediğimize kavuşuruz.evet cnm malesef negatif ve malesef dondurulmusum da yokyolun sonuna gelmisim gibi hissediyorum artik resmen
ben 3. denemeyi de yaptim. hep istekli umutluydum ama 3ten de sonuc alamayınca umudum iyice tükendiİnşallah hepimiz tez zamanda hayırlı haberleri alırız. Benimde yok dondurulmuşum ve 2. Denemeyi yapacak gücümüzde yok inşallah hepimiz istediğimize kavuşuruz.
Canım 3 de medıkaldemiydı doktorun kimben 3. denemeyi de yaptim. hep istekli umutluydum ama 3ten de sonuc alamayınca umudum iyice tükendiRabbim tez zamanda yüzümüzü güldürür insallah
hayır cnm ilk ikisi baska yerdeydi. doktorum Ahmet beyCanım 3 de medıkaldemiydı doktorun kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?