Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

evet cnm malesef negatif ve malesef dondurulmusum da yok yolun sonuna gelmisim gibi hissediyorum artik resmen
bütün tedavi aşamalarını bildiğim için gerçekten cok uzuldum. bu yoldan geçen herkez bir sekilde anlayabiliyor ama uzun tedaviler sonucu negatif görünce dahada bir zoroluyo çok iyi biliyorum benim tolamda 4 denenem var 5 ci transfer le devam edicem. bende çok yoruldum ama beklenmeklede bisey olmuyor imkanlar doğrultusunda doktor gelme artık diyene kadar devam edincez ins mevkam birgün bizede nasip eder arkadasin

canim nasilsin ne durumdasin tedavi vs goruyor musun?seni gorunce yazmadan gecemedim.beni hatirladinmi bilmiyorum.eski nickhim aysem147
iyiyin canim sağol sen nasılsın. eski nick dan biliyorum seni. ben beklemedeyim değişiklik yok. dondurulmusum var daha arada transfer oluyorum ama sonuç yok daha. sen nasılsın sen ne yaptin tekrar dusunuyor musun?

iyiyin canim sağol sen nasılsın. eski nick dan biliyorum seni. ben beklemedeyim değişiklik yok. dondurulmusum var daha arada transfer oluyorum ama sonuç yok daha. sen nasılsın sen ne yaptin tekrar dusunuyor musun?
anladım canim hakkında hayirlisi olsun. elbet sende anne olacaksın .Rabbim'in izniyle canini sıkma bk ne guzel maşallah donmuslarinda var.canim sen niye pct yada chg yaptirtmiyorsun.çünkü embiriyolarin görünüşleri saglikli olabilir ama içini bilemeyiz.sağlıksız embiriyo ya dusuk le sonuçlanır yada rahimde tutunamaz.Aklında bulunsun.bana gelince de RABBİM olmayanlara nasip etsin. bizim sperm dna hasar testini yapmamız lazım ama eşim ne zaman yanaşır hiç bi fikrim yok.bende artık söylemekten bıktım.tartismaktan kavga etmekten gına geldi.öyle daha bekliyoruz. bana kalsa bütün yapmam gereken tedavileri bu aya sıkıstırırımda ama malesef sadece ben le olmuyor iste

benim embiyolar doldurulduğu için doktorun pgt yada cgt ye ılımlı bakmıyor. çözdür dondur sıkıntı diyor. bu dondurulmuslar biter ve tekrar sıfırdan başlarsak ancak ozaman olabilir. tabii benim esimde tekrar sıfırdan tup bebeğe başlarsa. çünkü oda artık çok sıkıldı olmuyorsa vardır allahin bir hitmetu fazla zorlamaya gerek yok diyor. erkeklerin geneli böyle seni çok iyi anlıyorum. neyseki senin bir evladın var onunla daha kolay sabredebulirsin. bizim işiniz inanki daha zor. iki kişi birbirimize bakıp duruyoz

Bişey soracagım 2. Denemenin ücreti yine aynımı oluyor yoksa bir indirim oluyomu hastanede.
sıfır dan ikinci tedavisine başlayan arkadaş indirim almıştı. şimdi seni adetliyken çağırmıştır o gittiğinde konuş. çekinme lütfen bunlar hepimizin yaşadığı olaylar ve yüksek maliyetler oyuzden rahatça konuş canim

Arkadaşlar dr genetik testler istedi medicalde 2350 tl tutuyor. Nerede yaptırmamı tavsiye edersiniz. Bu arada kimse olumlu olumsuz bişey yazmıyor hayır olsun inşallah.

Arkadaşlar dr genetik testler istedi medicalde 2350 tl tutuyor. Nerede yaptırmamı tavsiye edersiniz. Bu arada kimse olumlu olumsuz bişey yazmıyor hayır olsun inşallah.
canim bornova şifa hastanesi var ya şimdi o devlette geçti. tepecik eğitim hastanesi ek binası olarak geciyo. internetten genetik bölümüne randevu al orası yapiyo.. 1 ayda sonuç çıkıyor. çoğu insan orda yaptırdı oraya git canim.

Gİttim oraya sadece üçtanesini yapıyoruz dedi 8 adet tahlil var çarşamba ege üniversitesinde deniycem şansımı. O üçtanesi için orada kan verdim.

senin o tahlilleri kim istedi canim ve neler var içinde merak ettim. gittin mi bugün Ege ye yaptılar mi?
Gittim egeye 16 ekime gün verdiler ben tekrar şifaya gittim 1-2 tane daha yaptırdım. Geriye kalan 4 tanesinide medicalde yaptırdım 600 tl tuttu. 2500 tl den iyidir. Testler ekdeki dosyada.

Eklentiler

• IMG_1559.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…