Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

arkadasim naptin bugun kontrolun vardi nasil gecti? neler yapti suleyman? ekstra ilac falan verdimi?

arkadasim naptin bugun kontrolun vardi nasil gecti? neler yapti suleyman? ekstra ilac falan verdimi?
Günaydın arkadasım dun gıttım kontrole hormonları baskılayıcı ıgne verdı..gıttım aldım geldım hemen hemşire vurdu..ama boyle bı agrı yok okadar cok agrıyor ki ..hala geçmedi etkisi...4 temmuzda tekrar kontrolüm var..11 temmuz transfer dedı..bakalım hayırlısı..cok zor işler be arkadasım..kromozom testi bana yapmadınız dıye sordum..ılk denemen oldugu için yapılmadı dedi..eğer sonuç negatıf olursa ıstıyoruz dedi..bende benım şansım cok az 3 embrıyom var dedim ..oyle kotu düşünme dedı..sonra 3 embrıyoyu koyun dedım..çoğul gebelık olabılır zaten devlette buna izin vermiyor dedi..2 tane koyacağını soyledı..allahım ınsallah bı sorun olmaz ..o kadar cok korkuyorum ki kromozomdan sorun onda çıkarsa tel embrıyoya kalacağım ..allahım Hakkı'mız da guzel yazılar yazsın ...

gunaydin canim banada iyne yapicagini söyledi ama ben sormayı unuttum nerden nasıl yapsan diye sen anlayirmisin? göbekten mi kalçadan mi? 1 kere mi yapilcakmis yoksa devamı varmi? ne kadar ödedim iyneye?

arkadasim ins bunda olur ve bi daha ugrasmazsin ama eğer olmazsa pgt ve cgh diye embiyo daki kromozonlarin inceleme tekniği var kalan embiyona onu yaptirirsin ben bu transferinde istedim onu ama kromozom testinde hiç bozukluk olmadığını söyleyerek yapmadı canim. ins benimkine tutunur ama tutunmazsa eğer kesinlikle bende yaptıracağım. eğer bu konuda bilgin yoksa internetten arastir.

senin dogum kontrol hapin bittimi ve adet gördüm bu?

gunaydin canim banada iyne yapicagini söyledi ama ben sormayı unuttum nerden nasıl yapsan diye sen anlayirmisin? göbekten mi kalçadan mi? 1 kere mi yapilcakmis yoksa devamı varmi? ne kadar ödedim iyneye?
İğne 160 tl Can'ım..göbekten bir kere yaptık..Su anlık bişey vermedi iğne için ..aldım hemen hemşire vurdu .

Ya ben soyledım doktora ama hiç böyle bişeyden bahsetmedi..bakalım 4 temmuz kontrolünde bundan bahsederım olmadı..bilmiyordum böyle bişey olduğunu soyledıgın için cok saol..inan varya eksık olan herseyı yapmak ıstıyorum ..bir daha geriye donmemek için ...neyse vardır bi bildikleri allahım duysun sesimizi sorunsuz gebelık Nasıp etsın.maddi manevı cok zor..artık psikolojim bozuldu..bir sürü okuyorsun edıyorsun öğreniyorsun..sonra keşke böyle olsaydı deyip üzülüyorsun ..

Y

yok cnm adet olmadım ..daha dogum kontrol hapım devam edıyor..6 tane kaldı ..adet olabılırsın dedi hemşire ..aramana gelmene gerek yok dedi ..
bende gittiğimde suleyman beye sordum bir dahaki adetimde mi baslicaz hazırlığa diye dogum kontrol hapiyla basladik zaten. tekrar adet olmak yada olmamak bizi etkilemiyo 6 hafta yada 7 hafta transfer olucak dedi. temmuz 1 gel iyne yapxaz dedi. senin yolundan gidiyoruz yani.

İlla pgt kromozomlarına baktırmak ıstıyorum dıye biz mı söylüyoruz..embrıyolarda bakmıyorlar mı ..ücretli bişey mi acaba..aslında pgt ve cgh ye bakmaları gerekır..sonucta bizler bu yola ne emekler veriyoruz..valla cnm sıkılıyor..hergun yeni bişey öğrenmekten ..keşke demekten ..​

suleyman bey pek konuşmayı sevmediği için olucak yada olabilecekleri anlatmiyo. bu konuda bende ona kızıyorum ama ben daha önce de tup bebek tedavisi olduğum için ve birazda araştırmayı sevdiğim için yapılabilecek olanları ben söylüyorum ona. bunu yapalım şunu yapalım mı? oda mecbur kaliyo anlatmaya. bu sende olmaz ama şunu yapalım diye. ümit dünyası ışte gerçekten çok zor ben 12 senedir bekliyorum pozitifi gormeyi mevlam bu sefer nasip edicek ins inaniyorum.

canim pgt embiyodaki bazi kramozonlarin analizi. cgh de embiyodaki butun kromozankarin genetik testi. tekrarlayan negatif sonuçlarda yapiliyomus. benim 2 negatifimvar dondurulmuslarla ama 2 side ayni yumurtlamadan oldugu icin tek sayiyo. embiyo başına ücret odeniyo bu sefer gerek yok ins olur ama olmazsa bir dahakinde yaparız diye konustuk

Valla ya cok sınır oluyorum.ahmet bey herseyı anlatıyor ..hastası ıle konuşmalarını duydum.bazen pişmanlık yasamıyor degılım ..mesela benım ıgne vurulacagımdan haberim yoktu ..dun ogrendım vuruldum ..bı nasılsın ıyı Mısın dıyor o kadar ..bu sefer salak salak yanına gıdıp duruyorum soruyorum ..oyle sabit ki soracaklarımı da unutuyorum..

ewt arkadasim basindan beri benden çok kararsızım hangisine gideyim diye sonra rapor cikarticak olunca mecbur gittim suleyman. iyi mi yaptim kötü mu bende bilmiyorum xanim

Neyse
ewt arkadasim basindan beri benden çok kararsızım hangisine gideyim diye sonra rapor cikarticak olunca mecbur gittim suleyman. iyi mi yaptim kötü mu bende bilmiyorum xanim
neyse bizim için hayırlısı olan Süleyman bey miş dıye düşünüyorum artık..dogum kontrol hapı bide bende cok sınır yaptı sıkılıyorum bulunduğum ortamda..cok garıbim yani suan..herşeyi takar oldum ..beynımde hep deli sorular..tamam yogun bi doktor ama ben surecı neler yaşayacağımı durumumun Nasıl olduğunu olacağını bilmek istıyorum .. Istanbulda hastanelerde tüp bebek egıtımleri verıyormus doktorlar..transferın bile Nasıl olacağını sende denıyorlarmıs atletleri anlatıyorlarmış ..prova yapıyor yanı korkmaman için ..doktor hem anlatıyormuş hemde kağıt verıyormus açıklamalı olarak ..arkadasım var ıstanbulda attı bana çıktıların fotolarını tek tek anlatmışlar herşeyi..valla bilmiyorum arkadasım herseyın hayırlısı demekten başka caremız yok ..önce Allah'a sonra doktorlara emanetiz..o arkadaşımın bütün testlerıne bakmışlar ilk denemesı bende bakılmadı kromozoma ..cok degısık yürüyor sıstem ..anlat anlat bitmez arkadasım ya

12 sene
12 sene cok uzun arkadasım ya ..allahım yanında olsun ..ınsallah ellerın bebişle dolsun..sende tutmamasının bi sebebi var mıymıs ...bide bişey daha sormak ıstıyorum sen histereskopi oldun mu arkadasım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…