- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
embiyolarim bugün 5 günüydü 1 kalitede olan 13 tanesi donduruldu. geriye kalanlar yarina kadar izlemede sınavı geçen olursa onlardan da dondurulucak.Merhaba canım B benim bebisim , embriyoların ne durumda? Nasıl gidiyor
medikal parkta ahmet zeki isik var sadece özel hastalara bakıyor ssk onda geçerli değil. muayne ücreti 300 tup bebek 6000 lira. suleyman akarsu var ssk ve rapor geçerli muayne ücreti 80 tup bebek 3.150 lira. ikisinin de ilacsiz fiyatıkizlar medikalde muane ücreti tupbebek fiyatı ne kader skg gecerlimi
Maşallah iyilermiş, çok sevindim senin adınaembiyolarim bugün 5 günüydü 1 kalitede olan 13 tanesi donduruldu. geriye kalanlar yarina kadar izlemede sınavı geçen olursa onlardan da dondurulucak.
rapor halkın varsa kullan canim.cvp verdiğiniz için teşekkür ederim bune yaa 300 herşe ticaret olmuş benim gittiğim irenbede muane 250 tupbebek 6000 ilaçlarla histereskopi vesayre 1000 buluyor
sagol canim. bugünde 3 tane daha donduruldu.Maşallah iyilermiş, çok sevindim senin adına
sagol canim trasfer tarihim belli olmadığı için sayı konusunu kesin konuşmadık daha. sen basladin mi hangi asamadasinhayirlı olsun kaç tane transfer edecekler inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar bana rapor gitmez canım cvp verdiğin için çok sagol
hayirli olsun tedavin. doktorun kimyaa canım benim sayfamda sorun var yazmakta sıkıntı çekiyorum vitamin takviyelerini kullanacağız ondan sonra başlayacağız ramazanda biter eğer iğneleri kullanırsa oruç tutamuyacagim 20 gün sonra başlayacağız dün muanede 6yumuş gözüktü birde bana tek embriyo transferi yapacak doktorum
doktorun tek koyalım demişti ben 2 istedim. ogun gelsin konusruz dedi. ikna edebilirsek 2 olucak. diğer soylediginide anlamadım ben mi yazmisimkaç tane transfer edeceklerini sormadinmi?inşallah böyle olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?