- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
ayy sagol canim ins hepimizin çekirdek aile fotograflarimiz olur.Allah rrazı olsun canım şöyle sòyleyim üçkişilik aile resmi vardı onu koydum sizde böyle olursunuz diye ama resim msjda gozukmemiş umarim anlatabilmişim kaç yasindasin histereskopi yaptilar mi? transferin ne zaman ilk deneme mi?ne çok soru sordum...
kendimi anlatayım 31 yaşında pko. 11 senelik evliyim hiç hamile kalamadim. bu 2 tup bebek denemen ama geçen sefer dondurulmuslarla 2 sefer transfer olmuştu negatif. geçen haftada yumurtalarim toplandi ve ohss olduğum için donduruldu. adet olmayı bekliyorum. ve dogum kontrol hapina badliycam transfer daha belli degildoktorum kaan bozkurt
ilk tedavim tepecikte oldu şimdi medikalpark tayim. 11 senedir bekliyorum nasıl cabuk olurlar.ya kusura bakma benim sayfamda sorun var üst üste msj gelmiş ilk denemen nerede oldu bu sefer dktrundan iki e mbiriyo ışte şans yüksek olur aslında polikistik overlilerr çabuk hamisşş olurlar
ben t epecikten çok memnun kalmıştım ilgi alakaları çok iyiydi. prosedür leri biraz fazla ama. ozaman yaşım ve ilk denemem olduğu için 1 tane koymuslardi olmadı.off şu saydam beni dedirtecek tepecik çok uğraştiriyor ilk tedavi nde kaç tane e mbiriyo konuldu kaliteleri nasildi inşallah bu sefer pozitifi görürsün emeklerin karşılığını alırsın canım niye acele ediyorsun doktorunun bir bildiği vardir
ilk tedavimde 3 gün 1 kalitede koymuslardi şimdi 5 gün 1 kalite koycakkar. mevlam nasip ederseoff şu saydam beni dedirtecek tepecik çok uğraştiriyor ilk tedavi nde kaç tane e mbiriyo konuldu kaliteleri nasildi inşallah bu sefer pozitifi görürsün emeklerin karşılığını alırsın canım niye acele ediyorsun doktorunun bir bildiği vardir
canim napiyorsun? ve alemdesin? tedavi nasıl gidiyorHayırlısı ınsallah bır sorun çıkmaz bununla ilgili hıc söylemedi..soyleseydı yaptırırdım..sımdı kafama taktım ...neyse pazart kontrole gıdecegım ozaman bır sorarım...evet cnm dogum kontrol hapı kullanıyorum ...ne Zaman transfer yaparlar bılmıyorum ..senın bıldıgın var mı acaba
Can'ım ıyıyım tedavi devam edıyor ..dogum kontrol hapı ıcıyorum işte ...pzrt. Kontrolüm var bakalım ne dıyecek ..transfer bayram sonu mu olur bayram oncesı mı olur onu soracağım..cok merak edıyorum ...sen nasılsın topladın mı bıraz kendını ...senın durumlarcanim napiyorsun? ve alemdesin? tedavi nasıl gidiyor
iyiyim canim bende. bugün adetimin 2 günüydü gittim suleyman beye. dogum kontrol hapina başlattı 2 hafta sonra görüşelim dedi. bugünden itibaren 6 haftanın sonu yada 7 haftanın başında transferin olur dedi. seninde muhtemelen adetinin 2 haftası galiba 4 hatta sonra olur canimCan'ım ıyıyım tedavi devam edıyor ..dogum kontrol hapı ıcıyorum işte ...pzrt. Kontrolüm var bakalım ne dıyecek ..transfer bayram sonu mu olur bayram oncesı mı olur onu soracağım..cok merak edıyorum ...sen nasılsın topladın mı bıraz kendını ...senın durumlar
Aynen Can'ım ..Bayram'dan sonraki hafta transferim olur galıba ..allahım Nasıp etsın de ..Buaralar tek dileğim okadar zorluk cekıyoruz ..ınsallah guzel guzel haberler verırız ...umudum oldugu kadar korkularımda var ...allahım emeklerımızı boşa çıkarmasıniyiyim canim bende. bugün adetimin 2 günüydü gittim suleyman beye. dogum kontrol hapina başlattı 2 hafta sonra görüşelim dedi. bugünden itibaren 6 haftanın sonu yada 7 haftanın başında transferin olur dedi. seninde muhtemelen adetinin 2 haftası galiba 4 hatta sonra olur canim
amin canim amin. çok zor bi süreç korku, heyecan, umut, ve düşünceler hiç bitmiyo. pes pes tedavilerimiz haberdar olalım birbirimizden. allah yüzümüzü guldurur ins.Aynen Can'ım ..Bayram'dan sonraki hafta transferim olur galıba ..allahım Nasıp etsın de ..Buaralar tek dileğim okadar zorluk cekıyoruz ..ınsallah guzel guzel haberler verırız ...umudum oldugu kadar korkularımda var ...allahım emeklerımızı boşa çıkarmasın
hayurlisi olsun arkadasim. ins bol bol yumuslarin olur ve hepside dolllenur. daha önce konusmusmuyduk bilmuyirum ama hangi doktordasin? nezaman toplama?Arkadaşlar dün doktora gittim 3 yumurta var benim rezerv düşük olduğu için bu kadar oldu. Bu bittikten sonra ikici kez iğnelere başliycan yumurta biriktirme olacak inşallah toplanacak olan yumurtaların hepsi döllenir. Şu ramazan günü Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın (Amin)
Canım benim doktorum funda Göre cuma ya da cumartesi olacak canım.hayurlisi olsun arkadasim. ins bol bol yumuslarin olur ve hepside dolllenur. daha önce konusmusmuyduk bilmuyirum ama hangi doktordasin? nezaman toplama?
hayırlısı olsun canim ins beklenilenden fazla olur yumuslarin.Canım benim doktorum funda Göre cuma ya da cumartesi olacak canım.
İnşallah canım amin.Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.hayırlısı olsun canim ins beklenilenden fazla olur yumuslarin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?