Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

ayy sagol canim ins hepimizin çekirdek aile fotograflarimiz olur.

doktorum kaan bozkurt
kendimi anlatayım 31 yaşında pko. 11 senelik evliyim hiç hamile kalamadim. bu 2 tup bebek denemen ama geçen sefer dondurulmuslarla 2 sefer transfer olmuştu negatif. geçen haftada yumurtalarim toplandi ve ohss olduğum için donduruldu. adet olmayı bekliyorum. ve dogum kontrol hapina badliycam transfer daha belli degil

ya kusura bakma benim sayfamda sorun var üst üste msj gelmiş ilk denemen nerede oldu bu sefer dktrundan iki e mbiriyo ışte şans yüksek olur aslında polikistik overlilerr çabuk hamisşş olurlar

ya kusura bakma benim sayfamda sorun var üst üste msj gelmiş ilk denemen nerede oldu bu sefer dktrundan iki e mbiriyo ışte şans yüksek olur aslında polikistik overlilerr çabuk hamisşş olurlar
ilk tedavim tepecikte oldu şimdi medikalpark tayim. 11 senedir bekliyorum nasıl cabuk olurlar.

off şu saydam beni dedirtecek tepecik çok uğraştiriyor ilk tedavi nde kaç tane e mbiriyo konuldu kaliteleri nasildi inşallah bu sefer pozitifi görürsün emeklerin karşılığını alırsın canım niye acele ediyorsun doktorunun bir bildiği vardir

off şu saydam beni dedirtecek tepecik çok uğraştiriyor ilk tedavi nde kaç tane e mbiriyo konuldu kaliteleri nasildi inşallah bu sefer pozitifi görürsün emeklerin karşılığını alırsın canım niye acele ediyorsun doktorunun bir bildiği vardir

ben t epecikten çok memnun kalmıştım ilgi alakaları çok iyiydi. prosedür leri biraz fazla ama. ozaman yaşım ve ilk denemem olduğu için 1 tane koymuslardi olmadı.

ilk tedavimde 3 gün 1 kalitede koymuslardi şimdi 5 gün 1 kalite koycakkar. mevlam nasip ederse

canim napiyorsun? ve alemdesin? tedavi nasıl gidiyor

canim napiyorsun? ve alemdesin? tedavi nasıl gidiyor
Can'ım ıyıyım tedavi devam edıyor ..dogum kontrol hapı ıcıyorum işte ...pzrt. Kontrolüm var bakalım ne dıyecek ..transfer bayram sonu mu olur bayram oncesı mı olur onu soracağım..cok merak edıyorum ...sen nasılsın topladın mı bıraz kendını ...senın durumlar

iyiyim canim bende. bugün adetimin 2 günüydü gittim suleyman beye. dogum kontrol hapina başlattı 2 hafta sonra görüşelim dedi. bugünden itibaren 6 haftanın sonu yada 7 haftanın başında transferin olur dedi. seninde muhtemelen adetinin 2 haftası galiba 4 hatta sonra olur canim

Aynen Can'ım ..Bayram'dan sonraki hafta transferim olur galıba ..allahım Nasıp etsın de ..Buaralar tek dileğim okadar zorluk cekıyoruz ..ınsallah guzel guzel haberler verırız ...umudum oldugu kadar korkularımda var ...allahım emeklerımızı boşa çıkarmasın

amin canim amin. çok zor bi süreç korku, heyecan, umut, ve düşünceler hiç bitmiyo. pes pes tedavilerimiz haberdar olalım birbirimizden. allah yüzümüzü guldurur ins.

Arkadaşlar dün doktora gittim 3 yumurta var benim rezerv düşük olduğu için bu kadar oldu. Bu bittikten sonra ikici kez iğnelere başliycan yumurta biriktirme olacak inşallah toplanacak olan yumurtaların hepsi döllenir. Şu ramazan günü Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın (Amin)

hayurlisi olsun arkadasim. ins bol bol yumuslarin olur ve hepside dolllenur. daha önce konusmusmuyduk bilmuyirum ama hangi doktordasin? nezaman toplama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…