Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Geçmiş olsun iğnenin adını paylaşırmısınız?

bu işin kalbi ıstanbul zaten. orda çok farklı herşey araştırmalar uygulamalar çok önde gidiyolar. napalim bizim kusmetimizdede varsa alın yazımızda burda da olur. sinir olayı bende de var. gereksiz yere çıkışların oluyo. eslerimizde idare edecek artık bu dönemde. nerde oturuyorsun?

ewt çok uzun ve yorucu bir zaman dilimi. tutunmamasinin bir sebebini bulamadılar. hoş bende zaten sadece pko var ve çok kolay hamile kalinabilir. sorun değil demelerine karşın ben hiç hamile kalmadım. histereskopi yide bu sefer gerek görmediğini olmazsa 2 transferde yapılacağını söyledi.

Anladım arkadasım ınsallah bu sefer ellerınde kuzucukların

Kesinlikle oyle arkadasım ya ..arkadasım anlatıyor ben şok oluyorum ...aynen bizim kısmetımız boyle.ınsallah Rabbim Nasıp eder..cok sınırlenıyorum..cok fazla ortamda durduğum Zaman sıkılıyorum ..kucuk seylerı sorun edıyorum..allahım yardım etsın valla..eşim o konuda anlayışlı espri ile karşılıyor napsın ..ben hatay tarafında oturuyorum cnm ..sen ne taraftasın

aynı ları bende de var canim. ins sonuclarimiz pozitif olunca bugunlerimizi unutaxagiz. bende bayraklida oturuyorum.

p
peki tam gün çalışınca zor olmuyo mu hastaneye gidip gelmek tedavi sırasında? sorunsuz izin veriyorlar mi?
Zor olmuyor Can'ım ya alıştım artık ..tedavı olduğumu müdürlerim biliyor ..o yüzden izin konusunda sağolsunlar bana zorluk çıkarmadılar...sağlık konusu oldugu için bişey demıyorlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…