Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

sora sora öğreniyorum bende. bazen suleyman beyide sorularimla bunaltiyorum farkindayim ama, oda ben sormadan anlatsa problem kalmiycak
Ilk basta hastaneye gittigimizde o bakıyordu.biz aslinda Ahmet bey icin gitmiştik.baktik hic Ahmey bey ile gorusemiyoruz dedik ki biz ahmet icin geldik onla devam edicez.cunki suleyman bey hic konusmuyor.anlatmiyor.Ahmet bey açıklıyor anlatiyor paylasabiliyorsun onunla ve hakikaten uzman

Hakkı'mızda hayırlısı ınsallah guzel sonuclar alırız da..onun sevıncı bu sıkıntılarımızı unutturur..arkadasım sen nasılsın Nasıl gıdıyor ...neler yaptın yapıyorsun günlük yaşamın Nasıl gectı bıraz anlatır Mısın..

Transferi Ahmet bey yapıyor ama.Herkese o yapiyor bu cok onemli bence.Ben bugun yine hcg baktirdim deger katlamis mi diye katlamış cok şükür.hastaneye bildirdim . 2 hafta sonraya ultrasona çağırdılar kese ve kalp atışları icin.Insallah hersey yolunda giderse 2 hafta sonra bebeklerimi görebileceğimi umuyorum:)

Migrosta oldugunu bilmiyordum o da olur sifa oldun iyi yapmissin.Bir de melisa çayı icin günde bir iki fincan rahmi kuvvetlendiyormus ben icmistim transfer oncesi
alırım canim ikisini de alırım bi gün kipa bu gün migros içerim. melisa çayını duymamıştım. suleyman bey hiç yasak koymadı bunu yeme yada bunu ye iyi gelir gibilerinden ama daha onceki tedavimde bütün bitki çayları yasak demuslerdi

İlaçlara aynen devam ediyorum.transferin 10 .11.12. Günleri lekelenmeler oldu.biraz korktum 12.gun suleyman bey ile görüşmüştüm normal korkma dedi.ilaclarina devam et dedi.ondan sonra cok şükür olmadi.
Onun dışında düzenli beslenmeye dikkat ediyorum ani hareketler yapmadan günlük yasamima aynen devam ediyorum

çok iyi yapmışsın. ahmet bey gerçekten çok farklı biri. ben rapor kullanmak istedigin için suleyman da kaldım.

Aaa bizim transferi de ahmet bey mı yapacak ..cok sevındım arkadasım sıkı sıkı tutunsunlar ınsallah bebeklerın sana ..Nasıl guzel bi haber bu allahım ellerınde gostersın saglıkla..sizleri tanımıyorum ama ınanın kendım olmuş gıbı Mutlu oluyorum...allahım yuzlerımıze gülsün ınsallah

Ahmet bey de yasak koymadi hic.Melisa çayını araştırırken rastladım.Ve inan cok faydasını gördüm.herkes de ayni etkiyi yapar mi bilmiyorum.ama stresten tut adet sancısına kadar ki ben cok adet sancısı cekerim.cok faydasını gördüm.yararlarına baktigin zaman yazıyor strese iyi gelir uykuyu duzene sokar rahmi kuvvetlendirir enfeksiyon temizler diye..

ewt onu bende duydum ama bi şaşırtma gibi geldi. şimdi sende bütün transferleri ahmet bey yapiyo deyince sevindim ins öyle olur. değerin kaça yükselmiş? tahlilini nerde yaptiriyosun?

:) Allah razı olsun canım.insallah hepimiz gorelim o guzel gunleri.Her duamda varsınız.

ewt onu bende duydum ama bi şaşırtma gibi geldi. şimdi sende bütün transferleri ahmet bey yapiyo deyince sevindim ins öyle olur. değerin kaça yükselmiş? tahlilini nerde yaptiriyosun?
Hapsine Ahmet bey giriyor.Ben oyle biliyorum son transferde Suleyman bey de gelmisti yanımıza.Testleri medikalparkta yaptirdim.3 kat artmis bu kez.ikiz galiba:)kendimi de cok kaptirmak istemiyorum bu fikre sonra hayal kırıklığı olmasın diye ama ikizlerim diye konusuyorum onlarla şimdiden:) Allahım tamamına erdirsin size de nasip etsin inşallah

ayy ne güzel ya ins ikizdir. bende çok istiyorum ikiz olmasını. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mevlam. tahlil için 12 gün gittiginde direk tup bebek bölümüne mi gittin? nekadar sürede cikiyo sonuç? ve sana ilk kim soyluyo?

Evet önce oraya gittim.ordan 35 tl ücret ödeyip istek yapiyorlat.sonra aşağı kan aldirmaya gidiyosun 2 saatte çıkıyor .biz o ara dışarda dolaşıyoruz bir yerlere gittik.döndüğümüzde tekrar bolume çıkıp sonucumuz cikti mi diye sorduk bakıp söylüyorlar ..
Aminnn insallah hepimizin ikizi olur :))

ilk hemşireler soyluyo ozaman? o an ne hissettim?

Ya cok guzel cok heyecanlı allahım ınsallah ıkizlerin olur ..ıkızlerımız olur..rabbım ellerımızde gostersın

Evet orda oturan kızlar varya onlar söylüyor.Açıkçası hem cok sevindim hem cok korktum ilki kimyasal oldugu icin hala da korkuyorum hayırlısıyla keseyi görüp kalp atışlarını vir duysaydik.Ama durup durup elim karnıma gidiyor burdasiniz benimlesiniz annenizlesiniz dimi diye güya yokluyorum. Gözlerim doluyor arada rüya gibi geliyor hani gördüğünde uyanmak istemediğin rüyalar olurya onlardan ışte belki de en güzeli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…