- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
aklına getirme kötü şeyler. bak bu sefer değerin çok yüksek maşallah. dediğin gibi keseyi görsen kalp atışlarını duysan dahada guzel olucak. konus onlarla bol bol konus hissetsinler seni dunyanin en guzel mucizesine sahipsin. onlar cok ozel bebeklerEvet orda oturan kızlar varya onlar söylüyor.Açıkçası hem cok sevindim hem cok korktum ilki kimyasal oldugu icin hala da korkuyorum hayırlısıyla keseyi görüp kalp atışlarını vir duysaydik.Ama durup durup elim karnıma gidiyor burdasiniz benimlesiniz annenizlesiniz dimi diye güya yokluyorum. Gözlerim doluyor arada rüya gibi geliyor hani gördüğünde uyanmak istemediğin rüyalar olurya onlardan ışte belki de en güzeli:)
İnşallah canım insallah rabbim tamamına erdirsin insallah.Cok haklısın..Cok kıymetli cokk...aklına getirme kötü şeyler. bak bu sefer değerin çok yüksek maşallah. dediğin gibi keseyi görsen kalp atışlarını duysan dahada guzel olucak. konus onlarla bol bol konus hissetsinler seni dunyanin en guzel mucizesine sahipsin. onlar cok ozel bebekler
2 tane konulacak canım..geriye bır tane embrıyom kalıyor.amin amin gelsin artık su günler beklemek çok zor. senin kac tane konulucakti?
inşallah ya ..zaman nasıl gececek test gunumuzu nasıl bekleyecegım bılmıyorum ....tavsıyen var mı_? ben yapboz alayım dedım ..vakıt gecer en azından..Ne guzel olur hepimizin ikizi olsa :)
ayyy tüylerım dıken dıken oldu ...allahım mucıze bu olsa gerek ..aklına getirme kötü şeyler. bak bu sefer değerin çok yüksek maşallah. dediğin gibi keseyi görsen kalp atışlarını duysan dahada guzel olucak. konus onlarla bol bol konus hissetsinler seni dunyanin en guzel mucizesine sahipsin. onlar cok ozel bebekler
Ben kitap okudum film izledim netten komik seyler bulup izledim gülmek ve pozitif olmak icin..Son zamanlarda 3 gun kala falan artık zaman gecmek bilmedi artık ne yaptiysam olmadı.Gecti yavaş da olda atlattik.Insallah sizin de geçecek gidecek guzel haberlerle gelceksiniz insallahinşallah ya ..zaman nasıl gececek test gunumuzu nasıl bekleyecegım bılmıyorum ....tavsıyen var mı_? ben yapboz alayım dedım ..vakıt gecer en azından..
ayy ne güzel ins hepimizin ikizleri olur2 tane konulacak canım..geriye bır tane embrıyom kalıyor.
ben transfere kadar olan zamanı geciremiyorum nazaman olcak nasıl olcak diye. transfer sonrasını nasıl gecircem bilmiyoruminşallah ya ..zaman nasıl gececek test gunumuzu nasıl bekleyecegım bılmıyorum ....tavsıyen var mı_? ben yapboz alayım dedım ..vakıt gecer en azından..
aynen mucize bu. mevlam bize de yaşarsın ins.ayyy tüylerım dıken dıken oldu ...allahım mucıze bu olsa gerek ..
ins canim ins.Ben kitap okudum film izledim netten komik seyler bulup izledim gülmek ve pozitif olmak icin..Son zamanlarda 3 gun kala falan artık zaman gecmek bilmedi artık ne yaptiysam olmadı.Gecti yavaş da olda atlattik.Insallah sizin de geçecek gidecek guzel haberlerle gelceksiniz insallah
aynı duygular ıcındeyım bende..sımdıden heyecan carsamba olmadı..tarnsferden sonrası cok fena ..ben transfere kadar olan zamanı geciremiyorum nazaman olcak nasıl olcak diye. transfer sonrasını nasıl gecircem bilmiyorum
hayırlısı olsun arkadasım ..ınsallah guzel sonuclar alırsınız..sızın sorununuz neydı doktorunuz kım .Selamlar...
Benim ikinci aşılama da tutmadı...
Bugün Tüpbebek için ilaçlarımı aldım birkaç saat sonra iğnelerimi vuracagim
Değerleri yükselen arkadaşlar için çok sevindim...
Ahmet Bey çok ilgili.. Süleyman bey de sorarsanız öyle cevap veriyor ne yazık ki...
Ama ilaçları anlatan hemşire hanım ne sorsanız cevap veriyor
PCO var ne yazikki... aslında aşılama döneminde düzelmişti... ama bugünkü muayene de iki yumurtalıkta da pco gözüktü ona moralim bozuldu..hayırlısı olsun arkadasım ..ınsallah guzel sonuclar alırsınız..sızın sorununuz neydı doktorunuz kım .
canim sen 9 temmuzda sonuç almiycakmiydin? Yoksa ben mi karıştırdım?Selamlar...
Benim ikinci aşılama da tutmadı...
Bugün Tüpbebek için ilaçlarımı aldım birkaç saat sonra iğnelerimi vuracagim
Değerleri yükselen arkadaşlar için çok sevindim...
Ahmet Bey çok ilgili.. Süleyman bey de sorarsanız öyle cevap veriyor ne yazık ki...
Ama ilaçları anlatan hemşire hanım ne sorsanız cevap veriyor
9 temmuzda Bhcg negatif çıktı regl gördüm bugunde Tüpbebek tedavisine başladık..canim sen 9 temmuzda sonuç almiycakmiydin? Yoksa ben mi karıştırdım?
aa hiç ara vermedi mi?9 temmuzda Bhcg negatif çıktı regl gördüm bugunde Tüpbebek tedavisine başladık..
hayırlısı olsun ozaman tup bebek iynelerine basliyorum diyince şaşırdım biraz ondan sordum canim. peki asilaman iynelimiydi, hapli mi?Vermedi..
Vaginal usg ile baktı iki tarafta da pco var ama kist oluşumu felan yok..
Tüpbebek e başlayalım mi dedi olur dedim.. iğneleri aldım..
Teşekkür ederim...hayırlısı olsun ozaman tup bebek iynelerine basliyorum diyince şaşırdım biraz ondan sordum canim. peki asilaman iynelimiydi, hapli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?