Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

aklına getirme kötü şeyler. bak bu sefer değerin çok yüksek maşallah. dediğin gibi keseyi görsen kalp atışlarını duysan dahada guzel olucak. konus onlarla bol bol konus hissetsinler seni dunyanin en guzel mucizesine sahipsin. onlar cok ozel bebekler

İnşallah canım insallah rabbim tamamına erdirsin insallah.Cok haklısın..Cok kıymetli cokk...

ayyy tüylerım dıken dıken oldu ...allahım mucıze bu olsa gerek ..

inşallah ya ..zaman nasıl gececek test gunumuzu nasıl bekleyecegım bılmıyorum ....tavsıyen var mı_? ben yapboz alayım dedım ..vakıt gecer en azından..
Ben kitap okudum film izledim netten komik seyler bulup izledim gülmek ve pozitif olmak icin..Son zamanlarda 3 gun kala falan artık zaman gecmek bilmedi artık ne yaptiysam olmadı.Gecti yavaş da olda atlattik.Insallah sizin de geçecek gidecek guzel haberlerle gelceksiniz insallah

ins canim ins.

Selamlar...
Benim ikinci aşılama da tutmadı...
Bugün Tüpbebek için ilaçlarımı aldım birkaç saat sonra iğnelerimi vuracagim
Değerleri yükselen arkadaşlar için çok sevindim...
Ahmet Bey çok ilgili.. Süleyman bey de sorarsanız öyle cevap veriyor ne yazık ki...
Ama ilaçları anlatan hemşire hanım ne sorsanız cevap veriyor

hayırlısı olsun arkadasım ..ınsallah guzel sonuclar alırsınız..sızın sorununuz neydı doktorunuz kım .

hayırlısı olsun arkadasım ..ınsallah guzel sonuclar alırsınız..sızın sorununuz neydı doktorunuz kım .
PCO var ne yazikki... aslında aşılama döneminde düzelmişti... ama bugünkü muayene de iki yumurtalıkta da pco gözüktü ona moralim bozuldu..
Dr um süleyman bey..
Daha önceki ölçümlerde mm olarak yumurtalarımın ölçüsü yazılırdı ama bugün hiç ölçüsüz pco dendi ;(

canim sen 9 temmuzda sonuç almiycakmiydin? Yoksa ben mi karıştırdım?

Vermedi..
Vaginal usg ile baktı iki tarafta da pco var ama kist oluşumu felan yok..
Tüpbebek e başlayalım mi dedi olur dedim.. iğneleri aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…