- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
hayırlı olsun kaliteli güzel yumuslarin olsun insTeşekkür ederim...
Iki aşılama da iğne ile yapıldı...
Merinoal 75 vurulmustum...
şimdiyse hem Merinoal 75 hem gonal f 112.5 vurulacagim...
hadi hayırlı uğurlu olsun arkadasim mevlam yanında olsun sıkı sıkı tutunsunlar sana bebislerin. çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. nar suyu ic canim rahim kalinligini artırıyor. transfer gününe kadar bi daha kontrol varmi? jel pregoston mu verdi?kızlar mrb.bugun gıttım doktora trasnferim 22 temmuz olarak belırlendı ...gun gectıkce sureklı ertelenıyor... rahım kalınlıgım ıstenılen duzeye ulasmıs. (8,6 ) hersey guzel gıdıyor dedı doktor. rahım içide temız gozukuyor dedı.
estrofeme devam et dedı.(gunde 3 tane ) 2 tane jel verdı...bakalım beklenen gune az kaldı... ınsallah sonu guzel olur.
allahım herkesın yar yardımcısı olsun inşalllah ... adetıme cok yakın bır zamana gelıyor transfer onu sordum..oda bız senın hormonlarınla oynuyoruz o yuzden adet sorun olmayaccak kafana takma dedı..
bugunu mu anlatayım ıstedım size.. ınsallah hersey guzel ve ıstedıgımız gıbı olur..
iyi gunler hepınıze..
ınsallah arkadasım hepımız muradımıza erelım..bebeklerımızı ellerımıze alalım..herseyın yolunda olmasına bende cok sevındım..suleyman hocada cok guzel gıttıgını soyledı..gerısı allahııma kalmıs..ınan nar suyu ıcemedım..gıdıp almak nasıp olmadı.bugun mutlaka gıdıp alacagım ...transfer gunu gorusecegız sadece..ozaman kadar kontrol demedı..progestan verdı vajınadan dedı estrofem verdi gunde 3 tane..crınone dıye bır jel verdı ..ama jelleri 19 temmuzda kullanmaya baslayacagım. oyle ıste cnm ..gıttım suleyman beye 30 hazıran da regl. oldum dedım.. 22 temmuz cok yakın degıl mı dıye sordum ..ya adet olursam dedım ...suan zaten hormonlarınla oynuyoruz...bısey olmaz korkma dedı..hadi hayırlı uğurlu olsun arkadasim mevlam yanında olsun sıkı sıkı tutunsunlar sana bebislerin. çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. nar suyu ic canim rahim kalinligini artırıyor. transfer gününe kadar bi daha kontrol varmi? jel pregoston mu verdi?
bugün mutlaka nar suyu nu al canim. ananas al her gün 1 dilim ye. ceviz, badem, fındık, 2 yada 3 tane ye. bunları mutlaka ihmal etme. protein ağırlıklı beslen. beslenme çok önemli canim. elimizden geleni yapalım takdir allahin.ınsallah arkadasım hepımız muradımıza erelım..bebeklerımızı ellerımıze alalım..herseyın yolunda olmasına bende cok sevındım..suleyman hocada cok guzel gıttıgını soyledı..gerısı allahııma kalmıs..ınan nar suyu ıcemedım..gıdıp almak nasıp olmadı.bugun mutlaka gıdıp alacagım ...transfer gunu gorusecegız sadece..ozaman kadar kontrol demedı..progestan verdı vajınadan dedı estrofem verdi gunde 3 tane..crınone dıye bır jel verdı ..ama jelleri 19 temmuzda kullanmaya baslayacagım. oyle ıste cnm ..gıttım suleyman beye 30 hazıran da regl. oldum dedım.. 22 temmuz cok yakın degıl mı dıye sordum ..ya adet olursam dedım ...suan zaten hormonlarınla oynuyoruz...bısey olmaz korkma dedı..
aynen cnm alacagım...ananas goremıyorum ama ınsallah bulurum..hepsını yıecegım cnm..bır de su sıgarayı bıraksam cok ıyı olacak ama nasıl olacak bılmıyorum ..aynen bız elımızden gelenı yapalım takdır allahın..ınsallah ben ınanıyorum guzel sonuclar alacagız...allahım hepımıze yuregımızden gecenlerı yasatsın ..bugün mutlaka nar suyu nu al canim. ananas al her gün 1 dilim ye. ceviz, badem, fındık, 2 yada 3 tane ye. bunları mutlaka ihmal etme. protein ağırlıklı beslen. beslenme çok önemli canim. elimizden geleni yapalım takdir allahin.
ananas migros larda var. nar suyu da var can şişede aklımda olsun. ins ya bende çok umutluyum bu sefer ins olucak. rabbim sesimizi duysun gonlimuze göre versin. sigara bende de var ve kadar azaltabilirsem azalticam. bırakmayı denedim ama olmadi. cuma benimde kontrol var bakalım bana ne dicekaynen cnm alacagım...ananas goremıyorum ama ınsallah bulurum..hepsını yıecegım cnm..bır de su sıgarayı bıraksam cok ıyı olacak ama nasıl olacak bılmıyorum ..aynen bız elımızden gelenı yapalım takdır allahın..ınsallah ben ınanıyorum guzel sonuclar alacagız...allahım hepımıze yuregımızden gecenlerı yasatsın ..
hadı arkadasım ınsallah guzel haberlerını beklıyoruz..senınde temmuz sonu olur herhalde transferın ...siz bılırsınız en ıyı rahım kalınlıgı kac olmalı..sıgara ben gunde 7 tane ıcıyorum bazen abrtıyorum 10 oluyor...bılmıyorum ne yapacagım. bırakcaz trasfer de ınsallah ..ananas migros larda var. nar suyu da var can şişede aklımda olsun. ins ya bende çok umutluyum bu sefer ins olucak. rabbim sesimizi duysun gonlimuze göre versin. sigara bende de var ve kadar azaltabilirsem azalticam. bırakmayı denedim ama olmadi. cuma benimde kontrol var bakalım bana ne dicek
amin canim sagol. temmuz sonu olur diye konuşmuştuk ama cuma kesinlesir herhalde. rahim kalinligini 8 ila 15 arası olması gerektiğini biliyorum. sigara konusuna ben hiç girmeyim ben daha çok içiyorum malesef kihadı arkadasım ınsallah guzel haberlerını beklıyoruz..senınde temmuz sonu olur herhalde transferın ...siz bılırsınız en ıyı rahım kalınlıgı kac olmalı..sıgara ben gunde 7 tane ıcıyorum bazen abrtıyorum 10 oluyor...bılmıyorum ne yapacagım. bırakcaz trasfer de ınsallah ..
hım ıyı ozaman benım 8,6 ..herhalde rahım kalınlıgı bıraz daha kalınlasır estrofem kullanmaya devam edıyorum cunku..vallahi sigara bıraz sıkıntılı olacak..ama bırakacagız ınsallah ...o kadar zor surec yasıyoruz rıske atmamak lazım ..hayırlısı arkadasım benden 1 hafta sonra da senın transferın olur...amin canim sagol. temmuz sonu olur diye konuşmuştuk ama cuma kesinlesir herhalde. rahim kalinligini 8 ila 15 arası olması gerektiğini biliyorum. sigara konusuna ben hiç girmeyim ben daha çok içiyorum malesef ki
kesınlıkle arkadasım hıc ıçmemek lazım.bırakmak sart.Arkadaşlar sigara günde 3 tanenin üzerine çıkmamalı bebislerin sağlığı için çok önemli...
Evet ananas Migros ta taze olarak var...
merak etme transfer gününe kadar istenilen boyuta gelir allahin izniyle. sen ek gıdaları almayı unutma yeterhım ıyı ozaman benım 8,6 ..herhalde rahım kalınlıgı bıraz daha kalınlasır estrofem kullanmaya devam edıyorum cunku..vallahi sigara bıraz sıkıntılı olacak..ama bırakacagız ınsallah ...o kadar zor surec yasıyoruz rıske atmamak lazım ..hayırlısı arkadasım benden 1 hafta sonra da senın transferın olur...
evet ins bebislerimizin sayesinde o illettende kurtulacağız caninArkadaşlar sigara günde 3 tanenin üzerine çıkmamalı bebislerin sağlığı için çok önemli...
Evet ananas Migros ta taze olarak var...
gunaydin canim. benim metobolizmam normaldede calismaz. bağırsak hareketlerim çok yavsstir. ama bu tedaviye her başladığında bu olay daha da zorlaşıyor benim için. mesela bayram da koye gittik ve 5 gündür lavaboya cikmamistim. oldum resmen çok zorlandım. ve yanında folic asit bitti 2 yada 3 gün kullanmadım. lavobiyada hergun ciktim. demem oki kesinlikle ilaclardan. kayısı suyu içiyorum, kefur, neler neler çaresi yok. bence suleyman beyi ara yada msj at şöyle. hamilelerinde kmanfigi kabızlık için ilaçlar var ondan versin. transferden sonra ikinmamak gerekiyor.gunaydın arkadaslar sıze bısey sormak ıstıyorum ...ben hayatım boyunca hıc kabız olmadım .olsam dahı bu kadarını yasamadım...suan kabızım ve tuvaletımı yaptıgımda kanama oluyor..bu kullandıgımız ılaclar mı vıtamıler mı yapıyor bılmıyorum ...sımdı transfer yaklasıyor..cok korktum.. napacagımı bılmıyorum..sankı ınadına ınadına oluyor boyle seyler..
inan benım hiç böyle sorunum olmadı...bu estrofem ılactan sonra kabızlık başladı...prospektüsünü okudum kabızlık ıle ılgılı bısey yazmıyor... ben folık asıt te kullanmıyorum sadece previt kullanıyorum ..vallahı anlamadım ya..canım sıkıldı cok..bugun kayısı da alacagım bol bol yıcem kurusu yaşı demeden ..süleyman bey e ınan cok soru soruyorum adam bktı benden ..olmadı pazart. gecmezse atarım msj..ya ben de ıkınma olmuyor.. ama hergun 2 kere cıkardım ..bu sefer farklı oldu..kabızlık degıl yoksa hemoroıd mı acaba..oyle bır sorunumda yoktu ama...gunaydin canim. benim metobolizmam normaldede calismaz. bağırsak hareketlerim çok yavsstir. ama bu tedaviye her başladığında bu olay daha da zorlaşıyor benim için. mesela bayram da koye gittik ve 5 gündür lavaboya cikmamistim. oldum resmen çok zorlandım. ve yanında folic asit bitti 2 yada 3 gün kullanmadım. lavobiyada hergun ciktim. demem oki kesinlikle ilaclardan. kayısı suyu içiyorum, kefur, neler neler çaresi yok. bence suleyman beyi ara yada msj at şöyle. hamilelerinde kmanfigi kabızlık için ilaçlar var ondan versin. transferden sonra ikinmamak gerekiyor.
inan benım hiç böyle sorunum olmadı...bu estrofem ılactan sonra kabızlık başladı...prospektüsünü okudum kabızlık ıle ılgılı bısey yazmıyor... ben folık asıt te kullanmıyorum sadece previt kullanıyorum ..vallahı anlamadım ya..canım sıkıldı cok..bugun kayısı da alacagım bol bol yıcem kurusu yaşı demeden ..süleyman bey e ınan cok soru soruyorum adam bktı benden ..olmadı pazart. gecmezse atarım msj..ya ben de ıkınma olmuyor.. ama hergun 2 kere cıkardım ..bu sefer farklı oldu..kabızlık degıl yoksa hemoroıd mı acaba..oyle bır sorunumda yoktu ama...
pazart. kadar bekleyecegım olmadı
sen bilirsin arkadasim nasıl istersen. dene ins düzelir. transferden önce normale dönmesi lazım. bende yarin gittiğimde soracağım
inan benım hiç böyle sorunum olmadı...bu estrofem ılactan sonra kabızlık başladı...prospektüsünü okudum kabızlık ıle ılgılı bısey yazmıyor... ben folık asıt te kullanmıyorum sadece previt kullanıyorum ..vallahı anlamadım ya..canım sıkıldı cok..bugun kayısı da alacagım bol bol yıcem kurusu yaşı demeden ..süleyman bey e ınan cok soru soruyorum adam bktı benden ..olmadı pazart. gecmezse atarım msj..ya ben de ıkınma olmuyor.. ama hergun 2 kere cıkardım ..bu sefer farklı oldu..kabızlık degıl yoksa hemoroıd mı acaba..oyle bır sorunumda yoktu ama...
pazart. kadar bekleyecegım olmadı arayacagım artık ...yapcak bısey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?