- Konu Sahibi benim bebisim
-
Ege'deki doktor ameliyat demiş yani teseHadi hayırlısı ınsallah guzel sonuçlar alırsınız...
infolic ( folik asit) yani. motofin 500 de ( poliklistik over olduğum için insülin direncim var onun icin) ewt hepsini suleyman bey ilk görüşmeye gittiğimizde verdi yani 2 aydır kullanıyorum. b vitamininle d vitamin değerlerin güzel çıktığı için vermedi onlariİnfolic ve motofin 500 ne işe yarıyor .bunları sana Süleyman bey mi verdi.ben b12 ve D-vit 3 de kullandım...değerlerim cok fazla çıkınca kesti doktor..
hayırlı olsun tedavin canim.Arkadaşlar bende haziranda başliycam tedaviye kistim geçerse tabi benim doktorum funda Göde amh : 0.35 eşimin spermi az doktor tek seferde istediğimiz kadar yumurta toplayamayabiliriz yumurta biriktirebiliz dedi .
herseferinde ücret odemiyorsunuz. ilk gittiğimizde muayne ücretini ödeyip diğerlerini yumurta toplama günü paket fiyatı olarak oduyorsunuzArkadaşlar muayeneye gittiğiniz her seferde ücret ödüyor musunuz?
tup bebek paket fiyatının içinde transferBişey sormak istiyorum transfer ücretli mi
çok fazla y umurtan olduğu için olabilir. bol su iç ve adet olunca tamamen geçecektirEmbrıyosu oluşan ve dondurulan var mı aranızda ...bı de bişey soracağım benım yumurtalarım toplandı gecen cmrt. Goguslerımde ınanılmaz şişlik ve agrı var..ne Zaman geçer bılır mısınız
Evet cnm benim eşimde tese oldu
Cmrt gunu yumurtalarım toplandı bugun adet oldum.pazartesı kontrole gıdecegım..sence transfer bu Regl da mı olur yoksa bı ay daha bekletir miy
çok fazla y umurtan olduğu için olabilir. bol su iç ve adet olunca tamamen geçecektir
Sperm sayısı 0 ozaman ..benım eşimınde öyleydi..tek testıs açıldı yeterlli sayıda sperm bulundu ve dondurulduEge'deki doktor ameliyat demiş yani tese( bide genetik yaptr demiş birden bira bukadar düşmesi normal degilmis (((
ilk tup bebek deneyiminde 36 y umurtam toplanmıştı ve ohss olduğum için 4 gün hastanede yattım. ve ikinci adetimde başlamıştık hazırlıklara ve öyle transfer olmuştum. seninde adetliyken durumuna bakarlar kalan yumurtaların temizlendiyse rahim kalınlığı inceldiyse başlarlar. yoksa 1 ay daha bekle derlerCmrt gunu yumurtalarım toplandı bugun adet oldum.pazartesı kontrole gıdecegım..sence transfer bu Regl da mı olur yoksa bı ay daha bekletir mi
Benden de 43 yumurta topladılar.ohss olmadım yada ben bılemedım ..opu işleminden 1 gun sonra cok rahattım...kıyamam ya demek ki her bünye farklı..benım anlamadığım yumurtalarım hepsı toplandıysa ben nıye Regl oldum dıye düşünüyorum ..pazart bakalım ne dıyecek ..senin kaç embrıyon var tatlım...benım 3 tane bilmiyorum kaç tane transfer ettıreyım ...doktorla bu konuyu konuşmak ıstıyorumilk tup bebek deneyiminde 36 y umurtam toplanmıştı ve ohss olduğum için 4 gün hastanede yattım. ve ikinci adetimde başlamıştık hazırlıklara ve öyle transfer olmuştum. seninde adetliyken durumuna bakarlar kalan yumurtaların temizlendiyse rahim kalınlığı inceldiyse başlarlar. yoksa 1 ay daha bekle derler
küçük de olsa kalan yumurtaların oluyo ve ilaçları kestigin için adet oluyosun ve rahim duvarın incelmesi için adet olmak zorundasın. ve kac tane varsa bence hepsini koydur tabiki karar senin. benim 2 tup bebeğim ve iyneleri 6 günü bugün. kontrole gittim sabah suandan 10 tane y umurtam var gibi. yine aynısı olucak diye odum kopuyor. allah yardımcımız olsun.Benden de 43 yumurta topladılar.ohss olmadım yada ben bılemedım ..opu işleminden 1 gun sonra cok rahattım...kıyamam ya demek ki her bünye farklı..benım anlamadığım yumurtalarım hepsı toplandıysa ben nıye Regl oldum dıye düşünüyorum ..pazart bakalım ne dıyecek ..senin kaç embrıyon var tatlım...benım 3 tane bilmiyorum kaç tane transfer ettıreyım ...doktorla bu konuyu konuşmak ıstıyorum
hangi iyne yi kullandım? yumurtlama zamanı ve kac ml di?Benden de 43 yumurta topladılar.ohss olmadım yada ben bılemedım ..opu işleminden 1 gun sonra cok rahattım...kıyamam ya demek ki her bünye farklı..benım anlamadığım yumurtalarım hepsı toplandıysa ben nıye Regl oldum dıye düşünüyorum ..pazart bakalım ne dıyecek ..senin kaç embrıyon var tatlım...benım 3 tane bilmiyorum kaç tane transfer ettıreyım ...doktorla bu konuyu konuşmak ıstıyorum
Allahım yanında olsun yavrum...ınsallah guzel sonuçlar alacağız ...senın ılk tüp bebegın olmadı mı orasını anlayamadım ...benım ilk oluyor ...benım eşimde problem olduğu için cok az embrıyom oluştu...bakalım doktor ne derse o sekılde yapmayı düşünüyorum .. Ya bır tane koydurcam tutar tutmaz Allah'ıma kalmış..tutmazsa dıgerınde 2 tane koydurmayı düşünüyorum ..bakalım Hakkı'mızda hayırlısıküçük de olsa kalan yumurtaların oluyo ve ilaçları kestigin için adet oluyosun ve rahim duvarın incelmesi için adet olmak zorundasın. ve kac tane varsa bence hepsini koydur tabiki karar senin. benim 2 tup bebeğim ve iyneleri 6 günü bugün. kontrole gittim sabah suandan 10 tane y umurtam var gibi. yine aynısı olucak diye odum kopuyor. allah yardımcımız olsun.
hangi iyne yi kullandım? yumurtlama zamanı ve kac ml di?
benim ilk tup bebeğim başka hastanede oldu. dondurulmuslarla 2 transferim oldu. 2 negatif sonuçlandı. bu 2 tup bebeğim medikal parkta basladik ve i ynelerin 6 günü. önümüzdeki hafta toplanır galiba.Allahım yanında olsun yavrum...ınsallah guzel sonuçlar alacağız ...senın ılk tüp bebegın olmadı mı orasını anlayamadım ...benım ilk oluyor ...benım eşimde problem olduğu için cok az embrıyom oluştu...bakalım doktor ne derse o sekılde yapmayı düşünüyorum .. Ya bır tane koydurcam tutar tutmaz Allah'ıma kalmış..tutmazsa dıgerınde 2 tane koydurmayı düşünüyorum ..bakalım Hakkı'mızda hayırlısı
Benım cok fazla yumurta olunca sadece gonapeptyl ıgnesı vuruldum 2 tane çatlatma iğnesi ...benim ilk tup bebeğim başka hastanede oldu. dondurulmuslarla 2 transferim oldu. 2 negatif sonuçlandı. bu 2 tup bebeğim medikal parkta basladik ve i ynelerin 6 günü. önümüzdeki hafta toplanır galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?