Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Slm Nasıl gectı merak ettım nasılsın
slm canim. daha yeni yeni kendimi iyi hissediyorum. opu da hiçbirşey hissetmedim ama uyanınca kabustu agridan kendime gelemedim cook agri çektim oldum oldum dirildim. defalarca agri kesici yaptılar ama nafile. sonra başka bir iyne daha yaptılar onunla sakinledim.

Alan Allah ya gelmiş geçmiş olsun ...suan nasılsın..kaç yumurtan toplandı transfer için bişey dedı mi Süleyman bey

teşekkürler canim ins sonuç güzel olursa unuturuz bu acilarimizi. karnım suan cook sis, ve hala ağrım var. bakalım yarına nasıl olxam. böyle olursam aricam yada gidicem yanina

teşekkürler canim ins sonuç güzel olursa unuturuz bu acilarimizi. karnım suan cook sis, ve hala ağrım var. bakalım yarına nasıl olxam. böyle olursam aricam yada gidicem yanina
Bence de ara yada git ..sonucta sen onun hastasısın ...Ben de aradım her defasında açtı ve ne yapacağımı soyledı...ınsallah guzel sonuçlansın hersey ya ...okadar cok ıhtıyacımız var ki ..ınsanı beklemek cekılen acılar Ağrı'lar cok yıpratıyor...haber ver olur mu yarım senı ararlar...embrıyolar Hakkı'nda ...beklemek cok heyecanlı

yaa opu dan sonra götürdükleri oda da kendi iniltimle uyandım ve agridan oluyorum zannettim orda nekadar insan varsa herkez geldi basima hemsiresinden temuzlikcisine kadar. çok ağladım çok inledim. çok kötü biseydu ya ahmet bey geldi sakinleştirmek için neler söyledi. ama agri çok cevap bile veremedim. cook korkuttun bizi dediler kendime gelince. yanındaki yatağa biri geliyo yatiyo hop bi bakiyom gudiyo ve giderken onlarda geliyo. sen niye alıyorsun dedi hemşire, kadın beni göstererek o agliyo diye ağlıyorum dedi. nasıl bu durumdu anlatamam ya

Uff kıyamam ya senın hep böyle zor gecıyor demek ki..ınsallah binsin olur ...kasıkların mı agrıdı cok ...ınan bende hıcbirşey olmadı ...hıcbirşey anlamadım...ama sen gene kotu hissedersen ara doktoru yada git...ahmet bey gelmıs yanına ne guzel Süleyman bey nasıldı ..takıp ettı mı senı

Çok geçmiş olsun canım, bu ağrılarının sonucunda inşallah herşey çok güzel olur maşallah yumurta sayın çok iyi

Çok geçmiş olsun canım, bu ağrılarının sonucunda inşallah herşey çok güzel olur maşallah yumurta sayın çok iyi
ahh o yumurtaların sayısı öldürdü beni zaten. biraz az olsaydı bunların hiçbiri olmuycakti. ama napalim benimde kaderim biyle. cok sukur gecti bitti. ins sonu mutlu olur

malesef canim geçen seferkindede ağrım olmuştu, bunda biraz daha fazla oldu. kasiklarimdan karnım içine kadar alttan rahimden bicak batması şeklindeydi. suleyman bey bir kac kere geldi elini tuttu. az kaldı sabret birazdan geçecek diyerek moral verdi. ahmet beyde aynı güzel kızın bitti cok sanslisin ama sen rekor kirdin diyip durdu. herkes çok ilgilendi. ve çok korktular

Korkmuşlardır..ınsallah bugun agrın dinmiştir...aradılar mı embrıyolar için...

Korkmuşlardır..ınsallah bugun agrın dinmiştir...aradılar mı embrıyolar için...
bugün de agrim var tabiki sisimde. sabah suleyman bey aradi nasılsin dedi. bende anlattim sikayetlerimi hepsi normal zamanla geçecek sabret n efesle ilgili bi durum olursa ara dedi. bende yatıyorum kalkiyorum vakit geçiriyorum. bol su içiyorum. gecicek ins. embiyolog aradi 57 yumurtanın 50 normal boyutta olduğu için işleme alınmış. bugün 40 döllenmiş. yarin tekrar arayacağım dedi. herşey y olundaymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…