- 4 Kasım 2014
- 764
- 732
- 53
- 39
- Konu Sahibi benim bebisim
-
sabah 9 burda ol 10 alicaz dedi[/QUOTE
Slm Nasıl gectı cok merak ettım ..nasılsın
Slm Nasıl gectı merak ettım nasılsınsabah 9 burda ol 10 alicaz dedi
slm canim. daha yeni yeni kendimi iyi hissediyorum. opu da hiçbirşey hissetmedim ama uyanınca kabustu agridan kendime gelemedim cook agri çektim oldum oldum dirildim. defalarca agri kesici yaptılar ama nafile. sonra başka bir iyne daha yaptılar onunla sakinledim.Slm Nasıl gectı merak ettım nasılsın
Alan Allah ya gelmiş geçmiş olsun ...suan nasılsın..kaç yumurtan toplandı transfer için bişey dedı mi Süleyman beyslm canim. daha yeni yeni kendimi iyi hissediyorum. opu da hiçbirşey hissetmedim ama uyanınca kabustu agridan kendime gelemedim cook agri çektim oldum oldum dirildim. defalarca agri kesici yaptılar ama nafile. sonra başka bir iyne daha yaptılar onunla sakinledim.
Maşallah gercekten rekor ...ınsallah bol bol saglıklı embrıyolarınız olurda acılarını unutursun ..ondan olmustur agrın ..cok gecmıs olsun Can'ım57 y umurtam toplandı bu sayı ilkmis ve rekor kirmisim. ondan çok ağrım olmuş. transfer suan yok. 1 yada 2 ay d inlenilcek.
Bence de ara yada git ..sonucta sen onun hastasısın ...Ben de aradım her defasında açtı ve ne yapacağımı soyledı...ınsallah guzel sonuçlansın hersey ya ...okadar cok ıhtıyacımız var ki ..ınsanı beklemek cekılen acılar Ağrı'lar cok yıpratıyor...haber ver olur mu yarım senı ararlar...embrıyolar Hakkı'nda ...beklemek cok heyecanlıteşekkürler canim ins sonuç güzel olursa unuturuz bu acilarimizi. karnım suan cook sis, ve hala ağrım var. bakalım yarına nasıl olxam. böyle olursam aricam yada gidicem yanina
Uff kıyamam ya senın hep böyle zor gecıyor demek ki..ınsallah binsin olur ...kasıkların mı agrıdı cok ...ınan bende hıcbirşey olmadı ...hıcbirşey anlamadım...ama sen gene kotu hissedersen ara doktoru yada git...ahmet bey gelmıs yanına ne guzel Süleyman bey nasıldı ..takıp ettı mı senıyaa opu dan sonra götürdükleri oda da kendi iniltimle uyandım ve agridan oluyorum zannettim orda nekadar insan varsa herkez geldi basima hemsiresinden temuzlikcisine kadar. çok ağladım çok inledim. çok kötü biseydu ya ahmet bey geldi sakinleştirmek için neler söyledi. ama agri çok cevap bile veremedim. cook korkuttun bizi dediler kendime gelince. yanındaki yatağa biri geliyo yatiyo hop bi bakiyom gudiyo ve giderken onlarda geliyo. sen niye alıyorsun dedi hemşire, kadın beni göstererek o agliyo diye ağlıyorum dedi. nasıl bu durumdu anlatamam ya
Çok geçmiş olsun canım, bu ağrılarının sonucunda inşallah herşey çok güzel olur maşallah yumurta sayın çok iyiyaa opu dan sonra götürdükleri oda da kendi iniltimle uyandım ve agridan oluyorum zannettim orda nekadar insan varsa herkez geldi basima hemsiresinden temuzlikcisine kadar. çok ağladım çok inledim. çok kötü biseydu ya ahmet bey geldi sakinleştirmek için neler söyledi. ama agri çok cevap bile veremedim. cook korkuttun bizi dediler kendime gelince. yanındaki yatağa biri geliyo yatiyo hop bi bakiyom gudiyo ve giderken onlarda geliyo. sen niye alıyorsun dedi hemşire, kadın beni göstererek o agliyo diye ağlıyorum dedi. nasıl bu durumdu anlatamam ya
ahh o yumurtaların sayısı öldürdü beni zaten. biraz az olsaydı bunların hiçbiri olmuycakti. ama napalim benimde kaderim biyle. cok sukur gecti bitti. ins sonu mutlu olurÇok geçmiş olsun canım, bu ağrılarının sonucunda inşallah herşey çok güzel olur maşallah yumurta sayın çok iyi
aynen canim benim çok fazla olduğu için oldu ağrım.Bende de hiç ağrı olmamıltı opuda ama senşn toplanan yumurta sayısı çok fazla ondan ağrın olmuştur normal yani
malesef canim geçen seferkindede ağrım olmuştu, bunda biraz daha fazla oldu. kasiklarimdan karnım içine kadar alttan rahimden bicak batması şeklindeydi. suleyman bey bir kac kere geldi elini tuttu. az kaldı sabret birazdan geçecek diyerek moral verdi. ahmet beyde aynı güzel kızın bitti cok sanslisin ama sen rekor kirdin diyip durdu. herkes çok ilgilendi. ve çok korktularUff kıyamam ya senın hep böyle zor gecıyor demek ki..ınsallah binsin olur ...kasıkların mı agrıdı cok ...ınan bende hıcbirşey olmadı ...hıcbirşey anlamadım...ama sen gene kotu hissedersen ara doktoru yada git...ahmet bey gelmıs yanına ne guzel Süleyman bey nasıldı ..takıp ettı mı senı
malesef canim geçen seferkindede ağrım olmuştu, bunda biraz daha fazla oldu. kasiklarimdan karnım içine kadar alttan rahimden bicak batması şeklindeydi. suleyman bey bir kac kere geldi elini tuttu. az kaldı sabret birazdan geçecek diyerek moral verdi. ahmet beyde aynı güzel kızın bitti cok sanslisin ama sen rekor kirdin diyip durdu. herkes çok ilgilendi. ve çok korktular
Korkmuşlardır..ınsallah bugun agrın dinmiştir...aradılar mı embrıyolar için...malesef canim geçen seferkindede ağrım olmuştu, bunda biraz daha fazla oldu. kasiklarimdan karnım içine kadar alttan rahimden bicak batması şeklindeydi. suleyman bey bir kac kere geldi elini tuttu. az kaldı sabret birazdan geçecek diyerek moral verdi. ahmet beyde aynı güzel kızın bitti cok sanslisin ama sen rekor kirdin diyip durdu. herkes çok ilgilendi. ve çok korktular
sagol canim ins son olur ve kavusuruz artık.Cok geçmiş olsun .. Insallah saglikli bir sürü embriyon oluşur da bir daha bu acilari cekmezsin.Tekrar cok gecmis olsun
bugün de agrim var tabiki sisimde. sabah suleyman bey aradi nasılsin dedi. bende anlattim sikayetlerimi hepsi normal zamanla geçecek sabret n efesle ilgili bi durum olursa ara dedi. bende yatıyorum kalkiyorum vakit geçiriyorum. bol su içiyorum. gecicek ins. embiyolog aradi 57 yumurtanın 50 normal boyutta olduğu için işleme alınmış. bugün 40 döllenmiş. yarin tekrar arayacağım dedi. herşey y olundaymis.Korkmuşlardır..ınsallah bugun agrın dinmiştir...aradılar mı embrıyolar için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?