- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
bayaaa çok tutmuş. allah kolaylık versin. dondurulmusun var mi hala?4950 dediler once biz de hersey icindedir düşündük.ilaclar haric 4950 aldilar.ilaclara ayri odedik Allahtan ilac cok kullanmama gerek kalmadı 1000 civari ilaclar tuttu.yumurta toplamada vermedik.10 yumurtadan 8 i dollendi 5 tane saglikli embriyo donduruldu.
ilac kullanma surecinde rahim icinde polip oluştu onun icin histereskopi olacak dedi doktor 1100 de oyle verdik.transfer olacacagi zaman embriyolari çözdükleri icin de 400 lira verdik .ilki tuttu kimyasal oldu dusuk oldu.ikinci transferde 2000 lira verdik o hic tutmadi maalesef.simdi 3.deneme icin Ahmet bey testler istedi (kanda pihtilasma genetik lupus vs..)esimden de benden de ona da 1000 lira verdik.testlerin bir kismi cikmis troidimde az iltihap cikinca endokrinoloji ye gitmek zorunda kaldim onun icin de muayene artı testler 350 verdik.Bayramdan sonra kismetse 3. transfer yapilacak dedi doktor.Yani raporsuz baya masrafli oluyor.bu haziranda 3 yilimiz doluyor eger hamilelik olmaz da sil bastan denemek zorunda kalirsak bu kez rapor cikarttirmayi düşünüyoruz
sadece transfer demi?Üçüncü deneme icin 1500 aliriz sizden dedi doktor.indirim yapacakmış onu da ekliyeyim dedim
Maddi boyutu ayri manevi boyutu ayrı yıpratıyor.3 tane dondurulmuşum var.3.denemede 2 tane transfer olacak.Evet sadece transfer icin dedi.sadece transfer demi?
Daha bizi neler bekliyor kimbilir.Dondurulmuslarla olmazsa sol bastan yeniden olacakbayaaa çok tutmuş. allah kolaylık versin. dondurulmusun var mi hala?
başımıza nelerin geleceğini bilemiyoruz herkesin sorunu ayrı ama derdimiz bir. allahım şu mübarek ayın hürmetine, çıktığımız bu yolda bizleri boş dondurmesin.Daha bizi neler bekliyor kimbilir.Dondurulmuslarla olmazsa sol bastan yeniden olacak. Iste o surecre rapora cok ihtiyacimiz olur.insallah gerek kalmaz.
hadi ins bu transferinde kavusursun yavruna. başka tedaviye gerek kalmaz canimMaddi boyutu ayri manevi boyutu ayrı yıpratıyor.3 tane dondurulmuşum var.3.denemede 2 tane transfer olacak.Evet sadece transfer icin dedi.
Amin canım Allah dualarimizi kabul etsin ..başımıza nelerin geleceğini bilemiyoruz herkesin sorunu ayrı ama derdimiz bir. allahım şu mübarek ayın hürmetine, çıktığımız bu yolda bizleri boş dondurmesin.
hiç bir bilgim yok canim. ben raporluyum ama . oylemiymis.Arkadaşlar haftasonu muayene ücretleri fazla mı oluyo.
Ben daha tüp bebeğe başlamadım kişinin geçmesini bekliyo doktor adet olunca gel dedi. İkinci üçüncü günü hafta sonuna denk gelebilir o yüzden sordum. Benim doktor funda Göde hiç yardımcı olmuyo gibi geliyo. Hep ben sorunca cevap veriyo. Programsız çalışıyo gibi geliyohiç bir bilgim yok canim. ben raporluyum ama . oylemiymis.
Merhaba, Hafta içi hafta sonu aynı ücretler. Tüp bebekden sadece Süleyman bey ve Ahmet zeki bey sorumlu diye biliyordum. Funda hanımında ilgilendiğini bilmiordum. Ben geçen hafta sonu gittim muayeneye ücret aynıydı.Ben daha tüp bebeğe başlamadım kişinin geçmesini bekliyo doktor adet olunca gel dedi. İkinci üçüncü günü hafta sonuna denk gelebilir o yüzden sordum. Benim doktor funda Göde hiç yardımcı olmuyo gibi geliyo. Hep ben sorunca cevap veriyo. Programsız çalışıyo gibi geliyo
Teşekkür ederim canım benim kontrollerimi funda hanım yapıyo.Merhaba, Hafta içi hafta sonu aynı ücretler. Tüp bebekden sadece Süleyman bey ve Ahmet zeki bey sorumlu diye biliyordum. Funda hanımında ilgilendiğini bilmiordum. Ben geçen hafta sonu gittim muayeneye ücret aynıydı.
hayırlı olsun tedavin. bende suleyman beye gidiyorum. oda fazla konuşmayı sevmiyo, kaçamak cevap veriyo. yoğun bir hastane cook hasta var belki insan olabilir. neyse kalbimizi bozmayalim hayirlusi allahtan. ins olumlu sonuçlar alirizBen daha tüp bebeğe başlamadım kişinin geçmesini bekliyo doktor adet olunca gel dedi. İkinci üçüncü günü hafta sonuna denk gelebilir o yüzden sordum. Benim doktor funda Göde hiç yardımcı olmuyo gibi geliyo. Hep ben sorunca cevap veriyo. Programsız çalışıyo gibi geliyo
İnşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz çok zor bi süreçhayırlı olsun tedavin. bende suleyman beye gidiyorum. oda fazla konuşmayı sevmiyo, kaçamak cevap veriyo. yoğun bir hastane cook hasta var belki insan olabilir. neyse kalbimizi bozmayalim hayirlusi allahtan. ins olumlu sonuçlar aliriz
amin canim nerde varsa. şu mübarek ayın hürmetine hepimizin kucagi dolsun. benim yarin yumurtalar toplanacak hayırlısı bakalimİnşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz çok zor bi süreç
Hayırlısı olsun canım ben daha iğne aşamasına gelemedim .2 aydır kontrole gidip geliyorum . İnşallah kaliteli güzel yumurtaların olur ☺amin canim nerde varsa. şu mübarek ayın hürmetine hepimizin kucagi dolsun. benim yarin yumurtalar toplanacak hayırlısı bakalim
ins canim sagol. bende ilk nisanda gelmiştim. süreç anca. anca yarin opuHayırlısı olsun canım ben daha iğne aşamasına gelemedim .2 aydır kontrole gidip geliyorum . İnşallah kaliteli güzel yumurtaların olur ☺
Anladım canı kist olmasa ben de başlardım şimdiyeins canim sagol. bende ilk nisanda gelmiştim. süreç anca. anca yarin opu
herşeyin hayırlısı geç olsun ama güç olmasın. tedavin su gibi akip gitsin. benim bu dönem çok zordu mesela. çok sistim zor hareket ediyorum ve transferim büyük ihtimal olmiycak. dondurulcak.Anladım canı kist olmasa ben de başlardım şimdiye
Aynen hayırlısı canım işte stres insanı biraz sabırsız yapıyo belirsizlik sinirlerimi bozuyo. Sağlıklı sıhhatli olsunlarda geç olsun varsın önemli değil.herşeyin hayırlısı geç olsun ama güç olmasın. tedavin su gibi akip gitsin. benim bu dönem çok zordu mesela. çok sistim zor hareket ediyorum ve transferim büyük ihtimal olmiycak. dondurulcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?