Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

bayaaa çok tutmuş. allah kolaylık versin. dondurulmusun var mi hala?

Daha bizi neler bekliyor kimbilir.Dondurulmuslarla olmazsa sol bastan yeniden olacak . Iste o surecre rapora cok ihtiyacimiz olur.insallah gerek kalmaz.
başımıza nelerin geleceğini bilemiyoruz herkesin sorunu ayrı ama derdimiz bir. allahım şu mübarek ayın hürmetine, çıktığımız bu yolda bizleri boş dondurmesin.

hiç bir bilgim yok canim. ben raporluyum ama . oylemiymis.
Ben daha tüp bebeğe başlamadım kişinin geçmesini bekliyo doktor adet olunca gel dedi. İkinci üçüncü günü hafta sonuna denk gelebilir o yüzden sordum. Benim doktor funda Göde hiç yardımcı olmuyo gibi geliyo. Hep ben sorunca cevap veriyo. Programsız çalışıyo gibi geliyo

Merhaba, Hafta içi hafta sonu aynı ücretler. Tüp bebekden sadece Süleyman bey ve Ahmet zeki bey sorumlu diye biliyordum. Funda hanımında ilgilendiğini bilmiordum. Ben geçen hafta sonu gittim muayeneye ücret aynıydı.

Teşekkür ederim canım benim kontrollerimi funda hanım yapıyo.

hayırlı olsun tedavin. bende suleyman beye gidiyorum. oda fazla konuşmayı sevmiyo, kaçamak cevap veriyo. yoğun bir hastane cook hasta var belki insan olabilir. neyse kalbimizi bozmayalim hayirlusi allahtan. ins olumlu sonuçlar aliriz

İnşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz çok zor bi süreç

amin canim nerde varsa. şu mübarek ayın hürmetine hepimizin kucagi dolsun. benim yarin yumurtalar toplanacak hayırlısı bakalim
Hayırlısı olsun canım ben daha iğne aşamasına gelemedim .2 aydır kontrole gidip geliyorum . İnşallah kaliteli güzel yumurtaların olur ☺

herşeyin hayırlısı geç olsun ama güç olmasın. tedavin su gibi akip gitsin. benim bu dönem çok zordu mesela. çok sistim zor hareket ediyorum ve transferim büyük ihtimal olmiycak. dondurulcak.
Aynen hayırlısı canım işte stres insanı biraz sabırsız yapıyo belirsizlik sinirlerimi bozuyo. Sağlıklı sıhhatli olsunlarda geç olsun varsın önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…