- 4 Kasım 2014
- 764
- 732
- 53
- 39
- Konu Sahibi benim bebisim
-
Evet ya Süleyman beyden laf almak cok zor..sadece bana yapıyor zannedıyordum..hiç konuşmuyor anlatmıyor bır garıp ..oysaki bizlerin merak ettıgı cok şey var..bende herhalde sorun yok söyleyecek bişey yok dıye düşünüyordum ..demek ki Doktorun tarzı bu..neyse allahım Hakkı'mızda hayırlısını yazsında guzel sonuclar alalım ..hayırlı olsun tedavin. bende suleyman beye gidiyorum. oda fazla konuşmayı sevmiyo, kaçamak cevap veriyo. yoğun bir hastane cook hasta var belki insan olabilir. neyse kalbimizi bozmayalim hayirlusi allahtan. ins olumlu sonuçlar aliriz
Hadi bakalım hayırlısı ..inşallah guzel sonuclar alırsınız..bir sürü sağlıklı embrıyolarınız olsun ...sonuçları yaz bizeamin canim nerde varsa. şu mübarek ayın hürmetine hepimizin kucagi dolsun. benim yarin yumurtalar toplanacak hayırlısı bakalim
amin canim amin. suleyman bey özünde iyi bir insan ama dediğin gibi konusmuyo olması bizim canımızı sikiyo. çünkü ağzının içine bakıyoruz nedicek diye ama cook rahat oo. ins sonunda da biz rahat ederiz olumlu sonuclarimizlaEvet ya Süleyman beyden laf almak cok zor..sadece bana yapıyor zannedıyordum..hiç konuşmuyor anlatmıyor bır garıp ..oysaki bizlerin merak ettıgı cok şey var..bende herhalde sorun yok söyleyecek bişey yok dıye düşünüyordum ..demek ki Doktorun tarzı bu..neyse allahım Hakkı'mızda hayırlısını yazsında guzel sonuclar alalım ..
tamam canim yazarım. senin toplandı nasıl olsa biraz anlatsana neler yapıyorlar içerde? benim 2 ci ama bu hastanede ilk. acemi gibiyim.Hadi bakalım hayırlısı ..inşallah guzel sonuclar alırsınız..bir sürü sağlıklı embrıyolarınız olsun ...sonuçları yaz bize
Sadece sunu söyleyebilirim hiç korkma ..ben cok korkmuştum ama hıc korktuğum gibi olmadı ...tek basına odaya alıyorlar senı ne gıydıysen yumurta toplama işleminden sonra tekrar aynıları gıyıp çıkıyorsun ..cunku kımseyı almıyorlar yanına...toplama işleminin olduğu yer laboratuvar gıbı bı yer ..yan tarafında oda var ..orada hazırlanıyorsun..sıran geldı mı yumurta toplanacak yere alıyorlar senı...anestezıci gelıyor zaten ..2 dk sürmeden misler gıbı uyuyorsun...sonra bir bakmışsın odadasın...2 saat sonra kendıne geliyorsun...ben 9 da gırdım 12 buçukta çıktım ...hemsıre gelıyor serum falan.doktor gelıyor bilgi verıyor... Kendını ıyı hıssettıgın Zaman kıyafetlerını gıyıp cıkıyorsun..benım hıc agrım olmadı ...kıyafetlerımı gıydım çıktım ...yanına ekstra kıyafet almana bıle gerek yok ...yani anlayacağın korkulacak hıcbirşey yok ...tamam canim yazarım. senin toplandı nasıl olsa biraz anlatsana neler yapıyorlar içerde? benim 2 ci ama bu hastanede ilk. acemi gibiyim.
en çok korktuğum. geçen tedavimde kendi iniltimle uyandım ağırdan. iyne hemen yaptılar ama okadar çok siddetliydiku sanki duvarları kazidim. yine aynısı olucak diye korkuyorum galiba. bide ozaman hastanede yatırdılar. bakalım yarı ne okacakSadece sunu söyleyebilirim hiç korkma ..ben cok korkmuştum ama hıc korktuğum gibi olmadı ...tek basına odaya alıyorlar senı ne gıydıysen yumurta toplama işleminden sonra tekrar aynıları gıyıp çıkıyorsun ..cunku kımseyı almıyorlar yanına...toplama işleminin olduğu yer laboratuvar gıbı bı yer ..yan tarafında oda var ..orada hazırlanıyorsun..sıran geldı mı yumurta toplanacak yere alıyorlar senı...anestezıci gelıyor zaten ..2 dk sürmeden misler gıbı uyuyorsun...sonra bir bakmışsın odadasın...2 saat sonra kendıne geliyorsun...ben 9 da gırdım 12 buçukta çıktım ...hemsıre gelıyor serum falan.doktor gelıyor bilgi verıyor... Kendını ıyı hıssettıgın Zaman kıyafetlerını gıyıp cıkıyorsun..benım hıc agrım olmadı ...kıyafetlerımı gıydım çıktım ...yanına ekstra kıyafet almana bıle gerek yok ...yani anlayacağın korkulacak hıcbirşey yok ...
İnşallah oyle olmaz Can'ım ..ınan ben cok ıyıydım ...hastaneden hastaneye doktordan doktora degısıyordur...benim cok kolay oldu ..43 yumurta toplandı ama hıc birşey hıssetmedım agrım olmadı ..hersey normaldi...hıc agrım da olmadı ..tabi ilaç kullandım ama ...normal agrıydı yani ...ınsallah senınde kolay geçecek ..dualarım senınle ..en çok korktuğum. geçen tedavimde kendi iniltimle uyandım ağırdan. iyne hemen yaptılar ama okadar çok siddetliydiku sanki duvarları kazidim. yine aynısı olucak diye korkuyorum galiba. bide ozaman hastanede yatırdılar. bakalım yarı ne okacak
ins canim sagol. bende 40 yakın yumurta var. senin gibi benimde transfer olmiycak gibi. kesin cevap vermediği için suleyman bey. yarin herşeyi taşıyarak gorucezİnşallah oyle olmaz Can'ım ..ınan ben cok ıyıydım ...hastaneden hastaneye doktordan doktora degısıyordur...benim cok kolay oldu ..43 yumurta toplandı ama hıc birşey hıssetmedım agrım olmadı ..hersey normaldi...hıc agrım da olmadı ..tabi ilaç kullandım ama ...normal agrıydı yani ...ınsallah senınde kolay geçecek ..dualarım senınle ..
Sende de cok yumurta varsa 1 ay bekler Can'ım...ama sana kontrolde bişey dedı mı ..bana soylemıstı...transfer onumuzdekı ay olur dıye ...ins canim sagol. bende 40 yakın yumurta var. senin gibi benimde transfer olmiycak gibi. kesin cevap vermediği için suleyman bey. yarin herşeyi taşıyarak gorucez
ben ilk gittiğinden beri, önceki tedavimde çok yumurtayı ve ohss yasadigim icin korkularını anlatmıştım ona. bana bunu yaşatma ve taze embiyo transferi yap demiştim. oda elimden geleni yapicam merak etme demişti. ve her muaynede kac yumurta olmuş dediğimde güzel güzel her şey yolunda diyip gecistiriyo. ve hala onun ağzından kac y umurtam olduğunu duymadım. ultrasonda ölçüp hemsireye söylerken hesapliyorum 40 üzeri cikiyo. en son e2 çok yüksek çıkmış. transferi yapacaksınız ama değilmi dedim. opu gunu konuşacağız bunları dediSende de cok yumurta varsa 1 ay bekler Can'ım...ama sana kontrolde bişey dedı mı ..bana soylemıstı...transfer onumuzdekı ay olur dıye ...
Valla ben pek fazla bu işleri bilmiyorum ...benım ilk tüp bebek tedavım...ama bı karar verılmesı lazım önceden sonuçta...ınsallah hayırlısı ne ıse onu yaşarsın ...bilemiyorum ne olacak cevapsız sorularla ...benım de e2 cok yüksekti...ohss olursan (inşallah olmazsın ) transferın olursa cok agrın olmaz mı ...ben ilk gittiğinden beri, önceki tedavimde çok yumurtayı ve ohss yasadigim icin korkularını anlatmıştım ona. bana bunu yaşatma ve taze embiyo transferi yap demiştim. oda elimden geleni yapicam merak etme demişti. ve her muaynede kac yumurta olmuş dediğimde güzel güzel her şey yolunda diyip gecistiriyo. ve hala onun ağzından kac y umurtam olduğunu duymadım. ultrasonda ölçüp hemsireye söylerken hesapliyorum 40 üzeri cikiyo. en son e2 çok yüksek çıkmış. transferi yapacaksınız ama değilmi dedim. opu gunu konuşacağız bunları dedi
suleyman bey bana kararini soykemesede ben biliyorum ki teansferi yapmiycak. sozde benim moralim bozulmasin diye aciklama yapmadı. ama oo kararı verdi. çünkü e2 4000 di. senin kaçtı haturliyormusun.Valla ben pek fazla bu işleri bilmiyorum ...benım ilk tüp bebek tedavım...ama bı karar verılmesı lazım önceden sonuçta...ınsallah hayırlısı ne ıse onu yaşarsın ...bilemiyorum ne olacak cevapsız sorularla ...benım de e2 cok yüksekti...ohss olursan (inşallah olmazsın ) transferın olursa cok agrın olmaz mı ...
3372 cıktı Can'ım e2...suleyman bey bana kararini soykemesede ben biliyorum ki teansferi yapmiycak. sozde benim moralim bozulmasin diye aciklama yapmadı. ama oo kararı verdi. çünkü e2 4000 di. senin kaçtı haturliyormusun.
seninde bayaa yükselmiş.3372 cıktı Can'ım e2...
Maalesef ..yumurta toplama işlemi kaçta ...seninde bayaa yükselmiş.
yasayacam ve gorecem yarin. hayırlısı allahtan canim. kaderimizde ne varsa gorecegiz3372 cıktı Can'ım e2...
sabah 9 burda ol 10 alicaz dediMaalesef ..yumurta toplama işlemi kaçta ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?