Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Çok doğru söylemişsin canım bakalım bekleyip görücez inşallah sonuçu güzel olur :dua:sen cumayı ben p.tesiyi iple çekiyorum aslında sonuçtanda ne yalan söylüyeyim biraz korkuyorum :KK51:
sonuç herzaman heyacan ve korku dolu oluyo ama belirsizlik daha kötü. evet ben cumayi bekliyorum ve varmi yokmu ben bile bilmiyorum. bakalım zaman bize ne göstericek

sonuç herzaman heyacan ve korku dolu oluyo ama belirsizlik daha kötü. evet ben cumayi bekliyorum ve varmi yokmu ben bile bilmiyorum. bakalım zaman bize ne göstericek
Çok doğru canım zaten ya oldu ya olmadı deyip yolumuza bakmalıyız.
Normalde değerin kaç olması lazımmış canım doktor gününe göre az demiş ya

Çok doğru canım zaten ya oldu ya olmadı deyip yolumuza bakmalıyız.
Normalde değerin kaç olması lazımmış canım doktor gününe göre az demiş ya
yani şu rakam olucak diye birşey söylemedi. ilk 18 başladık çok düşük bir rakamdi kimyasalda yoğunlaştık ama ikinci tahlilde 3 katı artınca beklemede kaldık. meşale geçen transferimd e ilk değerim 113 du ikincisi 300 çıktı ve tamam hamilesi n demişti. sonra dusuk oldu
şimdi düşük başlayınca oda birşey diyemiyo ne var diye sevin ne yok diye uzul sadece bekle dedi

yani şu rakam olucak diye birşey söylemedi. ilk 18 başladık çok düşük bir rakamdi kimyasalda yoğunlaştık ama ikinci tahlilde 3 katı artınca beklemede kaldık. meşale geçen transferimd e ilk değerim 113 du ikincisi 300 çıktı ve tamam hamilesi n demişti. sonra dusuk oldu
şimdi düşük başlayınca oda birşey diyemiyo ne var diye sevin ne yok diye uzul sadece bekle dedi
Anladım canım 2014 yılında aşılamayla hamile kaldım.bende kimyasal gebelik geçirdim. değerim ilk başta 18 çıkmıştı ertesi gün 39 gibi bi değerdi bi sonraki değerimde güzel artmıştı kese muayenesi için gün sayarken rahatsızlandım kendi doktoruma gidemedim başka bi doktora gittim. kese oluşmaya başlamış demişti 3bin kusur falandı değer.
Asıl kontrol günümde kendi doktoruma gittim kese göremediğini söyledi beta istedi 24 gibi bi değerdi düşük yapmışsın kimyasal gebelik oldu dedi.

Anladım canım 2014 yılında aşılamayla hamile kaldım.bende kimyasal gebelik geçirdim. değerim ilk başta 18 çıkmıştı ertesi gün 39 gibi bi değerdi bi sonraki değerimde güzel artmıştı kese muayenesi için gün sayarken rahatsızlandım kendi doktoruma gidemedim başka bi doktora gittim. kese oluşmaya başlamış demişti 3bin kusur falandı değer.
Asıl kontrol günümde kendi doktoruma gittim kese göremediğini söyledi beta istedi 24 gibi bi değerdi düşük yapmışsın kimyasal gebelik oldu dedi.
ışte bende ondan korkuyorum. evet negatif olunca da bir üzüntü oluyo ama bir kac güne geçiyo. pozitif gördüğün zaman alisiyirsun bağlanıyorsun ozaman kaybetmek cok zor. oyuzden şimdi hiç birşey hissediyorum

ışte bende ondan korkuyorum. evet negatif olunca da bir üzüntü oluyo ama bir kac güne geçiyo. pozitif gördüğün zaman alisiyirsun bağlanıyorsun ozaman kaybetmek cok zor. oyuzden şimdi hiç birşey hissediyorum
Çok doğru canım varlığına sevinemeden birde üzüntüsü ayrı üzüyo insanı canım.
Evet canım manisadanım bu arada alaşehirliyim

Merhaba ilk tedavi ve sonrasındaki (tutmama halinde) 2.deneme den ne fiyat alıyor hastahane
Merhaba canım ilk tedaviden donmuşun kalırsa onu transfer ettirirsen sadece transfer ücreti alıyolar.
Sil baştan tedavi olursa indirimli fiyat veriyolar net olarak aklımda değil canım.
Donmuş transferim yapıldı bu ay 2250 tl ödedik yanlış hatırlamıyorsam

Merhaba canım ilk tedaviden donmuşun kalırsa onu transfer ettirirsen sadece transfer ücreti alıyolar.
Sil baştan tedavi olursa indirimli fiyat veriyolar net olarak aklımda değil canım.
Donmuş transferim yapıldı bu ay 2250 tl ödedik yanlış hatırlamıyorsam
İlk tedavi için ne ödemiştiniz

İlk tedavi için ne ödemiştiniz
6500 tl canım ama embiriyoların 2.günden sonra gelişimi olmadı transfere gidemedik tedavi iptal oldu paranın 3500e yakını iade edildi.
2.tedavi sil baştan 2 farklı yöntem(mikrocip-kalsiyum) uygulanarak yapıldı 4500 civarı bi para ödedik

6500 tl canım ama embiriyoların 2.günden sonra gelişimi olmadı transfere gidemedik tedavi iptal oldu paranın 3500e yakını iade edildi.
2.tedavi sil baştan 2 farklı yöntem(mikrocip-kalsiyum) uygulanarak yapıldı 4500 civarı bi para ödedik
Son soru :) Peki bu ücret raporlu mu yoksa raporsuz mu ve gebelik oluştu mu

malesef benim değerim yükselmedi. ins senden güzel haberler gelir
Hadi ya çok üzüldüm canım bugün seni merak edip girdim hep siteye.
Ahmet beyle görüştün mü ne dedi kaç çıktı değerin.
Bu halde bile beni düşünüyosun ya Allah razı olsun canım inşallah

Son soru :) Peki bu ücret raporlu mu yoksa raporsuz mu ve gebelik oluştu mu
:) Hayır canım raporsuz fiyatı 1.denemede transfere gidilmedi tedavi iptal oldu.
2.denememde 4 tane 3.gün dondurduk
2 tanesi çözüldü 1isi 4.gün transfer edildi diğeri çöp negatif oldu.
Şuanda son 2 embriyo transfer edildi sonucu pazartesi günü belli olucak inşallah gebelik oluşmuştur

Hadi ya çok üzüldüm canım bugün seni merak edip girdim hep siteye.
Ahmet beyle görüştün mü ne dedi kaç çıktı değerin.
Bu halde bile beni düşünüyosun ya Allah razı olsun canım inşallah
senden de allah razı olsun arkadasim napalim kismetse yokmus. ahmet bey ilaclari bırak salı günü tekrar beta ya bakalım ona göre birşey söylerim dedim. suan dış gebelikten şüphe ediyor ins degildir normal yoldan düşük yaparim. garip ama su anda da düşmesini bekliyoruz

Back
X