İzmir ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bi kere İzmir'e gitmiştim. Annemin amcası da orada yaşıyor. Çok iyi bilirim oraları çünkü gittim bi kere. Ohoo iki ilçesini bile gördüm. Bomba diye bir şey yiyorlar. Allahım esirgesin beş dakikada şeker koması garantisi var. Söyleyeceklerim bu kadar. Gevrek değil simit!!! 111!!

Simiti siz anca denizde belinize takarsınız hanfendi !!1!!1!

İzmir faşisti misiniz siz hanımefendi? Lütfen benimle muhatap Olmayın! İstanbul hanımefendisi olarak böyle ırkçı yaklaşımlar hoşuma gitmiyor!
İstanbulda hanfendi mi kalmış bee...

İzmir feministiyim. Ayak feministiyim. Faşik sizsiniz.

(işallak gerçek sanmazlar idrak)

İstanbulda hanfendi mi kalmış bee...

İzmir feministiyim. Ayak feministiyim. Faşik sizsiniz.

(işallak gerçek sanmazlar idrak)

Ayak feministi olmanız karşısında daha da bir şey demiyorum size! Bu sapık zihniyetle daha fazla münakaşa edemem. İlla edep illa edep!

Marketler saat 17.00e kadar 81 ilde açık hanimefendi..Birde herkesin AVM de olduğunu soyluyorsunuz.AVM lerin açık oldugundan bahsediyorsunuz ..şaka gibisiniz hakikaten

Ayak feministi olmanız karşısında daha da bir şey demiyorum size! Bu sapık zihniyetle daha fazla münakaşa edemem. İlla edep illa edep!
Bu sözler karşısında size diyecek bir şeyim yok. İnsanların cinsel yönelimleriyle dalga geçemezsiniz.

Bide şey var insanları çok soğuk. Bir de köy dü burası
He doğru istanbuldan sonra burasi köymüş benim köyumden memnunum trafik falan çekmek istemiyorum mümkunse gelmeyin sahillerimizde cirit atmak icin konu sahibine oneriler güzel limontepe falan uygun size

Ay rica ederim, pek yardımcı olabilecek bir şey söyleyemedim ki. KudrAlobar doğma büyüme İzmirli sanırım daha iyi yardımcı olurdu spesifik merak ettiğiniz bir şey varsa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…