- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi FairyTale89
-
Simiti siz anca denizde belinize takarsınız hanfendi !!1!!1!Ben bi kere İzmir'e gitmiştim. Annemin amcası da orada yaşıyor. Çok iyi bilirim oraları çünkü gittim bi kere. Ohoo iki ilçesini bile gördüm. Bomba diye bir şey yiyorlar. Allahım esirgesin beş dakikada şeker koması garantisi var. Söyleyeceklerim bu kadar. Gevrek değil simit!!! 111!!
Simiti siz anca denizde belinize takarsınız hanfendi !!1!!1!
Denize ne hacet yollar göl oluyormuş orada takarSimiti siz anca denizde belinize takarsınız hanfendi !!1!!1!
Denize ne hacet yollar göl oluyormuş orada takar
İstanbulda hanfendi mi kalmış bee...İzmir faşisti misiniz siz hanımefendi? Lütfen benimle muhatap Olmayın! İstanbul hanımefendisi olarak böyle ırkçı yaklaşımlar hoşuma gitmiyor!
Komşumun amcasının kaynı İzmir'de oturuyormuş. O demişti. Kesin doğrudur o yüzden.Sokaklarda da hep lağım kokusu. İzmir'in teyzeleri meşhur diyorlar doğru mu?
Doğal afetlerde dalga geçmeniz çok ayıp küçük hanım.Denize ne hacet yollar göl oluyormuş orada takar
İstanbulda hanfendi mi kalmış bee...
İzmir feministiyim. Ayak feministiyim. Faşik sizsiniz.
(işallak gerçek sanmazlar idrak)
Marketler saat 17.00e kadar 81 ilde açık hanimefendi..Birde herkesin AVM de olduğunu soyluyorsunuz.AVM lerin açık oldugundan bahsediyorsunuz ..şaka gibisiniz hakikatenYok İzmir daha da beter emin oll .. burada yani ben istdayım en azından almasa da damlıyo 2 anons sesi duyuyorsun İzmir de parklarda marketlerde vs burada en azından tekel bayileri kapalı yada marketler İzmir full serbest :)) millet avmler de :)
Bu sözler karşısında size diyecek bir şeyim yok. İnsanların cinsel yönelimleriyle dalga geçemezsiniz.Ayak feministi olmanız karşısında daha da bir şey demiyorum size! Bu sapık zihniyetle daha fazla münakaşa edemem. İlla edep illa edep!
He doğru istanbuldan sonra burasi köymüşBide şey var insanları çok soğuk. Bir de köy dü burası
Eğer ki bizzat izmirliyse doğrudur. Ama dolaylı yönden izmir de bulunmuş ise komsunuzun amcasının kaynı işte o zaman kesin doğrudurKomşumun amcasının kaynı İzmir'de oturuyormuş. O demişti. Kesin doğrudur o yüzden.
Ay rica ederim, pek yardımcı olabilecek bir şey söyleyemedim ki.Vahiy gelenler yazıyor sanırım. Bişey değil her zaman sormadığınız sorulara cevap vermek için buradayız
muhtesemgatsby vahiy mi gelmiş yazmış bilgisi var ne güzel yazmış yardımcı olmuş sağolsun varolsun. Sorduklarıma yazan olursa diye burdayım zaten illa her konuya yazma çabanız olmasın sizinde hadi by.
Neden kavga çıkartayım yahu ? Konum açık net yardımcı olmak isteyen yazar istemeyen yazmaz bu kadar olayı neden başka boyuta getiriyorsunuz.
Ben de köyümü seviyorum cidden gelmesinlerHe doğru istanbuldan sonra burasi köymüşbenim köyumden memnunum trafik falan çekmek istemiyorum mümkunse gelmeyin sahillerimizde cirit atmak icin konu sahibine oneriler güzel limontepe falan uygun size
Simiti siz anca denizde belinize takarsınız hanfendi !!1!!1!
Cıks ben yardımcı olmam artık. İdare etsin aldığı kadar bilgiyleAy rica ederim, pek yardımcı olabilecek bir şey söyleyemedim ki.KudrAlobar doğma büyüme İzmirli sanırım daha iyi yardımcı olurdu spesifik merak ettiğiniz bir şey varsa.
Ooo bakıyorum da Esra Erol izlenmişNe acik ya acik olan ne beni gece gece sinirlendiriyosun? Yozgat yerkoy mu burasi koca izmir. Ac kendin neye gore ariyosan internetten bak o zmaan yardim mardim istedigin yok ortaligi karistiracaksin
Yok valla bugun tv izleyemedim. Yerkoylu bir arkadasim izmiri begenmemisti de ordan etkilendim sanirim:Ooo bakıyorum da Esra Erol izlenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?