İzmir'de Bebek Oyun Grubu

deney örneği olarak:kağıt havluyu bardağın içine yarleştirdiğimiz,Sonra içine kağıt havlu yerleştirilmiş bardağı ters bir şekilde suya sokup, çıkardığımızda kağıdın ıslanmadığını gördüğümüz bir deney vardır ya....Hava basıncı suyun içeri girmesini engeller,..işte bu yapılabilir.tabiki deneyin açıklamasını detaylıca çocuklara anlatmıycaz.onların anlayabilecekleri dilde bir iki kelimelik açıklama yeterli olacaktır.amaç dikkatlerini çekmek..aynı zamanda bu etkinlik ile ıslak-kuru kavramını da çocuklara vermiş oluruz..tunayektacım ne dersin?iyi değil mi?meslek açısından sen daha yakınsın ya senin yapman çok güzel olur.[/COLOR]

müzik etkinliğinde ise size daha önce mail yoluyla gönderdiğim şarkılardan biri seçilebilir.

"MANTARLAR" isminde bir rond çalışması yapalım birde.

parmak oyunu:
Yanaklarım elmacık (yanaklar göterilir)
Dudaklarım kirazcık (dudaklar gösterilir)
Gözlerim boncuk boncuk(gözler gösterilir)
Burnum hokkacık (burnum hokkacık)
Benim adım USLU çocuk

etkinlikler böylece belli oldu sayılır...
ama herkes fikrini söyleyip,herkes katılsa çok daha güzel olucak

darilgen magnet ile kendin etkinlik düşünmen çok hoşuma gitti gerçekten.çok tşk ederim. perşembe çocukların fotografını çeker,bir sonraki buluşmamızda yaparız bunu.

Son düzenleme:
mantar rondunu senmi yaptırıcaksın çıtırcım eğer bize yapın dediysen ben deneyebilirim internetten bulurum hikaye anlatımınıda yaptırabilirim
ben mantar ronduna ve hikayeye talibim hocammmmm

mantar rondunu senmi yaptırıcaksın çıtırcım eğer bize yapın dediysen ben deneyebilirim internetten bulurum hikaye anlatımınıda yaptırabilirim
ben mantar ronduna ve hikayeye talibim hocammmmm

ben mailine atıyorum müziğini.çalış da gel:)

aman tanrııımmmm kabul edildim ne kaddan mıtlı oldum yalnız bir sorun var mailimi açamıyorum bilgisayarım bu aralar ii değil özelden yolla istersen

gönderdim eycikcim.sen yaptır rondu.hikayeyi de yapmak istiyorsan sen yap o zaman.[COLOR="#800080"][/COLOR]

yalnız ben çok heyecanlandım şimdi sınava gircekmişim gibi oldum ben hangi göreve talip olsam örtmenim:78:

aman tanrııımmmm kabul edildim ne kaddan mıtlı oldum yalnız bir sorun var mailimi açamıyorum bilgisayarım bu aralar ii değil özelden yolla istersen
Ay allam deli yaa
hazır seni bulmuşken şu kelebek pastanın kremasının tarifini alayım yavrimo.tadı damağımda kalmıştı
vee ne mamalar yapıcaz eycikim.sen ne yapacağına karar verdin mi?senin menüne uygun bir şeyler yapayım ben de

yalnız ben çok heyecanlandım şimdi sınava gircekmişim gibi oldum ben hangi göreve talip olsam örtmenim:78:

sen bilirsin cnm.bunların dışında kendi fikrin de olablir.heycanlanacak birşey yok rhat olun yav.hepimiz evde çocuklara birşeyler öğretmiyor muyuz,aynı şey..muckk.[COLOR="#800080"][/COLOR]

tunayekta bu arada ablana geçmiş olsun cnm.hastalanacaksın allah korusun bu kadar koşuşturmaca içinde..

sen sözleri yolla müziği arar dinlerim senden olurmu öyle mailede yolla bir şekilde bakarım ordan da

tunayekta bu arada ablana geçmiş olsun cnm.hastalanacaksın allah korusun bu kadar koşuşturmaca içinde..

sen sözleri yolla müziği arar dinlerim senden olurmu öyle mailede yolla bir şekilde bakarım ordan da

cnm verdiğim linke bakarsan söz ve müzik var. hareketler de zaten sözlere uygun şekilde yapılıyor.mailine de yazdım hareketleri.müziği de ekledim.

3 su bardağı süt
2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı nişasta
1 su bardağı şeker
50 gr margarin
1 vanilya
1,5 yemek kaşığı kakao

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…