merhaba arkadaşlar
ben sizi davet etmeyi unutmadım sadece saphıranın günleri belirlediğini unuttum kendi isteğime göre gün belirlemek istemem ordan kaynaklanıyor yani yoksa gelmeden önce sizleri davet etmek için mutlaka arardım.
kusura bakmayın böyle olsun istemezdim çıtırcım çok çok özür dilerim tatlınıda yapmışsın.
inşallah hatamı telafi edebilirimm ben bu boyutlara geliceğini düşünemezdim bile böyle düşüneceğinizi bilsem ne yapıp ne edip çarşamba davet ederdim sizi neyse ne kadar anlatsamda ihmal olarak düşüneceksiniz galiba.hoşçakalın
Eveeeet süleyin bakem babalr günü için neler yapıyorsunuz,ben anneler gününde bişey görmedim ama babalar günü için oğluma lcw den t-shirt aldım,babaya gömlek(ihtiyacı vardı)aldım,birde kart hazırladım(hazırladık demek isterdim ama olmadı,dedeye hazırlatcam onunki bozulsada olurEvet siz neler yapıyorsunuz bakalım.Bu arada dün keçeden yeğenime çanta yaptım pek hoşuma gitti bu iş stres atıcı bir hobi
kartın fotosunu çekmemiştim çekeyim:)
merhaba arkadaşlar
ben sizi davet etmeyi unutmadım sadece saphıranın günleri belirlediğini unuttum kendi isteğime göre gün belirlemek istemem ordan kaynaklanıyor yani yoksa gelmeden önce sizleri davet etmek için mutlaka arardım.
kusura bakmayın böyle olsun istemezdim çıtırcım çok çok özür dilerim tatlınıda yapmışsın.
inşallah hatamı telafi edebilirimm ben bu boyutlara geliceğini düşünemezdim bile böyle düşüneceğinizi bilsem ne yapıp ne edip çarşamba davet ederdim sizi neyse ne kadar anlatsamda ihmal olarak düşüneceksiniz galiba.hoşçakalın
Eveeeet süleyin bakem babalr günü için neler yapıyorsunuz,ben anneler gününde bişey görmedim ama babalar günü için oğluma lcw den t-shirt aldım,babaya gömlek(ihtiyacı vardı)aldım,birde kart hazırladım(hazırladık demek isterdim ama olmadı,dedeye hazırlatcam onunki bozulsada olurEvet siz neler yapıyorsunuz bakalım.Bu arada dün keçeden yeğenime çanta yaptım pek hoşuma gitti bu iş stres atıcı bir hobi:)Eki Görüntüle 211299
kartın fotosunu çekmemiştim çekeyim:)
valla cnm çok hoş düşünmüşsün.o zaman..yarınki etlinkte babalar günü ile ilgili birşeyler yapalım.benim aklıma gelmemişti.daha doğrusu babalar günü aklımda bile yoktu.bu hafta zaten nasıl ayakta durdum bilmiyorum.bir yandan ev ile ilgili işler,bir yandan kadroya geçiş ile ilgili milli eğitimde işler..çok yorgunum çok..
bugün kızı aldım anneanneden eve geldik,arabadan indi apt na doğru koşarken bir düştü burnu kanadı.her taraf kan.çığlık çığlığa ağlıyor..eve çıktık hemen,buz koydurmuyor.bağrış çığrış koydum biraz.kanama çabuk durdu allahtan birşey yok allaha şükür.ama korktum baya...
bir değişiklik var mı diye bakayım dedim.yarın görüşüyoruz inş.
valla cnm çok hoş düşünmüşsün.o zaman..yarınki etlinkte babalar günü ile ilgili birşeyler yapalım.benim aklıma gelmemişti.daha doğrusu babalar günü aklımda bile yoktu.bu hafta zaten nasıl ayakta durdum bilmiyorum.bir yandan ev ile ilgili işler,bir yandan kadroya geçiş ile ilgili milli eğitimde işler..çok yorgunum çok..
bugün kızı aldım anneanneden eve geldik,arabadan indi apt na doğru koşarken bir düştü burnu kanadı.her taraf kan.çığlık çığlığa ağlıyor..eve çıktık hemen,buz koydurmuyor.bağrış çığrış koydum biraz.kanama çabuk durdu allahtan birşey yok allaha şükür.ama korktum baya...
bir değişiklik var mı diye bakayım dedim.yarın görüşüyoruz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?