İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Tamamdır cuma güne Darilgendeyiz,yine saat 2 de orada olunacak değil mi?Bende borcamın kalmış canım onuda getiricim.Yeni bir tarifle kakaolu kek yapicim bakalım...

merhaba arkadaşlar
ben sizi davet etmeyi unutmadım sadece saphıranın günleri belirlediğini unuttum kendi isteğime göre gün belirlemek istemem ordan kaynaklanıyor yani yoksa gelmeden önce sizleri davet etmek için mutlaka arardım.
kusura bakmayın böyle olsun istemezdim çıtırcım çok çok özür dilerim tatlınıda yapmışsın.
inşallah hatamı telafi edebilirimm ben bu boyutlara geliceğini düşünemezdim bile böyle düşüneceğinizi bilsem ne yapıp ne edip çarşamba davet ederdim sizi neyse ne kadar anlatsamda ihmal olarak düşüneceksiniz galiba.hoşçakalın

Eveeeet süleyin bakem babalr günü için neler yapıyorsunuz,ben anneler gününde bişey görmedim ama babalar günü için oğluma lcw den t-shirt aldım,babaya gömlek(ihtiyacı vardı)aldım,birde kart hazırladım(hazırladık demek isterdim ama olmadı,dedeye hazırlatcam onunki bozulsada olurEvet siz neler yapıyorsunuz bakalım.Bu arada dün keçeden yeğenime çanta yaptım pek hoşuma gitti bu iş stres atıcı bir hobi:)
kartın fotosunu çekmemiştim çekeyim:)

yok cnm niye öyle düşünelim.üzülme sen.[COLOR="#800080"][/COLOR]

valla cnm çok hoş düşünmüşsün.o zaman..yarınki etlinkte babalar günü ile ilgili birşeyler yapalım.benim aklıma gelmemişti.daha doğrusu babalar günü aklımda bile yoktu.bu hafta zaten nasıl ayakta durdum bilmiyorum.bir yandan ev ile ilgili işler,bir yandan kadroya geçiş ile ilgili milli eğitimde işler..çok yorgunum çok..

bugün kızı aldım anneanneden eve geldik,arabadan indi apt na doğru koşarken bir düştü burnu kanadı.her taraf kan.çığlık çığlığa ağlıyor..eve çıktık hemen,buz koydurmuyor.bağrış çığrış koydum biraz.kanama çabuk durdu allahtan birşey yok allaha şükür.ama korktum baya...

bir değişiklik var mı diye bakayım dedim.yarın görüşüyoruz inş.

tatlışım hepimizin kafalar bir yığın gerekli gereksiz şeyle dolu.insanız,herşeyi unutabiliriz normaldir.beni ve zannediyorum ki herkesi şaşırtan şey şu oldu;tatile çıkma tarihiniz belli olduğu için ve o tarihten dolayı darilgenle gün sıranı değiştiğin için,günün tarihini unutabileceğin aklımıza gelmedi.hiç ses de çıkmayınca biz dün sana geleceğiz diye modlanmışısız.Biz zaten her halukarda bu hafta sen de olamayacakmışız,ablanlar gelmiş,sürpriz yapmışlar,gözün aydın.Lütfen sen de kendini üzme artık.Şimdi bizim tek üzüntümüz yarın aramızda olamayacağın.telafi edilcek bir durum söz konusu değil kuşum

canım eline sağlık,marifetli arkadaşım benim.ben elişi özürlüyümdür.her türlü yemeği ver yaparım ama düğme bile dikemeyenlerdenim

ovv canımmm benim nasıl korkmuştur kuzum yaa offff çok geçmiş olsun tatlım,Allah beterinden saklasın

Selam herkese
ablamın günü+zekeriya sofrası çok güzel oldu,çookk yoruldum yalnız.kızın peşinden koşmaktan helak oldum.Bir gün sizleri de ağırlamak istiyor.Ben de sizin adınıza söz verdim size sormadan ama bebek tebriğine gelirler dedim tabi daha önce gelmek isterseniz de memnun olur ablam

Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş,kan görünce elimiz ayağımız titriyor napalım...
Kızlar ablam aradı,bugün kontrolü vardı,suyu azalmış,dr erken doğum olma ihtimali yüksek demiş,ciğerlerini güçlendirmek için ilaç vereceklermiş,2 gün Ege Ünv.de yatacak,yarın gelmeye çalışacağım bilmiyorum yanında kim kalacak,yada yarın akşam giderim onu da bilemiyorum,offf stres oldum yine,daha kapı süsünü yapmam lazım ben yapıncaya kadar kız doğuracak!!!

ayy canım kıyamam daha çok erken ya7 aylık dymi,ablam 7.5 aylık çünkü.allah sağlıkla,en hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin canım

selam hayırlı cumalar arkadaşlarım

biz zor günler geçirdik baştan anlatayım cumartesi günü malum dedeleri gezdirme günümüzden bitanesiydi buca gölete gittik biz yiğitle şöle dolaşalım onlar otururken dedik kayıklara binelim istedik çocukları da kayınvalidemin yanında bebek arabalarında oturuyordu zaten
toplam 10 dakika bile sürmedi kayık sefamız hayyy gitmez olaydık kaynana belası susadılar diye su almış ama su resmen çivi içinde buzcuklar var
mert e içirmiş o suyu bide tam ardaya içiriyordu ki ben gördüm anne napıyosun sen dedim mertin suluğu var içinde su v ar ardanında biberonu var biliyorsunuz
biraz önce su verdim gördünüz ayy ben ne biliyim kendimize aldık çocuklarda istedi verdim bişi olmaz bişi olmaz hava sıcak demez mi öldürcek bu kadın beni atsan
atılmaz satsan satlmaz ama devamlı çocuklarıma zarar veriyor neyse fazla uzatmıyım mert pazar sabahtan ateşlendi ama ne ateş 40ları vuruyor
dra gittik boğazları şiş tabii antibiyotik verdi tam 3 gün çocuğum ateşler içinde yandı cildi kırmızı oluyordu ateşten bildiğiniz kırmızı ateş düşürücüler fayda etmiyor suya sokuyoruz su komplesleri hiç birinden fayda yok 4cü gün normale indi ateş bugün 5ci gün hiç yok şükür annemde kaldık gündüz dr götürmek gerekirse die yiğit işte babam götürür dedik dün gece evimize döndük

bizdfen böle selin sudemde ateşlenmiş bu ateş illet bişi telaşından ne yapacağını şaşırtıyor allah çocuklarımıza sağlık versin onlarla sınamasın bizi yarabbim 3gün yaşadığım korkuyu en iyi siz anlarsınız hepini çok özledim bugün gün varmış sanırım iyi eğlenirsiniz inşallah herkezi çocukları öptüm

Son düzenleme:
ahh kuzucuk kıyamam çok geçmiş olsun krikitosum.sizin de babaannenizin ihmalkarlıkları pes dedirtiyor.söyledin mi soğuk su içirdiğin için böyle oldu diye?ben olsam söylerdim ama eşimden bana sıra gelmezdi muhtemelen

darilgenim herşey çok harikaydı canım.çok çok teşekkürler

kızlar haftaya görüşeceğimiz için çok mutluyum.ben diyorumki bundan sonra hep haftada 1 görüşelim ne dersiniz?çocuklar için faydalı olmaz mı hem? yani isterseniz yine 15 te bir gün parası toplarız .nasıl bir sıralama yaparız henüz onu tasarlayamadım ama bu konudaki fikirlernizi bekliyorum
çıtırım etkinlikler de çok güzeldi nasıl da uğraşmışsın tek tek çok teşekkürler canım.pazar günü babamıza vericez düğmelerimizi de yapıştırıp

Son düzenleme:
Krikitosum çok geçmiş olsun canım bence sen babanneye 2 dk bile olsa bırakma,ay bu kadın nasıl çocuk büyütmüş anlamıyorum,çocuklar tesadüfen büyümüş herhalde offf ben bile kızdım uzaktan ama...
Darilgencim ellerine sağlık canım mamalar süper,sen harikasın çok çok teşekkürederiyorum,Çıtırım canım seni tebrik ediyorum ben bir kartı zor yaptım sen kaç tane hazırlamışsın,hem ki böyle yoğun günlerinde valla ben pek mahçup oluyorum.Birde saba soracaktım unuttum bak şimdi aklıma geldi hani bende bir etkinlik yapmıştık deniz hayvanları vardı o şablonları nereden bulabilirim,nette varmıdır acaba(ahtapolar falan)!!!
Sapişim aslında her hafta görüşmek çocuklar için iyi olur bencede gün parasını azaltıp her hafta yapabiliriz belki olmaz mı?Şimdi bu tur Temmuzda biter bitmez yine devam edecekmiyiz yoksa ara verecekmiyiz!!!

Eğer herkes için uygunsa temmuzda 3. tura devam edelim.şimdi yaz olduğu için tatil dolasıyla aramızda olamaycaklar varsa ona göre bir ayarlama da yapabiliriz bence.Evet gün parasını düşürerek haftada 1 e çıkarmak benim de aklıma geldi yalnız az kişi olduğumuz için günün turu çok çabuk biter.Gerçi tekrar tekrar tur dönüyoruz ama bilmem,siz nasıl isterseniz ben uyarım arkidişler

iyi akşamlar..
krikocum üzüldüm cnm ya...gecmiş olsun..kayınvalidene söyleyecek söz bulamıyorum doğrusu..

darilgencim harika bir gündü tşk ediyorum..elelrine kollarına,yüreğine sağlık..

elimden geleni yapmaya çalışıyorum arkadaşlar..daha güzel şeyler yapmak isterim aslında...
haftada bir kez görüşme fikri güzel aslında..bence şöyle olsun,gün sıramızı belirleyip,onun haricinde bir sıra daha belirleyelim.2. hafta için..haftaya bir araya geldiğimizde kura cekelim tekrar gün için,cıkan sıraya göre diğer sırayı oluştururuz...olmayan arkadaşlar belki kendilerine uygun bir tarih belirlerler.konuşuruz işte..

bence 3. tur gün için son kişide yani çıtırda kura çekelim.yalnız bu durumda karar vermemiz gereken şey ayrı ayrı iki görüşme sırası mı oluşturucaz yoksa gün tek bir sıra yapıp devam mı edicez?
Bir de bir şey daha var aklımda.günümüz için oldukça az bir para topluyoruz biliyorsunuz.çoğaltmaya kalksak bütçeleri aşabiliyor,e kişi sayımız az olunca böyle oluyor.acaba başka kişileri de davet edip,çocuklara aktivite yapmanın dışında paralı gün mü yapsak?bu da başka bir fikir

krikocum çok çok geçmiş olsun, kayınvaliden hakkında da ne desem bilemiyorum, cahil desen cahil değil bu ne böyle.

arkadaşlar ben hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum, çok güzel bir gündü, allerinize ayaklarınızqa sağlık, çok mutlu ettiniz beni, çıtır etkinlik için tekrar teşekkür ellerine sağlık..

sizden sonra da misafirler geldi, 23.30 gibi gittiler o yüzden teşekkürüm geç kaldı,hepinizi tek tek öpüyorum, hafta da bir buluşma fikri çok iyi aslında ama ben ara ara devamsızlık yapabilirim dime

arkadaşlar gün kurasını çektikten sonra aradaki haftalarda bence müsait olan biri davet etsin.belli bir kural olmasın çünkü her hafta olunca zorunluluk hissedebiliriz. bence herkes hevesli ve istekli olmalı..artık havalar güzel,,bu haftalarda dışarda biryerlerde de olabiliriz arada..park bağ bahçe neresi olura artık.ama biz organize olmakta güçlük çekiyoruz bence..biraz daha istekli olmalıyız.çocuklardaki değişimi görüyorsunuz..ilk başladığımız gün ile arada çokk fark var.birlikte birşeyler yapmaya alıştılar.inanın bu yaptığımız bile okula adaptasyonlarında inanılmaz etkili olacak.bundan sonra size de görevler vermeyi düşünüyorum bide tabi sizde kabul ederseniz....mesela bu hafta hikayeyi sen hazırla saphira ,eycik sen faaliyet,iceangel parmak oyununu sen,minikprenses şarkı öğret.gibi...çok güzel olacağını düşünüyorum..mesela tunayekta bize küçük deneyler yapıp ilgimizi çekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…