ay canım ya çok yorulmuşsundur kıyamam..bende 2 saat kadar ütü yaptım valla az önce bitti.çok birikmişti.artık görmeye tahammülüm kalmamıştı halledeyim çıksın aradan dedim.belim koptu.böyle yorgun olunca hiç uyuyamıyoru benkrikocum çok çok geçmiş olsun, kayınvaliden hakkında da ne desem bilemiyorum, cahil desen cahil değil bu ne böyle.
arkadaşlar ben hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum, çok güzel bir gündü, allerinize ayaklarınızqa sağlık, çok mutlu ettiniz beni, çıtır etkinlik için tekrar teşekkür ellerine sağlık..
sizden sonra da misafirler geldi, 23.30 gibi gittiler o yüzden teşekkürüm geç kaldı,hepinizi tek tek öpüyorum, hafta da bir buluşma fikri çok iyi aslında ama ben ara ara devamsızlık yapabilirim dime
arkadaşlar gün kurasını çektikten sonra aradaki haftalarda bence müsait olan biri davet etsin.belli bir kural olmasın çünkü her hafta olunca zorunluluk hissedebiliriz. bence herkes hevesli ve istekli olmalı..artık havalar güzel,,bu haftalarda dışarda biryerlerde de olabiliriz arada..park bağ bahçe neresi olura artık.ama biz organize olmakta güçlük çekiyoruz bence..biraz daha istekli olmalıyız.çocuklardaki değişimi görüyorsunuz..ilk başladığımız gün ile arada çokk fark var.birlikte birşeyler yapmaya alıştılar.inanın bu yaptığımız bile okula adaptasyonlarında inanılmaz etkili olacak.bundan sonra size de görevler vermeyi düşünüyorum bide tabi sizde kabul ederseniz....mesela bu hafta hikayeyi sen hazırla saphira ,eycik sen faaliyet,iceangel parmak oyununu sen,minikprenses şarkı öğret.gibi...çok güzel olacağını düşünüyorum..mesela tunayekta bize küçük deneyler yapıp ilgimizi çekebilir.
kimsecikler güne katılma isteğimle ilgili yorum yapmamış :44:
parklarda bizde çok korkuuyoruz özellikle balçova kipanın ordaki büyük parkta kocaman kaydıraklara saldırıyo çocuklar küçük çocukları görmüyorlar bile
çıtırcım perşembe günü ne yapıcaz canım bizede görev varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?