İzmir'de Bebek Oyun Grubu

eşim aradı şimdi,akşama misafirim varmış,sevgili kaynım..ve ben ne yemek yapacağımı bilmiyorum
kızlar şu mantar şapkaları ben yapmak isterim.benim de görevim o olsun madem,örtmenin kabul edersen tabi.
benim kızın kafasını ölçtüm şimdi 49-49.5 cm gibi bir şey çıktı.50 cm lik yapayım diyorum ama diğer kuzulara küçük gelir mi?benim kızın kafası biraz küçüktür.olmazsa ölçüleri verin hepsinin kafasını ölçüsüne göre yapayım

Şimdi daha iyi baktım ve gördüm ki ölçmenize gerek yok arkadaşlar.arkaları açık kalıyor.bantla tuttruluyor.tamamdır,o zaman hepsini 50 cm yapacağım

Kızlar selam,yazılanları okuyamadım o kadar vaktim yok ,ben bundan sonra hep hastanedeyim onu haber vermek için yazdım.Ablamın erken doğum kesin ve doğuma kadar hastanedeyiz.Oğluşu babanneye teslim ettim(içim hiç rahat değil ama başka alternatif yok şuanda) ve hastaneye gidiyorum.Devamlı kontrol altında tutyorlar ablamı,suyu çok çok azalmış,dr senin suyun gelmiş farkında değilsin dedi.Ne zaman doğum olur bu ne kadar devam eder bilmiyorum,oğluşumdan ayrı kalmak beni çok üzüyor.Bir yandan ablamın moral çok bozuk off dua din nolur!!!Hepinizi öpüyorum perşembe gelememe ihtimalim çok yüksek kızlar haberleşiriz,öptüm hepinizi....

selam kızlar
tuna yektacım çok üzüzldüm umarım hayırlı bir doğum olur ablacığının üzgün olması normal ama buj dönemde üzülmemeside gerek erken doğumu iyice tetikleyebilir inşallah moral bulcak şeyler olur hazırlıklarınız tammı doğum için gelip yardım edebilrim anneme bırakıp çocukları ne gerekliyse söle sen bize tamam mı arkadaşım

güne kabul edildiğime çoookkk sevindim oleyyyyy sizleri çok özledim kuzuşlarımı etkinlikleri çok özledim 3.tur ilk gün ne zamn etkinlikler içinde ne yapılması gerekiyor ront falan hazırlanıyor sanırım bizde olcakmıyız olmıycaksak bile bebeklerimi o şapkalarla görmek isterim bizde 3.tur için etkinliklere hazırlanalım :):)

güzel güzel okuyordum, tunayektanın mesajına kadar herşey ne güzeldi, ne güzel şeyler paylaşmışsınız, pek mutlu oldum du da tunayektadan sonra moralim bozuldu, çok çok geçmiş olsun ablana bebek içerde ne kadar durursa o kadar iyi, böyle suyu azalıp da gözetim altında haftalarca da durabilir, inşallah sağlıkla kucağına alır bebeğini.

bu ödevler görevler çok hoşuma gitti benim, ben de öbür hafta resim çeker çekmez ödevimi yerine getireceğim.

kriko sen bu hafta geliyor musun, bak mantarlar bu hafta olacak, tuna yekta büyük ihtimal gelemeyeceğine göre ben metro ve taksi ile geleceğim, sıcakta biraz zor olacak ama yine de gelicem inşallah, eycik bana adresi bi daha özelden mesaj atar mısın, ben azıcık adres özürlüyümdür de.

darilgenim sen eycikin oraya trenle gel,ondan sonra taksiye binmene gerek yok,birimiz muhakkak alırız seni.
Şapkaların bir kısmını yapabildim,bitiremedim daha o kadar vaktim olmadı.dün akşam kaynım bizdeydi,bu akşam yine bizde,yarın sabah da yurt dışına çıkyor,2 ay filan olmayacakmış.e şimdi abi kardeş bizim balkonda rakı sefası yapacaklarmış.yapsınlar güzel de,mezeleri yemekleri hazırlaması,toplaması benden tabiki.o bakımdan çok vaktim olamadı şapkalar üçün yarın da diğer günüm var,bu hafta günler karıştı benim
ve günün anlam ve önemine uygun olsun diye acaba mantar kurabiye mi yapsam diyorum

Son düzenleme:
tunayektacım inşallah sağlıkla sıhhatle alırsınız bebeğinizi kucağınıza ablanın morali bozuktur şimdi iyiki sen yanındasın
saphıra şapkaları yapmaya başlamışsın ben eşime yaptırmayı düşünüyordum ellerine sağlık canım
darilgen biz seni alırız trenden inince taksiye gerek yok tatlım

eveet hastane koridorlarından yine merhaba diyorum,ablamın durumu stabil şükürler olsun ama dediğim gibi hep burdayız artık.günde 2-3 sefer kontrol için doğumhaneye gidiyoruz.ben perşembe kesin gelemiyorum,nöbeti devralacak kimse bulamadım,iş başa düştü,eycikim iyiki daha önce sana gelmiş yoksa yine gelemediğim için iyice üzülecektim,mantar şapkalar süper valla gelmeyi çok isterdim ama çok zorHerkes kendine iyi baksın öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin...

tunatektacım ablan iyi olsun da,daha çok etkinlikler şapkalar yaparız,üzülme sen yalnız hakikaten gelemeyecektin yine eycike bu kadar mı denk gelir

ablan inşallah zamanında doğurur bebek ne kadar içerde kalırsa o kadar iyi
iyiki gelmişsin canım yine gelemeyecektin ne kadar iyi bir kardeşsin çocuğunu bile bırakıp ablanın yanındasın takdir ettim

daha bitiremedim tontişim ama büyük bir kısmını halletmiştim zaten.bugün de ilgilenemedim.birazdan hazırlanıcam,gezmeğe gidiciz kızımla.kalanını akşam yaparım artık.kurabye mi de yarın sabah taze taze yaparım.mantar kurabiye yapıcam konsepte uygun olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…