İzmir'de Bebek Oyun Grubu

tunayektacım üzüldüm cnm.gece-gündüz mü kalıyorsun?
annen falan gelip yardımcı olamaz mı acaba?

arkadaşlar şimdiii
ben faaliyet yaptırıyorum,(soda şişelerimizi ve yapıştırıcılarımızı getirelim.)
saphira şapkaları hazırlıyor,
eycik rond yaptıracak

iceangel?
minikprenses?
darilgen?

biriniz hikaye,(darilgencim evinizde çok kitap olduğunu fark ettim.belki birini getirirsin?)
biriniz şiiri, biriniz parmak oyununu seçerseniz etkinliklerimiz tamamlanmış olur.

selam kızlar

gün hangi gündü canlarım 3cü turun ilk gününde görüşücez iple çekiyorum valla ben yarın saçlarımı sarıya boyatıyorum yaz geldi ben hala yaptıramadım genelde nisan mayıs gibi saçımın rengini açmış olurdum yarın akşam arkadaşımın kına gecesi var sarnıçta oraya gidicez denk geldi bölece cuma günü bursaya yola çıkıyoruz canlarım cumartesi akşamı akrabanın sünnet düğünü var pazarda zehra nazlının gecikmiş doğum günü partisini yapacağız birdahaki çarşamba dönücem 3cü tur başlamış olmaz inşallah ozamna ilk günden devamsızlık yapmak istemiyorum
bugünde arkadaşlarım gelicek akşam bi kısmı bende kalıcak bu aralar bende güzel yoğum günler geçiriyorum biraz önce temizliğimi yaptım yemeklerimi yaptım ohh rahatım şimdide kırmızı biberlerimi fırında közlüycem biticek herşey
sizleri ve kuzuşları çok çok öptüm

ben hikaye kitabı getiririm, kriko sevindim iyi olmanıza, iyi gezmeler, ikisi de kucağımda bu kadar yazabildim

İyiakşamlar kızlar,bugün aklım sizdeydi.nasıl geçti anlatın bari!!!Ben genelde hastanedeyim,yani dün öğleden sonra kv ye gittim,gecede orada kaldım.Oğluma sarılıp uyudum,tabiiki bana tepkiliydi.Pek naz yaptı ve uykusunda ağladı.Yarın da kv ye gidicem,oğlum orada kalıyor.haftasonu oğluşumun yanında olucam bakalım,aklımda ablamda kalıcak:Kocişte hastalanmış İstanbulda faranjit olmuş,yarın akşam gellecek inşallah bize bulaştırmaz.Böyle işte,pazar günü görümcemin oğlunun sünet mevlüdü var,offf yoruldum gerçekten,hayata yetişemiyorum...Fırsat buldukça buraya girmeye yazmaya çalışıyorum.Burada koridorda bir pc var ama gündüzleri yoğunluktan çalışmıyor.
Krikitosum güzel eğlenceli günler geçireceğe benziyorsun iyi eğlenceler.Kızlar gün parası için bana hesap noyu mesaj atın göndereyim.Ben bundan sonra serbest hale zor geçerim.Doğursada hastaneden çıksada yine ben bakıcam neticede....Bu yaz denize girebilirmiyiz bilmiyorum,oğlumun girmesini çok istiyorum çünkü oda sayıklıyordu,offf iyi ki siz varsınız bunları kimseye yani ablama söyleyemediğimden içimde kalıyor:)Hepinizi çok özledim öpüyorum...

eycikcim herşey için çok tşk ederim.
etkinlikler için emek sarfeden arkadaşlar sizlere ayrıca tşk ediyorum.hepbirlikte birşeyler yapınca daha eğlenceli oldu değil mi???

tunayektacım hiç üzme kendini..bu kadar skılma lütfen.hepimizin böyle zor günleri oluyor.bak ben nasıl ayrı kaldım kızımdan aylarca...benim yaşadıklarımı düşün canın sıkıldıgında.allahım daha beter sıkıntılar dertler vermesin.ne mutlu sağlıklıyız ve çocuklarımızın başındayız..hastanede yatan sen de olabilirdin allah korusun.bu zor zamanların da gececek inş.ablan ne kadar şanslı ki senin gibi vefakar bir kardeşi var...o da senin zor zamanında elinden tutacaktır eminim..
tunanın tepkilerine aldırış etme.ona açıklama yap.neden yanında olamadıgını bilsin.doğal bir tepki veriyor çocuk.ama unutur gider hiç takılma.

ablanın eşi kalsa bari geceleri iyi olurdu..
bide illa hastanede yatması gerekmiyorsa bari eve yanına alsan evde yatsa sürekli?doktoruna izah etsen belki izin verir durumu uygunsa tabi çıkmaya.
allah yardımcın olsun cnm ne diyeyim.doğunca sen niye bakasın bu arada ,bu kadar karalar bağlama cnm ya..annen,kayınvalidesi flan yok mu?alışıncaya kadar bakarsın sonra kendi bakar çocuguna..sana mı doğuracak yahu:)

darilgen bu arada saklama kabını getirmeyi unuttum kusura bakma,cnm.

Son düzenleme:
ya bide ne diyecektim.bir arkadaş var ya ekim 2009 annelerinden DORAGİZEM....
bana geldiğinizde bikere bazılarınız tanışmıştı.bizleri salı günü evine davet ediyor.arkdaşlarla beraber gelirseniz çok mutlu olurum diye iletmemi istedi.
ne dersiniz?kimler gelebilir?[
COLOR="#800080"][/COLOR]

canım ya kıyamam zor hakikaten.kardeş olarak senin kalmanı anlıyorum tatlım ama neticede sen de bebekli bir kadınsın.Senin en önemli önceliğin bebeğin.Sende başka hiç kimse yok mu kalabilecek,yani en azından sırayla kalsanız,nöbeti arada sırada devretsen.bak morallerin bozulmuş iyice belli ki.hangi hastanedesiniz bu arada?

aynen katılıyorum
bana uyar canım,söylemiştim zaten :) bugün konuşmayı unuttuk yine

eycikim herşey için çok teşekkürler canım,hepinize teşekkürler,çok güzel bir gündü canlarım

biraz karmaşa oluyor:) o yüzden konuşmak istediğimiz şeyleri de atlıyoruz ne yazıkki..

sevgili eycik çok teşekkürler, bizi çok çok güzel ağırladın.
etkinlikler için de hepinize ayrıca teşekkür ederim, ateş bütün gece kafasında mantar şapkayla gezdi, babasına ezgi teyze öğretti bize deyip şarkıları söyledi, hatta mantar şarkısını unuttuğum için bana kızdı da netten bulduk sonra.
tunayekta ablana da tekrar geçmiş olsun, kızlara katılıyorum ben de, keşke sırayla kalacağınız biri olsa, hep hastanede kalmak çok çok zor.

Herkese iyi hafta sonları
sabah çok korktuk ama ne korku!!! Kızımla kalktık,kahvaltısı vs.. den sonra tv izliyordu.Oturma odasının balkon kapısı da 2 cm kadar aralık yoksa çok sıcak oluyor.Mutfağın da balkon kapısı aynı şekilde açık.Kahvaltı hazırlığındayım.Bir oturma odası bir mutfak dolanıyorum.Yatak odasına gittim eşime hadi kalk artık kahvaltı yapalım dedim.Sonra tekrar mutfağa döndüm.Baktım cereyan yapmış ve ocak sönmüş.Mutfağın balkon kapısını bir güzel kapattım.Sonra kıza bakayım dedim.Oturma odasına baktım yok,oturma odasının balkonuna baktım yok,babasının yanında yok,eşime yok dedim ama telaşlanmıştım bile ve eşimden gelen cevapla daha da telaşlandım ''düştü mü?'' !!! o da fırladı yataktan.bu arada odasına baktım banyoya baktım,kilitli olan salona baktım,sokak kapısını açtım baktım yok artık çığlık çığlığa bağırmaya başladım belki olur ya,sesimi duyarda gidiği delikten çıkar diye..o kadar ümitsizce bağırıyorum ki balkondan aşağıya bakmaya cesaret edemedim,konduramadım.Eşim delirmiş bir halde balkondan aşağıya baktı.Bu arada sesime sitedeki komşular balkonlara çıkmış.Mutfak tarafındaki balkona (yani biraz önce çayın altını söndürdüğü için kapattığım balkon) çıktık.Bir baktım ki çekyatın üstünde taklalar atıyor,halinden memnun hiç bir sorun yok.Tabi bu anlattıklarım bir kaç saniye sürmüştür.Tahminimce bizden bir 10 yıl götürmştür.Kendime geldiğimde zangır zangır titriyordum.Hatta o anda merdivenleri silen kapıcı kız bile ağlamak üzereydi.O da çok korkmuş
Önemli bir sınavdan mı geçtik yoksa başka bir şey miydi bilmiyorum ama allahım hiç kimseye böyle bir şey yaşatmasın.Muhtemelen aklımı kaçırıp tımarhaneye yatırılırım.
şimdi yatağında mışıl mışıl uyuyor.uyanınca dışarı çıkma planımız var,biraz gezmek biraz alışveriş.İnşallah günümüzün geri kalanını güzel geçiririz

offffff allahım sen koru yarabbim..hepsi minicik melekler ve sana emanetler :
bende yaşamış kadar oldum,gözlerim doldu.rabbim evlat acısıyla sınamasın inş.
sıcaktan çatlasanız da o kapıları açmayın gözünüzü seveyim.benim kabusum oldu o balkonlar.
yanındayken açarsın,1 dklığına bile içeri gidecek olsan kapatırsın.
sonra başını duvarlara vurmaktansa varsın sıcak olsun içersi yanın cnm ya.

çok çok geçmiş olsun

kızlar salı günü ile ilgili kimseden cvp gelmedi.
arkadaşa söyliycem de gelicez ya da gelmeyeceğiz diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…