İzmir'de Bebek Oyun Grubu

çok çok geçmiş olsun, ben de okurken yamamış gibi oldum, tüylerim hala diken diken, senin bağırmaların kulaklarımda sanki, neyse Allahım hepsini bütün kötülüklerden korusun, bizim için bir kere daha sıkı sıkı sarıl ve öp prensesini.

kızlar salı günü ile ilgili kimseden cvp gelmedi.
arkadaşa söyliycem de gelicez ya da gelmeyeceğiz diye..

Ben kendi adıma cevp yazıyorum gelemem galiba, sıcaklarda zor oluyor çıkmak o yüzden bütün enerjimi sizlerle hepbirlikte olacağımız zamanlara saklayayım diyorum,
ama ne güzel, arkadaşına bizim adımıza teşekkür eder misin, çok ince bir davet bence.

canım ben de evde buram buram terleyerek yaşıyorum resmen.sadece işe ara verdiğimde ya da işim bittiğinde serinlemek için balkona çıkıyorum.onda da ya uyuyor oluyor ya da birlikte olduğumuz için sorun olmuyor.en çok dikkat ettiğimiz şey balkonlar.benim 1 sn içeriye gittiğim anda o da mutfağa geçmiş meğerse ve bende onun o balkonda olduğunu farketmedim,balkonun en ucunda olduğu için.Kapıyı da kapatınca benim sesimi duymamıştır muhtemelen ya da farketmemiştir.
aynen valla,balkonlar bizim de kabusumuz oldu.aslında bu kadar korkulacak bir şey yoktu belki.Duru Okyanus bir dolaba da saklanmış olabilirdi,sıkça yaptığı birşey çünkü..ama aklımız hep ''ya balkondan düşerse'' deolduğu için,ortadan kaybolunca aklımıza ilk gelen de o oldu.diyorum ya eşimin ilk tepkisi düştü mü oldu ve balkondan aşağıya baktı ya,düşünsene.manyak olmuşuz artık balkonları düşünmekten.eşim işteyken napıyosun diye aradığımda,telefonu alo diye açmıyor,korkarak hayırdır? diye açıyor.bugün zemin kat sevmememe rağmen,zemin kat bir eve mi taşınsak diye düşündüm

Son düzenleme:
ay valla aklımdan çıkmadı tüm gün saphiracım.demir falan gibi bişey düşünüyordunz.vaz mı gectınız?

sağolun kızlar..
günümüüzn geri kalanı güzel geçti Allahtan
darilgenim evine davet eden arkadaşa metroyla gelebilme durumun olmaz mı acaba?

bize gelip ölçü alan beyden bir daha ses çıkmadı.seninki gibi kapatamasam bile en azından yükseltebilir miyiz diye düşünüyorum.bugün bir arkadaşta akıl verdi,ağır saksılar koy bariyer olsun dedi ama ne kadar etkili olur bilmiyorum

siz arayın cnm o zaman.ya da başka brinden fiyat alın olmaz mı?Saksıyı nereye koyacaksın ki anlamadım?:44:

bu balık ağı olayı çok güzelmiş çıtır-pıtırım,teşekkürler.eşime de söyledim,ona da çok mantıklı geldi.Hemen yaptırıcaz tüm balkonlara

ay secil yüreğim ağzıma geldi okurken ayseninde dediği gibi çığlıkların kulaklarımda sanki..çok büyük bişey allahım korusun yaaaa (((

evet miniğim çok korktuk bizde ve bir daha böyle bir korku yaşamamak için çözüm uygulamaya karar verdik.
gözlerim kapaniii çoköptüm sizi

iyi cnm sevindim..hem yavrucak acık havada oynar güzel güzel hem de siz yüreğiniz ağzınızda dolaşmazsınız..

şimdi bir bakayım dedim insanlar ne yapıyorlar bu problem için gezindim...bir forumda okudum böyle bir sürü korkunç olay yaşanmış..allahım korusun
ben böyle şeyleri fobik denilebilecek kadar takıyorum.rüyalarıma giriyor.ya şöyle olsaydı ya böyle olsaydı gece aklıma gelir düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum..yolda o gün yürüdük diyelim..ya elimden kurtulup araba çarpsaydı,,sahile gittiysek ya düşseydi,kurtaramasaydık...falan..mesela iklimle oturuyoruz deniz knarında,ben onu tutuyorum,öyle fotograf cektirmşiz..snra resimlere bakarken kriz geçiriyorum aklıma takılıyor.nasıl öyle yapmışım,ya tutamasaymışım,,,kuruyorum da kuruyorum..
psikolojik rahatsızlık aslında fazlası biliyorum ama anne olmak böyle...biraz hatta baya bi paranoyaklaşıyoruz..
her zaman tedbiri elden bırakmamak lazım...1-2 sn nin bile ne kadr önemli olduğunu anladım okyunca..
kadın 4 yaşındaki çocuğu balkona çıkmk isteyince izin verip açıyor kapıyı.arkasını dönüp üzerini değiştirmeye gidecekken,vazgeçip dönüyor kapıyı kapatmak için.ama döndüğünde çok geç oluyor tabi...o 1-2 sn içinde malesef olan oluyor..
birde bir kadın çocuğunu banyo yaptırıp uyutuyor.o uyuyor diye açık balkon,pencerelr...kendi de banyoya giriyor.o anda çocuk balkona çıkıyor kadın banyodan çığlıklar duyuyor.bornozla fırlıyor ama yine olan oluyor..
çocuk bunlar,uyuyor,yapamaz edemez,çıkamaz,açamaz dememek lazım.
ben çok etkilendim saphiracım gercekten.çok üzüldüm yaşadığınız duruma.
ve dua ettim iyiki de balkonlarımız boydan boya demir.güvenle çıkıp oynayabiliyor.pencereler de yukarıdan açılabiliyor...yoksa ruh hastası olrdum heralde.
şimdi de balkonda doğalgazın vanaları var onlarla oynar mı,tehlike yaratacak birşey olur mu diye korkuyorum.çok knştum gerçi ellemiyor hiç ama güvenemiyosun işte.sürekli gözüm üstünde..

Ben öyle şeyleri okuyamıyorum.Çocuklarla ilgili haberleri bile izleyemiyorum.Zaten paranoyak bir haldeyim bir de okur veya izlersem,tamam artık,benn hayır beklemeyin.
Gerçekten herşey 1-2 sn içinde olup bitiyor.Hani filmlerde olur ya,1 sn liğine görmezler,arkasını döner,o anda önünden biri geçer,farketmezle falan filan,onun gibi işte aynı.
Yalnız eski evimi sevmiyordum ama ne kadar güvenliymiş buraya göre.Çünkü hem balkon yoktu hem tüm pencereler korkulukluydu.Yine de ya ayağı sıkışıverirse diye orada bile sineklik olmayan pencereyi açmıyordum.
Allah bir daha böyle bir korku yaşatmasın inşallah hiç birimize

mutlu pazarlar hepinize..
hazırlandık çıkıyoruz dışarıya bakalım..
öptüm.[COLOR="#800080[/COLOR]"]

hepinize iyi pazarlar...

secilcim sen yine tuz ekmek çevir ver birine tatlım..yada durumun varsa çocuğun için bi adak kes vs...biz tekrar adak kesicez en kısa sürede çünkü bu aralar yine kazalarımız oluyor ufak tefekde olsa can sıkıyor..rabbim beterinden korusun tüm çocukları...amin...

aranızda bilenler vardır belki ama ben daha yeni gördüm az önce bi bebek dergisi okurken inciralrında turkuaz city de kınderland açılıcak diye yazıyordu hemen aradım..2 hafta olmuş açılalı..içinde trombolin02-06 yaş çocuklar için oyun alanı, minik atlar ve onlara binebilme,aileler için oturma alanından oluşan bi yermiş..20 dk 5 tl miş..sınırsız olursa giriş 20 tl miş...ortamı henüz görmediğim için fiyatı biraz yüksek geldi ama kimbilir belkide buna değer bi yerdir dedim :))
hani aklımızda olsun diyede sizle paylaşmak istedim..gidip görülebilir ve uygun bi yer ise faydalanılabilir diye düşünüyorum kendi adıma :)))

bu arada az önce zelişle görüştüm,yola çıkmışlar,sağ salim varırlar işallah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…