Herkese iyi hafta sonları
sabah çok korktuk ama ne korku!!! Kızımla kalktık,kahvaltısı vs.. den sonra tv izliyordu.Oturma odasının balkon kapısı da 2 cm kadar aralık yoksa çok sıcak oluyor.Mutfağın da balkon kapısı aynı şekilde açık.Kahvaltı hazırlığındayım.Bir oturma odası bir mutfak dolanıyorum.Yatak odasına gittim eşime hadi kalk artık kahvaltı yapalım dedim.Sonra tekrar mutfağa döndüm.Baktım cereyan yapmış ve ocak sönmüş.Mutfağın balkon kapısını bir güzel kapattım.Sonra kıza bakayım dedim.Oturma odasına baktım yok,oturma odasının balkonuna baktım yok,babasının yanında yok,eşime yok dedim ama telaşlanmıştım bile ve eşimden gelen cevapla daha da telaşlandım ''düştü mü?'' !!! o da fırladı yataktan.bu arada odasına baktım banyoya baktım,kilitli olan salona baktım,sokak kapısını açtım baktım yok artık çığlık çığlığa bağırmaya başladım belki olur ya,sesimi duyarda gidiği delikten çıkar diye..o kadar ümitsizce bağırıyorum kibalkondan aşağıya bakmaya cesaret edemedim,konduramadım.Eşim delirmiş bir halde balkondan aşağıya baktı.Bu arada sesime sitedeki komşular balkonlara çıkmış.Mutfak tarafındaki balkona (yani biraz önce çayın altını söndürdüğü için kapattığım balkon) çıktık.Bir baktım ki çekyatın üstünde taklalar atıyor,halinden memnun hiç bir sorun yok.Tabi bu anlattıklarım bir kaç saniye sürmüştür.Tahminimce bizden bir 10 yıl götürmştür.Kendime geldiğimde zangır zangır titriyordum.Hatta o anda merdivenleri silen kapıcı kız bile ağlamak üzereydi.O da çok korkmuş
Önemli bir sınavdan mı geçtik yoksa başka bir şey miydi bilmiyorum ama allahım hiç kimseye böyle bir şey yaşatmasın.Muhtemelen aklımı kaçırıp tımarhaneye yatırılırım.
şimdi yatağında mışıl mışıl uyuyor.uyanınca dışarı çıkma planımız var,biraz gezmek biraz alışveriş.İnşallah günümüzün geri kalanını güzel geçiririz
kızlar salı günü ile ilgili kimseden cvp gelmedi.
arkadaşa söyliycem de gelicez ya da gelmeyeceğiz diye..
canım ben de evde buram buram terleyerek yaşıyorum resmen.sadece işe ara verdiğimde ya da işim bittiğinde serinlemek için balkona çıkıyorum.onda da ya uyuyor oluyor ya da birlikte olduğumuz için sorun olmuyor.en çok dikkat ettiğimiz şey balkonlar.benim 1 sn içeriye gittiğim anda o da mutfağa geçmiş meğerse ve bende onun o balkonda olduğunu farketmedim,balkonun en ucunda olduğu için.Kapıyı da kapatınca benim sesimi duymamıştır muhtemelen ya da farketmemiştir.offffff allahım sen koru yarabbim..hepsi minicik melekler ve sana emanetler:
bende yaşamış kadar oldum,gözlerim doldu.rabbim evlat acısıyla sınamasın inş.
sıcaktan çatlasanız da o kapıları açmayın gözünüzü seveyim.benim kabusum oldu o balkonlar.
yanındayken açarsın,1 dklığına bile içeri gidecek olsan kapatırsın.
sonra başını duvarlara vurmaktansa varsın sıcak olsun içersi yanın cnm ya.
çok çok geçmiş olsun
bize gelip ölçü alan beyden bir daha ses çıkmadı.seninki gibi kapatamasam bile en azından yükseltebilir miyiz diye düşünüyorum.bugün bir arkadaşta akıl verdi,ağır saksılar koy bariyer olsun dedi ama ne kadar etkili olur bilmiyorum
saksıyı demirlerin önüne,mermerin üstünesiz arayın cnm o zaman.ya da başka brinden fiyat alın olmaz mı?Saksıyı nereye koyacaksın ki anlamadım?:44:
bakayım canım sağolhttp://www.kadinlarkulubu.com/cocugum-buyurken/445189-balkon-guvenligi.html
cnm bak burda balkon güvenliği için balık ağından sz edilmiş.belki işinizi görür._???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?