görmüş müyümdür hatırlamıyorum,dün inciraltından geçtik,sahilevlerine gitmiştik.merak ettim anlattığın yeri güzele benziyor.tunayektanın anlattığı yeri de merak ediyorum.bir de şu hancıyı çok merak ediyorum ben.dün 17.00 de nurtinin buluşması vardı orda ama hafta sonu olduğu için hiç düşünmedim gitmeyi.sizlerle gitmeyi çok daha fazla isterim bir de.hepinize iyi pazarlar...
secilcim sen yine tuz ekmek çevir ver birine tatlım..yada durumun varsa çocuğun için bi adak kes vs...biz tekrar adak kesicez en kısa sürede çünkü bu aralar yine kazalarımız oluyor ufak tefekde olsa can sıkıyor..rabbim beterinden korusun tüm çocukları...amin...
aranızda bilenler vardır belki ama ben daha yeni gördüm az önce bi bebek dergisi okurken inciralrında turkuaz city de kınderland açılıcak diye yazıyordu hemen aradım..2 hafta olmuş açılalı..içinde trombolin02-06 yaş çocuklar için oyun alanı, minik atlar ve onlara binebilme,aileler için oturma alanından oluşan bi yermiş..20 dk 5 tl miş..sınırsız olursa giriş 20 tl miş...ortamı henüz görmediğim için fiyatı biraz yüksek geldi ama kimbilir belkide buna değer bi yerdir dedim :))
hani aklımızda olsun diyede sizle paylaşmak istedim..gidip görülebilir ve uygun bi yer ise faydalanılabilir diye düşünüyorum kendi adıma :)))
bu arada az önce zelişle görüştüm,yola çıkmışlar,sağ salim varırlar işallah..
selam tontişimselams saphiş...
her zaman değil ama arada sırada oynuyor.Yalnız takip etme olayı full diyebilirim :) sanki gs-fb maçı bekliyor çok heyecanlı :))metin abi at yarışımı oynuyor, ne heyecanlıdır şimdi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?