İzmir'de Bebek Oyun Grubu

görmüş müyümdür hatırlamıyorum,dün inciraltından geçtik,sahilevlerine gitmiştik.merak ettim anlattığın yeri güzele benziyor.tunayektanın anlattığı yeri de merak ediyorum.bir de şu hancıyı çok merak ediyorum ben.dün 17.00 de nurtinin buluşması vardı orda ama hafta sonu olduğu için hiç düşünmedim gitmeyi.sizlerle gitmeyi çok daha fazla isterim bir de.
eycikime iyi yolculuklar.

selams saphiş...
selam tontişim
salı günü Gizeme gidiyor muyuz?kimse bir şey yazmamış.eycik zaten yok,e tunayekta da aynı şekilde görünüyor.bu arada tunayektanın doğumgünü bugün.kutlu ve mutlu olsun :) birazdan arayacağım.
Gizeme gitme olayı bana uyar,çıtırada uyuyor,darilgen gelemem yazmış,iceangel zaten burayı okumuyor,krikonun son mesajı da şu anda İzmirde olmadığını gösteriyor.bir tek sen kaldın yani sen ne diyorsun canım?

Son düzenleme:
tatlım bizim yazlığa gitme durmumuz var,eğer burda olursak gelmeyi düşünüyorum.çünkü gizemi bende sevmiştim.bizleri davet etmesi ise gerçekten ince bi davranış,dediğim gibi burda olursak gelirim...

Son düzenleme:
[sıze=3][/sıze]nice mutlu yıllara banucum..!!!!

Iyiki doğdun, iyiki varsın veeee iyiki bizimlesin..

Doğum günün kutlu olsun...

Son düzenleme:
Bu durumda eğer gelmezsen 2 kişi mi gidicez biz Gizeme.Hani grupça gitme olayı olmayacak o zaman ya.Neyse çıtır çitosla konuşuruz madem tekrar

Ne gıcık bi mesaj düzenleme panelidir bu ya..kırmızı seciyorum siyah çıkıyor daha büyük seciyorum küçücük çıkıyor..neyse banucum güzel bi şekilde kutlamaya çalıştım ama gıcık şey buna izin vermiyor iyiki doğdun

Dediğim gibi ben katılşmayı çok isterim ama bi ihtimal gitme durmrmuz var..eğer gidersekde yapıcak bişey yok,konuşalım olmadı hepimizizn uyacağıu bi gün gideriz ama tabi buna ben değil çıtırcık ve gizem karar verebilir...

Ban bugün tunayektayla konuştum sonradan.durumu söyledim ona.o da büyük bir ihtimalle gelemezmiş Gizem'e

Herkese iyi akşamlar,kutlamalrınız için çok teşekkürederim,çoook sevindim gerçekten Sapişim hatırlaman beni çook sevindirdi:)))Kızlar etkinliklere katılmak çok istiyorum ama şu sıra hiç program yapamıyorum,Salı büyük ihtimalle hastanedeyim yarın evdeyim.Bu hafta gece kalmaya gitmeyi düşünmüyorum zaten,Tunnişim çok etkilendi,allak bullak oldu,huy değiştiriyor,kakasını yine altına yapmaya başladı.Olaylar benim kontrolümden çıkıyor bu yüzden oğluşu pek bırakmak niyetinde değilim.Şu hastane enfeksiyonu muhabbeti olmasa onuda götürücem yanımda!!!Bu arada bilgisayarımda bozuldu Allahım herşey üstüste geliyor,Allah sağlık versin diyor ve yatıyorum hepinizi öpüyorum yorgunluktan gözlerim kapanıyor,yarın yine irmeye çalışırım öptüm...
Bu arada Sapişim gündüz konuşurken şarjım bitti canım sank, kapatmış gibi oldu kusura bakma evede geç geldik,ütü falan derken geç oldu

rica ederim tatlım ne demek
şarjının bittiğini farkettim canım.aradım kapalı çıkınca,heh dedim,çenemize şarj dayanmadı özledik seni canım.tunişimde annesini özlemiş iyice belli ki.bu işe bir formül bulmak lazım.ablanın durumu çok özel bir durum ama sen de bebekli insansın canım ve sonuçta etkilendi oğluşun,yazık kuzuma ya.En kısa zamanda hayırlısıyla bu işlerin bitmesi dileğiyle canım.çok öpüyorum seni,iyi uykular

kiraz vişne sapının suyu şekere iyi geliyormuş diye duymuş eşim birinden de,ona bakıyordum.hiç bir şey bulamadım

vişne sapı mı:44:
bende kiraz sapının çokkkk faydalı oldugunu bliyordum.zayaıflamak içinde bire birmiş..:54
:

kiraz ve vişne sapının faydaları:

Kiraz ya da vişnenin meyve sapları idrar söktürücüdür.
Böbrekleri ve idrar
yollarını temizler.
İçerdiği bazı mineraller nedeniyle bedenin su dengesini düzenler.
Kabızlığı giderir.
Bedeni güçlendirici toniktir.

Bu etkileri sağlamak için : 2-3 tatlı kaşığı kurumuş kiraz ya da vişne sapı alınıp 1 bardak suya konularak kaynama noktasına kadar ısıtılır. Daha sonra ateş kısılarak 10-15 dakika daha ısıtma sürdürülür. Böylece elde edilen dekoksiyondan günde üç kez birer bardak
içilir
.

evet tatlım ben de buna benzer şeyler buldum hep.şeker hastalığıyla ilgili hiç bir şeyini bulamadım sapların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…