İzmir'de Bebek Oyun Grubu

sen nerden duydun ki cnm?

bu arada 00:13 de yani az önce kütahya simavda 4.9 büyüklüğünde deprem olmuş..
inş ölüm flan yoktr.çok üzüldüm:26:

bugün eşim birinden duymuş.Annesi sürekli kaynatıp suyunu içiyormuş,bu sayede ilaç kullanmadan ve diet yapmadan hayatına devam ediyormuş.
ayy yine mi deprem ya offf

anladım cnmcım.

MİRAC KANDİLİZİ MÜBAREK OLSUN arkadaşlar.rabbim dualarımızı kabul etsin.sıkıntısı olan gönüllere huzur versin,ferah versin inş.

selam millet, tunayekta geçmiş doğum günün kutlu olsun şeker, nasılsın ablan nasıl?
ayrıca herkesin kandili mübarek olsun.

Selam gençlikmamalarimi hazırladım,alışverişimi yaptım,Tunis uyanında teyzosa gidicez,bugün iblisler goturucem.Hastane duyunca kızıyor bana,teyze hasta değil diye bağırıyor,aslında haklı hasta değil hamile dedim bende,bebek bekliyor bebek gelince teyzede evine gidecek dedim.Bu arada dün ablam kanal35e çıktı buraya yazmayı unutmusum,gecen hafta röportaj yapmışlardı,dün TV'de seyrettik,Tunis görünce birden şaşırdı:))Ay kızlar sizi rüyamda gördüm dün gece sanırım baya ozlemisim,hepberaber arabalara dolusup niyetlere gidiyorduk:))bu arada kandiliniz mübarek olsun Allah dualarımı kabul,günahlarımı affetsin.

Duru (kuğu kendi deyimiyle) uyuyor.Bugün geç kaldı uykusuna.Parka gittik komşumla sonra başka bir arkadaşa kahveye derken böyle oldu bugün.
Bu akşamüstü koçtaşa gidip şu balkon güvenliği filelerinden alıcaz.Bundan sonra içimiz rahat olacak.Sizlerde geldiğinizde rahat olacaksınız

İyi geceler eve yeni geldik sayılır.Şu filelerden aldık.Babam gelip takacak ama sanırım gelmesi haftasonunu bulacak

selamlar arkadaşlar...
ne yapıyorsunuz bakalımm???

günü hangi gün yapalım arkadaşlar?ne diyorsnuz?
o gün ayaküstü konuştuk olmadı..
ayrıca etkinlikleri de belirleyelim.

darilgen şu magnetleri yaptıracaktı sanırım..
oyun olarak bowling oynarız diye düşünüyorum.evde labutlar ve bowling topu oyuncağı var kuzunun..

tatlım sen karar versen daha iyi olur bence güne.Sen şu gün gelin de,bizler de uygun veya değil diyelim.şu anda bana tüm günler uygun.
bowling çok güzel olur ama kavga etmesinler topları sen atıcan ben atıcam diye,ne dersin?

netten baktım biraz,kola şişesiyle çiçek baskısı buldum.tabi bu biraz kısa bir etkinlik olur.o yüzden şöyle bir ekleme yapabiliriz diye düşündüm;beyaz kağıtlara çiçek baskılarını yaptırdıktan sonra,biz çiçekleri kesip,başka bir renk fon kartonlarına yapıştırtabiliriz.olur mu örtmenim?

ÖNCELİKLE ŞİŞENİN KAPAĞIYLA BASKI YAPACAKLAR

SONRA ŞİŞENİN ALTIYLA ÇİÇEKLERİN YAPRAKLARINI YAPACAKLAR

SONRA DA BİZ BU ÇİÇEKLERİ KESİP KONTRAST BİR FON KARTONUNA YAPIŞTIRTALIM

o zaman çrş diyelim mi? ne dersiniz?
zaten sanat etkinliğimiz var.darilgen yaptıracak.
bunların dışında birşeyler hazırlayalım.
hikaye,parmak oyunu,tekerleme,fen etkinlikleri gibi.

bowling oynarken biz çocukların ynında olucaz.kavga etmemeleri için.herkes çocugunun elinden tutacak ve sıra olacak.sırayla labutları devirmeye çalışıcaz.baktık olacak gibi değil,keseriz oyunu.[/COLOR]

selam arkadaşlar ben dün akşam geldim umarım tüm çocuklarımız iyidir doğum günü hazırlıklarıyla uğraşıyoruz ardanın doğum gününü 9 temmuz cumartesi akşamı saat=8de balçova kipanın orada şerafettin tuğucu parkı var orada kutluycaz nasipse henüz hiç bir seyim hazır değil eğer davetiye yapabilirsem dağıtmak istiyorum hepinize ama nedense bu aralar hep yoğun geçiyor ve doğum günüyle ilgilenemiyoruz pek inşallah hazırlıklarım biter

hepinizi çok çok öpüyorum iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…