İzmir'de Bebek Oyun Grubu

günaydın darilgencim..

nasıl bir sıcaktır bu ....

hem nasıl sıcak, valla ben yatak odası ve salonun klimayı açıp mutfağın falan kapısını kapattım, başka türlü durulmuyor, çocukların odasınıda serinleettim başka türlü uyuyamıyor ikisi de, şimdi pek güzel ev de dışarı nasıl çıkıcaz bilemiyorum..

iyi geceler..
bizde acıyoruz klımayı.başka türlü durulmuyor cnm ya.
oturdugum yerden alısverıs yaptım sımdı.
dışarı cıkıp gezemıyorum sıcaktan..acısını cıkartıyorum valla:26:
bugun mınıkprenses ıle gorustuk..iyilermiş..denıze gıtmek ıcın hazırlanıyorlarmış

Sağol çıtırım,maalesef hala tutukum :S bizim burası çok esintili,üşütmüyor ama gece kapmışım işte.Her yaz en az 1 kez tutulurum zaten.
yalnız gerçekten müthiş sıcak da bizim evde ne klima ne vantilatör çalışıyor.iki kapıyı açtım evde resmen uçuyoruz.akşamları zaten sürekli balkonda oturuyoruz.valla serinlemek isteyen bize buyursun şekerler

ohh canım sıkıntısını cok cektın,,sefann olsunnnn

valla doğru söylüyorsun canım.çok çektim gerçekten.Sizde gelin birlikte sürelim sefasını,yalnız tadı çıkmıyor

Napıcaksın Cuma günü,Simayın doğum gününe gelebilecek misin?görüşebilek miyiz?başka gelecek var mı acaba?

allah nasıp ederse gelıcem cnm.
bugun mınıkprenses bende gelıcem bır manı cıkmazsa dedı..
darılgen gelemeyecgını yzmıştı..
tnayekta bısey yazmadı sanırım.
şirinin ve eycik in haberi yok sanırım.
gülbin belki gelır evı yakın ya?

Selammmm
Eşim bugün atakalp e gitti,(kalbinde bir problem olabilir demiş bir doktor),o da bunun üzerine kontrole gitti.Çok şükür bomba gibiymiş,hiç bir şeyi yokmuş
.Doktor sigara içmemenin faydalarını görüyorsunuz demiş
Nasıl sevindik anlatamam.
Yarın sabah ta şekeri için tekrar tahlile gidecek,1 aydır diet yapıyor,şeker hastası olmasın,ilaç kullanmasın diye.Bakalım fayda etti mi diet.İnşallah onun da sonucu iyi çıkar

oh cnım cok sevındım birşey çıkmamasına..ayrıca sigara içmediğim için bir kez daha gurur duydum kendımce..
yarın da inş güzel haberler alırsınız..

inşallah tatlım çok teşekkürler
minikpresesle ve eycikle konuştum.minik kesin olarak gelemiyormuş yarın.Normalde bugün İzmire gelip dişçiye gidecekmiş,tedavisi sürüyor ya o bakımdan ama Sude durmamış,çok ağlamış,o yüzden gidememiş.Dolayısıyla yarın da gelemiyor.
eycikin kesinleşmedi ama galiba gelecek

Selam kizlar Allah'tan bir manim olmaz ise bende gelicem dogum gunune,Sapisim esinin kalbinin saglam cikmasina cok sevindim canim Allah hicbirimizin sagligini bozmasin.İnsallah sekerde duzelmistir dikkat ettikren sonra duzelir.Yarin gorusuruz diyorum hepinizi optum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…