İzmir'de Bebek Oyun Grubu

semacım ben gelemıycem cnm.bugün arabayı k.bağlara goturdum problem cıkarınca...1 haftadır yatıyordu kapıda akü sıvısı pıhtılaşmış mı ne adam oyle dedi.şarjda takılı kalması gerekmiş.yarın 3-4 gıbı alırsınız dedi.yarın arkadas gelıcek arabası ile bırakacak beni öyle alıcam arabayı.sonra hazırlık kına vs.en cok lazım olan gun problem cıkardı ya..sabahtan da okula gıtmem gerektı işim vardı!iklim de çok ıstıyordu,kaç gundur sayıklıyordu:26:
şimdiden d. gününüzü kutluyorum cnm.nice yaşlara inş.

hanımlar bısey sorucam sizlere..
hıç çocuklarınızda ağız kokusu fark ettınız mı?
iklimde geceleri oluyor.arastrdım nedenlerini,şu an için en mantıklı gelen neden geniz eti ne bağlı olmasıydı.ağızdan nefes aldıgı ıcın oluyomus.geniz etımız var bızım cünkü!sizlerde oluyor mu acaba? yazıda 6 yaş öncesi çocuklarda ağız kokusu olmayan cocuk yok gibidir diyordu..

çıtırım gelemicek olmana üzüldüm valla ya,ne güzel görüşecektik.araba sorun değil,birimiz alırdık seni ama başka işlerinde varmış ve arabayı alacağın saat baya tersmiş.yine de gelebilecek gibi olursan mutlu oluruz tabiki.

ağız kokusuna gelince Duru Okyanus hastayken ağız kokusu olur,böyle tiner kokusu gibi bir koku.Onun dışında dişlerini tüm gün fırçalatmazsa ertesi güne koku ile uyanabiliyor.onun dışında olmuyor ondan ben hiç araştırmadım

ay kızlar tatlı yorgunluk bugünlük sona erdi,banyo yapıp yatıcam.koşuşturmacadan iletişimim kesildi,yatmadan bi bakiim dedim:) şimdi şöööyle bi okudum yazılanları,baştan gelceklerin sayısı artıyor,benimde sevincim:) sonra düşüyooor( neyse artık yinede gelmeye çalışın kızlar..çıtırcım walla tamda gününü buluyo böle aksilikler hep..
buarada gelcekler toplaşıpmı gelcek ,adres için falan detaylı bilgiyi nası yapalım,tlf no.m sapişimde var.sabah ben yine ara ara bakarım burayada.öpüldünüz kuzucuklar,iigeceler:)yarın görüşmek umuduyla

bende üzgünüm gelemeyeciğimiz için
anladım cnm.. sağol cevabın için..
dişlerini bır sabah bir yatmadan once fırcalıyor..bakalım bır doktora danısırım belkı...

iyi geceler...

ay evt cnm ya..aksılık işte...:/

Semacım ben sokağınızı biliyorum ya,eycik gelecek olursa biz onunla A.kolejinin orada buluşacağız,sizin sokağa geldik mi seni ararız.tunayektayla da öyle bir ayarlama yapabiliriz.Zaten başka gelen yok sanırım maalesef.
Ben 14.30-15.00 gibi siz de olabilicem inşallah.Bugün benim bir de günüm var da,ben onu unutmuşum,dün geldi aklıma.Allahtan sizin eve çok uzak bir mesafede değil.Eşrefpaşada gideceğim ev.Oraya daha erken saatte gidip sonra size geleceğim tatlışım

ok.canım sana bırakıyorum o zaman kızları ayarla sen tatlım ben koşuşturmacadan kk.ya giremezsem diye diyorum senle irtibata geçsinler..öptm hepiniziii:)

Semacim bugun icin cok cok tesekkureder ve verdigimiz gecici rahatsizliktan dolayi ozurdileriz:)Saka bir yana hersey cok guzeldi canim,ailen cok sucakkanli hissohbet,ne kadar cok pozitif enerji yayiyorlar Simay'da sende cok sanslisiniz.yavrularimizin daha nice dogumgunlerini hepberaber kutlariz insallah.Seninle tanismama vesile oldugu icin Sapisime de tesekkuru bir borc bilirim
Ablanada tekrar tekrar tesekkurediyorum.Hepiniz opuldunuz:))
Herkese iyi haftasonlari,simdi abim aradi yarin Cesmeye gidiceklermis,bakalim Atilla gelsinde belki bizde gideriz

Semacım çokkk çokkk teşekkürler her şey müthişti.Ailene de teşekkürler,çok tatlılar gerçekten.Kuzucuğun doğum günü tekrardan kutlu olsun.
tunayektacım ne demek tatlım öpüyorum

iyi geceler...
ne güzel eğlenmişsiniz kızlar...simaycıgımın d. gününü tekrar kutluyorum...
anladım kı gelme ümidimiz gerçekten sıfırmıs bugun..bir ton şey cıktı durdu...artık birdahaki d. gününe kısmet diyelim..

kınadan geldık 1 saat önce çok güzel gecti maşallahallah tamamına erdirsin...yoruldum tüm gün,,yatayım artık..
iyi haftasıonları herkese..

sağolun kızlar simay biraz! huysuz olsada güzeldi:)en kısa zamanda hepberaber olalım gene gelemeyenlerlede görüşelim yani,şimdiden alıştık valla:)bendende sapişime kocaman bi öpücük sizlerle tanıştrdğı için bizi:))
neyse bugunde görümcemlerde ayrı bi kutlama vardı babaanne,dede,hala,enişte,baba ve biz..simay giderken yolda ''anne bu doğum günümden de ben artık bıktımm'' dedi:))kuzum benm..
neyse keyfim kaçık biraz kızlar,aptal insan kız arkadaşımla bodruma gidiyorum diyo bana utanmaz! simayımda uyuyoken bende uyumak istiyom birasck,kaç günün yorgunluğuda çöktü galiba, mucks hepinizee...

yerim tatlışı yaa :)

canım ben seni çok sevdim,kalbi temiz,yumuşacık bır ınsansın bence..kanım hemen kaynadı...
içini ferah tut lütfen sıkılma hiç.
eminim çok yıpranıp üzülüyorsun elinde olmadan ama en kısa sürede kurtulursun inş..
aslında böylesiyle uğraşmak var cnm..peşini bırakmayıp herşeyiyle kanıtlayacaksın başka biri olduğunu ve yüklüce bir tazminat talep edeceksin ayrı bır dava açıp tel kayıtlarını vs. incelenmesini isteyeceksin.bak görsün o zaman bodrumu
allahım yardımcın olsun inş şu mübarek günlerde..o herkesi görüyor ve biliyor.bu yüzden herkes hakettiğini bulacak er ya da geç..

ayy bıkmış mı haspam yerim o maymunu
ismi lazım değil kişiyle ilgili çok kötü planlar kuruyorum kafamda.Böylelerine zarar vermek suç sayılmamalı bence

Nevar ne yok kızlar,biz dün abimlerle denize gittik.Tunişim artık desteksiz kolluklarla yüzebiliyor.Öyle çok sevindiki yüzebildiğine,kuzenlerinden cesaret aldı yavrucuğum,ama tabii anası her daim dibinden ayrılmıyor o ayrı:)En ufak dalgada su yutuyor yada bilmeyip elini kolunu kaldırdığında denge kayboluyor:)
Bugün hep evdeyiz hoş zaten sabahtan bir kalktıkki arabanın lastiği inmiş,Allah'tan dün gelirken yolda birşey olmadı.Onun tamiri falan zaten öğleden sonrayı buldu evde dinlendik(hoş ben yemek,çamaşır ve ütüyle uğraştım o ayrı)Kızlar bu hafta bir gün dışarıda buluşsak ya bak benim ablam doğum yapınca buluşmayın yakarım sizi ben gelemem o zaman haaaa!!!!Ayarlayalım dışarıda buluşalım değişiklik olur yer,zaman ayarlayalım....

mrb kızlar..
yoğn bir haftasonu daha bitti...
görüşme fikri güzel bence...
mesela salı günü nasıl?
uyar mı herkese?
yer ayarlayalım bide..üstü açık bir yer olmamalı...aşırı sıcak olyor çünkü,hem çocklar,hem biz biteriz valla.
ancak saat 7 den sonra dışarıya çıkılabilir hale gelıyor,,o saatten sonra da gec olur..bize uygn neresi olabılır fıkrınız var mı?

:) harikasınız kızlar walla,güldürdünüz beni planlar süper,bende ne planlar varda hayata geçiremiyorum malesef:) sadece mesaj döşüyorum şöyle en ağırından,dünde olduğu gibi..o da gitmediğini kanıtlasın diye kapıya geldi,beni kızdırmak için yalan söylemiş..nefretimi artrmaktan başka bi işe yaramıyo ama farkında deil..

neyse dışarda görüşme fikri süüppperr:)ben herşeye uyarm hergün müsaitiz.kapalı,serin ve çocukları rahatça içine salabileceğimiz bi oyun alanı olsun bencede, bizde kahvelerimizi yudumlarken sohbet ederiz rahatça:)

aklıma buca-hancı geldi ama ben daha evvel hiç gitmedim,sadece güzel bir mekan oldugunu dydm..bize uyar mı bılemıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…