ay kızlar tatlı yorgunluk bugünlük sona erdi,banyo yapıp yatıcam.koşuşturmacadan iletişimim kesildi,yatmadan bi bakiim dedim:) şimdi şöööyle bi okudum yazılanları,baştan gelceklerin sayısı artıyor,benimde sevincim:) sonra düşüyooor( neyse artık yinede gelmeye çalışın kızlar..çıtırcım walla tamda gününü buluyo böle aksilikler hep..
buarada gelcekler toplaşıpmı gelcek ,adres için falan detaylı bilgiyi nası yapalım,tlf no.m sapişimde var.sabah ben yine ara ara bakarım burayada.öpüldünüz kuzucuklar,iigeceler:)yarın görüşmek umuduyla
Semacım ben sokağınızı biliyorum ya,eycik gelecek olursa biz onunla A.kolejinin orada buluşacağız,sizin sokağa geldik mi seni ararız.tunayektayla da öyle bir ayarlama yapabiliriz.Zaten başka gelen yok sanırım maalesef.
Ben 14.30-15.00 gibi siz de olabilicem inşallah.Bugün benim bir de günüm var da,ben onu unutmuşum,dün geldi aklıma.Allahtan sizin eve çok uzak bir mesafede değil.Eşrefpaşada gideceğim ev.Oraya daha erken saatte gidip sonra size geleceğim tatlışım
sağolun kızlar simay biraz! huysuz olsada güzeldi:)en kısa zamanda hepberaber olalım gene gelemeyenlerlede görüşelim yani,şimdiden alıştık valla:)bendende sapişime kocaman bi öpücük sizlerle tanıştrdğı için bizi:))
neyse bugunde görümcemlerde ayrı bi kutlama vardı babaanne,dede,hala,enişte,baba ve biz..simay giderken yolda ''anne bu doğum günümden de ben artık bıktımm'' dedi:))kuzum benm..
neyse keyfim kaçık biraz kızlar,aptal insan kız arkadaşımla bodruma gidiyorum diyo bana utanmaz! simayımda uyuyoken bende uyumak istiyom birasck,kaç günün yorgunluğuda çöktü galiba, mucks hepinizee...
sağolun kızlar simay biraz! huysuz olsada güzeldi:)en kısa zamanda hepberaber olalım gene gelemeyenlerlede görüşelim yani,şimdiden alıştık valla:)bendende sapişime kocaman bi öpücük sizlerle tanıştrdğı için bizi:))
neyse bugunde görümcemlerde ayrı bi kutlama vardı babaanne,dede,hala,enişte,baba ve biz..simay giderken yolda ''anne bu doğum günümden de ben artık bıktımm'' dedi:))kuzum benm..
neyse keyfim kaçık biraz kızlar,aptal insan kız arkadaşımla bodruma gidiyorum diyo bana utanmaz! simayımda uyuyoken bende uyumak istiyom birasck,kaç günün yorgunluğuda çöktü galiba, mucks hepinizee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?