Çıtırcım hancı nasıl bir yer cocukların oyun alanı varmı?Sema'nın dediği gibi çocukları salalım kahvemizi içelim:)Minikprensesle şimdi tlf da mesajlaştık yazlıktaymış kararlaştırdığımızda haber vericem gelmeye çalışıcak...İKeA'ya ne dersiniz,aslında içimden geçen öyle bir yer değildi ama geçen günki nurti buluşmasında orada güzel oynadı çocuklar kahve içilen yerde ...Nuhun gemisi gibi bir yere salsak aslında daha güzel olur ama...Başka yer aklıma gelmiyor...
hancıyı duymamıştım hiç ama şimdi baktım netten,hancı eğlence merkezi diye çıkıyo,koskocaman biyer,güzel gözüküyo valla,atlar bile var:) görevlilerin olduğu parklar,bide ayrıca jetonlu oyuncakların olduğu bi bölüm var çocklar için. olabilir bence tek sorun beynimize güneş geçermi bilemedm,şemsiye falan koymuşlardır yaz günü gölge yapmışlardr oturulan yerleri ama çocuklar perişan olmasn parkta..? benimde aklıma nuhun gemisi gelmişti orasıda olabilir ayy bilemedimki..neyse şimdilik muccxs kızlar..
iyi geceler.. yatıyormmm ben..
sabah okla gidicem iliçi tayinler açıldı,başvuru için belgelerimi götürücem.
güzel bir okul açılırsa yakınlardan istiycem bakalım nasip kısmet ve hayırlısı diyelim..
sevgiler
iyiyiz çıtırım sağolasın,
herkes yoğun günler geçiriyor benim gibi anlaşılan, doğum gününün güzel geçmesine sevindim, doğum günlerine hiç gidemedim ben nedense, bir dahakine inşallah, dışarda buluşma fikri de gayet güzel ama salı- çarşamba bizim evde usta olacak, balkonlara kalebodur döşetiyoruz.siz kendinize göre ayarlayın katılmak için elimden glen herşeyi yaparım.
ben de cuma iznimi yazdırdım, bayram sonuna kadar rahatım şükür, sonrası da Allah kerim..
hadi cnm hayrılsı olsun bayram sonrası için..
cma günü biz de öğle saatlerinde kaçıcaz edremite..
o gün ben olamayacağım dolayısıyla..
perşembe mi yapalım?
inciraltına mı gitsek kızlar ya? nedersiniz?orada bulabilir miyiz kendimize uygn bir yer?
tunayekta sen biyerden bahseymiştin nasıl bir yerdi orası?gündüz gidilebilir bir yer mi?
az önce minikprenses ile görüştüm..hancıyı bılıyor ve daha önce götürmüş sudeyi yani 1 sene kadar olmuş...
büyük minderler var birsürü şemsiye de koyuyorlar, bol ağaçlıklı oldğu için gölge oluyormş zaten .gelip geçerken sürekli görüyorm dedi.
ee ne diyorsunzz?
hancıya gidelim mi ey ahali?
minikprenses gemeye çalışacak..
darilgene de uygn olması için perşembe olsn mu???
Selam şekerler
daha önce nurtinin bir buluşması olmuştu hancıda yalnız hava sıcak olduğu için akşam üstü buluşmuşlardı.Ben de hiç gitmedim oraya,ben de sizin gibi netten bakmıştım.Bir de takip ettiğim bir blogger kendisi gitmiş,bol bol resimlemiş ve anlatmış.ordan biliyorum güzel bir yer olduğunu fakat tek sorun sıcak,Eğer gölge,sıcak sorun olmaz derseniz bana uyar hancı.Bana yarın veya perşembe de uyar
çıtırım o okul zaten pek sana göre değildi de,evine yakın olmasından dolayı şükür diyoruz tabiki.İnşallah sana uygun bir okul çıkar da sonra grupçak gidip okul basmayalım diymi hayıslısı olsun arkadaşım
Semuşum takma diyeceğim ama nasıl olacak o iş ben de bilmiyorum.Her gecenin bir sabahı vardır diyorum sadece
darilgenim senin balkonlar kalebodur diye hatırlıyom ben,yanlış mı kalmış aklımda.Güle güle kullanın şimdiden
kız havuz diye tutturdu,bu sıcakta rahat rahat girsin havuzuna,kaçtım,çok öpüyorum sizi
Kuzu havuz keyfinde,ben de yanında net keyfinde bakın aklıma ne geldi.Dedim ki kendi kendime biz geçen yaz nereye gidiyorduk bizim minnoşlarla,aklıma ilk gelen yer burda avm oldu Aslında mekan güzel ama işte biliyorsunuz çok varoş var var o tarafta.Yine de kapalı ve klimalı bir mekan,çocuklara oyun alanı bize kahve içme alanı var diyorsanız,uyarım.Onun dışında nuhun gemisi de var tabi.Ahh bizim şu optimum bir açılsaydı süper olacaktı.İnşaat acayip hızlandı.Sanırım seneye yazın mekan aramamıza gerek kalmayacak
bu arada bir mekan daha var,hem kapalı hem açık tarafı var.püfür püfür esiyor.çocuk havuzuda var.ikramlar,çaylar kahveler ücretsiz.personel de çok güler yüzlü.bir de çocuklar için güvenli bir ortam.Hancı eğlence merkezine rakipmiş burası,adı ''Seçil Eğlence Merkezi''.netten bakmayın hiç bulamazsınız.Gitmeyi düşünürseniz ben rezervasyon yaptiricim.
eee ne diyorsunuz ??
Selam kizlar bana hanci bahar aylarinda daha uygun gibi geldi yani herkes okey derse uyarim tabii ama bizimkileri oylebir yerde salip rahat rahat cay icebilecegimizi sanmiyorum,Çıtırım inciraltindaki yerde acik hava bu sicakta bayiliriz diye hic demedim sahsen ogle saati klimali yer degilse bayar suanda Sapisin eglence merkezimantikli cocuklarin mayolarini birde bol paspas alip gelelim:)))Yapalim mamalarimizi,burda avmdede sabit bir yerde durmuyor anam bunlar oturamayiz,o tarz bir yer nuhun gemisi bana gore,cocuklari salacagimiz yer etrafi kapalive guvenli olmali offf cok konustum hadi gorusuruz
:) hey allahımm ya:)
zaten hiçbiryerde çockları salıp otramıyorzki...hiçbirzaman da yapamıycaz bunu...nuhun gemisi gibi bir yer olsa da yine peşlerinde olyoruz..duramıyoruz ki..
okllarda tatil..hafta içi de kalabalık olyordur buyk ıhtımal..
saphıcım son zamanlarda burdaya gıttın mı cnm?baya bir değişimişti 2. kat..tekstil açılmış güzeldi...
eğitim seviyesi ve yaşam standardı düşük bir yerde oldğu için klas insanlar pek bulnmyor belki ama bizi rahatsız edeceğini sanmıyorm.en azından benı rahatsız etmez
yani..ben alışkınım onlara okul çevresinden:)
çıtırım dediğin doğru,hiç bir zaman peşlerinden koşmamak diye bir şey yok ama bunun bir derecesi var.Mesela bizim ev ortamında buluşmadaki tek sebebimiz hava şartları değil (di),ben yanlış bilmiyorsam..ya da nuhun gemisi ve benzerlerinde bakıcı ablalar da olduğu için (çok güvenilir olmasalar da),kapalı bir mekan olduğu için,çocuklar bir oyuncağa daldığında bir süre oyalanıyorlar,benimki bile! :) Evlerimizde de buna benzer bir durum yaşıyoruz zaten.Ben seçiminize uyarım ama dışarıda olursak hancı gibi mesela ben güvenlik kemerimi takar gelirim.Sohbet imkanım olur mu,orasını yaşamadan bilemicem
eğer çocuklar için buluşacaksak
kahve içmekten ya da sohbet etmekten feragat edicez..
ama biz sohbet edelim azıcık oturalım kendimize gelelim diyorsak
çocukları,anneanne ,babaanne,baba.hala ,teyze vs bırakacak bir yer bulsun herkes,çocksuz buluşalım..
evet bencede dışarıda buluşmak değişik ve güzel olur,seçenek bulamadığımız için ve bana da uzun zamandır gelmediğiniz için fikir sundum tatlım.bir de bu buluşmayı ille de çocuklarımız için etkinlik amaçlı olduğunu düşünmemiştim ben.Yani bize özel veya çocuklara özel diye bir şey yoktu benim kafamda.Çocuksuz olarak da benim gelme şansım yok gibi bir şey artık,hele ki son zamanlarda
sağol cnm davetin için...
bu son hafta zaten ramazanda bulşabileceğimizi sanmıyorum..bayramdan sonra ancak...
o zaman yer bulamadıgımıza göre sendeyiz perşembe heralde..