İzmir'de Bebek Oyun Grubu

rica ederim canım :)
ben davetimi yaptım,perşembe günü buyurun gelin Yine de ev değil ille dışarısı olsun denirse,çoğunluğa uyarım.Nasıl isterseniz öyle olsun

valla yanlış değilse duyumum Avrupanın en büyük avm si oluyormuş orası.bana da yakın,artık çıkmam ben ordan

rica ederim canım :)
ben davetimi yaptım,perşembe günü buyurun gelin Yine de ev değil ille dışarısı olsun denirse,çoğunluğa uyarım.Nasıl isterseniz öyle olsun

benim için farketmez aslında...
dışarıdaki bir mekana gittiğimizde birlik olamayacaksak,iki kelam edemeyeceksek,ya da çockları bir arada tutamayacaksak
ne anlamı kalıyor ki zaten?
ha bireysel gitmişiz,ha birlikte gitmişiz..
bize uygn bır yer kesfetmeliyizzzzz:26:

aslında öyle mekanlar var.parti evi vs.. adı altında.hatta yeni bir tanesi bu ay açılmış,çiğlideydi galiba yanlış hatırlamıyorsam.ya da kreşler de aynı işi görebiliyor..ancakk biraz tuzlu oluyor işte oralar.gerçi bu yeni açılanın fiyatları nedir ne değildir fikrim yok.müstaki bir villa,güzel görünüyor.içi de çok güzel görünüyor.kabul günlerinizi de yapabilirsiniz filan yazmışlar.mekanı çok beğendim ben de işte çok da uzak yahu :44:

evt ya gereksiz o kadar para saçmak.ayrıca çok uzak..
hem yıne açık alan olmyor..

tatlışlar bende geldim:) güzel bi dawet gelmiş gördüğüm kadarıyla:) perşembede okeyiz anlaşılan.bence dışarda olcaksa nuhun gemisi,evde olcaksa durunun gemisi:) bugün palmiyedeydim,dünyanın en boş avm'si ilan edilebilir:))ayy bende bilemedim yaa,zaten benm gibi kararsız birinden bunu beklemeyin ben uyarım her türlü kızlar..

hoşgeldin canım :) evet palmiye avm nin öyle bir durumu var.oradaki bir kaç tane mağaza ayakta tutuyor sanırım orayı.yazık,o kadar masraf,o kadar dekor vs..ne ümitlerle açılmıştır ama hiç bir dükkan kalamıyor orada.nedense pek sevilemedi.Durunun gemisine çok güldüm yalnız gece gece

hoşgeldın cnm.palmiye gerçekten bomboş oluyor...yakında kapatılır kanımca

gemi deyince aklıma geldi.vapur batmış izmirde yaaa..
ben çok korkarımm bidaha da binememmm valla:18::18::18:

Son düzenleme:
aaa ciddi misin?hemen bakiim haberlere bu arada o bahsettiğim parti evinin adını hatırlayamadım,sitesini de bulamadım.feci taktım,çıldırıciim.doğal yaşam parkının orda fakat ismi neydi

aaa ciddi misin?hemen bakiim haberlere bu arada o bahsettiğim parti evinin adını hatırlayamadım,sitesini de bulamadım.feci taktım,çıldırıciim.doğal yaşam parkının orda fakat ismi neydi

hiç bilmiyorm cnm dymadım..
çiğlide bildiğim tek anaokulu tarzı yer panda anaokulu..
uzakta kaldıgında takıp edılmesi güç..
ama sana maşallah valla..
Amaaan ne guzel bende geldim kizlar Sapiş o Ciglideki yer neresi kuzum sendende birsey kacmiyor yani:)
hoşgeldın cnm.

oooh ooohh oohh,bütün kızlar toplaştık:))
nasıl yani ne zaman batmış bende duymadım daha iki gün önce bindik arabalı vapura,imdaaaat...

tesadüfen bana bir yerden reklamı gelmişti.nereden gelmişti onu da hatırlamıyorum.ama burayı hiç duymadık,ne zamandan beri varmışdiye baktığımda bu ay yeni açıldığını gördüm.kendi sitesinde resimlerine filan baktım ama şimdi bulamıyorum :44:hayal görmüş olabilir miyim sizce?

denk gelir elbet canım yıne..bosver..
ya raklam deyınce de aklıma bişey geldi
her sayfa yenıleyınce kk da arıston reklamı cıkıyor küçük pencerede. sinir etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…