rica ederim canım :)
ben davetimi yaptım,perşembe günü buyurun gelinYine de ev değil ille dışarısı olsun denirse,çoğunluğa uyarım.Nasıl isterseniz öyle olsun
valla yanlış değilse duyumum Avrupanın en büyük avm si oluyormuş orası.bana da yakın,artık çıkmam ben ordan
tatlışlar bende geldim:) güzel bi dawet gelmiş gördüğüm kadarıyla:) perşembede okeyiz anlaşılan.bence dışarda olcaksa nuhun gemisi,evde olcaksa durunun gemisi:) bugün palmiyedeydim,dünyanın en boş avm'si ilan edilebilir:))ayy bende bilemedim yaa,zaten benm gibi kararsız birinden bunu beklemeyin ben uyarım her türlü kızlar..
aaa ciddi misin?hemen bakiim haberlerebu arada o bahsettiğim parti evinin adını hatırlayamadım,sitesini de bulamadım.feci taktım,çıldırıciim.doğal yaşam parkının orda fakat ismi neydi
hoşgeldın cnm.Amaaan ne guzel bende geldim kizlar Sapiş o Ciglideki yer neresi kuzum sendende birsey kacmiyor yani:)
tesadüfen bana bir yerden reklamı gelmişti.nereden gelmişti onu da hatırlamıyorum.ama burayı hiç duymadık,ne zamandan beri varmışdiye baktığımda bu ay yeni açıldığını gördüm.kendi sitesinde resimlerine filan baktım ama şimdi bulamıyorum :44:hayal görmüş olabilir miyim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?