İzmir'de Bebek Oyun Grubu

inanmıyorum kabus,nasl korkmuştur içindekiler,allahm korumuş..
aristona aynen bende gıccık oldum çıtırcım..
bende merak ettm şimdi çiğlideki yeri,baktım biraz ama bulamadım
neyse ben yattım kızlar öpüldünüüzz

yarın misafirim gelecek belki..
bana etimekli güzel bir tatlı tarıfıniz varsa verebılır mısınizzzz?

iyi geceler cnm..simayı da öptüm.....

canım benim tarif defterimde vişneli etimek tatlısı tarifi var.hiç denemedim ama anlatımdan anladığım güzel ve sunum şık.Yarın bana hatırlat ya da telefonlaşalım,vereyim istersen tarifini

tamam cnmcım sağol.....
yapacak bırsey bulamazsam arar senı rahatsız eder ve alırım tarıfı artık:76:
iyi uyklar..

selam günaydın kızlar

darilgencim 2 bebeyle tadilat kız ne mükemmel birisin sen valla gıptayla bakıyorum sana maşallah arkadaşıma

dışardaki buluşmaya bende gelmek çok isterim seçildede olacaksa yine gelmek isterim sizin içinde bi sorun yoksa zaten daha arkadaşımın evine hayırlı olsuna gidememiştim siz son kararı yazın ben uymaya gelmeye çalışacağım bir şekilde

Günaydın kızlar
tamam çıtır çerezim
buyur gel krikitoscum,yüksek ihtimal perşembe günü bendeyiz

bişiler yapıp getireyim sapişçim ne getireyim

kızlar arda artık kelimeler çıkartıyo sanırım mertten daha önce konuşacak anne baba anane dede arda ama en güzeli me gelll diyor abisine me me devamlı peşinde çok güzel arkadaş oldular artık araları yakın olmasının birçok güzelliği var zor çok zor ama süper bişi gün geçtikçe güzelleşiyor

Tünaydınnnnn,

maşallah iyi kaynatmışsınız gece, ben kaçırmışım

perşembe günü saphiş inşallah ben de geliyorum, bir mani çıkmaz inşallah.

kriko tadilata ben de sinir oluyorum ama mecburduk, balkonlar taş gibi bişydi hiç temizlenmiyor, kullanamıyordum, şu anda usta çalışıyor, ev ayakta, benim de sinir tepemde, adama yemek ne zaman yersin dedim 1 de dedi, 1 de yemek hazır gel diyorum gelmiyo, benim de çocuk emzirmem lazım keyfini bekliyorum yani, neyse bi daha sorayım bakayım, bi daha ısıtamam o yemekleri.

merhaba şekerler,ardaya maşalllah:)
darilgencim kolay gelsin valla,düşüncesiz adam sinir oldum şimdi..
perşembeye bende bişiler yapıyım yada simayın doğum gününden mozaik pasta duruyor dondurucuda,bişey olmuşmudur ona kızlar?neyse biz simayla simdi ablama gidiyoruz kalabiliriz orda bakalım ama ordanda takipteyim fıstıklar,öpüldünüüüz:)

merhaba şekerler,ardaya maşalllah:)
darilgencim kolay gelsin valla,düşüncesiz adam sinir oldum şimdi..
perşembeye bende bişiler yapıyım yada simayın doğum gününden mozaik pasta duruyor dondurucuda,bişey olmuşmudur ona kızlar?neyse biz simayla simdi ablama gidiyoruz kalabiliriz orda bakalım ama ordanda takipteyim fıstıklar,öpüldünüüüz:)

2 çocukla zor olmasın sana ,hiç bir şey yapmana gerek yok canım.
kocaman maşallah Ardaya e söylüyoduk biz sana,ikiz gibi büyüdüler mi,öncesi zor ama sonrası harika olacak diye

bu akşam gene kaynatırız tatlışım,kaçırmazsın
Allah allah ya adama bak,keyfi gelince mi yiyecekmiş.Sen de söyle o zaman bak benim bebeğim var,onunla ilgilenmem lazım de.Benim işim bitince koyarım yemeğini de.Biraz aç kalsın da aklı başına gelsin.Toprağım aç kalacağına o aç kalsın
tatlım sen de aynı şekilde,iki çocukla hiç yorulma,senin de yapmana gerek yok.

vee gelelim tek çocuklulara evet siz yapabilirsiniz,ne isterseniz Semacım dondurucuda hiç bir şey olmaz canım.Sen getir onu getir,çok güzeldi zaten mmm..

İyi akşamlar
herkes Kavak Yellerini mi izliyor?Bitsin de kk ya öyle girelim mi diyorsunuz?

selammmmmmmm
yokkkk valla hiiç işim olmaz diziyle miziyle...haberim bile yok kavak yellerı mii.???hiç izlemedim desem??

bugün halama ev aradık...emekli ve tek başına yaşayacagı için 400 baktık en yüksek..her buldugumuzda bır kusur çıktı...ya yer bakımından kötüydü,ya yeterince güvenli değildi tek başına kalacak bayan ıcın..bugün buca,şirinyer tarafına baktık..oradan bırkac ev begenmıstık netten.bakmaya gıdınce arayalım dedık heryeri...yarında bakıcaz bakalım...çok yorucu oluyor arbayla bile olsa..başım acayip ağrıyordu eve geldiğimizde..hemen ağrı kesici içtim,allahtan bıçak gibi kesti..sonra yemek vs.. su gibi aktı geçti zaman yine..bir gün daha bitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…