canım ben yalancı su böreği yapacağım.Bir depatatesli havuçlu salata mı yapsam acaba diyorum da kararsızım.tatlı da yapabilirim :44:Sapisim naber sule bakem aklindaki menuyu ona gore biseyler yapalim?
ev bakmak zordur bilmem miselammmmmmmm
yokkkk valla hiiç işim olmaz diziyle miziyle...haberim bile yok kavak yellerı mii.???hiç izlemedim desem??
bugün halama ev aradık...emekli ve tek başına yaşayacagı için 400 baktık en yüksek..her buldugumuzda bır kusur çıktı...ya yer bakımından kötüydü,ya yeterince güvenli değildi tek başına kalacak bayan ıcın..bugün buca,şirinyer tarafına baktık..oradan bırkac ev begenmıstık netten.bakmaya gıdınce arayalım dedık heryeri...yarında bakıcaz bakalım...çok yorucu oluyor arbayla bile olsa..başım acayip ağrıyordu eve geldiğimizde..hemen ağrı kesici içtim,allahtan bıçak gibi kesti..sonra yemek vs.. su gibi aktı geçti zaman yine..bir gün daha bitti..
aaa ciddi misin?Amanin bende borek yapmayi dusundum ve inanmayacaksin yalanci su boregi:))Sonra hadi dedim oyaptigim sosisliden yapayim dedim iyiki caymisim,
:))
Citircim guvenik ve ulasim cok onemli,insallah carcabuk gonlunuze gore bir ev bulursunuz,bu arada ararim ama burayada yazayim Darilgencim ben seni alirim canim haberin ola
Darilgencim kacta almaya geleyim seni sekerim
darilgenim hiç takılma canım böyle şeylere.senin 2 bebeyle,tadilat içinde gelebiliyor olman bile bize hediye arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?