İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Sapisim naber sule bakem aklindaki menuyu ona gore biseyler yapalim?
canım ben yalancı su böreği yapacağım.Bir depatatesli havuçlu salata mı yapsam acaba diyorum da kararsızım.tatlı da yapabilirim :44:

ev bakmak zordur bilmem mi insanın başı döner ev bakmaktan.İnşallah çabucak bulursunuz canım

Amanin bende borek yapmayi dusundum ve inanmayacaksin yalanci su boregi:))Sonra hadi dedim oyaptigim sosisliden yapayim dedim iyiki caymisim,
:))

Citircim guvenik ve ulasim cok onemli,insallah carcabuk gonlunuze gore bir ev bulursunuz,bu arada ararim ama burayada yazayim Darilgencim ben seni alirim canim haberin ola

Amanin bende borek yapmayi dusundum ve inanmayacaksin yalanci su boregi:))Sonra hadi dedim oyaptigim sosisliden yapayim dedim iyiki caymisim,
:))
aaa ciddi misin? şansa bak Benim de yıllardan beri yaptığım çok pratik bir tarifimdir yalancı su böreği,seninki nasıldır bilmiyorum.Geçenlerde misafirim gelmişti onlara yapmıştım,o zaman aklıma geldi.Ben bunu niye kızlara hiç yapmadım diye :44:

Günaydın herkese
Eşimin şeker tahlili sonuçları çıktı.Şeker hastası değilmiş.Çok ümitsizdik,nasıl sevindik anlatamam.özellikle deeşim tatlılardan uzak kalacağı için psikoljisi bozulmuştu resmen,çok agresif olmuştu.Çok şükür bişeyi yokmuş

çok sevindim sapişim,çok şükür tatlılardan pastalardan mahrum kalmıcaak neyse kızlar biz ablamdayız hala,çeşmeye götürüyo bizi çıkçaz birazdan,şıpşıp yüzeriz sizler içinde:) ben mozaik pastamı alıp geliyorm o zaman canım tuzlu bişeylerde yapabilirim yanına isterseniz,neyse simay rahat durmuyo kaçtım ben öptüm çok..

teşekkür ederim Semacım :))
canım ben 2 çeşit tuzlu yapacağım için senin mozaik pasta tamamdır bence

ben yeniyim ve çok tecrübesizimbu süreçte forumdan ve sizlerin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum yazdıklarınızdan faydalanmak ve aklıma takılan soruları sormak için buradayım. Kısacası bana yardım edin ... :)

ahh kızlar kalakaldık gene evde,deniz güneş kumsal planlarımız yattı gene ismi lazm olmayan şahıs yüzünden,oofff:!!..tam hazırlanıyoduk aradı alcam ben simayı bugun dedi babanesine götürcekmiş,çeşmeye gitçez biz deseydim kıyamet kopardı o yüzden söleyemedm bile!
neyse bebişler ben burdaki adımı değiştiremiyomuyum acaba merak ettim kurcaladım ama beceremedim??

Allah sana kolaylık ve sabır versin arkadaşım.
nickini admin değiştirebilir sadece canım.Admine mesaj atman gerekiyor.

merhaba bu başlığa ilk defa yazıyorum
ben de izmirde oturuyorum 20 aylık bir kızım var salı günü bir de oğlum olacak
kızım için oyun grubu arıyorum çiğli-karşıyaka civarında
kızımın yaşına uygun oyun grubu var mı?

Citircim guvenik ve ulasim cok onemli,insallah carcabuk gonlunuze gore bir ev bulursunuz,bu arada ararim ama burayada yazayim Darilgencim ben seni alirim canim haberin ola

Seviyorum seni mucksss.

Çıtırım kolay gelsin, inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz,

Semabayramcım asıl Allah sana çok büyük kolaylık versin, yarın görüşelim de unuttturalım biz sana azıcık bunları.

nihayet tadilat bitti, allahtan temizliğe gelen teyzenin de bu günü boşalmış da o da geldi, yoksa halim haraptı.

Saphişim mama ile ilgili teklifin için çok teşekkür ederim, hiç vaktim olmadı gerçekten yarın da yetiştirebilirmiydim bilmiyorum, yapanların ellerine sağlık şimdiden

darilgenim hiç takılma canım böyle şeylere.senin 2 bebeyle,tadilat içinde gelebiliyor olman bile bize hediye arkadaşım

Darilgencim kacta almaya geleyim seni sekerim

Kaç gibi orda olalım bilmiyorum ama ben ateşi uyutmayı düşünmüyorum, o yüzdn sana uygun olan herhangi bir saatte olabilir,

darilgenim hiç takılma canım böyle şeylere.senin 2 bebeyle,tadilat içinde gelebiliyor olman bile bize hediye arkadaşım

asıl sizinle olmak bana hediye, teşekkürler canım benim..

Tamam canim benim yarimki program karisik kacta gelebilirim bilemiyorum ama gec saate kalmam sanirim,anneme gidicem,foruma gidicem,ordan hastane sonra sen sonra Sapis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…