çok sevindim çıtırm istediğiniz gibi bi ev bulmanıza,benim için no problemaa,tabiki gelebilir bence..
benim bebeğim hala uyanık ama artık uyumalı,çok geç kalmayın yarın millet.:)ben hala ablamdaym sabah anneme geçicem hazırlanıp pastamı alıp çıkıcam.
1,1buçuk iyimi sapişim herkes kaçta gelirki
Ay kizlaaar minikpresesle konusaniniz oldumu ben arayip haber verecektim unuttum simdi aklima geldi offff mesaj attim umarim uyaniktir yada umarim sapis aramistir offffff(((((
ben msjlaştm bugün tunayektacm,kesin değilmiş ama gelmeye çalışcam dedi yazlıktalarmış,inşallah gelebilir..
valla bilmiyorum işte anlatıcam durumu isterse gelir..sağol bu arada.Citircim ne guzel hayirli olsun,bencede halan gelsin degisiklik olur ama gurultumuzu kafasi kaldirirmi bizce sirun yok neden olsun ki
aaa simay uyumuyo kızlar heyecan yaptı galiba yarın arkadaşlarını görcek diye
anam gene çok yoğunsun sen yaTamam canim benim yarimki program karisik kacta gelebilirim bilemiyorum ama gec saate kalmam sanirim,anneme gidicem,foruma gidicem,ordan hastane sonra sen sonra Sapis:)
canım kendini üzme hiç,yapmasan da olur.Halan da buyursun gelsin tabiki,başımın üstünde yeri var canımselam arkadaşlar...
bugün yine yorucu bir gn geçirdik....
çok gezdikk
çokk dolaştık
sonunda istediğimiz gibi istediğimiz yerde bir ev bulduk gönlümüze göre şükür...
saphicim ben söz veremıyorum ama yapmaya çalışıcam birşeyler.yapamazsam da benı hoşgörün artık..bu ara çok yorucu gecıyor..halam da benle gelse yarın rahatsız olur musunuz öncelikle saphıra ve diğer arkadaşlarım???
bende kalıyor ve hadi hala sen anneme git ben arkadaşıma gidicem demek ıstemyorum.zaten morale ihtiyacı var,değişiklik olur dedim.tabi sizde kabul ederseniz..daha kendisine söylemedim,önce size sorayım dedim..
gayet güzel canım,istediğin zaman buyur gel :)çok sevindim çıtırm istediğiniz gibi bi ev bulmanıza,benim için no problemaa,tabiki gelebilir bence..
benim bebeğim hala uyanık ama artık uyumalı,çok geç kalmayın yarın millet.:)ben hala ablamdaym sabah anneme geçicem hazırlanıp pastamı alıp çıkıcam.
1,1buçuk iyimi sapişim herkes kaçta gelirki
ben bugün aradım çağırdım.gelmeye çalışacak ama kesin değil.Yalnız eyciki ha arayacağım ha arayacağım dedim,bir türlü olmadı.birde miniklede konuştuğumuzda telefonla bende zor ulaşıyorum dedi,aynen ben de öyleyim.bir de ablaları burada olduğundan da,yoğun oluyor dedi.Ay kizlaaar minikpresesle konusaniniz oldumu ben arayip haber verecektim unuttum simdi aklima geldi offff mesaj attim umarim uyaniktir yada umarim sapis aramistir offffff(((((
efferin sana cin arkadaşım benimtelefon no.mu bildiğine göre sapişle konuşmuştur kesin,haberi vardı yani:))
canım börekmi yapacaksın sen de?ben burada yazışında sen börek yapmıcaksın sandım.Bende börek yapıcam.neyse 2 çeşit böreğimiz olur.hiç de sevmeyiz yaOhhh sagol Sema yuregime su serptin simdi yatabilirim sabahtan kalkip borek yapicam hadi iyi geceler,Citirim Eycikten haberim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?