İzmir'de Bebek Oyun Grubu

selam arkadaşlar...
bugün yine yorucu bir gn geçirdik....
çok gezdikk
çokk dolaştık
sonunda istediğimiz gibi istediğimiz yerde bir ev bulduk gönlümüze göre şükür...
saphicim ben söz veremıyorum ama yapmaya çalışıcam birşeyler.yapamazsam da benı hoşgörün artık..bu ara çok yorucu gecıyor..halam da benle gelse yarın rahatsız olur musunuz öncelikle saphıra ve diğer arkadaşlarım???
bende kalıyor ve hadi hala sen anneme git ben arkadaşıma gidicem demek ıstemyorum.zaten morale ihtiyacı var,değişiklik olur dedim.tabi sizde kabul ederseniz..daha kendisine söylemedim,önce size sorayım dedim..

çok sevindim çıtırm istediğiniz gibi bi ev bulmanıza,benim için no problemaa ,tabiki gelebilir bence..
benim bebeğim hala uyanık ama artık uyumalı,çok geç kalmayın yarın millet.:)ben hala ablamdaym sabah anneme geçicem hazırlanıp pastamı alıp çıkıcam.
1,1buçuk iyimi sapişim herkes kaçta gelirki

sağol canımcım..
geç kalmadan gelmeye çalışıcaz ıns..,
güzel bi gün olsun inş.

Citircim ne guzel hayirli olsun,bencede halan gelsin degisiklik olur ama gurultumuzu kafasi kaldirirmi bizce sirun yok neden olsun ki

Ay kizlaaar minikpresesle konusaniniz oldumu ben arayip haber verecektim unuttum simdi aklima geldi offff mesaj attim umarim uyaniktir yada umarim sapis aramistir offffff(((((

cnm aynı anda dank etmiş bize.. az önce çamaşır asarken birden aklıma geldi.
bende haber veririm demiştim kesinleşince..
şimdi aradım ama dönmedi henüz.inş uyumuyordur.
işi yoksa gelir heralde.

Ay kizlaaar minikpresesle konusaniniz oldumu ben arayip haber verecektim unuttum simdi aklima geldi offff mesaj attim umarim uyaniktir yada umarim sapis aramistir offffff(((((

ben msjlaştm bugün tunayektacm,kesin değilmiş ama gelmeye çalışcam dedi yazlıktalarmış,inşallah gelebilir..

canım erken kalkar buyuk ıhtımal msj attıysan kalkınca görür. gelebılecekse,işi yoksa atlar gelır.çok uzun yol degıl nasılsa..inş işi yoktur.

ben msjlaştm bugün tunayektacm,kesin değilmiş ama gelmeye çalışcam dedi yazlıktalarmış,inşallah gelebilir..

iyi cnm haberi var o zaman. sevindim..

eycik in haberi var mı acaba??
gerçi ablası burdaymış.gelebılır mı orası belli değil.

Citircim ne guzel hayirli olsun,bencede halan gelsin degisiklik olur ama gurultumuzu kafasi kaldirirmi bizce sirun yok neden olsun ki
valla bilmiyorum işte anlatıcam durumu isterse gelir..sağol bu arada.

aaa simay uyumuyo kızlar heyecan yaptı galiba yarın arkadaşlarını görcek diye

canım benımm..bende ıklımı uyuturken söyledim durulara gıdıcez,arkadaşların da gelecek diye..çok mutlu uyudu:)

Ohhh sagol Sema yuregime su serptin simdi yatabilirim sabahtan kalkip borek yapicam hadi iyi geceler,Citirim Eycikten haberim

Tamam canim benim yarimki program karisik kacta gelebilirim bilemiyorum ama gec saate kalmam sanirim,anneme gidicem,foruma gidicem,ordan hastane sonra sen sonra Sapis:)
anam gene çok yoğunsun sen ya

canım kendini üzme hiç,yapmasan da olur.Halan da buyursun gelsin tabiki,başımın üstünde yeri var canım

gayet güzel canım,istediğin zaman buyur gel :)

ben bugün aradım çağırdım.gelmeye çalışacak ama kesin değil.Yalnız eyciki ha arayacağım ha arayacağım dedim,bir türlü olmadı.birde miniklede konuştuğumuzda telefonla bende zor ulaşıyorum dedi,aynen ben de öyleyim.bir de ablaları burada olduğundan da,yoğun oluyor dedi.

telefon no.mu bildiğine göre sapişle konuşmuştur kesin,haberi vardı yani:))
efferin sana cin arkadaşım benim

Ohhh sagol Sema yuregime su serptin simdi yatabilirim sabahtan kalkip borek yapicam hadi iyi geceler,Citirim Eycikten haberim
canım börekmi yapacaksın sen de?ben burada yazışında sen börek yapmıcaksın sandım.Bende börek yapıcam.neyse 2 çeşit böreğimiz olur.hiç de sevmeyiz ya

iyi geceler kızlar
ancak bu saatte yazma imkanım oldu.Kaynım geldi.Yemek faslı,toplama,vs.. derken,herkes yattı,ben de size bir bakayım dedim.Ben de böreğimi hazırlayıp dolaba atacaktım,yarın pişirecektim.1 gece dinlenince daha güzel oluyor.ama maalesef hiç vaktim olmadı.artık salatamı ve böreğimi yarın yapacağım ben de.Yetiştirebilirsem birde tatlı yapıcam.Çooook uykum var.Kız da yeni uyudu ,bir de onla uğraştık.herkese mışıl mışıl uykular

tşk ederim saphicim..
benımde bugun kaynım ve bir aıle dostumuz+ halam yemekli misafirimdi. hemde bütün günün yorgunluguyla ağırladım...
herkes uyudu bizde de..haşadım cıktı ama..
yatıcam şimdi bende.

günaydın
felaket bi baş ağrım var bide arda kart sesinle çığlık atıyo evde

bende bugün aksilik çıkmazsa gelicem ardayı bırakıp metroyla gelirim diye düşündüm ama sizde ardayı uzun zamandır görmediniz görün istiyorum birazdan babama yalvarma işlemine başlıycam telefonda umarım beni kırmaz bırakır

minik prenses bana mesaj atmış sanırım herkeze attı gelemiycekmiş üzüldüm eksik kadroyuz

sapişim bende bişiler yapmak istiyordum çok ama dün yemekli misafir geldi çok ta geç kalkıldı kusura bakma canım soğuk bişiler alıp çalıcam kapını bana açık adres ve yol tarifi gönderirmisin babam getirmeyi kabul eti

şimdi eve girdik mert uyudu hala devam ediyor uyumaya arda uyandı merdivenleri çıkarken şimdi onuda uyutayım başına vuracak yoksa

sapişim herşey çok güzeldi ellerine sağlık güzel yüreğine sağlık arkadaşım evin çok güzel allah huzurla yaşamayı nasip etsin kendinize versin inşallah öpüyorum herkezleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…