İzmir'de Bebek Oyun Grubu

bizim içinde çok güzel bigündü,hepinize ayrı ayrı teşekkürler.o kadar çok istediğim bişeydi böle bi ortama katılabilmek ama mümkün olamamıştı hiç(!).allahtan sapişim beni sizlerle tanıştırmış,kendi gibi içten,güleryüzlü,samimi,kalpleri güzel arkadaşlarıyla biraraya getirmiş:))

Saphiş canım çok çok teşekkürler, herşey çok güzeldi, ellerine sağlık,
ve diğer arkadaşlarım sizin de ellerine sağlık, özlemişim sizi çok iyi oldu
tunyekta sana bu konforlu yolculuk için ayrıca teşekkür etmek istiyorum, çok yük oluyorum, yolunu uzatıyosun bizim için, cefakar arkadaşım benim gerçekten çok çok teşekkürler..

Saphiş çocukları doyur, yıka uyut çok geç olmuş, o yüzden arayamadım seni yarın ararım artık, ama buradan da yazayım, biz yarın müsaitiz bekliyoruz sizleri, hem de o önce aşağı uçan cep telefonu nasıl olmuşsa tunayektanın çantasına girmiş, o da biz de şu an, evde arama bulamazsın:)yarın alırsınız artık,

hepinizi çok çok öptüm, iyi geceler

saphicim thankss tekrar..
gülen yüzün hiç solmasın inş..
hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar
..elinize kolunuza sağlık...
halam için kusura bakmayın.morali bozuk oturdu öylece.. noırmalde çok gülen,güldüren,neşeli,konuşkan bir insandır..
ama iyi geldi ona iyiki getirmişim.açıldı biraz..
nakliye işimizi hallettik..
yarı fiyatına bulduk 600 e halledecekler..pzt taşınıyor inş.
bir tek temizlikçi bayan işimiz var. onu da bulduk mu iş tamamdır..
yarın yolculuk var,edremite giidyoruz..ama pzt ye kadar dönücez. salihliye götürücem halamı.
ona da ayıp oluyor burdayken göndericez kadını,arkadaşında kalacak..biz gelene kadar artık..
bu hafta nasıl geçti anlamadım..salıya anca işi biter heralde evın anca yerleşir.valla yoruldum :/

saphcime üzüldüm ya
sıpalar oyuncak,kumanda telefon bırakmamılar,aşağıya atmışlar hep..kusura bakma cnmcım.seni yorduk,hakkını helal et...

semacım senı tanımaktan bende şahsen çok mutluyum..
kalbı temiz olana allahım istediğini veriyor...

krıkocum allah yolunuzu açık etsin inş.
ardayı da iyiki getirmişsin,özlemiştik gerçekten...

darilgencim ,tunayektacım pozitif enerjiniz yeter:)

hepinizi seviyorum...

rica ederim tatlım ne demek.
ben de teşekkür ederim.Allah isteyen herkese versin inş. ev.ayaklarna sağlık
Tamam canım yarın bir aksilik çıkmazsa geleceğiz.ciddi misin? inanmıyorum ya siz gittikten sonra evi toplama işine giriştim.sonrada eşimle kaynım geldiler,kaynım bizi yemeğe götürdü.Yeni geldik sayılır.bu yüzden telefonun farkında bile değildim ama iyi güldüm gece gece

canım ayaklarınıza sağlık.Halanın da herkesin de Allah gönlüne göre versin.Bu yaştan sonra yeni bir hayat kurmak çok zor.Allahtan senin gibi vefalı bir yeğeni var.
zarar görenlere üzülme canım,önemli değil.oyuncaklar zaten sorun değil de ben eşimin telefonuna ve digiturk kumandasına üzülmüştüm biraz.kumanda üstümüze zimmetli filan oluyor diye.Meğerse o da önemli değilmiş.Eşim hepsi 5-10 liralık şeyler sorun değil dedi.Ben de hee tamam o zaman,benim için hiç sorun değil dedim

selamm kızlar bağlantıyı koparmış gibiyim izmire geldiğimizden beri çok yoğun geçiyor günlerim ama çooooooooooooookkkkkkkkkkkk özledim hepinizi siz beni özlemedinizmi
ne güzel görüşmüşsünüz keşke bende olsaydım
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın

günaydın kızlar
canım ben seni aradım ama yine ulaşamadım.telefonun sesi kısık herhalde dedim.Ablanların burada olduğunu biliyorum,yoğunsundur diye konuşmuştuk minikle.Gerçi ben ablan da gelir diye düşünmüştüm ama napalım nasip değilmiş.Ben de üzüldüm aramızda olamamana ve ben de çok özledim arkadaşım ya.neyse en kısa zamanda tekrar yaparız,hep birlikte olamasak da,bir araya geliriz yine

selam iyi haftasonları herkeze

bende denize gitmek istiyorum ramazan geldi ozamnda gidemicez bayramda kuzen doğum yapacak kısmetse istanbuldan kuzenler gelicek çok kalabalık olucak ev yaz bitecek ühüü ühü bi çeşmeye gidemeden yaz bitti be tatili geçtim zaten son tatilim balayı idi günübirlik gidelim bari

keşke hepbirlikte gidebilsek dolmuşla çeşme altına cafelerin oraya gitsek hafta içi sakin olurdu ama ramazan geldi artık (

Son düzenleme:
Seam kızlar,bugün üvey babam vefat etti.Evet gerçek bir baba gibi değildi ama yinede sever sayardım.Tüm ailesi geldi,bütün akşam oradaydık ,çok karışığım.Bu arada cuma hastanedetdim dr ablama 1hafta sonra doğum olur gibi düşün dedi.Allah'ım sen bana gayret kuvvet ver diyorum..

ayy canım benimm.çok kötü,hastaneye kaldırıldı diyordun.demek ömrü bu kadarmış.Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun canım.Sizede Allah sabırversin canım,başınız sağolsun.
Ablanında bebişi sağlıkla gelsin inşallah.Bu kadarına da şükür Banucum,bu kadar da durmayabilirdi annesinin karnında.
Benim de kaynım hala bizde.Gündüzleri işlerini hallediyor akşamları geliyor.dün akşam oğlu da geldi.Şimdide eşimle kahvaltılık bişiler almaya çıktılar.ben de o arada gireyim dedim.
Banucum ilk fırsatta arayacağım canım seni.

banucum üzüldüm ((((
başın sağolsun tatlım...
allah sabırlar versin ilk başta annene ve diğer tüm fertlere...mekanı cennet olsun işallah...

napıosunuz kızlar,banucum başın sağolsun seninde aileninde allah sabır versin yakınlarına..dünya böle acımasız işte bi taraftan kaybediyoruz birilerini,bi taraftanda en güzel mutluluğu yaşatıyo gelen bebişler bizlere..neyse tatlışlar babası aldı simayı biraz önce,parka,ordan babaanneye götürcekmş.kalırız orda dedi ama bakalım simayın kalmak isticeğini sanmıyorum,kuzum sesini de çıkaramaz istemiyorum diye..daha önce 1 kere ayrı kaldık ondada çişini falan sölememiş onlara,altına yapmş bebeğim(
hadi öptüm hepinizi kızlar,sıkıcı bi haftasonuydu,yeni haftamız hepimize ramazanla birlikte güzellikleride getirsin,hayırlı ramazanlar:)

hepinize hayırlı ramazanlar...
rabbime layık bi ramazan geçiririz dilerim...

benim prensesim çok ama çok huy değiştirdi.sürekli ama sürekli ağlıyor..24-36 ay aralığında çıkan azı dişimiz çıkıyor bi tanesi ve bu dişle birlikte tamamıyle huy değiştirdi..artık dayanamadım ve bugün dr.aradım ve 2 yaş sendromu dedi..ama dedim 2 yaşa girdiğinde bu denli değildi şimdi çok fazla dedim..olabilir sadece sabır dedi...şimdi uyuyor kuzucum...şikayetim ondan değil,böyle ağlayıp üzülmesi beni kahrediyor...annesinin kuzusu yumurcağım benim..hepsi sağlıklı olsunlarda başka ne dileriz allahtan....

bide kızlar sizden bi ricam var..aklıma gelmişken söyliyim istedim...

annemlerin aile dostları var.almanyada yaşıyorlar...2 yaşında bi torunları var ve mayıs ayı itibari ile kan kanseri olduğunu öğrendiler..bu aile için çok büyük yıkım oldu ve suan tedavi görüyormuş..telefonda görüştük kemoterapi alıyormuş ama bunun içinde bi sonraki tedavide kan değerlerinin yüksek olması gerekiyormuş..gerektiğince yemediği için kan değeri düşükmüş ve bu yüzden tedaviye cevap alamıyorlarmış ve bu süreçte hızla ilerliyormuş..bizden dua istediler yapabileceğimiz tek şey bu yavruya ve bunun gibi binlerce yavrucağa dua etmek..dilerim bu mübarek ayın hürmetine rabbim şifasını verir..farklı kişilerden dualar daha makbul derler..dualarınızda olması dileğiyle...

Hayırlı ramazanlar herkese
ramazana aylık misafirlerimle girdim
minikprensesim çok üzüldüm minik kuzuya.Allahım şifasını versin daha çoookk küçük
Sudemin bu dönemi en kısa sürede atlatmasını dilerim

canlarım napıyosunuz?dün akşam kuzucum aradı anne ben uyumak istiyorum,gelmek istiyorum dedi,söyle babaya getirsin dedim sen söyle dedi kuşum benim neyse 11 gibi geldi yani kızlar ayrı kalmadım bebeğimden:))
miniğim sudenin durumunu en kısa sürede atlatırsınız umarım huysuzlandılarmı çok zor geçiyo günler,onlarda perişan oluyo yazık, bizlerde..ayrıca tanıdığınız minik yavrucuğada allahım tez zamanda şifalar versin,hastalık kime gelse üzüyo ama böylesine küçük savunmasız bedenlere geldimi daha bi içi sızlıyor insanın..en kısa sürede sağlığına kavuşsun,şu mübarek günlerde ailesininde yüzünü güldürsün inşallah..

iyi geceler kızlar ben geldimmmmmmmmmm........
kısa da olsa tatil iyi geldi,hemde çokk çok iyi....
altınoluktaydık..
güzel eğlendik ama feci yanmışız ya..kuzuyu koruduk kremler vs. hafif atlatıyor da biz kendimize pek bakmamışız.
pazar günü döndük.
bugün de sabah erkenden halamı salihliye götürdüm.ayarladğım nakliye geldi,taşıdılar evi,öğleden snra geldik anca..ev yerleşemedi tabi daha. yarın evdeki işlerimi halledip gidicem yanına yardıma..
bu 2. hafta evde oturamadım hiç.her gün koşuşturmaca...çok yoruldum...

***tunayekta cnm başınız sağolsun allahım sevenlerine sabır versin..mekanı cennet olsun inş..
***minikcim cnm sanada bolca sabır diliyorum atlatması zor zamanlar..bizimkinin de huyu değişti,daha bugün annemlerle konuştuk bu konuyu..tabi dedi annem hep aynı kalacak değil ya huyu değişecek zamanla dedi.artık kabul etmeliyiz ki büyüyorlar..hayata her gün daha farklı gözlerle bakıyorlar..
hasta olan bebeğimize ve nerde varsa tüm şifa bekleyenlere allahım tez zamanda sıhhat versin inş..mübarek günde kalkan ellerimiz,dualarımız geri çevrilmesin inş.
***eycik cnm özledik tabi seni özlemez olur muyuz hiç...
***semabayram,kriko,darilgencim öptüm sizleri de...

çıtırım hoşgeldiniz canım.tatilinizin güzel geçmesine sevindimBizde bu cumartesi pazar çeşmeye gidelim dedik ama malum aylık misafirler gelince aniden,herşey iptal oldu...
sen neden bir tek beni öpmedin bakiiiiimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…