şimdi eve girdik mert uyudu hala devam ediyor uyumaya arda uyandı merdivenleri çıkarken şimdi onuda uyutayım başına vuracak yoksa
sapişim herşey çok güzeldi ellerine sağlık güzel yüreğine sağlık arkadaşım evin çok güzel allah huzurla yaşamayı nasip etsin kendinize versin inşallah öpüyorum herkezleri
Tamam canım yarın bir aksilik çıkmazsa geleceğiz.ciddi misin? inanmıyorum yaSaphiş canım çok çok teşekkürler, herşey çok güzeldi, ellerine sağlık,
ve diğer arkadaşlarım sizin de ellerine sağlık, özlemişim sizi çok iyi oldu
tunyekta sana bu konforlu yolculuk için ayrıca teşekkür etmek istiyorum, çok yük oluyorum, yolunu uzatıyosun bizim için, cefakar arkadaşım benim gerçekten çok çok teşekkürler..
Saphiş çocukları doyur, yıka uyut çok geç olmuş, o yüzden arayamadım seni yarın ararım artık, ama buradan da yazayım, biz yarın müsaitiz bekliyoruz sizleri, hem de o önce aşağı uçan cep telefonu nasıl olmuşsa tunayektanın çantasına girmiş, o da biz de şu an, evde arama bulamazsın:)yarın alırsınız artık,
hepinizi çok çok öptüm, iyi geceler
canım ayaklarınıza sağlık.Halanın da herkesin de Allah gönlüne göre versin.Bu yaştan sonra yeni bir hayat kurmak çok zor.Allahtan senin gibi vefalı bir yeğeni var.saphicim thankss tekrar..
gülen yüzün hiç solmasın inş..
hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar
..elinize kolunuza sağlık...
halam için kusura bakmayın.morali bozuk oturdu öylece.. noırmalde çok gülen,güldüren,neşeli,konuşkan bir insandır..
ama iyi geldi ona iyiki getirmişim.açıldı biraz..
nakliye işimizi hallettik..
yarı fiyatına bulduk 600 e halledecekler..pzt taşınıyor inş.
bir tek temizlikçi bayan işimiz var. onu da bulduk mu iş tamamdır..
yarın yolculuk var,edremite giidyoruz..ama pzt ye kadar dönücez. salihliye götürücem halamı.
ona da ayıp oluyor burdayken göndericez kadını,arkadaşında kalacak..biz gelene kadar artık..
bu hafta nasıl geçti anlamadım..salıya anca işi biter heralde evın anca yerleşir.valla yoruldum :/
saphcime üzüldüm ya
sıpalar oyuncak,kumanda telefon bırakmamılar,aşağıya atmışlar hep..kusura bakma cnmcım.seni yorduk,hakkını helal et...
semacım senı tanımaktan bende şahsen çok mutluyum..
kalbı temiz olana allahım istediğini veriyor...
krıkocum allah yolunuzu açık etsin inş.
ardayı da iyiki getirmişsin,özlemiştik gerçekten...
darilgencim ,tunayektacım pozitif enerjiniz yeter:)
hepinizi seviyorum...
selam hanımlar
ne sıkıcı bir cuma umarım hafta sonu böle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?