İzmir'de Bebek Oyun Grubu

dularınız için Allah (cc) razı olsun dilerim en tez zamanda iyileşir yavrucak...

çıtırcım tatilinizin güzel geçmesine sevindim...hakettin sen bunu çokdannnnnnnnnnnnnnnnn :)))

selam hanımlar

minik prensesçim allahım o bebeğe yardım etsin inşallah ne büyük acı minnacık evladını o şekilde görmek allah hiçbirimize yaşatmasın o acıyı hiç bir anneye yaşatmasın inşallah
sude içinde sabırlar dilerim hepsi 2 yaş dönemini ağar atlattılar mertte çok huy değiştirdi geçicek inşallah sağlıkları yerinde olsun

banucum sizinde başınız sağolsun allah sabırlar versin ablanada bebeğini sağlıkla kucağına versin kuzusunu dualarımız onunla

çıtırım tatilinizin güzel geçmesine sevindim

hepinizi öptüm tüm kuzularıda öptüm

Son düzenleme:
Selam kızlar son günler çok yoğun geçiriyorum.Göçebe hayatıma başladım 2 gündür annemde kalıyorum.Ablam doğuruncada önce hastane sonra onun evi...Kızlar size acil cvp istediğim soru soruyorum.Vefat eden üvey babam belki bilmiyordunuz neyse eski baro başkanıydı,tanınan sayılan biriydi.Cenaze törenide epey büyük oldu gazetelerde internet sitelerinde falan hep çıktı.Neyse soruya geliyorum.Perşembe günü İzmi,Ankara baro başkanları falan (yani kodamanlar)annemin eve gelecek,benim çok iyi ağarlamam lazım.İkram olarak ne yapayım bir menü fikri versenize kardeşler.Limonlu cheesecake yapayım dedim serin serin eee sonra aklım durdu stres yaptım.Günlerdir gelen gidenden uykususzluktan nevrim döndü hadi kızlar...

evet bu arada kimseye cvp yazamamıştım kusura bakmayın koşarak yazıp zıplayarak kaçıyorum,Tuniş iyice kuduruk oldu inanılmaz...Ben yine kapatıyorum...

canım nohutlu/tavuklu pilav,etli pilav veya pide ikram edilir.Etli/tavuklu patates veya patlıcan veya t.fasulye gibi yemekler yapılabilir.Yanında ayran olabilir.Salata olabilir.Helva yapılır zaten,ondan ikram edilir.Diyeceksin ki bunlar zaten normalde de verilen yemekler ama sonuçta cenaze evine gelecekler,gezmeğe değil.Klasik şeyler değil daha farklı şeyler istiyorsun anladığım kadarıyla ama bence gerek yok canım.Hiç üzme kendini.Bir de gelenler komşular filan yemek yapıp getirirler.Tabi sen bilirsin yine

Sapişim öyle yemek yapıp getiren komşu olmadı zaten ben yemek yapmıyıcam çay yanına ikramlık bişeyler yapıcam,bu baro başkanı hanım Cengiz Bey'le çok ilgilendi.Arabayla hergün ornkoloj, merkezine götürmekten tuttu da cenaze törenine kadar,o yüzden iyi ağırlamak istiyorum.

hımm anladım canım.o zaman senin limonlu çizkek güzel oluyor ondan yap.istersen en son bende yediğiniz yalancı su böreğinden yap,çok pratik oluyor o

selamlar..
bugün ilk orucumu tuttum allah kabul ederse..
dün yolculuk ev taşıma vs. hiç niyetlenmemişrtim.
gerçi bugün de çokk yoğun geçti yine.allahım sabrını veriyor,zorlanmadım hiç..
sabah kalkıp evi topla,yemekleri yap,kuzuyu yıka doyur vs..sonra anneanneye bıraktım.halama gittim.ev yerleştirmece ile geçti akşama kadar..
sonra geldik eve iftar saati..iklim kusup duruyor,midesi almıyor birşey..:44:yarın dra götürücem belki,,snra yine ev yerleştirmeye devamm
iftara da misafirim var üstüne

saphicim seni ayrıca öpüyorum yavrummm

tunayektacım,üzüntü arasında bunlarla uğraşmaya ne gerek var.yemek olarak tavuklu pilav-ayran olabılır.
hamurişi:) cheescake haricinde şu susamlı pastane kurabiyelerinden yapılabilir.ilk aklıma bu geldi niyeyse..

Çıtırım sen beni boşver bence sen kendini oruçluyken bu kadar yorma bu arada İklime çok geçmiş olsun üşüttümü acaba kıyamam kuzuya yaaa,benide bugün klima çarptı şimdi burnum akıyo akşam bende yemek yemedim.Bu arada tavuklu pilav görcek halim kalmadı 2 gündür bööö geldi...

Allah kabul etsin canım orucunu.benim misafirler hala gitmedği için ve henüz gitmeye niyetli olmadıkları için,ben de niyetlenemiyorum.Bende tutmak istiyorum da saat çok uzun,susuzluk,sıcak,kıza karşı tahammülüm iyice biter diye korkuyorum.
İklime ne oldu,midesini mi üşüttü acaba kuzucuk ya Allah Allah,çok geçmiş olsun canım
bende seni öpüyorum muaahh

Yalancı su böreği:
  • 2 adet yufka
  • 3 ad. yumurta
  • 4 kaşık margarin (eritilecek)
  • 2 bardak süt
  • 1-1.5 çay kaşığı kabartma tozu
  • lor,beyaz,kaşar,tulum canın ne isterse o peynirden
önce yumurtalar çırpılır.sonra yufka hariç tüm malzeme karıştırılır.yufkalar ufak parçalar halince bu karışıma atılır.güzelce karıştırılır.En az 1 saat buzdolabında bekletilir.istersen gece yap,ertesi gün fırına at.
bu ölçüyle yaptığımda kare borcamı yağlayıp döküyorum,tam geliyor.16 kare dilim olarak kesiyorum pişince.bir de pişmesine yakın üzerine de kaşar rendelersen hoş oluyor.baştan koyarsan kaşarlar kuruyor
ben o gün 2 ölçü yaptım.büyük dikdörtgen borcamdan yağları biraz taştı.Yani 2 ölçü yapmak istersen biraz daha geniş veya derin bir kap kullan canım

Son düzenleme:
Ben geldim ama geç geldim, herkesler yatmış, ben de yatayım bari..
tunayektacım başınız sağolsun, menüyle ilgili olarak da geçenlerde ağlayan pasta yapmıştım ben, dolaptan çıktığı için serin serin pek iyi gitmişti, oraya yakışır mı bilemedim ama aklıma geliverdi birden..

şu çocukların huy değiştirme olayı umarım devam eder ama olumlu yönde, zira ateşle evde birbirimizi yiyecez, ne durdan ne yapmadan anlıyo, ben kardeşine bağlamıştım ama baksana hepsinde değişiklik var, umarım biz de onlar da çok üzülmeden atlatırız bu süreci,

oruç tutan herkesin Allah oruçlarını kabul etsin, bu sıcak ve uzun günlerde Allah güç kuvvet versin ama zordur.

hastalara da acil şifalar diliyorum..

hepinizi öptüm, iyi geceler..

selam hanımlar

bu sıcaklarda oruç tutanlara güç kuvvet versin rabbim ben cesaret edemedim 2 çocuk zaten ardada çok huysuzlaştı abisini geçti kucaktan ayrılmıyor ayrılırsa ağlıyor mert yapmadan etmeden anlamıyor ikisi birleşince yarmazlık konusunda çok zorluyorlar beni
allah hepimizin yardımcısı olsun

bende bu akşam annemde kalıcam evde bütün pencerelerde tel olmasına rağmen bi yerlerden karafatma çıkıyor yicem kafayı her gece uyuyamaz oldum ben çok korkarım ilaçlaycaz bu gece yarın evime dönerim artık geçen gece anlattım mı bilyorum klimayı açtık yattım ben klimanın içinde karafatma varmış klimanın rüzgarıyla uçtu üstüme kondu kafayı tırlatmadığıma şükür diyorum her gece çıkıyor klimayı sökücek yiğit nereden giriyorlar bakıcak bu akşam işte öyle canlar öptüm herkezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…