İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Allaaaahhhııımmmmm yanına geliyorummmmmmm :95:
o evde yaşanır mı hiç,karafatma mı? ayyy Allah kolaylık versin arkadaşım.Şahsen böcek fobim var özellikle de hamam böceklerine karşı.Oturduğum bir evde başıma gelmişti,resmen hamam böceği yuvasıydı ev.aklımı kaçırmak üzereydim.4 ay oturup çıktık o evden

nabersiniz kızlar?
banucum başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
çıtır tatilinizin güzel geçmesine sevindim bütün senenin yorgunluğu gitmiştir iklime geçmiş olsun en kısa zamanda atlatır umarım
kriko böcek olayı zor yaa inşallah hemn çözüm bulursunuz
darilgen nasıl gidiyo iki çocuklu hayat?

iyidir canım ama gitmişsin..
kimse olmayınca bende dedim bari ütümü yapayım..anca bitirdim geldim...

selam..
sabahtan beri iklimle hastanede uğraşıyorum..sabah uyanır uyanmaz su istedi verdim.bardag bıtrmeden cıkardı oldugu gıbı..dedım boyle olmayacak gotureyım barı
doktora..hazırladım cıktım hemen behcet uzar götürdüm..kan alındı ama idrar alana kadar canım çıktı..çocuk bırsey yıyıp içmiyorki..bir lokma yemek,bır yudum su yutsa çıkarıyor...
çişi gelmedi tabı halıyle birşey içmeyınce.meyve suyu falan aldım içti oldugu gıbı cıkardı kac saat bekledım.
hastanenın ıcıne oyun odası dıye kıytırık bır yer yapmışlar.klımayı koymnuslar ne havaandırma var ne bsey o kadar hasta cocuk gelıyor oynuyor,bırbırlerıne mıkrop bulaştırıyor.
çok saçma geldi.kapısından kaydırak vs. görünce bızımkı tutturdu gırıcem dıye.ağladı.malesef soktum o odaya oynadı ama içim içimi yedi.kızıp durdum kendıme.sonra ıkna edıp hastane bahcesındekı parka cıkması ıcın ıkna ettım.ama orası da içime sınmedı ne bıleyım..bir elımde kusarsa dıye poşet bır elımde su şişesi içirmeye çalısıyorum çişi gelsın dıyebır yandan su mıdesnıı bulandırmasın dıye gevrek verıyorum ağzına..tam rezalet..
bıde ıshal basladı orda.kilodunu kırletmıs,çıkardım .yedekte kılodu vardı cantada,su dokulmus cantaya ıslanmış giyidiremdım..ne olur ne olmaz dıye bezı almıstım yanıma..onu bağladım ama br sure sonra onu da kırletti..sinir oldum.öyle pis bezle bekledı durdu.pis tuvaletlerden mıdem kalktı..ınsanlar ıdrar verıyor bardaga bır pecete vs. örtmek yok oylece dolanıyor..huylandım durdum daha cok mıkrop kapacagız dıye..
her zaman memnun kalırdım behcet uz dan ama bu sefer wc ler vs cok pıs cok kotu geldı bana ne bıleyım..tirede devlet hastanesıne idrar verme wc sını oyle bır yapmışlardı ki hayran kalmıstım.tuvaletın ıcınde bır pencere vardı göğüs hızasında.sana onceden verdıklerı barkodlu plastik,kapaklı kutuya idrarını yapıp pencereyi açıp oraya koyuyordun.ne kımseyle muhatta olmuyorsun,temız temız ısını halledıyorsun...

neyse zor bela azıcık aldım ıdrar..yetmez bu dıyecekler korkusuyla verdım ama yeter dedı allahtan...
sonclarda bırsey cıkmadı sukur ki..önemlı bırseyı yokmuş.eve geldık bır kırklandık ki sormayın..bırseyler yedırdım hemen, kusmadı.uyuttum sonra yoruldu kuzucum..
öyle işte..yoğun bır gun gecırdım oruçlu halimle.
az kalmış iftara..
öptüm hepinizi..

oyyy kıyamam canım benim ya.ne zor bir gün olmuş.ne kadar temizlense de hastanelerde hep huylanırım tiksinti gelir bana da,heleki wc lerde.peki nesi varmış kuzucuğun?kusma ishal neden olmuş?üşütmüş mü?

çok geçmiş olsun önce iklime sonra sana, malesef hastaneler böyle, al behçet uzu vur bizim hastaneye misali, Allah düşürmesin, eksikliğini de göstermesin diyorum sadece..
ben de kriptik tonsillit olmuşum , boğazım berbat yutkunamıyorum bile ağrıdan, antibiyotik başladım bakalım geçer inşallah çabucak, ağrı kesici alınca biraz rahatlıyorum, yoksa kolum kanadım kalkmıyor..
hepinizi çok öptüm..

oyyy kıyamam canım benim ya.ne zor bir gün olmuş.ne kadar temizlense de hastanelerde hep huylanırım tiksinti gelir bana da,heleki wc lerde.peki nesi varmış kuzucuğun?kusma ishal neden olmuş?üşütmüş mü?

aynen ya..dr mikrop kapmış olabılecegını soyledı herhangı bırseyden.denızden oldu heralde.bız ona yoruyoruz.
2 gün hiç süt içmedi yavrum.ilk kustugunda sut ıctıkten snra kusmustu,sütü lanetledi:) içerse kusacagını düşünüyordu.
bu akşam uyumadan once içirebldım bır cay bardagı kadar da olsa şükür.öğlenden berı kusmadı ıshal de yok..yarın daha da ıyı olur ıns.

sana da cok gecmıs olsun cnm.bol sıvı almayı unutma.öptüm

kızlar çok çok geçmiş olsun,kıyamam yaaa İklimciğim umarım iyileşmiştir bugün.Darilgenciğim kendine gıdana dikkat et canım yazın hastalık dahada zor oluyor.Koşturmacadan 3-5 dk ancak girebiliyorum,haftaya hiç giremeyebilirim herhalde bakalım bir kaç hafta sonra hayatım durulur diye düşünüyorum:)Bu arada arkadaşlar hepinize çok teşekkürederim sizi çok seviyorum.

çıtırcım geçmiş olsun canım allahtan birşeyi yokmuş zor bir gün olmuş senin için
darilgen sanada geçmiş olsun aman dikkat et kendine
tunayekta sanada kolay gelsin canım hiç dinlenemedin

çıtırcım geçmiş olsun canım..cidden zor bi gün geçirmişsin iyi olan tek tarafı sanırım sonuçların güzerl çıkması olmuş....

aysecim sende dikkat et kendine iki çocukla çok,dikkatli kullan ilaçlarını...

İklimin daha iyi olmasına sevindim canım,inşallah tekrar olmasın.
darilgencim sana da geçmiş olsun,2 bebeyle hastalık zor
minikprensesim yine ''hayırlı cumalar'' mesajın çok güzeldi arkadaşım.aminnn Ramazanın ilk cuması herkese hayırlar,mutluluklar getirsin inşallah.
tunayektacım Allah yardımcınız olsun canım.
Benim de ablam doğurdu doğuracak arkadaşlar.heyecan dorukta,aklım hep onda.hem uzak hem çocuklu olunca gidemiyorum da,Allahtan annem yakın da her gün gidiyor ona.artık yalnız bırakılmaya gelmez,Allah korusun sancısı tutar,suyu gelir vs.. benim de yanımda annem vardı suyum gelmişti.yalnız olsam ne yapardım bilmiyorum.gerçi karşı komşularım vardı hemen onlara koşardım herhalde diyorum.
Ablam eğer normal doğum tercih etmeseydi geçtiğimiz çarşamba sezeryanla alacaktı doktor,düşünün o kadar yakın doğum artık.ayın 10 unda 40 haftası doluyor.Daha hiç bir belirti göstermiyormuş küçük bey.bakalım keyfi ne zaman gelecekte teşrif edecek :18:

allah razı olsun saphişim...hayırlara vesile olsun bu ramazan işallah..hepinizi her daim dualarımdasınız..sizlerinde dualrında olmak dileğiyle..

ablan sağsalim alsın oğluşunu kucağına..bu mübarek günlerde allah yardımcısı olsun...

mutlu haftasonlarıııı
iftara mısafırım var.yemek hazırlamak ıle ugrasıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…