İzmir'de Bebek Oyun Grubu

saphiscm ablan saglikla mutlulukla alir kucagina bebegini insallah
citir kolay gelsin neler yapcaksin fikir olur bana benimde yarin var

eycıkcım bunları yaptım...

çorba: soğuk ayran aşı
yemek: etli yahni-bulgur pilavı
ayrıca;kabak-biber dolma
soğan salatası,mevsim salata,börülce salatası bide cacık
karpuz
fırından yeni çıkmış miss gibi pide... :)

etimek tatlısı yaptım tatlı olarak.

bide sulu bir sebze yemeği yapsam iyi olacak aslında.donrucuda bamyam var belkı onu yaparım şipşak..
çok yakın oldugu ıcın gelecekler ,o kadar özenmedim menüye.daha güzel olabilirdi..

mrb...
bir arkadaş çiftin bebeklerı olmustu.onlara ziyarete gidip geldik..minnacıkk yaa,çok tatlı bir prenses :)
iklim sevdi durdu ayağından..
eve geldik doyurdum karnını.resim yapıyor sımdı babasıyla:)

İyi geceler herkese..

biz de bu gün ateşle sinemaya gittik, şirinleri seyretti oğlum, ilk sinema deneyimiydi güzel geçti aslında ama film başlamadan önce 20 dk tv de reklamlardan, 5 dk film fragmanlarından koymuşlar, film başladığında ben bile dahil olmak üzere bütün çocuklar çok sıkılmıştı, o yüzden 35. dk. da çıkmak istedi, çıktık patlamış mısır aldık ve tekrar girmek istedi, neyse en sonunda da herkes çıktı bir tek biz kaldık bütün o yazıları falan seyrettik ve bittiği için eve gelene kadar ağladı, ben şirinleri istiyorum diye, yani götürmek isterseniz bence den enebilir, hep çocuk olduğu için kimse iye girip çıkıyosun da demiyor, gezdik durduk içinde..

çıtırık zannımca iklim kardeş istiyor artıkın

iyi geceler...
kuzu sağ elinin yüzük parmağını kapıya sıkıştırdı
babası kapıyı kapatırken arkasından gelmiş,görmemiş
buz koyduk, hirudorid sürdük .geçer inş acıyor dıye ağladı durdu eve geldiğimizden beri mızmız.sürekli ağlıyor

darilgencim sevindim sizin adınıza. güzel bir gün geçirmişsiniz.öptm.

kızlar kısa bi ayrılıktan sonra geldim tekrar:))baktım şööyle bir ben yokken neler olmuş diye,bizde bigün ablamdaydık ,ordan3gün çeşmedeydik ablacım sağolsun götürdü,kocasıda istanbuldaydı diye kalabildik arkadaşında.kızında simaydan 3ay küçük oğlu var,bütün gün havuzda oynayıp durdular,geldik cuma akşamı o günde ablamda kaldm, dün artık dönüş yaptık eve sonunda..tabi birileri burnumuzdan getirmese olmazdı cuma kavga kıyamet telefonda,dünde kipaya götürdük simayı ablamla play barn'a..oraya çıktı geldi üstüme yürüdü,ablam araya girdi bigüzel benzetti valla 1buçuk saat konuştular dışarda..1,5 senedir konuşmuyolardı bütün içindekileri söyledi ablam,herkese böyle bi abla nasip etsin allah diyorum kızlar.cok cadı olduğundan yakınırdım hep ama bu sefer işe yaradı,haddini güzel bildirdi,benimde içimin yağları eridi:) simay yine gördü onun bana yaptığını,sonra giderken öpmek istedi izin vermedi yüzüne bile bakmadı simay,oohhh canıma değsin.biara bende yanlarına çıktım 10 dakika,oyun alanından içerden dışarısı izlenebiliyo,dıştan gözükmüyo..simay bırakmış herşeyi oyunu falan camdan bizi izlemiş.içeri gittiğimde ordaki görevli kız söyledi,gözü hep sizdeydi çok huzursuz çocuğunuz diye( bu hafta onu bi çocuk psikoloğuna götürmek istiyorum kızlar,hep aklımdaydı ama artık ihmal etmemem lazım..varmı hiç bildiğiniz birisi?

bu arada hayatında biri olduğu kesinleşti,cuma komşum aradı evden bi kızla çıkarken görmüş,adi daha bütün eşyalarım orda utanmadan eve götürmüş saygısız..neyse kızlar bende haberler bu kadar simay biraz üşüttü heralde havuzda hapşırıp duruyo burnu tıkalı falan,hafif ateşi var.iyicede nazlanıyo umarım çabuk atlatırız..

Son düzenleme:

mrb cnım.. ne güzel tatil yapmışsınız ..bide o ş.siz gölge düşürmeseymiş mutlulugunuza
psikolog o kadar çok var ki cnm ya hangısı ıyıdır hangısı degıldır bılemicem.giden bırının tavsıyesı olsa daha ıyı olurdu:26:

çok geçmiş olsun çıtırcım kıyamam ben ona,inşallah hemen geçer acısı..

ya tatlım fotografını falan çeksın komşuların.uğraş bununla sen.ne demek üstüne yürümek falan görsün.
simayımı öpüyorum,umarım hemen ıyılesır..

ya tatlım fotografını falan çeksın komşuların.uğraş bununla sen.ne demek üstüne yürümek falan görsün.
simayımı öpüyorum,umarım hemen ıyılesır..

düşündüm bende aynı şeyi ama,komşumda dedi beni her türlü şahit gösterebilirsin istiyosan diye..sarmak istemiyorum bi yandan,amaaan diyorum uzak olsun yeter,bi yandanda uğraş getir burnundan diyorum..bilmiyorum valla

daha boşanmamışsın etmemişsin,üstelik senin evıne getrıyor...senın esyalarının oldugu eve..midesiz herif.
siz anlaşmalı boşanmıyor musunuz ? ne dıye senın üstüne falan yürümeleri?rahatsız etmeleri?
böylesine allahhından bulsun deyip geçebilmek büyük erdem.rabbim her zaman yanında olsun canım benım..

kuzucum uyudu şimdi,bende yatıyorum tatlışlar yarın yine ablamdayım,misafiri gelcekmiş..sapişim senin yalancı su böreği tarifini aldım şimdi,erken gidip onu yapıcam orda:)öptüm hepinizi,küçük prenslerle prenseslerinizide iyigeceler..

daha boşanmamışsın etmemişsin,üstelik senin evıne getrıyor...senın esyalarının oldugu eve..midesiz herif.
siz anlaşmalı boşanmıyor musunuz ? ne dıye senın üstüne falan yürümeleri?rahatsız etmeleri?
böylesine allahhından bulsun deyip geçebilmek büyük erdem.rabbim her zaman yanında olsun canım benım..

iyi geceler,tatlı rüyalar canım...

sağol canım,allah kimseye yaşatmasın böyle tatsızlıklar.sözde anlaşmalı,karşıdaki dengesiz olunca..çocuğunu alıp ondan habersiz çeşmelere götüremezmişim o gün görmek istemiş bi aramış çeşmede çıkmışım.buarada biz havuzdayken duymamışız annemi babamı ayrı ayrı arayıp ortalığı birbirine katmış falan,yaptığı terbiyesizliği örtbas etmek için(yakalandı ya komşuya) üste çıksın diye yaptı çocuğumu kaçırıyosun benden diye üstüme yürüyo saçma sapan senaryolar yazmış.. 5 gündür arayıp sormadı çocuğunuda o gün mü göresi tuttu.. neyse canım gece gece sinirlenme sende sinirlenmemek mümkün değil çünkü bizim olaylara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…