İzmir'de Bebek Oyun Grubu

arkadaşlar bu forumdan bir arkadaşımız paylaşımda bulunmuş..
ders alınması gereken yeni yaşanmış bir olay..
sizler de okyun ıstedım..

Hemen anlatayım....Anlatayım ki sizinde kulağınıza küpe olsun
Pazar günü saat 2 gibi otele yerleştik.yemek yedik neyse deniz havuz derken akşam 8 e kadar Egeyi sudan çıkaramadık..oğlum hadi çık daha çok gircen şöyledir böyledir dedik çıktı..Neyse akşma yemeği gez dolaş derken gece 12 ye doğru odaya geldik Ege gelirken eşimin kucağında uyuyakaldı..Yatırdık aramıza 3 tek kişilik yatak birleştirdik aldık aramıza...Daha yatmamızla 15 dak bir ege uyanıp bağırıyor anne baba diye oğlum burdayız diyoruz tekrar yatıyor tekrar uyanıyor derken saat 2.5 oldu sızdı akabinde bende sızmışım sabah 8 de kalktık bütün günün yorgunluğu...
Saat gece 3..Yani tam yarım saat sonra eşimin şu sözüyle uyanıyorum Duygu kalk çocuk yokYazarken bile gözlerim doldu..Bir baktık odanın kapısı ardına kadar açık ve Ege yok arkadaşlar inanabiliyormusunuuzzEşim bir yana ben bir yana nasıl fırladık Allahım diyorum lütfen düşündüğüm şey olmasın havuzdan çıkmak istemedi onu götürmeyeceğimizi düşündü ve havuza indi((
Üstümde gecelik gece 3 çığlık çığlığa havuza iniyorum ama o manzarayı görmemek için yalvarıyorum Allaha feryat figan..Havuz kapkaranlık eşim bakıyor suya atladı dibi görünmüyor(
Oğlum yok otel kocaman ordan oraya koşturuyorum dedim biri girdi odaya kaçırdı çocuğu ya kızlar düşünebiliyormusunuz hayal edin yatıyorsunuz yarım saat sonra çocuk ortanızdayken yok oluyor ve kapı ardına kadar açık...
O arada ortalık ayağa kalktı çığlık çığlığa ağlıyorum
Oda telefonu çalıyor ben duymuyorum..dışarıya kadar geliyor koridorlara bahçeye bakıyoruz yok..
Koştm odaya resepsiyondan arıyorlar o an ömrümün 10 senesi daha gitti hayırlı haber gelirmi hiç diyor insan gece 3.15..
Oğlunuz resepsiyonda gelin alın
Koştuk hemen yalın ayak başı çıplak
Gittim bir baktımki benim oğlan oturmuş şeker yiyor kucağıma aldım sardım nasıl ağlıyorum o da korkmuş belli
Buz gibi her yanım o da soğumuş serinde sarılıyorum ağlıyorum öpüyorum ağlıyorum...
Sormak gelmiyor içimden nerdeydi diye..
Sakinleşiyoruz soruyor eşim nerde buldunuz nasıl diye?
Diyorki görevli havuz başında büyük havuzun başında...
anne diye ağlıyordu
Hemen kucağıma aldım susturdum..
Adınızı söyledi kayıtlara bakmak için resepsiyona gittik dedi...
Allahım aklımı koru dedim aldık odaya gittik...
Oğlum nereye gittin?
anne vestel robot geldi beni havuza çağırdı diyor
Ya arkadaşlar anlatırken bile çok kötü oldum..
O gece sabaha kadar uyumadık gece valizi toplayıp gelelim dedik ama elimiz ayağımız titriyor yani ne hal kalmış ne takat..
Sabah 6 da yattık kapılara sandalyeler sehpalar dayadık...
Ege hiç kalkmaz yatağından korkar...
Su içmeye bile korkar gece...
O gece ne oldu hala bilmiyorum...
Sadece yarım saat içinde..
Ve eşim kapının açık olduğunu ya da sesini duydum diyor...
Ya da beni uyandırdı birşey bende bilmiyorum diyor...
İşte böyle kızlar orda kaldım ama tatilmi eziyetmi bilemedim...
Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın evlat acısı ama bu yaşadığımıda kimseye yaşatmasın...
Sizede ders olsun inanın hiç böyle bir huyu yoktu 1 gecede oldu...
Şimdi tam bir paronoyak oldum...
Çok üzüldüm çok

bugun bızde dogum tebrıgıne gıttık dedım ya..
biz içerde otururken bızımkı gitmiş mutfaga sandalyeyı almıs dayamıs pencerenın önüne,çıkmış dizleriyle üstüne,
tam ayaga kalkacagı sırada yakaladım..
allah korusun kalksa göğüs hizasından aşağıda kalıcak pncere..o kadar yuksek degıl
allahım sen koru yarabbim..
insanın aklına geldıkce kotu oluyor
bakmak ıstemesının sebebı de horoz seslerı duyması ve bu yüzden horozları gormek ıstemesı
allahım sen bagısla evlatlarımızı

.................................................

Son düzenleme:
.........................................................

Son düzenleme:
iklimcigime gecmis olsun hemen gecsin eli
darilgen ana ogul sinema keyfi yapmissiniz ne guzel
semacim yasadiklarina uzuldum allah sabir versin

Kızlar ne var ne yok ben pek giremiyorum uzak ve habersiz kaldım sizlerdenÖzetle biz iyiyiz,dün 7 sini yaptık yarında ablamı doğuma alacaklar bu akşam hastanede kalıcam ertesi ve sonrası tabiiki tunişi annemle bırakıyorum artık 2-3 gün idare edecekler.Durum böyle...
Semacım Allah sana sabır ve kuvvet versin diyorum
Çıtırım İklimciğime geçmiş olsun canım kıymam ben onun küçük parmaklarına..
Sapiş kız ablalarımız aynı gün mü doğuracak:) aynı anda teyze olucaz galiba:)))
Hepinizi öpüyorum muckkkssss!!!

haber falan yok canım ıste..herkes aynı bıldıgım kadarıyla..
yedisini yaptık derken ne demek ıstedın cnm ben anlamadım:26:
allah ablanın yardımcısı olsun canım .inş sağlıkla kucagına alır..şimdiden kutluyorum teyze oluşunu:)

kızlar çalışmak isteyenler ya da isteyen tanıdıgı olanlar olabılır...

Nüfus sayımında çalışmak isteyenler, 15 Ağustos'a kadar başvurmalı
2011 Nüfus ve Konut Araştırması ile Sayım Bölgesi Adres Kontrol Çalışması

19 Nisan 2011 tarihinde duyurulduğu üzere Kurumumuz tarafından 2011 yılı Eylül ve Aralık ayları arasında yapılacak olan Nüfus ve Konut Araştırması ile Sayım Bölgesi Adres Kontrol Çalışmasında görevlendirilecek geçici personel hakkındaki 29/03/2011 tarih ve 2011/1587 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı 15/04/2011 tarih ve 2011/27906 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmış olup, bahse konu çalışma 2011 yılı Eylül ayında başlayacak, Aralık ayı itibariyle sonuçlandırılacaktır.

2011 yılı Nüfus ve Konut Araştırması çalışmasının 1 inci aşaması olan, Sayım Bölgesi Adres Kontrolü Çalışmasının 07/09/2011 tarihinde başlayacak olması nedeniyle 2011 Nüfus ve Konut Araştırması ile Sayım Bölgesi Adres Kontrol Çalışmasında istihdam edilecek geçici personelin, müracaatlarını 05/08/2011 – 15/08/2011 tarihleri arasında Ekli listedeki (EK-1) Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı Bölge Müdürlüklerine yapmaları gerekmektedir.

Bu kapsamda istihdam edilecek personele yönelik tüm çağrılar Kurum internetsitesinden duyurulacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

Başvuru Şartları:
* 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin 1,4,5,6 ve 7 numaralı alt bentlerinde belirtilen genel şartlara ilave olarak en az lise ve dengi okul mezunu olmak ve 35 yaşını tamamlamamış olmak şartları aranır.

* İstihdam edileceklerin, görevle ilgili olarak verilecek eğitimde ve/veya yapılacak sınavda başarılı olması şarttır.

* Görevin, alanda bilgisayar ile yapılacak olması nedeniyle, bilgisayar sertifikası olması ve/veya bilgisayar kullanmayı bilmek tercih nedenidir.

Başvuru İçin Gerekli Belge:
* İş Talep Formu (Ek-2 İş talep formu)
* Bu çalışma için 2011 yılında Bölge Müdürlüklerine başvuruda bulunanların başvuruları geçerli olup, tekrar başvurmalarına gerek yoktur

Selam millet benim
hala yatılı misafirlerim var
ablam hala doğurmadı
sağlığımız hepimizin iyi çok şükür
öpüyorum

İklime çok çok geçmiş olsun,
Sema Allah kolaylık ve sabır versin hayatım sana, simay için de arkadaşlarıma sorayım bakalım bildikleri iyi bir çocuk psikoloğu var mı,
tunayektacım Ablan sağlıkla alır kucağına bebeğini inşallah, ay teyze olmak çok güzel bir duygu, hadi hayırlısı bakalım..
Saphişin de yakın teyze olma günleri, senin ablanda bir nefeste kurtulsun, sağlıkla alsın kucağına bebişini inşallah,
ceeee ci eycik sana da ceeee, sen de benim gibi çok giremiyorsun ama girdiğinde anlat, zeynep nasıl neler yapıyo, Ateş geçen gün diyoki "zeynebin annesinin verdiği top şekerlerden ver bana" unutmamış yavrum..
minikimi ve prensesini de çok çok öpüyorum..

selam şekerler
Banunun ablası doğum yapmış :) Banuyu aradım ama meşgul doğal olarak.Buradan yazayım dedim,sonra yine arayacağım.Allah analı babalı mutlu sağlıklı büyütsün tatlım.Hoşgeldi minik prensiniz

Benim ablam da yarın doğuruyor,kesinleşti.Beyefendinin kendi geleceği yok,bu yüzden ezeryanla alalım artık demiş doktoru.Yarın tam 40 haftası doluyor zaten.

hemen mesajın ardından aradıysan biz konuşuyorduk,ben daha hızlı davrandım :)
sağlık sorunu yoksa eğer bekleseymiş keşke.normal ıstıyor madem.belki bu gece kendisi gelir belli mi olur:)
şimdiden tebik ederim cnm. ablan inş sorunsuz kucagına alır yavrucagını..öptüm.
misafirlerin ş.dışından mı canım?gitmediler mi daha?

ulaştım telefonla tunayektaya :)
ablamın zaten normalde geçen çarşamba alacaktı doktor,gelişimi çok iyi maşallah.52 cm boyu yarın 40 ı doluyor.daha fazla durmasına gerek görmemiş doktoru.bu sıcaklarda çok zor be canım,ablam içim yanıyor,içimden alev çıkıyor sanki diyor.habire su içiyor.sıkıldı artık doğsun diyor o da,haklı tabi

şimdiii asıl benim bir sıkıntım var.doktoru sabah 6.45 te hastanede olun demiş.annem,teyzem,ablam ve eşi 6.15 te evden çıkacaklar.Bende sabah bana zor olmasın diye ben de bu gece annemde kalayım diye düşündüm.(onlar hep birlikte annemde kalacaklar bu gece de). Sabah o kadar erken saatte kızı da uyandırmamış olurum,her zaman ki kalktığı saatte babasıyla birlikte kalkarlar ve sabah babası babamlara bırakır diye düşündüm.ama maalesef düşündüğüm gibi olamayacak.Eşim gece annemde kızı almadan kalma fikrimi yanlış buldu,sabah kızı da erken kaldırıp,kahvaltısını yedirip,altını üstünü değiştirip,öyle gitmeliymişim hastaneye.He tabi bir de ya gece kalkar da seni tutturursa diyor.Babamın eşinin yarın kursu varmış.babamla tek başına durmaz Duru.Yani böylece babamlara bırakma olayı yattı % 90.Zaten babamlara bırakmamız yatmış durumdayken bir de eşim daha da zorlaştırıyor işimi.Ya gece kalkarsa seni isterse,sabah mama yiyene kadar altı değişene kadar bağıracak aplayacak,mama,kaka diye diyor.Ya bunda bu kadar büyütülecek bir şey yokki.Sabah benim yanıma getirene kadar kaka yapmış olursa,bi yarım saat kakalı kalıversin altı bişey olmaz.mama olarak da bebe biküvili süt hazırlayıver,sonra takviye yaparız diyoruz.ama yok,kesinlikle yardımcı olmayacağa benziyor.Kalkmış bana e senin küçük çocuğun var o kadar erken gitmek zorunda mısın,sonradan gidersin diyor.Halbuki ben gece bile yanında olmak istiyorum ablamın.doğum yapmış bir insan olarak en yakınlarını nasıl da yanında ister insan,çk iyi biliyorum ama o bunu anlamıyor tabi.bu yüzden mecburen sabahın köründe kızımı da kaldırıcam.sabah gidicem hastaneye

yanıma yiyecek,içecek alırım,onlarla biraz oyalanır diyorum.laptopu alırım calliou pepee filan izler,bir kaç oyuncak vs.. öyle idare etmeye çalışıcam.inşallah hastanede arıza çıkarmazlar,çocukları almama gibi bir durumları yoktur inşallah.gerçi özel hastane ama ne olacağı belli olmaz

saphiracım kızı hastaneye götürme konusunu iyi düşündün mü cnm ya.?
bana cok zor olur gibi geldi..ne bileyim...

Tunayektanın gözü aydın, ben aramadım henüz, çok yoğundur şimdi diye ama yarın ararım

saphiş senin işin daha da zormuş, bu saate kadar bir çözüm bulmuşsundur sanırım yani inşallah, ablanın yanında olmayı istemek en doğal hakkın da erkekleri anlamak çok zor, ablana da şimdiden geçmiş olsun diyorum,

iyi geceler herkesee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…