İzmir'de Bebek Oyun Grubu

iyi geceler kızlar
yarın sabah hastaneye daha geç bir saatte gidicem.Çünkü ablamlarla aynı saatte orda olabilmem için 5-5.30 gibi kalkmam ve kızı da kaldırmam lazım.çocuk mahvolur.doğuma girmeden önce yanında olmayı çokistiyordum,hemşire bebeği giydirirken izlemeyi,resimlemeyi çok istiyordum ama maalesef yapamıcam.benim de bir bebeğim var sonuçta.kıyamıcam çocuğuma,o saatte uyandırıp götüremicem.bırakacak hiç bir yerim yok,hele ki sabahın köründe.Allahtan yalnız değil.Eşi,anem,teyzem yanında.mutlaka görümcesi de gelecektir.o hep benim yanımdaydı doğumda ama o zaman bebeği yoktu.Kendimi kötü hissediyorum ama yapaak bir şey yok

Herkese merhaba iyi dilekleriniz için teşekkürler,tam 36 saattir ayaktayım gece 1 saat uyuduk sadece bebişimiz Allaha şükür sağlıllı annemizde gecemiz ve sabahımız zor geçti ama durumu düzelttik ve nöbeti bu gece için devrettim.Yorgun olsamda şöyle bir bakmadan edemedim.Yarın ablamın evine geçicem,çok yoruldum ama teyze olmak süper.....

güzel dilekleriniz ve telefonla aramalarınız için çok teşekkürler.eycikim seninle rahat konuşamadık maalesef.o anda ablamı wc ye kaldırma durumundaydık.kusura bakmadın arkadaşım di mi?
yorucu ve uykusuz bir gün geçirdim.artık evimdeyim.yarın öğlen taburcu olacaklar inşallah,direkt evine gideceğim ablamın.kızla çok zor oluyor gerçekten,kalabalık olduğumuz için herkes biraz ilgileniyor sırayla tabi,yine de bizimki kalın sesiyle hastanenin ortasında gürültü yapıyor bağırıp çağırıyor.insanlarla kavga edecektim neredeyse,her ne kadar onlar haklı olsada
giderken poğaça kek vs.. yapıp götürmek istiyordum ama biliyorsunuz yatılı misafirim vardı,kaynım.her ne kadar çok yakınımız da olsa,ne olursa olsun misafir ve ona göre ikram,yemek,içmek,meze,meyve vs.. bitmiyor.bu yüzden hastaneye hazırlık yapamadım.hatta kendimle ilgili başka planlarım vardı.kuaföre gidip revüzyondan geçmek istiyordum,fotolarda iyi çıkayım diye.doğum fotoğrafçısı geldi çünkü.maalesef hiç bir şeyi istediğim gibi yapamadım.
bu arada kocam tam vazgetik artık diye düşünürken,bebeği görünce canı çekti.bizde bi tane oğlan yapalım demeye başladı.ısmarlamayla oluyor ya bu işler.böyle işte kızlar,yoğun bir gündü normal olarak.
bebişimiz çok güzel,saçlar siyah,kaşlar kirpikler sarı,gözler gri-mavi,teni zaten pamuk,kokusunu anlatamam,cennet kokulu.tunayektanın dediği gibi teyze olmak gerçekten süpermiş

çınarımız doğdu kızlar,teyze oldum

maşallahh diyorumm başka da bir şey demiyorum.ne hacet...çok güzell bir bebek
allah analı babalı büyütsün..

tabiki de, yeşil ışık yakmışsın ama bizim sayfada yoksun, dedim nerelerde geziyor bir bakayım, tam yakalayacaktım ama ateş uyandı:))

yakalayamazz kii yakalayamazz kiii

saphis tunayekta gozunuz aydn canlarim allah anali babali buyutsun?
citir nabr cnm?
iyiylik cnm ya sen ve zeynep nasılsınız??özlettiniz kendinizi

gözün aydın tekrar cnımcım..zor ama güzel günler senin için..

valla cnm sen dun anlatınca durumu,ben olmayacağını,çok zor olur dıye düşünmüştüm zaten.durmayacağını tahmin etmiştim durunun..oldukça hareketli oldugundan..
bazı şeyler istediğin gibi olmamış ama olsun cnm.hayırlsıyla doğum yaptı ablan ,meleğiniz dünyaya geldi..gerisi möhömm değil demi:)
ne sevilir şimdi ya tontişş.
.mis kokulu melekler onlar....

selamlar herkeze

güzel teyzeler kutluyorum ikinizide teyze olmak gerçekten müthiş bişi kuzenimde 1 eylülde doğurucak bizde çok yakın olduğumuz bi evi teyze olcam oyy küçük bebek koklamak çook güzel
konturum yok ev telefonumda kesik en kısa sürede arayacağım ikinizide

arkadaşlarım o gün size eşimle olan şeyleri üstü kapalıda olsa anlattım sonradanda çok üzüldüm sizinde canınızı sıktım die bizde bazı şeyler yolua girmesede ayrı olamıycağımızı anladık oturduk konuştuk ağladık çözümler bulduk kendimizce bizim tek problemimiz birincisi kaynanam ikincisi yiğitin müsrifliği eli bolluğu onlarında çözümü yok gibi ne kadar uyarsamda üzüldüğümüz görselerde huylu huyundan vazgeçmiyor konuşalacak anlatalacak çok şey var ben pek beceremiyorum konuşma işini yani şuanda herşey iyi diyemem ama çocuklarımızn geleceği için benim ayrı bir ev açma durumum olmadığı için bazı şeylere gözümü kapadım zaten hep kapatıp polyanacılık oynuyordum kavgasız konuşmasız sakin ama içimde çok şeyleri biriktirdiğim olan evliliğime devam edeyorum sizde bilin istiyorum öpüyorum hepinizi

bugün ablam hastaneden çıkacak,evine geçecek.bugünden itibaren hepinizi bekliyoruz kızlar..
teşekkürler krikocum.sizinde hakkınızda hayırlısı olsun

mrb eycik,neler yapıyorsun sessiz hatun?
ben bugün yine iftara misafir ağırladım..

Teyze olan arkadaşlarım sizleri ilk gün yoğunsunuz diye aramadım, bu gün yorgunsunuz diye aramadım, umarım bebişlerde ablalarınız da iyidir..teyze olmak çok güzel çokk..

ben de 2 gündür ateşin pipisiyle uğraşıyorum, yine şişti kocaman oldu, yavrumun çok ağrısı var, bugün dr. götürdüm antibiyotik falan başladık, kesin sünnet olması lazım diyo, çocuk cerrahları 7 yaştan önce yapmayız, yaptırmayın diyo, ne yapacağımı şaşırdım, keşke 2 yaştan önce yaptırsaydık, şimdi o kadar kötü bir zaman ki, tam tuvalet eğitiminin verileceği zaman ve ateş artık vücudu ile ilgili bazı şeylerin farkında, önümüz bayram ve sonra da kreşe başlayacak, ben işe başlayacam ve en kötüsü eminim psikolojisi olumsuz etkilenecek,
işte böyle, hepinizi öptüm.

ne kaaa marifetli hatunsun sen maşallah sana

az sonra peşindeyim haberin ola, gezenti hatun.. yine yeşili yakmışsın

ah canım ya,üzüldüm.çok geçmiş olsun..napıcaksın peki?:26:

çnıtırık yakaladım seni, boşver o konu güzel değil okuma onu

basıldık :)

salam hanımlar

darilgencim geçmiş olsun bende yeni doğduklarında sünneti yaptırmadığım için çok pişmanım mert 2 yaşına girmeden ardada yeni doğduğunda yaptırcaktık sünnet kilodunu bile almıştım duruyo evde ama kısmet olmadı böle acı çekçeğine yaptırın bence eğer geçme iyileşme şansı yoksa tabi ki eskiden 2-7 ayş arası yapılmaz kuralı yoktu çocuklar abilerinle falan oluyordu bi problem olmaz inşallah acı çekçeğine oluversin hatta toprak beyde olsa 2 yaşına girmeden ama senin annenin gelmesi lazım yanlızsın keşke elimden gelen bişi olsa yardıma gelebilsem sana

krkikocum.ailevi mesele hayırlı olsun diyorum..sevındım acıkcası,en cok cocuklar adına.umarım herşey yoluna gırer.
sünnet konusunda bence bari ardayı hallet hastanede cnm.mert beklıycek mecburen..

iyiyim canim kosturmca icindeyim bu yaz hep boyle gecti ya misafirim var yada biz evde yokuz
darilgencim gecmis olsun hep problem olucaksa yaptrmk daha iyi degilmi tabi sen daha iyisini bilirsin

benimde nasıl gectı gıttı tatıl anlamıyorum.. az kaldı okullara
bende olsam beklemezdim aslında yaptırdım ne olursa olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…