iyi geceler darilgencım..sen benı mı takıp edıyon bakimm
çınarımız doğdu kızlar,teyze oldum
tabiki de, yeşil ışık yakmışsın ama bizim sayfada yoksun, dedim nerelerde geziyor bir bakayım, tam yakalayacaktım ama ateş uyandı:))
iyiylik cnm ya sen ve zeynep nasılsınız??özlettiniz kendinizisaphis tunayekta gozunuz aydn canlarim allah anali babali buyutsun?
citir nabr cnm?
gözün aydın tekrar cnımcım..zor ama güzel günler senin için..Herkese merhaba iyi dilekleriniz için teşekkürler,tam 36 saattir ayaktayım gece 1 saat uyuduk sadece bebişimiz Allaha şükür sağlıllı annemizde gecemiz ve sabahımız zor geçti ama durumu düzelttik ve nöbeti bu gece için devrettim.Yorgun olsamda şöyle bir bakmadan edemedim.Yarın ablamın evine geçicem,çok yoruldum ama teyze olmak süper.....
güzel dilekleriniz ve telefonla aramalarınız için çok teşekkürler.eycikim seninle rahat konuşamadık maalesef.o anda ablamı wc ye kaldırma durumundaydık.kusura bakmadın arkadaşım di mi?
yorucu ve uykusuz bir gün geçirdim.artık evimdeyim.yarın öğlen taburcu olacaklar inşallah,direkt evine gideceğim ablamın.kızla çok zor oluyor gerçekten,kalabalık olduğumuz için herkes biraz ilgileniyor sırayla tabi,yine de bizimki kalın sesiyle hastanenin ortasında gürültü yapıyor bağırıp çağırıyor.insanlarla kavga edecektim neredeyse,her ne kadar onlar haklı olsada
giderken poğaça kek vs.. yapıp götürmek istiyordum ama biliyorsunuz yatılı misafirim vardı,kaynım.her ne kadar çok yakınımız da olsa,ne olursa olsun misafir ve ona göre ikram,yemek,içmek,meze,meyve vs.. bitmiyor.bu yüzden hastaneye hazırlık yapamadım.hatta kendimle ilgili başka planlarım vardı.kuaföre gidip revüzyondan geçmek istiyordum,fotolarda iyi çıkayım diye.doğum fotoğrafçısı geldi çünkü.maalesef hiç bir şeyi istediğim gibi yapamadım.
bu arada kocam tam vazgetik artık diye düşünürken,bebeği görünce canı çekti.bizde bi tane oğlan yapalım demeye başladı.ısmarlamayla oluyor ya bu işler.böyle işte kızlar,yoğun bir gündü normal olarak.
bebişimiz çok güzel,saçlar siyah,kaşlar kirpikler sarı,gözler gri-mavi,teni zaten pamuk,kokusunu anlatamam,cennet kokulu.tunayektanın dediği gibi teyze olmak gerçekten süpermiş
mrb eycik,neler yapıyorsun sessiz hatun?
ben bugün yine iftara misafir ağırladım..
ne kaaa marifetli hatunsun sen maşallah sana
az sonra peşindeyim haberin ola, gezenti hatun.. yine yeşili yakmışsın
Teyze olan arkadaşlarım sizleri ilk gün yoğunsunuz diye aramadım, bu gün yorgunsunuz diye aramadım, umarım bebişlerde ablalarınız da iyidir..teyze olmak çok güzel çokk..
ben de 2 gündür ateşin pipisiyle uğraşıyorum, yine şişti kocaman oldu, yavrumun çok ağrısı var, bugün dr. götürdüm antibiyotik falan başladık, kesin sünnet olması lazım diyo, çocuk cerrahları 7 yaştan önce yapmayız, yaptırmayın diyo, ne yapacağımı şaşırdım, keşke 2 yaştan önce yaptırsaydık, şimdi o kadar kötü bir zaman ki, tam tuvalet eğitiminin verileceği zaman ve ateş artık vücudu ile ilgili bazı şeylerin farkında, önümüz bayram ve sonra da kreşe başlayacak, ben işe başlayacam ve en kötüsü eminim psikolojisi olumsuz etkilenecek,
işte böyle, hepinizi öptüm.
çnıtırık yakaladım seni, boşver o konu güzel değil okuma onu
salam hanımlar
darilgencim geçmiş olsun bende yeni doğduklarında sünneti yaptırmadığım için çok pişmanım mert 2 yaşına girmeden ardada yeni doğduğunda yaptırcaktık sünnet kilodunu bile almıştım duruyo evde ama kısmet olmadı böle acı çekçeğine yaptırın bence eğer geçme iyileşme şansı yoksa tabi ki eskiden 2-7 ayş arası yapılmaz kuralı yoktu çocuklar abilerinle falan oluyordu bi problem olmaz inşallah acı çekçeğine oluversin hatta toprak beyde olsa 2 yaşına girmeden ama senin annenin gelmesi lazım yanlızsın keşke elimden gelen bişi olsa yardıma gelebilsem sana
mrb eycik,neler yapıyorsun sessiz hatun?
ben bugün yine iftara misafir ağırladım..
iyiyim canim kosturmca icindeyim bu yaz hep boyle gecti ya misafirim var yada biz evde yokuz
darilgencim gecmis olsun hep problem olucaksa yaptrmk daha iyi degilmi tabi sen daha iyisini bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?