İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Kriko aile durumlarını ben atlamışım hayatım ama sevindim, çok daha güzel olur herşey inşallah sizler için..

ben de yaptırmayı düşünüyorum ama şu anda 10 günlük tedavi ile önce iyileşmesini beklicez, sonra da ben haftaya cuma düzceye gidiyorum çocuklarla birlikte, eşim bir hafta sonra gelecek, uçak biletimizi falan aldık, orda yaptırmak istemiyorum çünkü hem çocuklar sefil olur hem ben, neredeyse bir yıldır gitmedim annemlere, burnumuzdan gelir bayram tatili, bayram sonrası döner dönmez yaptırabiliriz ama eylül ortası ateş kreşe başlayacak, ben tuvalet eğitimini annemle birlikte veririz diye düşünüyordum, daha alışmadan hemen sünnet olursa o hep kalacak, ekimde de ben kesin işe başlıyorum, yani o kadar kötü bir zamanlama ki anlatamam, hala karar veremedik, yaptırmazsam da çocuğum bu eziyeti bi daha bi daha çeksin istemiyorum, karışık yani

bu arada bakıcı buldum kızlar, yani o beni buldu, bayram dönüşü o da başlayacak, bayana çok içim ısındı ama bakalım görücez, hayırlısı olsun inşallah Toprak kuzum için.

eycikim seni buralarda görmek büyük şeref, özledik valla seni..

iyigeceler kızlaar kimsecikler yok bugün simay babasıyla halasına gitti bende bütün gün uyudum valla,tabi o yüzden şuanda hiiiç uykum yok..

herkeze merhaba...

yeni teyzoşlar bebeklerin ömürlü olsun hep sağlık içinde büyüsünler işallah...

aysecim geçmiş olsun ateşime..gerçekten tam ortada kalmışsın yani...iki ucu ...şey gibi :)))) en doğru kararı yine sen verirsin güzelim ama eğer gerçekten çok acı çekiyorsa yaptırmalısın...

krikitos canım umarım hakkında hayırlısı ne ise öle olur...gerçekten çok zor bi durum...

çıtırcım bu yıl sabahçımısın öğlecimi???

Selam kızlar
minikprensesim güzel dileklerin için çok teşekkürler.
darilgencim sünnet sorununuz epeydir devam ediyor sizin bildiğim kadarıyla,keşke daha önce yaptırsaydınız.Bence bir ilk fırsatta yaptırın canım.Tabiki siz daha iyi bilirsiniz ama kuzucuk daha fazla acı çekmesin.

Çınarın sünneti doğduğu gün akşam üstü yapıldı.Minik bir delikanlı oldu kendisi.Göbeğiyle birlikte pipi de iyileşiyor.Canı acımıyormuş ilk 3 hafta o yüzden ağrı kesici bile vemedi dr.Her gün biraz daha büyüyor biliyormusunuz,resmen gözle görülüyor hızla büyümesi.tam bir maymun,içim kıpır kıpır,Allahım tüm bebeklere güzel sağlıklı mutlu bir ömür yazsın
tunayektadan haber yok sanırm,hiç yazamıyor buraya.
eycikim bize de zaman ayır biraz özledik siziiiii
hakikaten çıtırım,ne zaman geçti tatil.haziran sonuna kadar havalar serindi zaten.ekime kadar çok sıcaklar devam edecek diyorlardı ama eylül gelmeden serinleri hava.geçici bir yağmur serinliği mi acaba?yoksa tekrar ısınacak mı bilmiyorum.havalardan dolayı da yaz geç gelip erken gitmiş gibi oldu yani,ondan nasıl geçtiğini hiç birimiz anlamadık.

kızlar ne zaman geliyorsunuz bebişimizi görmeye

selam hanımlar
geçici serinlikti sanırım bu havalar bugün çok sıcak yine evde sıkıcı yapacak bişi bulamıyoruz öle tvye bakıyoruz

ablan biraz kendini toparlasın gelmek çok istiyorum sapişim inşallah nasip olur

Son düzenleme:
aynen oyle bende yaz nasil gecti anlamadim
bu sene sabahcimisin belli oldumu?

selamlar..
ben yıne sabahçı olmayı isteyeceğim bir problem çıkmazsa yani %90 sabahçı olucam yine...

selam kızlar,bende dün gece yenge oldum,şu yenge lafınıda pek sevmem ama..görümcem doğum yaptı,gece kanaması olmuş,daha 3haftası vardı,dr.u aramış doğum çantanla gel alalım artık demiş,zaten daha önceleride kanaması vardı neyse gece aradı bizimki dayı oluyorum diye.bende söz vermiştm görümceme doğumunda yanında olucam diye,ailesiyle aram bozuk olsada bitek ablasıyla iyiydi,hep korudu benm yanımda oldu her konuda.gece 2 gibi gelip aldı beni,2buçuk gibide geldi bebiş:) minicik,allahım dedim simayda bu kadar küçükmüydü?1 saat sonra falanda annem aradı simay uyandı süt için ama sen yoksun diye kıyameti kopardı susmuyo katılıyo çocuk çabuk gel diye,nasıl çıktığımı bilmiyorm hastaneden , böle kızlar bu hafta doğum haftası oldu,minnacık prensler geldi hep,hepsi ramazan çocuğu oldu,allah hepsine güzel yazılar yazmış olsun,hayırlı evlatlar olsunlar inşallah..buarada sapişim bizimkide çınar:) önümüzdeki hafta haberleşelim görmeye gelmek isterim kuzucuğu..

iyi pazarlar
krikocum ne zaman istersen buyur gel canım,semacım sen de aynı şekilde,ne zaman istersen buyur gel,biz hep müsaitiz.bir taraftan bebişle ilgilenirken bir taraftanda ziyaretçilerimizi bekliyoruz
semacım sizinde yeğen hayırlı olsun,Allah analı babalı,sağlıklı,mutlu büyütsün inşallah.Sizinki de Çınar demek :)) adıyla yaşasın kuzular

Günaydın
dün eycikimle minikprensesim geldiler bebişimizi görmeye,çok mutlu olduk.cicilerde çok güzel çok beğendik,tekrar teşekkürler canlarım

saphiscim bebisiniz cok tatli cok guzel bir bebek ablan ve annende tipki senin gibi canayakinlar ikisinide cok sevdim

iyi akşamlar
iftarımızı yaptık,toparladım mutfağı,çayımızı içicez şimdi

ooooooohhhhh afiyet olsun tatlım
napıyosunuz kızlar kimsecikler yok herkes yoğun bir yaz geçiriyo
teyzecikler sizde durumlar nasıl bebişler nasıl?

saol eycikim..

tünaydın hanımlar...
napıosunz??
benım kızın dayısı geldı,onunla bir gitmek istedi anneannesine gitti.
anneanne delisi çocuk,çok seviyor:)

bende temizlik yapıyrum işte,ev işlerine giriştim..
bir bakayım dedim burayada..

selam hanımlar bugün benimde temizlik günümdü annem geldi gelmişken bu fırsatı kaçırmıyım dedim kimsecikler uğramaz olmuş buraya öğtüm herkezleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…