canlarım bu arada telefon numaram değişiyor.Daha doğrusu şu anda mevcut numaramı kapattırıp kapattırmamak da kararsızım çünkü çok eski ve çok fazla kişi onu biliyor.Ben yeni hataımdan herkese mesaj çektim ama kimilerine gitmiş mesaj kimilerine gitmemiş.sizlere de geldi mi gelmedi mi bilemiyorum.şu andaki numaram 543 ile başlıyor,yeni numaram da aynısının sadece başı 544 lüsü.tek bir rakam değişti yani ve yeni hat vodafone
aminn canım amiinMiniğim canım bak ben dün olduğunu bilmiyordum birtanem nice nice mutlu sağlıklı yaşları olsun kuzumun,doğum günü kutlu olsun..
Sapişim çok tatlılar bu yeğenler bizimkide gülücükler kahkahalar yapıyormuş bende 15 gündür göremiyorum göya gidecektim belimden dolayı gidip bir göremedim,bugün annem bendeydi,yemeğimi yaptı,wc-banyo temziliği ve en önemlisi tunişle oynadı,Allah analarımızdan razı olsun,eksikliklerini göstermesin.
Miniğim perşembe kaçta geliyoruz canım?Yapabileceğimiz birşey varmı?
Canımbu arada bana mesaj geldi
canım çok teşekkürler inşallah dualarımız kabul olur hepimizin..
ben de bugün aşure yaptım dağıttım inşallah Allahım kabul eder.
bel incinmesi zor canım ya,dr. a gitsen daha iyi değil miydi,sonradan daha kötü sonuçlar doğurmasın..geçmiş olsun
ahhh kuzucuukk...mesaj çektim bilmiyorum aldın mı?iletim raporu gelmiyor bana nedense..buradan da yazayım nice yıllara
aa hadi ya tüh niye böyle oluyor acaba :26:bana bi tane mesaj geldi oda numaranın değiştiği msj kuzum..çok teşekkürler...
amin canım..sağol teyzesi..aman kimselerin gönlünü yakmasın bizim oğlumuz efendi olsun,hatırşinas olsunallah kabul etsin secilcim,çok büyük sevap yapıp dağıtmak,çınara gelince çok tatlı maşallah,büyüdüğünde kaç kızın gönlünü yakar bilinmez :)))))
inşallah nasip olursa gelicez canım.Bizimkinin de burnu akıyor nezle oldu yine.ilaç veriorum sanırım perşembeye kadar geçer.geçen seferki gibi oldu yine,mikrobik değil sanıyorum,üşütme gibi.kimseye bulaşmıyor,kuzulara da geçmez.Çınara da geçmedibanucum,2 yada 2,30 gibi bekliyorum kızlar hepinizi...
banucum geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir
sapişim allah kabul etsin hayrını allah kısmet ederse bende hafta sonu düşünüyorum çınarada maşallah
öptüm hepinizi iyi akşamlar
aa tüh canım gelebilseydin iyi olurdu ama napalım,bir daha ki sefere görüşürüz inşallahmerhabalar kızlar,tunişçim çok çok geçmiş olsun,allahtan istanbulda falan tutmamış ağrı,keske hiç tutumasaydı aslında ama orda daha kötü olurdu..buarada allahtan dün öğlen hastaneye gitmeden bi ara girip okumuşum yoksa bugün falanda girmemiş olsaydım, miniğim bugün bizi misafir edecektin.çarşamba diye biliyodum çünkü:)) sudeciğimizin geçmiş doğum gününü kutlayım bende burdan canım tam gününü bilmiyodum bende..ama üzüldüm çünkü yarın biz gelemicez kızlarbenim başka bi günüm daha var,oda 15te bir perşembeleri ve bu seferkinde ablama gidilcek.gelenlerin çoğuda benim arkadaşım o nedenle ablam nolur gel sende diyo.simayında okulu var.sabah onu okula bırakıp gitcem hemen hazırlıklarada yardım etcem,yani gelemicem gibi gözüküyo miniğim kusura bakma,bizim içinde eğlenin,kuzucuğunuda kocaman öp simayla benim yerime
canım benim çok sevindim,hem sana hem Merte hem Ardaya hem de eşine çok iyi gelecek bence bu kreş olayı.selam kızlar mutluyum mutluğumu hemen paylaşıyım dedim komşumuzun oğlu elizleri diye küçükyalıda bir anaokuluna gidiyor hep eğitimlerini övüyordu çok çok iyi diye geçen bize geldiler yiğitte bizim içinde görüşürmüsün 3 gün için dedi(onun çocuğu 2 yıldır gidiyor indirim yaparlar bana dedi) görüşmüş arkadaşım serviside içinde 3 tam gün 250 tl fiyat yiğite iyi geldi kendimizi sıkıp gönderelim dedik bakalım hayırlısı bu akşam yüz yüze görüşçez servis istemiyoruz 200 tl için çingen pazarlığına oturcaz :)))) inşallah olur çünkü ben artık çok yoruldum başa çıkamıyorum başaramıyorum ne kendime güvenim kaldı ne gücüm dua ediyorum olsunda azcık kendime vakit ayırabiliyim diye
arda uyuyor merte cailluo izliyor bende banyoya giriyorum kızlar öpüldünüz
canım benim inşallah mr sonucun güzel çıkar..ay inşallah gelebilirsin Banum ya,geçen güne de gelemedin,ee ne zaman görüşcez di mi.kötü olacaksan gelme ama birazcık bile ihtimal olursa gel sen gel,iyi ederiz biz seniiyi akşamlar kızlar bugün doktora gittim,henüz sonuç belli değil mr'a girdim bakalım normalde pazartesi veriyorlarmış sonucu ama ben büyük ihtimalle yarın alıcam(torpilimiz varda)yarın öğlen işim erken biterse ve kendimde gelecek gücü bulabilirsem gelmeyi çok istiyorum valla,hem sizleri çok özledik hem de Zelişi İstanbulda göremedim bari burada görüşelim istiyorum minnoş göbişini bir göreyim istiyorum bakalım nasip!!!
herkeslere iyiakşamlar olsuun:)krikitosuum çok sevindim inşallah olur işiniz..senin içinde,mert içinde süper olur,hadi bakalım hayırlısı
tunişcim inşallah sonuçlarında ters bişey çıkmaz işlerin yolunda gider arkadaşım..bende hürremi izliyorum bitsin,elmalı kurabiye yapcam daha,yarın ablama götürcem.bu saate kaldı,miniğim daha yeni uyudu.huysuzluğu üstündeydi bugün.akşam bi kustu anlatamam,tam yatıyodu artık,kusunca uykusuda kaçtı,bide üstündeki eşofmana geldi diye bi ağladı 'ben onu giymek istiyoduuum' diye 45 dk falan ağlamıştır heralde sonra kucağıma aldım sallaya sallaya uyuttum. bi atletle kaldı giydiremedm bişey.böyle kızlar hadi öpüldünüz..yarın için gidenlere iyi eğlenceler,öpün sude prensesi bizim için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?