İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Selam kızlar
bugün annem,teyzem ve ablam bendelerdi.akşam da enişten geldi.güzel ve tatlı telaşlı bir gün oldu.bir de ben sabahtan yaptım aşureyi de,onu sokuşturuverdim araya,iyi oldu.komşularıma da dağıttım.çok severim aşureyi,ancak şekersiz olarak kendime kadar ayırıp onu yedim.içindeki kuru meyvelerle idare ettim artık şekerli niyetine.
Çınar bir gülücükler saçıyor bir kahkahalar atıyor inanamazsınız kırlar,çoraplarını çıkarıp ayaklarını yiyorum,çıldırıyor resmen,gıdıklanıyor da sanırım,nasıl özlüyorum kuzumu.çok sık görüşemiyoruz maalesef.D.Okyanus da o kadar sahiplendiki artık,Çınar bebek benim kardeşim diye diye geziniyor ortalarda

canlarım bu arada telefon numaram değişiyor.Daha doğrusu şu anda mevcut numaramı kapattırıp kapattırmamak da kararsızım çünkü çok eski ve çok fazla kişi onu biliyor.Ben yeni hataımdan herkese mesaj çektim ama kimilerine gitmiş mesaj kimilerine gitmemiş.sizlere de geldi mi gelmedi mi bilemiyorum.şu andaki numaram 543 ile başlıyor,yeni numaram da aynısının sadece başı 544 lüsü.tek bir rakam değişti yani ve yeni hat vodafone

Miniğim canım bak ben dün olduğunu bilmiyordum birtanem nice nice mutlu sağlıklı yaşları olsun kuzumun,doğum günü kutlu olsun..
Sapişim çok tatlılar bu yeğenler bizimkide gülücükler kahkahalar yapıyormuş bende 15 gündür göremiyorum göya gidecektim belimden dolayı gidip bir göremedim,bugün annem bendeydi,yemeğimi yaptı,wc-banyo temziliği ve en önemlisi tunişle oynadı,Allah analarımızdan razı olsun,eksikliklerini göstermesin.
Miniğim perşembe kaçta geliyoruz canım?Yapabileceğimiz birşey varmı?

Canımbu arada bana mesaj geldi

aminn canım amiin
bir gün ablalar ve kuzularla bir araya gelelim
Canımbu arada bana mesaj geldi

tamam canım

bana bi tane mesaj geldi oda numaranın değiştiği msj kuzum..çok teşekkürler...

allah kabul etsin secilcim,çok büyük sevap yapıp dağıtmak,çınara gelince çok tatlı maşallah,büyüdüğünde kaç kızın gönlünü yakar bilinmez :)))))

banucum geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir

sapişim allah kabul etsin hayrını allah kısmet ederse bende hafta sonu düşünüyorum çınarada maşallah

öptüm hepinizi iyi akşamlar

bana bi tane mesaj geldi oda numaranın değiştiği msj kuzum..çok teşekkürler...
aa hadi ya tüh niye böyle oluyor acaba :26:
allah kabul etsin secilcim,çok büyük sevap yapıp dağıtmak,çınara gelince çok tatlı maşallah,büyüdüğünde kaç kızın gönlünü yakar bilinmez :)))))
amin canım..sağol teyzesi..aman kimselerin gönlünü yakmasın bizim oğlumuz efendi olsun,hatırşinas olsun
banucum,2 yada 2,30 gibi bekliyorum kızlar hepinizi...
inşallah nasip olursa gelicez canım.Bizimkinin de burnu akıyor nezle oldu yine.ilaç veriorum sanırım perşembeye kadar geçer.geçen seferki gibi oldu yine,mikrobik değil sanıyorum,üşütme gibi.kimseye bulaşmıyor,kuzulara da geçmez.Çınara da geçmedi
banucum geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir

sapişim allah kabul etsin hayrını allah kısmet ederse bende hafta sonu düşünüyorum çınarada maşallah

öptüm hepinizi iyi akşamlar

sağol canım amin

günaydın hatunlar:)
Birazdan kv gelecek ve bende doktora gidicem açıkçası tırsıyorum!!!!Beyin cerrahisi bakıyormuş,belimde tam zincir kemiğinin olduğu bir bölgeyi elleyemiyorum bile,dün iyiyim diye fazla ayakta dolandım ve akşama çok acısını çektim ve bu vesileyle doktora gitmeye karar verdim.Bel incinmesinde elleyince acıma durumunu ilk defa yaşıyorum...Bu sene fazla gezdim herhalde acısı çıkıyor bünye daha fazla dayanamadı:)

merhabalar kızlar,tunişçim çok çok geçmiş olsun,allahtan istanbulda falan tutmamış ağrı,keske hiç tutumasaydı aslında ama orda daha kötü olurdu..buarada allahtan dün öğlen hastaneye gitmeden bi ara girip okumuşum yoksa bugün falanda girmemiş olsaydım, miniğim bugün bizi misafir edecektin.çarşamba diye biliyodum çünkü:)) sudeciğimizin geçmiş doğum gününü kutlayım bende burdan canım tam gününü bilmiyodum bende..ama üzüldüm çünkü yarın biz gelemicez kızlar benim başka bi günüm daha var,oda 15te bir perşembeleri ve bu seferkinde ablama gidilcek.gelenlerin çoğuda benim arkadaşım o nedenle ablam nolur gel sende diyo.simayında okulu var.sabah onu okula bırakıp gitcem hemen hazırlıklarada yardım etcem,yani gelemicem gibi gözüküyo miniğim kusura bakma,bizim içinde eğlenin,kuzucuğunuda kocaman öp simayla benim yerime

selam kızlar mutluyum mutluğumu hemen paylaşıyım dedim komşumuzun oğlu elizleri diye küçükyalıda bir anaokuluna gidiyor hep eğitimlerini övüyordu çok çok iyi diye geçen bize geldiler yiğitte bizim içinde görüşürmüsün 3 gün için dedi(onun çocuğu 2 yıldır gidiyor indirim yaparlar bana dedi) görüşmüş arkadaşım serviside içinde 3 tam gün 250 tl fiyat yiğite iyi geldi kendimizi sıkıp gönderelim dedik bakalım hayırlısı bu akşam yüz yüze görüşçez servis istemiyoruz 200 tl için çingen pazarlığına oturcaz :)))) inşallah olur çünkü ben artık çok yoruldum başa çıkamıyorum başaramıyorum ne kendime güvenim kaldı ne gücüm dua ediyorum olsunda azcık kendime vakit ayırabiliyim diye

arda uyuyor merte cailluo izliyor bende banyoya giriyorum kızlar öpüldünüz

iyi akşamlar kızlar bugün doktora gittim,henüz sonuç belli değil mr'a girdim bakalım normalde pazartesi veriyorlarmış sonucu ama ben büyük ihtimalle yarın alıcam(torpilimiz varda)yarın öğlen işim erken biterse ve kendimde gelecek gücü bulabilirsem gelmeyi çok istiyorum valla,hem sizleri çok özledik hem de Zelişi İstanbulda göremedim bari burada görüşelim istiyorum minnoş göbişini bir göreyim istiyorum bakalım nasip!!!

herkeslere iyiakşamlar olsuun:)krikitosuum çok sevindim inşallah olur işiniz..senin içinde,mert içinde süper olur,hadi bakalım hayırlısı
tunişcim inşallah sonuçlarında ters bişey çıkmaz işlerin yolunda gider arkadaşım..bende hürremi izliyorum bitsin,elmalı kurabiye yapcam daha,yarın ablama götürcem.bu saate kaldı,miniğim daha yeni uyudu.huysuzluğu üstündeydi bugün.akşam bi kustu anlatamam,tam yatıyodu artık,kusunca uykusuda kaçtı,bide üstündeki eşofmana geldi diye bi ağladı 'ben onu giymek istiyoduuum' diye 45 dk falan ağlamıştır heralde sonra kucağıma aldım sallaya sallaya uyuttum. bi atletle kaldı giydiremedm bişey.böyle kızlar hadi öpüldünüz..yarın için gidenlere iyi eğlenceler,öpün sude prensesi bizim için..

aa tüh canım gelebilseydin iyi olurdu ama napalım,bir daha ki sefere görüşürüz inşallah
canım benim çok sevindim,hem sana hem Merte hem Ardaya hem de eşine çok iyi gelecek bence bu kreş olayı. canım fiyat çok uygunmuş yalnız benim aklıma şöyle bir şey geldi.Yine 250 TL olsun,servis olmasın ama 3 tam gün yerine 5 tam gün olsun,bence bunun için pazarlık yapın siz.eminim 3 tam günde size çok iyi gelecek ve yakın zamanda 5 tam gün vermek isteyeceksin.o yüzden baştan pazarlığınızı 5 gün için yapın,tabi bu benim fikrim hayırlısı olsun tatlım
canım benim inşallah mr sonucun güzel çıkar..ay inşallah gelebilirsin Banum ya,geçen güne de gelemedin,ee ne zaman görüşcez di mi.kötü olacaksan gelme ama birazcık bile ihtimal olursa gel sen gel,iyi ederiz biz seni

geçmiş olsun kuzuya niye kustu acaba canım:26: titiz çocuk napsın annesi

canlarım iyi akşamlar

minikprenseçim çok çok güzel bir gündü.Herşey için teşekkürler ellerinize sağlık.

Son düzenleme:
Şekerler;bugün eycikle konuştuk.Normalde 28 Aralık onun günüydü ama o tarihte burda olmayacak.Onun yerine 4 Ocakta yine çarşamba günü (kreşli kuzulara uysun diye) eycikin gününü yapacağız.Topolinoya gitme günümüz de böylece belli olmuş oldu.
4 Ocak 2012 Çarşamba günü eycikteki oyun günümüz ve bızdıkların eğlenmesi için Topolinodayız.İnşallah hiç birimiz hastalanmayız o zamana da güzel bir gün geçiririz tam kadro

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…